Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.11.2011 20:48
hanele

XXX.XXX.152.11

Zdravím, vidím že nejsem s koťátky jediná ... Včera se v Holešově našla dvě krásná koťátka, která jsou pro zájemce k dispozici. Našli je naši přátelé kteří se o ně i starají, ale nechat si je nemůžou. Jsou to oba pravděpodobně kocourci, už jsou odčervení a v době odběru budou i naočkovaní.

3.11.2011 21:43
danurba

XXX.XXX.40.197

Podle barvy očí je jim tak 5 týdnů, jsou ještě úplný miminka. Nevíte pohlaví? Většina zrzounů jsou kocouři, ale není to tak vždycky. Jsou krásný, hned bych si zrzka vzala, ale už mám 3 a jsem z daleka.

4.11.2011 07:08
hanele

XXX.XXX.152.11

danurba napsal(a):
Podle barvy očí je jim tak 5 týdnů, jsou ještě úplný miminka. Nevíte pohlaví? Většina zrzounů jsou kocouři, ale není to tak vždycky. Jsou krásný, hned bych si zrzka vzala, ale už mám 3 a jsem z daleka.

Jak píšu v úvodním příspěvku, pravděpodobně oba kocourci. Já jsem je naživo neviděla, foto mi poslal kamarád. Psala jsem mu že ten zrzavý bude pravděpodobně kocourek a mají "to" prý stejný. :-) Tak by to čistě teoreticky mohly být i dvě kočičky, ale pravděpodobnost je malá ... :-)

4.11.2011 21:32
danurba

XXX.XXX.40.197

to mourovaté kotě, pokud dobře vidím, má náznak želvovinového zbarvení a to by ukazovalo na kočku, kombinace černé a červené barvy se váže geneticky jen na samice. Ale možná se mi to jen zdá.

5.11.2011 10:46
hanele

XXX.XXX.152.11

danurba napsal(a):
to mourovaté kotě, pokud dobře vidím, má náznak želvovinového zbarvení a to by ukazovalo na kočku, kombinace černé a červené barvy se váže geneticky jen na samice. Ale možná se mi to jen zdá.

Hmm ... máte pravdu, na tělíčku má takový narezlý proužek ... aspoň na té fotce to tak vypadá. Budu se na ně muset jet podívat, ať sem můžu napsat jak je to skutečně, oni to kámoši moc nepoznají ... ;)

7.11.2011 10:08
cinkalu

XXX.XXX.11.162

danurba napsal(a):

znám spousty rezavých koček, na to bych moc nesázela, že je to kocour

7.11.2011 18:03
danurba

XXX.XXX.40.197

cinkalu napsal(a):
znám spousty rezavých koček, na to bych moc nesázela, že je to kocour

J8 taky netvrdím, že zrzavé kočky neexistují, sama jich pár znám. Jen říkám, že většinou jsou zrzci kocouři. Je to proto, že u zrzavých kocourů stačí, když rezavou barvu přenáší jeden z rodičů, zato u koček musí být nosiči oba rodiče. A pokud je to druhé kotě želvovinové a mají oba stejné pohlaví, je to jasné jsou to kočky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík