V čechách taky čas od času míváme experty
https://www.youtube.com/watch?v=WAVP4-jVWHQ.
Taky jsem něco našla...https://www.youtube.com/watch?v=yDygeHVZ6qw.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
Ani milion videí to nenapraví, neboť obyčejný člověk s tím může udělat jen to, že se nebude jezdit koukat na podobné závody a představní. Sporťáci podporovaní rozhodčími a vzory toto předváděící budou hledat jakékoliv způsoby, jak se svým vzorům přiblížit. Jádro pudla je potřeba hledat a řešit jinde, zveřejňováním videí se to nenapraví, obyčejný člověk s tím nic neudělá.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ani milion videí to nenapraví, neboť obyčejný člověk s tím může udělat jen to, že se nebude jezdit koukat na podobné závody a představní. Sporťáci podporovaní rozhodčími a vzory toto předváděící budou hledat jakékoliv způsoby, jak se svým vzorům přiblížit. Jádro pudla je potřeba hledat a řešit jinde, zveřejňováním videí se to nenapraví, obyčejný člověk s tím nic neudělá.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Chyba, i obyčejný člověk může něco udělat. Upozorňovat své okolí, že je to špatné.
Miliony lidí neví, že je to špatně.
Nepoukazováním na špatné věci, je, jakobychom to schvalovali. Trochu přeháním.
V Evropě můžeme jen toto, ale v Americe může běžná populace udělat hodně.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
Nesouhlasím s Vámi, ale to jen kvůli zkušenosti.
Koukala jste někdy na videa vegetariánů?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
Promiňte.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Na to nejde ani koukat, co? Prachy, prachy, prachy.Nejhorší náboženství co kdy existovalo.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
Ano, prachy a prestiž. Já to myslela tak, že vemte to v menším a ne tak brutálním měřítku. Nějakým způsobem jezdíte, snažíte se dělat maximum pro pohodlí koně. Přijedete na hobby závody, a už to jede. Jak se slečinky chovají mimo závodiště, a jak pak vypadá jejich jízda. V duchu je vám na zvracení, když máte někoho poblíž, komentujete nelichotivě ty největší zhovadilosti, a lidi kolem vás, ti, jak říkáte, co tomu nerozumí, na vás koukají jako na debila, co to říkáte, dyť tu holčičku, krásně načančanou, ten koníček přece tak bezvadně poslouchá a jsou nejlepší, případně vyhráli. Všichni tleskaj, plácaj po zádech a vy omdlíváte, nakládáte koně a znechuceně jedete domů, protože ten kůň je z vaší reakce tak v šoku, že předvede naprosto otřesný výkon - vidíte? A kráva pomlouvala, nadávala, a její kůň je naprostá nula. Přijdete domů, a koně dáváte do normálu, protože jste si na závodech spoustu věcí dost pokazila. A v rámci zachování duševní rovnováhy na ty závody už nejezdíte, protože ad 1 nepotřebujete ze sebe dělat debila, když tomu ti lidi nerozuměj, ad 2 radši budu mít pohodového koně pod prdelí někde stranou, než před očima magorů někde na závodech, abych se předvedla. A myslíte si, že i když to kolem sebe šíříte, že se něco mění? Ne, naopak. Jste za ještě většího debila, protože si vůbec troufnete říci, že se vám něco nelíbí a poukazujete jasně na věci, které se vám nelíbí. A i když to relativně umíte řešit a umíte koně udělat tak, aby byl v pohodě a neubližovalo se mu, nedokážete to předat dál. Proč? Protože nikdo nemá zájem, všichni chtějí jen vyhrávat, být in, být růžoví, protože na rodeu musíte být především vidět, o tom to totiž je.
Chápete, jak to myslím?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
No mě to vyprávějte.. Já jsem byl jednou na nějakých hobby závodech když kobču vytáhla majitelka závodit.Tak už aspoň vim, že drbat na prdelce koně na závodech je nevhodné chování.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
Ano, a taky mašle na ocasech. Koníček je nevychovaný, tak mu dáme na zadeček mašličku. Ale ne abych se já snažila pohybovat se adekvátně kolem ostatních koní, když vím, jakého mám koně. Ne, ty debile, nevidíš, že má mašli, tě zkope si dej bacha. A já si to mám vycucat z prstu, že to znamená toto, když každej třetí kůň má na zadku mašli kvůli kráse. Ale to jsme zase odbočili, pardon.
Já na tyto videa nekoukám, ne že bych před tím zavírala oči, ale naplňuje mně pak bezmoc a vztek, že s tím nic nedokážu udělat. Stejně tak jako při brutálních videích s jakýmkoliv bezbranným živým tvorem, myslím tím i děti. A nechápu filmaře, proč se čím dál častěji vyžívají ve scénách, kde se musíte dívat, jak nemohoucí musí snášet brutalitu silnějšího. Že ho potom sám zmasakruje, protože se v něm najednou objeví jakási nadpřirozená síla, tak ho buď zastřelí, nebo skope do mrtva, to už je prsotě film. Ale i tak nekoukám ani na filmy s touto tématikou. Nejraději mám hlouposti typu Ace Ventura a podobně. Hovadina, ale aspoň ta drastičnost tam tolik není.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Dneska je normální řešit následky a né příčiny.Chodci budou za chvilku chodit sice v brnění, ale stále budou dál umírat.Asi je příčina jinde, že? To by se dalo pokračovat ještě dlouho. Sranda by bylo dávat ty mašličky na ty slečny..."Pozor neumím vychovat koně".
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
Heh
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37
To první je hns šlo to po fcb.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dneska je normální řešit následky a né příčiny.Chodci budou za chvilku chodit sice v brnění, ale stále budou dál umírat.Asi je příčina jinde, že? To by se dalo pokračovat ještě dlouho. Sranda by bylo dávat ty mašličky na ty slečny..."Pozor neumím vychovat koně".
Jakou doporučíte barvu? Některé už máme zabrané.
Já bych doporučila černý podklad a lebku se skříženými hnáty!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
sisi58
napsal(a):
Jakou doporučíte barvu? Některé už máme zabrané.
Já bych doporučila černý podklad a lebku se skříženými hnáty!
To by šlo.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
Já bych doporučila ránu po hlavě, aby se rozsvítilo.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
Lopatou jsem zapomněla.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
sisi58
napsal(a):
Tzv. hliníkový parelli
Tak tohle použiju určitě.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
Aneb parelliho lopata.