Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.5.2015 10:35
kapka

XXX.XXX.213.164

Ahoj všichni, chtěla bych se zeptat na kvalitu věcí z tohoto obchodu. Byla jsem se tam mrknout a velice mě překvapila cena, asi si pojedu nakoupit, ale je někdo, kdo má věci delší dobu a v jaké jsou kvalitě?Jsem občasný jezdec, takže nepotřebuji extra výdrž ( 4-5h. měsíčně). Díky za info.

3.5.2015 10:57
hellen

XXX.XXX.252.11

Já jsem s věcmi z Decathlonu velice spokojená. Váhala bych asi jen u sedla.

3.5.2015 11:43
alfi pav

XXX.XXX.230.254

Taky naprostá spokojenost. Mám odtud jak oblečení pro sebe, tak i věci na koně.

Oblečení pro lidi (zejména bundy) jinde nemáte šanci za takové ceny sehnat a je to nejen top funkční kvalita a pohodlí, ale i dobře vypadají. Dokonce tak dobře, že hodně věcí nosím i v běžném pracovním životě a ke koni se dostanou málokdy...
Mám odtud dvoje rajtky, jednu zimní bundu 3v1 (sice koupená ve francii, ale taky v decathlonu), jeden plášť do deště, jednoho jezdeckého bombera, několikery rukavice, vysoké jezdecké boty (první co mi sedly na obvod lýtka a moji divnou nohu vůbec a za směšnou cenu kolem 1600) a pro koně dost dalších drobností od ohlávky po udidlo a vložky do třmenů.

U sedla jsem kdysi uvažovala nad tím s výměnnou komorou, ale mají ho jen v jedné velikosti a můj kůň bohužel potřebuje menší velikost posedlí skrz kratší záda.

Kupuju tam už 3 roky (ČR, zahraničí) a ani jednou jsem ještě neřešila reklamaci na koňské věci. Všechno drží a pořád dobře vypadá.

Jejich výhoda je, že mají obrovské prodeje a mohou objednávat výroby ve velkém množství, což logicky snižuje náklady na výrobu jednoho kusu a tím pádem je i dobrá cena

3.5.2015 11:57
kapka

XXX.XXX.213.164

Díky já si myslela, že ty cenu budou hlavně větším počtem kusů, ale člověk si nikdy není jistý. Asi si udělám vánoce, pač ty ceny jsou fakt luxusní. Jde mi spíše o oblečení a občas dečku atd.

Přidejte reakci

Přidat smajlík