Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.7.2016 19:22
sevi_77

XXX.XXX.155.253

Zdravím, potřebovala bych poradit s výběrem koně. Původně jsem přemýšlela o haflingovi, ale jelikož jsem ve věku kdy rostu, tak přemýšlim o nějakém menším konikovi. Potřebuju koně, který je vhodný na toulky přírodou, ovšem i na jizdarenskou práci (2-3 týdne ) Raději bych brala klidnějšího konika, ale zase aby mě naučil. Nejlépe aby ho na jízdárně zvládl i začátečník a nelotal s ním jako blázen. Co myslíte, které plemeno by bylo nejvhodnější ? A myslíte si je lepší koupit haflinga nebo rovnou menšího konika ? Co se týká krmení, jezditelnost atd..

29.7.2016 19:35
bubel

XXX.XXX.110.137

Houpací.

29.7.2016 20:19
sevi_77

XXX.XXX.155.253

bubel napsal(a):
Houpací.

Na vyjížďky určitě super koupě

29.7.2016 23:38
lenacia

XXX.XXX.205.245

sevi_77 napsal(a):
Zdravím, potřebovala bych poradit s výběrem koně. Původně jsem přemýšlela o haflingovi, ale jelikož jsem ve věku kdy rostu, tak přemýšlim o nějakém menším konikovi. Potřebuju koně, který je vhodný na toulky přírodou, ovšem i na jizdarenskou práci (2-3 týdne ) Raději bych brala klidnějšího konika, ale zase aby mě naučil. Nejlépe aby ho na jízdárně zvládl i začátečník a nelotal s ním jako blázen. Co myslíte, které plemeno by bylo nejvhodnější ? A myslíte si je lepší koupit haflinga nebo rovnou menšího konika ? Co se týká krmení, jezditelnost atd..

Kolik jsi ochotná za koně dát. Jakou máš u koní praxi? Co všechno s přehledem zvládáš? Kam si koně dáš? Mají tam trenéra, kolikrát na tebe bude mít trenér čas?
Proč teda, doku si ve vývinu nevyužiješ služeb jízdárny? Kůň tě nenaučí zhola nic, to ty musíš učit koně a tebe musí učit trenér.
Koně si můžeš vybrat jakého chceš, ale stejnak se na něj musíš posadit a projet se na něm. není to o plemeni, ale o charakteru.

29.7.2016 23:57
mgtka

XXX.XXX.22.112

Chce to nějakého mentora a né přes internet.

Přidejte reakci

Přidat smajlík