babička
XXX.XXX.61.214
Zdravím, poprosím co koupit babičce na narozeniny? Už jsem vyčerpala všechny možnosti a jsem ztracená :( děkuji za rady.
Musí dostat každý rok něco jiného?
Já buď k svátku nebo k narozeninám kupuji mamince nebo tchyni (věk 80, tedy babičky) velkou pěknou orchidej. Kytka udělá radost každé ženě, tato hned nezvadne a mnohé jim kvetou opakovaně.
Z ostatních dárků - např. nový koš na šití, sada ovocných čajů s konvicí a šálky, organizér na dokumenty (něco mezi deskami a kufříkem, s přihrádkami a rozdělovačem - a pomohla jsem dokumenty roztřídit), velký dárek bylo vymalování obýváku - včetně veškeré práce s vyklizením, úklidem po malování, nastěhování věcí, atd.
Hlavně - největší dárek je váš čas. Hezký dar, který předáte ve dveřích, nebo se zdržíte jen co dopijete kafe, je jen věc, co si mohla koupit sama. Dejte sebe - a celý den u babičky. Pokud najdete, co by potřebovala uklidit, opravit, odstěhovat, udělejte to, pokud ne, tak s ní dopoledne vařte a pečte, a odpoledne jen poseďte.
sisi58
napsal(a):
Lidi z koňofóra nemají babičky?
Nebo že by na ně některé koňačky kašlaly?
Rozhodně ne, ale prostě takováto otázka se tady nehodí, kdyby třeba zadavatel napsal že babička celý život chovala koně tak možná.
Stejně tak bych se tady mohla ptát jak nejlépe ošetřit kadeřavost listů u broskvoně, bude to ok?
Navíc chce poradit v něčem zcela ryze osobním a nedá ani základní informace.