Výkonnostní zkoušky tříletých chladnokrevných klisen

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Sasanda

24.9.2016 21:44
Sasanda

XXX.XXX.33.110

Hezký večer, je tu někdo natolik ochoten, aby mi sepsal
To, co musim absolvovat s 3. Letou klisnou N ? Disciplíny na VZ mám prostudované, spíš by mne zajímalo, jak to probíhá. Musím si s sebou dovést i vlastní vlečku, za kterou klisnu pak zapřáhnu? Svod se koná u VZ? Musím si na VZ podat přihlášku? Pokud vas cokoliv k vz napadá, budu nesmirně vděčná...Děkuji moc :).

25.9.2016 10:50
m i s i c k a

XXX.XXX.98.180

Sasanda napsal(a):
Hezký večer, je tu někdo natolik ochoten, aby mi sepsal
To, co musim absolvovat s 3. Letou klisnou N ? Disciplíny na VZ mám prostudované, spíš by mne zajímalo, jak to probíhá. Musím si s sebou dovést i vlastní vlečku, za kterou klisnu pak zapřáhnu? Svod se koná u VZ? Musím si na VZ podat přihlášku? Pokud vas cokoliv k vz napadá, budu nesmirně vděčná...Děkuji moc :).

Klisna musí první absolvovat ve třech letech svod ( většinou je to součástí ZV - jako první se klisny poměří a popíšou - zapíšou se míry a celková známka za exteriér, a když klisna míry splnila absolvuje ZV ). Vůz je určitě možno si domluvit s pořadatelem - že by vám jej zapůjčil. Samozřejmě nejlepší je ten, v kterém je klisna zvyklá chodit - některý vůz má jedno oje, jiný 2, atd.
Na ZV je nutno podat přihlášku, nejlépe 2-3 týdny předem zavolat pořadateli a přihlásit se.
Klisna samozřejmě musí mít platné očkovaní, krve, a musí být nakována na přední kopyta - nejlépe na obyčejné pantoflice.

Přidejte reakci

Přidat smajlík