Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

babička

27.2.2016 12:08
babička

XXX.XXX.61.214

Zdravím, poprosím co koupit babičce na narozeniny? Už jsem vyčerpala všechny možnosti a jsem ztracená :( děkuji za rady.

27.2.2016 13:51
mgtka

XXX.XXX.22.62

Co čekáte za rady na koňofóru?

PS: Potřebovala bych poradit jakého si mám vybrat psa...

27.2.2016 13:57
rapotacka11

XXX.XXX.32.43

babička napsal(a):
Zdravím, poprosím co koupit babičce na narozeniny? Už jsem vyčerpala všechny možnosti a jsem ztracená :( děkuji za rady.

Babče je 55 nebo 85 let ?

27.2.2016 14:29
aggitta

XXX.XXX.249.59

Musí dostat každý rok něco jiného?
Já buď k svátku nebo k narozeninám kupuji mamince nebo tchyni (věk 80, tedy babičky) velkou pěknou orchidej. Kytka udělá radost každé ženě, tato hned nezvadne a mnohé jim kvetou opakovaně.
Z ostatních dárků - např. nový koš na šití, sada ovocných čajů s konvicí a šálky, organizér na dokumenty (něco mezi deskami a kufříkem, s přihrádkami a rozdělovačem - a pomohla jsem dokumenty roztřídit), velký dárek bylo vymalování obýváku - včetně veškeré práce s vyklizením, úklidem po malování, nastěhování věcí, atd.
Hlavně - největší dárek je váš čas. Hezký dar, který předáte ve dveřích, nebo se zdržíte jen co dopijete kafe, je jen věc, co si mohla koupit sama. Dejte sebe - a celý den u babičky. Pokud najdete, co by potřebovala uklidit, opravit, odstěhovat, udělejte to, pokud ne, tak s ní dopoledne vařte a pečte, a odpoledne jen poseďte.

27.2.2016 16:18
sisi58

XXX.XXX.218.3

mgtka napsal(a):
Co čekáte za rady na koňofóru?

PS: Potřebovala bych poradit jakého si mám vybrat psa...

Lidi z koňofóra nemají babičky?
Nebo že by na ně některé koňačky kašlaly?

27.2.2016 16:31
jaruska

XXX.XXX.213.29

Kdybych byla ve věku babičky (už mi moc nechybí ) , tak bych velmi ocenila pěknou projížďku kočárem s koníky, třeba lesem, po lukách, zjara, když všechno kvete, myslím, že by byla babička nadšená.

27.2.2016 20:06
mgtka

XXX.XXX.92.43

sisi58 napsal(a):
Lidi z koňofóra nemají babičky?
Nebo že by na ně některé koňačky kašlaly?

Rozhodně ne, ale prostě takováto otázka se tady nehodí, kdyby třeba zadavatel napsal že babička celý život chovala koně tak možná.
Stejně tak bych se tady mohla ptát jak nejlépe ošetřit kadeřavost listů u broskvoně, bude to ok?
Navíc chce poradit v něčem zcela ryze osobním a nedá ani základní informace.

27.2.2016 20:22
sisi58

XXX.XXX.218.3

Pokud by babička chovala koně, má radost z jiných věcí?
A na kadeřavost se klidně můžete zeptat, jen Vám nikdo neodpoví
Pokud nedodá informace, nedostane odpověď, jak prosté.

Přidejte reakci

Přidat smajlík