Chci poradit jaké plemeno koně si pořídit pro anglickou jízdu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Terkaerka

13.1.2017 14:23
Terkaerka

XXX.XXX.124.112

Ahojte sem zoufala nevím jaké plemeno koně si pořídit bude se jmenova odiseus nebo Jurášek nevím jaké plemeno tak doufám že mi nikdo pomůže.

13.1.2017 14:52
lenacia

XXX.XXX.179.1

A ste si jistá, že se spolu pid ten most vejdete? Chci říct... Trollové zrovna komfortem neoplývaj.

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.1.2017 14:57
Uživatel s deaktivovaným účtem

...tak doufám že mi nikdo pomůže...

Doufáš správně, pomůže ti opravdu nikdo.

Neregistrovaný uživatel

13.1.2017 15:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Další kdo se nudí? Mimochodem jméno koni dávají chovatelé a to je též pak v papírech a možete se dohodnout s chovatelem pouze do určitého období.

Neregistrovaný uživatel

13.1.2017 15:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Můj kůň se jmenuje Aster a říkám mu Toňas, nebo James Bueno Star říkám mu Venca, Diego je Píďus, kde je problém? Ale to je k tomu tak vše

Neregistrovaný uživatel

13.1.2017 15:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

No moje je papírově Daika a říká se jí zlatka. Ale to není z mojí hlavy já jména beru hodně vážně ( Ptáky mám třeba i Sandokana ) a tak jse přejmenovalo hříbě. Bylo mu vybráno jméno Gracio Yellow moon rain vzhledem k době kdy jsem ho zálohovala kdy se se jménem mohlo hnout a požadavek od chovatelky byl aby to začínalo na G a zůstat musí moon rain tak jsem místo yellow dala Storm a pak přišla po týdnu chovatelka že by se místo gracio dalo Golden

Takže papírově je koník Golden Stormy Moon Rain ( Zlatý bouřliví měsíční déšť ) Říká se mu storm jen nevím kdy má svétek ale asi na jméno bouře hold tam nemáme v kalendáři pro koně anglická jména smajlík

13.1.2017 15:48
22verunka

XXX.XXX.178.37

Hlavne jmeno kone se da kdykoliv zmenit u a1/1 je poplatek 5000 kc
u teplokrevnych plemen 1000 kc.
Ovsem nevidim problem v tom rikat koni jinak.
Jinak zadavatelko: 1) na co konik bude? (Rekreace, sport, drezura, parkur, western, lesokun)?
To je treba zohlednit
2) jak jste na tom jezdecky, urcite pokud jste zacatecnik chtelo by to konika mirneho a vyrovnaneho takze bych nevolila treba plnokrevnika ale i mezi nimi jsou vyjimky
Pak se zde mozna dostaneme k nejake realne moznosti a ke spokojenosti vas obou.

Neregistrovaný uživatel

13.1.2017 16:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

22verunka napsal(a):
Hlavne jmeno kone se da kdykoliv zmenit u a1/1 je poplatek 5000 kc
u teplokrevnych plemen 1000 kc.
Ovsem nevidim problem v tom rikat koni jinak.
Jinak zadavatelko: 1) na co konik bude? (Rekreace, sport, drezura, parkur, western, lesokun)?
To je treba zohlednit
2) jak jste na tom jezdecky, urcite pokud jste zacatecnik chtelo by to konika mirneho a vyrovnaneho takze bych nevolila treba plnokrevnika ale i mezi nimi jsou vyjimky
Pak se zde mozna dostaneme k nejake realne moznosti a ke spokojenosti vas obou.

To je pro mě bezva informace s tou změnou.

13.1.2017 21:33
mgtka

XXX.XXX.22.106

Atlantido neumím si představit, že bych o svém koni mluvila jako o Daice(dajce)...u nás se říká dajka těm příliš přátelským ženám
Takže zlatku chápu:).

14.1.2017 14:41
kacule

XXX.XXX.226.240

mgtka napsal(a):
Atlantido neumím si představit, že bych o svém koni mluvila jako o Daice(dajce)...u nás se říká dajka těm příliš přátelským ženám

Haha, u nás se jim říká "rádo dajka" :D.

Neregistrovaný uživatel

14.1.2017 19:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

mgtka napsal(a):

No na mě nekoukejte papírově má jméno Dajka. Já ho nevybírala kdybych ho vybírala bylo by honosnější.

Přidejte reakci

Přidat smajlík