bodlinka-
XXX.XXX.165.142
Dobrý den, shanim kožené sedlo, s hlubším posedlim a většími kolennimi operkami. Cca do 12 000 Kč děkuji.
bodlinka-
XXX.XXX.165.142
Myslím jako nějaký typ, ne přímo inzeráty. Děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Ona je otázka, co za typ sedla by to mělo být.
Mám k prodeji drezurku - Wintec Isabell Werth - je to právě velmi pohodlné sedlo s hlubším posedlím a většími kolenními opěrkami. V bazarech v udané cenové relaci. Člověka si pohodlně chytne a usadí
titto
XXX.XXX.39.67
V téhle cenové relaci se dá sehnat fajn KT Jupiter, je to opravdu povedené sedlo.Pokud tedy nechcete vyloženě drezurku nebo skočku, v Jupiteru můžete dělat oboje, ale ne na vrcholové úrovni a do terénu je to sedlo skvělé
Moje zkusenost s Jupiterem je takova ze vytvari kvalitni zachodovy sed. Ale v teto cenove relaci se daji sehnat i jine KT modely :).
napsal(a):
Moje zkusenost s Jupiterem je takova ze vytvari kvalitni zachodovy sed. Ale v teto cenove relaci se daji sehnat i jine KT modely :).
Ja bych do KT nesla vubec, v teto cenove relaci uz se z druhe ruky daji sehnat o tridu lepsi sedla:)
Bodlinko, kouknete zde: http://www.a-sedla.cz/.
Svatava
napsal(a):
Ja bych do KT nesla vubec, v teto cenove relaci uz se z druhe ruky daji sehnat o tridu lepsi sedla:)
Bodlinko, kouknete zde: http://www.a-sedla.cz/.
Smím vědět proč KT sedla ne? :) Zatím mi byla prezentována jako kvalitní pohodlná křesla :).
napsal(a):
Smím vědět proč KT sedla ne? :) Zatím mi byla prezentována jako kvalitní pohodlná křesla :).
Je to jen můj osobní názor, tak to tak prosím berte:o)
Jednak jak tu už bylo zmíněno, dost z univerzálů a i některé skočky od KT, co jsem viděla, nevedou k dobrému sedu - dělají "hajzlsed". Přijde mi, že mají nešťastný poměr ukotvení třmenových zámků vzhledem k nejhlubšímu místu posedlí. To samozřejmě může být individuální, ne každé sedlo pasuje každé postavě atd.
Dále kůže není bůh ví co, srovnání x let starého sedla KT a podobně starého či ještě staršího sedla Kieffer, Stubben, Albion, Passier, Barnsby, Euroriding... obvykle hovoří v neprospěch Kentauru. Samozřejmě vyjmenované značky jsou o třídu až několik tříd výše a cena nových modelů tomu odpovídá.
Kentaury nejsou špatná sedla, taky jsem ho roky měla a vyhovoval mi, ale jen do chvíle, než jsem měla šanci si sednout do lepšího. U starších sedel z druhé ruky se stírá značný rozdíl v pořizovacích cenách nových modelů a v této cenové kategorii se podle mě jednoduše dají koupit lepší sedla než Kentaur.