Ahoj všichni, chtěla bych se zeptat na kvalitu věcí z tohoto obchodu. Byla jsem se tam mrknout a velice mě překvapila cena, asi si pojedu nakoupit, ale je někdo, kdo má věci delší dobu a v jaké jsou kvalitě?Jsem občasný jezdec, takže nepotřebuji extra výdrž ( 4-5h. měsíčně). Díky za info.
Taky naprostá spokojenost. Mám odtud jak oblečení pro sebe, tak i věci na koně.
Oblečení pro lidi (zejména bundy) jinde nemáte šanci za takové ceny sehnat a je to nejen top funkční kvalita a pohodlí, ale i dobře vypadají. Dokonce tak dobře, že hodně věcí nosím i v běžném pracovním životě a ke koni se dostanou málokdy...
Mám odtud dvoje rajtky, jednu zimní bundu 3v1 (sice koupená ve francii, ale taky v decathlonu), jeden plášť do deště, jednoho jezdeckého bombera, několikery rukavice, vysoké jezdecké boty (první co mi sedly na obvod lýtka a moji divnou nohu vůbec a za směšnou cenu kolem 1600) a pro koně dost dalších drobností od ohlávky po udidlo a vložky do třmenů.
U sedla jsem kdysi uvažovala nad tím s výměnnou komorou, ale mají ho jen v jedné velikosti a můj kůň bohužel potřebuje menší velikost posedlí skrz kratší záda.
Kupuju tam už 3 roky (ČR, zahraničí) a ani jednou jsem ještě neřešila reklamaci na koňské věci. Všechno drží a pořád dobře vypadá.
Jejich výhoda je, že mají obrovské prodeje a mohou objednávat výroby ve velkém množství, což logicky snižuje náklady na výrobu jednoho kusu a tím pádem je i dobrá cena