Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.11.2016 11:10
kuna a

XXX.XXX.214.252

Zdravím všechny, trochu z jiného soudku ale urcite to sem patří taky a je mi jasnéé že nejsem jediná kdo tohle řeší, bo řešil :)... chtěla bych vás poprosit, kdo má zkušenosti se zlomeným předloktím, chtěla jsem se zeptat po jak dlouhé době jste zase dělali veškerou práci u koní a jezdili? Asi je lečba hodne individualni zalezitost co ?... mám ho po operaci (titan. dlaha, plus šrouby), teď to bude sestý týden, ve ct jedu na kontrolní rtg. Díky

7.11.2016 11:40
vattunka

XXX.XXX.129.153

Uf tak to je nedobré, pokud je to takhle komplikovaný, to chce asi fakt poslouchat doktora a pak teprve sebe..já měla jen obyčejnou zlomeninu těsně před zápěstím, spadla jsem a kůň mi na ní skočil, takže sádra, jako první týden bolely i prsty a nemohla jsem s nima hýbat, tak to jsem si dala voraz, ale pak jak to šlo vše dělala i se sádrou i jezdila, akorát na závody mě s ní nechtěli pustit i když mi to doktor dovolilsmajlík, tak jsem aspoň jela jako doprovod dětem na závody, ale samozřejmě na absolutně spolehlivém koni, jako hřebce a jednu problémovou jsem fakt nejezdila, No a pak si to doktor strašně chválil jak to pěkně srostlo a hlavně jak dobře dopadla rehabilitace, pořád se divil, že nemám omezenou hybnost zápěstí, že je neuvěřitelný jak jsem to rozcvičilasmajlíkhned jak mi sundali sádru, jsem šla jezdit s hřebcemsmajlíkale to je trochu jiný, tak jsem asi moc nepomohlasmajlík

7.11.2016 13:08
kuna a

XXX.XXX.214.252

vattunka napsal(a):
Uf tak to je nedobré, pokud je to takhle komplikovaný, to chce asi fakt poslouchat doktora a pak teprve sebe..já měla jen obyčejnou zlomeninu těsně před zápěstím, spadla jsem a kůň mi na ní skočil, takže sádra, jako první týden bolely i prsty a nemohla jsem s nima hýbat, tak to jsem si dala voraz, ale pak jak to šlo vše dělala i se sádrou i jezdila, akorát na závody mě s ní nechtěli pustit i když mi to doktor dovolilsmajlík, tak jsem aspoň jela jako doprovod dětem na závody, ale samozřejmě na absolutně spolehlivém koni, jako hřebce a jednu problémovou jsem fakt nejezdila, No a pak si to doktor strašně chválil jak to pěkně srostlo a hlavně jak dobře dopadla rehabilitace, pořád se divil, že nemám omezenou hybnost zápěstí, že je neuvěřitelný jak jsem to rozcvičilasmajlíkhned jak mi sundali sádru, jsem šla jezdit s hřebcemsmajlíkale to je trochu jiný, tak jsem asi moc nepomohlasmajlík

Tak to jste teda dobrá :)... no ja se chtěla dočíst jak rychle srustají zlomeniny ale nikde nic o tom není :/...doktorili mi rikali že minimalně Sest týdmu klid a pak postupné zatěžování.. tak nevím na jak dlouho to bude :( doufala sem ze tu nekdo mel podobný případ...

7.11.2016 13:18
rebeks

XXX.XXX.208.14

Jen se podělím se svojí zkušeností. Měla jsem jen zlomenou záprstní kost na ruce. Říkali mi min.3 týdny v sádře, nakonec to bylo 5. Po sundání sádry všechny šlachy zkrácené a bolavé. Chodila jsem pak měsíc na rehabilitace. Trvalo mi asi 2 týdny to rozhýbat do použitelného stavu a asi tak 5 měsíců mi ještě regenerovali nervy (pak jsem je přestala cítit). Tož tak, pokaždé to bude jiné.

7.11.2016 22:27
tony-jcb

XXX.XXX.110.102

Spad na mě bagr rozdrtil nohu na revers domů tředí den sem to nevydržel omotal nohu igelitem a nechal si přistavit koně a co taky sem to přežil

8.11.2016 09:15
sisi58

XXX.XXX.191.1

Sádra na ruce jde, ale na noze je blbá, špatně se pobízí kůň, není ten cit.
Všeobecně se slušná zlomenina hojí 4 -6 týdnů, podle majitele.

8.11.2016 09:26
rebeks

XXX.XXX.208.14

No já vám teda nevím, mně ta ruka bolela tak, že jsem prvních 14 dní jedla ibalgin jak lentilky
Myslíl si, že se vyplatí vydržet a nechat tomu čas.

Přidejte reakci

Přidat smajlík