Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.4.2017 14:04
22verunka

XXX.XXX.176.5

Tak si rikam jestli je normalni prodavat 4 kone z jedne staje se stejnym zranenim. Zde asi bude neco v neporadku

https://www.bazos.cz/hodnoceni.php?mail=0&telefon=731476075&jmeno=Jaroslav%20My%C5%A1ka.

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.4.2017 14:07

Asi přišel na to, že se to dá zaléčit, tak koupil za pár korun jako jateční a spravil. Přijde mi to jako ekonomický nesmysl. Ale třeba je to nějaký zachránce, který prostě nechce nechat koně posílat na jatka kvůli zranění, které se dá vyléčit (někdy a s nejistým výsledkem?)... ? A teď invalidy prodává..

4.4.2017 14:20
kallisto

XXX.XXX.157.94

No nejspíš jsou to dostiháci co si urvali šlachy. Podle mne nic překvapivého. Ve stáji kde máš třeba 50 i víc koní dle mě běžné.

4.4.2017 14:34

Haha, Kallisto, jasně... to mě nenapadlo. Ale máte pravdu, že může jít přímo o "výrobce"..

4.4.2017 14:35

Jinak - jasně, že se jedná o dostiháky. To z těch inzerátů vyplývá..

4.4.2017 15:16
sisi58

XXX.XXX.191.1

Přemýšlela jsem, co mi to jméno říká, hledám a bingo!
http://www.galopp-reporter.cz/aktuality/jaroslav-myska-dvacet-let-v-sedle
I když to nejspíš bude shoda jmen.

4.4.2017 16:30
22verunka

XXX.XXX.176.5

Spis mi to prijde uz jako do nebe volajici.4 kone se stejnym zranenim. Asi je v treninku pretezuji. Protoze znam a pusobila jsem v nekolika stajich a takovy pripad jsem nezazila.

Neregistrovaný uživatel

4.4.2017 16:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Mě už lidi kolem koní snad ani nemůžou ničím překvapit.Dobrá polovina je dobytek a druhá to trochu zachraňuje.

4.4.2017 18:06
22verunka

XXX.XXX.159.176

Ja tu mam taky dostihaky sice par ale zadnej nikdy nemel podobny problem. Trenuju, chovam ale tohle jsem jeste nevidelq.

4.4.2017 18:34
Dotaz

XXX.XXX.110.146

sisi58 napsal(a):
Přemýšlela jsem, co mi to jméno říká, hledám a bingo!
http://www.galopp-reporter.cz/aktuality/jaroslav-myska-dvacet-let-v-sedle
I když to nejspíš bude shoda jmen.

Asi nebude. smajlík
https://www.cislo.info/hledat/731476075.

4.4.2017 19:16
sisi58

XXX.XXX.191.1

Dotaz napsal(a):
Asi nebude. smajlík
https://www.cislo.info/hledat/731476075.

4.4.2017 19:57
Dotaz

XXX.XXX.110.146

No, zajímala by mne jejich dlouhodobá statistika, jakou má jejich činnost vliv na zdraví těch zvířat. Evidentně tady se heslem "Sportem ku zdraví" moc pyšnit nemůžou.

4.4.2017 20:28
22verunka

XXX.XXX.159.176

Dotaz napsal(a):
No, zajímala by mne jejich dlouhodobá statistika, jakou má jejich činnost vliv na zdraví těch zvířat. Evidentně tady se heslem "Sportem ku zdraví" moc pyšnit nemůžou.

Me take. Vystiznejsi by bylo sportem k trvale invalidite.

4.4.2017 22:33

22verunka napsal(a):
Tak si rikam jestli je normalni prodavat 4 kone z jedne staje se stejnym zranenim. Zde asi bude neco v neporadku

https://www.bazos.cz/hodnoceni.php?mail=0&telefon=731476075&jmeno=Jaroslav%20My%C5%A1ka.

Ja neviem, mne to príde zvláštne. Kone im behajú celkom vyrovnane, nemajú nejaké veľké výpadky, ani neobmieňajú často kone v tréningu a do vlaňajška tých koní aaaž toľko nemali-tento rok majú 15+2 registrovaných koní na behanie. Mať z nich ešte štyri chromé, to je fakt veľký počet.

6.4.2017 07:58
polárka.15

XXX.XXX.45.253

Dostihový sport a mladí jedinci, vydrží jen ti "nejlepší" Ale díky tomu máme taky ty naše miláčky doma... Bohužel mi to nepřijde nic neobvyklého.

