Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.6.2010 12:28
e l i s

XXX.XXX.205.197

Ahoj, do teď jsem byla jenom pejskař.. Před půl rokem jsem si vzala opuštěnou a nemocnou kočičku, teď sem k ní pořídila kamarádku, protože se nudila... Kotěti jsou necelé 2 měsíce... První kočička si na ni zvykla. Její způsob hraní mě trošku děsí aby malé neubližila, předníma nohama ji chytne zahlavu zadníma do ni kope a ještě ji k tomu kouše... Kočičce je rok.. Malou když nejsme doma máme zavřenou v jiné místnosti.. Chtěla jsem se zeptat můžu je nechávat spolu, nebo radši oddělovat dokud nepovyroste Dotaz zní blbě, ale já se nevyznám v chování kočiček a nerada aby to malá odnesla... Děkuji

21.6.2010 14:10
rapotacka11

XXX.XXX.16.87

Snad by se nemělo nic stát. Máma si s malými taky někdy drsně hraje , ale já bych je asi oddělila - jsem asi trochu úzkostná.

21.6.2010 16:40
alenac

XXX.XXX.207.22

Nebojte se, hraní koček mnohdy vypadá velice drsně, to, co popisujete, je zcela normální. Jen trošku nenormální je věk kotěte, v této době by ještě mělo být u maminy. Ale aspoň ji společnost druhé kočičky naučí správnému kočičímu chování. Pokud bude hra trošku drsnější, kotě to určitě dá najevo mňaučením. A starší bude vědět, že má přestat. Stejně tak to bude fungovat i naopak. Je to běžná hra, takže se tomu nebraňte, usnadní a zkrátí to dobu seznamování. Pokud jste dlouho pryč z domu a kotě je zavřené, musí se pak zase seznamovat znovu a tak se vše zbytečně protahuje. Navíc určitě pokud je kotě zavřené samo, stýská se mu po kamarádce. Já bych je hlavně pozorovala, pokud jste doma a když vše bude jako dosud, tak bych je neoddělovala. Skutečná agrese, nenávist a touha druhou kočku zabít vypadá zcela jinak.

e l i s

21.6.2010 18:02
e l i s

XXX.XXX.58.28

Děkuji, já vím že by mělo být u maminky... chtěla jsem pouze kamarádku a chovatelé kočiček bez PP to vůbec nedodržují, ale zas se té chovatelky musim zastat v tom že mi dala kotě zdravé, umí chodit na záchudek a socilizované smajlík... Jinak k té hře, ono kotě ječí a druhé číče je to fuksmajlík... tak jsem měla strach aby mu nijak neublížila...děkuji

Přidejte reakci

Přidat smajlík