Zdravím, nemáte náhodou nějaký tip jak co nejlíp vyčistit z matračky kočičí čurání. Mam kočku prase, vykydanej záchod má a jde mi radši nach**t do peřin Za pár dní půjde vykastrovat a ven, ale už tam nadělala a já drbu drbu a stejně to smrdí jak bolavá noha
Napadlo mě, že si tím řeší nějaký problém vůči mě, nebo tak něco, ale nevim co pro ní víc udělat. Se mnou jí spát nenecham, probudit se v louži fakt nechci, tak je kočka zavřená ve vedlejší místnosti - není sama, je s koťaty. Dííky
moninka
napsal(a):
Zdravím, nemáte náhodou nějaký tip jak co nejlíp vyčistit z matračky kočičí čurání. Mam kočku prase, vykydanej záchod má a jde mi radši nach**t do peřin Za pár dní půjde vykastrovat a ven, ale už tam nadělala a já drbu drbu a stejně to smrdí jak bolavá noha
Napadlo mě, že si tím řeší nějaký problém vůči mě, nebo tak něco, ale nevim co pro ní víc udělat. Se mnou jí spát nenecham, probudit se v louži fakt nechci, tak je kočka zavřená ve vedlejší místnosti - není sama, je s koťaty. Dííky
Tohle přesně nám dělal kocour, takže šel okamžitě na kastraci a byl klid. Na čištění toho smradu docela zafungoval Vanish na koberce a octová voda.Hodně vydrbat, napěnit a nechat pořádně vyschnout ve větrané místnosti nebo ven, pokud je to možné, aby to nezatuchlo a nesmrdělo ještě víc.Držim palce
moninka
napsal(a):
A nemrouská se vám už kočka znovu? Při mrouskání někdy i kočky-holky značkují. Tip na vyčištění bohužel nemám, nám to kocour před kastrací udělal jednou a celá matrace šla vyhodit, nedalo se to nijak slušně vyčistit...
Barbora_s.

XXX.XXX.44.200
Pro vás už rada asi nebude aktuální, ale třeba si toto vlákno bude číst další zoufalec s počuranou postelí. Nám kocour močil do postele taky - nejdřív, když jsme ho něčím naštvali, pak značkoval. Po kastraci to NAŠTĚSTÍ přešlo a teď je z něj nejčistotnější hošíček na světě. Nicméně se mi osvědčil jistý sprej z chovatelských potřeb, myslím, že to byl tento http://www.spokojenypes.cz/odpuzovace-cistice/odstranovac-zapachu-beau-beau-400ml?id=17166. Nastříkala jsem ho na postižené místo a zápach byl pryč A účinkoval i po vyprání (několikrát se mi stalo, že jsem pach odstranila nějakým čistícím prostředkem a on se po vyprání vrátil). Nevím, kdo tento sprej vymyslel, ale měl by za něj dostat Nobelovu cenu