Krmiva Nový Jičín a okolí

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.1.2015 21:25
kkkajulinka

XXX.XXX.230.7

Zdravím :) Jen zjišťuji, jaká krmiva a doplňky stravy pro koníky, případně pejsky Vám v blízkém okolí Nového Jičína chybí?

9.1.2015 17:48
kkkajulinka

XXX.XXX.230.7

Nikdo nic? :).

9.1.2015 18:27
_janina_

XXX.XXX.209.136

Já sice koníkům kromě sena a ovsa nic nedávám ale kdyby tak bych se poohlídla po nějakých granulích nebo směsi bylin a přírodních látek.

9.1.2015 19:43
kkkajulinka

XXX.XXX.230.7

Dekuji za typ, tento druh krmiva je v planu ;).

12.2.2015 23:38
kkkajulinka

XXX.XXX.230.7

Tak se nám konečně podařilo dořešit papírování a skladovací prostory a začínáme s prodejem

Naskladňujeme a přijímáme objednávky :) -

krmiva pro koně: Pavo, Nutri Horse, Spillers, NovaEqui, Horsehage, Mollichaff, Winergy Equilibrium

krmiva pro psy: Nutri Can, Taste of the Wild, Essential Foods.

Pro prvních 10 zákazníků dárek a dovoz do 15km ZDARMA!

Nabídku stále rozšiřujeme!

Více na FB - Food4Pets nebo na mailu kolibova.klara@seznam.cz

e-shop bude brzy!

13.2.2015 06:58
mgtka

XXX.XXX.36.4

Přeju vám ať se to podaří, FB nemám tak asi mezi prvními nebudu:)
Pro pejsky by se možná bodlo mít taky doplňky k barfu-to teď hrozně frčí a kupuje to každý, já třeba kupuju svým psům řasu kelpu a lososový olej.
U koníků podobně, kdybyste měla možnost shánět někde sušenou mrkev, jablka, šípky, apod. taky by se to možná vyplatilo.

13.2.2015 10:41
_janina_

XXX.XXX.209.136

Taky na fb nechodim a rada bych mozna neco objednala muzete mi poslat nabidku na mejl 33janinka33@seznam.cz? Dekuji.

13.2.2015 11:35
kkkajulinka

XXX.XXX.230.7

Mockrát Vám děkuji za podporu! :) Uvažujeme i nad samotným barfem - masem, takže je možné, že zařadíme i tyto doplňky.

_janina_ - Máte mail ;)

Kdyby měl kdokoli další zájem o ceníky a nabídku, klidně pište ráda zašlu mailem

4.3.2015 09:45
mgtka

XXX.XXX.36.4

Ještě mě napadlo, jestli se nechcete domluvit na spolupráci s formou tosiplast, mají jediné sídlo za prahou a všichni vzdálenější(tedy strašná spousta lidí) po nich značně touží a nemají je jak dostat domů aby je to nestálo dvojnásobek.
Sama bych byla váš první zákazník:).

22.3.2015 15:11
kkkajulinka

XXX.XXX.230.7

Tak s firmou Tosiplast to bohužel moc reálně nevidím Na to by bylo třeba velkých skladovacích ploch a takové možnosti bohužel nemáme.

Jinak pomalu rozjíždíme e-shop. Stále je ve výstavbě, denně jsou doplňovány informace a nové zboží. V žádné případě není momentální nabídka konečná. Nejedná se o žádný profi e-shop, působíme spíš jako výdejní místo s možností objednání či rezervace zboží přes internet a zboží také rozvážíme. Samozřejmě je i možné zaslání formou české pošty. Do budoucna plánujeme otevření klasické prodejny. Přikládám tedy odkaz odkaz. www.food4pets.shop5.cz/

Moc všem děkuji za podporu a snad budete s našimi službami a nabídkou zboží spokojeni!

Přidejte reakci

Přidat smajlík