nataliehorakova
napsal(a):
Nevím, jak uzdečka, ale já mám daslö sedlo, syntetické a taky kožený poprsak stejné značky a nemohu si stěžovat :).
Sedlo má jedna ve stáji a nějakých šest let a drží dobře no...zamlouvá se mi od nich ta endurance uzdečka s pogumovanýma otěžema, ale pořád nevím, když toho mamlase něco popadne, aby nám to neprdlo...
katkaa1
napsal(a):
Napísať, že PVC bude pre koňa dobré môže iba niekto kto nikdy nemal kožené veci. Kúpte si PVC topánky či sa v nich nebudete potiť a či budú rovnako príjemné ako koža.. asi ťažko.
Nenapsala jsem, že je pro koně dobré. Spíš jsem chtěla naznačit, že od této značky mám syntetické sedlo a kožený poprsák a na kvalitu si nemůžu stěžovat. Sama mám koženou uzdečku a jednu tu od daretexu a věřte, že kdybych měla více peněz, koupila bych i kožené sedlo. Ale v cenových kategoriích vhodných pro mě je daslö sedlo fajn.
katkaa1
napsal(a):
Napísať, že PVC bude pre koňa dobré môže iba niekto kto nikdy nemal kožené veci. Kúpte si PVC topánky či sa v nich nebudete potiť a či budú rovnako príjemné ako koža.. asi ťažko.
Proto v tom (biothanu) jezdí skoro všichni vytrvalci, protože je to nepříjemné. Nadto toto srovnání je dost mimo, to už spíš nošení hodinek. A tam mi teda byl příjemnější umělý materiál, který nelepil jako zpocená kůže a tudíž ani neodře.