6.4.2017 08:17
22verunka

XXX.XXX.159.176

polárka.15 napsal(a):
Dostihový sport a mladí jedinci, vydrží jen ti "nejlepší" Ale díky tomu máme taky ty naše miláčky doma... Bohužel mi to nepřijde nic neobvyklého.

Treba moje kobyly jsou vsechny vyrazene po uspesne kariere. Bez zraneni ci jinych problemu. Ta prvni byla vyrazena kvuli rychlosti proste nemela na to. Dalsi to nezvladala psychicky ale togle se mi proste nelibi.

6.4.2017 08:32
sisi58

XXX.XXX.191.1

22verunka napsal(a):
Treba moje kobyly jsou vsechny vyrazene po uspesne kariere. Bez zraneni ci jinych problemu. Ta prvni byla vyrazena kvuli rychlosti proste nemela na to. Dalsi to nezvladala psychicky ale togle se mi proste nelibi.

Souhlasím. I závodní koně mohou být kvalitně ošetřování. Když už po nich chtějí špičkové výkony. To je stejné, jako bych chtěla po autu nejvyšší rychlost a místo správného oleje tam šplouchla řepkový. Asi by to chvíli fungovalo. Chvíli. Koně a zvlášť A1/1 fungují až za hranice možného, ale jednoho dne něco povolí a je vymalováno
Tato stejná zranění svědčí o tom, že je něco shnilého ve státě Dánském...

6.4.2017 09:48

Tak mi napadá, sú celkom aktívni na FB, neskúšali ste ich konfrontovať s inzerátmi?

6.4.2017 09:54
polárka.15

XXX.XXX.45.253

22verunka napsal(a):

No a moje byla vyřazená z důvodů taky pomalých časů a krvácení z nozder

Neřekla jsem, že máme doma stažené mrzáky, ale díky tomu, že to všichni nezvládnou.

6.4.2017 16:39
jazzinka

XXX.XXX.41.2

Ona je taky otázka, zda mají skutečně všichni stejné zranění, nebo prostě jen "problém s nohama" nebo cokoliv dalšího vylučujícího z dostihů a inzerent si podávání inzerátu zjednodušil způsobem Ctrl C.

Neregistrovaný uživatel

6.4.2017 19:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Záležet to na mě, tak pardubickou si běhají žokejové sami po svých. Cíl by byl hned za taxisem, protože by se z něj stejně nikdo do večera nevyhrabal. No a vyhrál by ten co by byl nejméně zmrzačený. Pak by se dalo mluvit o tom, že jsme se jako společnost posunuli o level víš..Teď jsme pořád v lepším středověku.

bodlinka-

6.4.2017 20:31
bodlinka-

XXX.XXX.165.142

Já si koupila bývalého dostihaka co během závodu byl operován na šlachu, potom běhal znova, ted k vůli věku už byl prodáván. Nemá žádné omezeni, jeho bratr byl to same, nyní skáče hobby, a je taktez po operaci šlachy, a ma přímo tohle to.. Víte, tohle se normálně stává. A někteří koně nemusí mit žádné omezeni, .. Možná je pan prodává, ze už zranění jednou byli.. Pokud nekupujete nejlíp nekomentova. Pokud mate zájem jedte se tam podívat s vet. A uvidíte, .. PS. Všechny komentáře jsem nečetla. A můj neberte jako narážku

6.4.2017 20:44
22verunka

XXX.XXX.232.198

bodlinka- napsal(a):
Já si koupila bývalého dostihaka co během závodu byl operován na šlachu, potom běhal znova, ted k vůli věku už byl prodáván. Nemá žádné omezeni, jeho bratr byl to same, nyní skáče hobby, a je taktez po operaci šlachy, a ma přímo tohle to.. Víte, tohle se normálně stává. A někteří koně nemusí mit žádné omezeni, .. Možná je pan prodává, ze už zranění jednou byli.. Pokud nekupujete nejlíp nekomentova. Pokud mate zájem jedte se tam podívat s vet. A uvidíte, .. PS. Všechny komentáře jsem nečetla. A můj neberte jako narážku

Ano jsou pripady kdy to dopadne dobre ale taky jsou pripady kdy mate pouze partaka k jinemu koni. A toto je verejna diskuze od toho aby se zde debatovalo. Argument - nekupujes - neres je trochu mimo misu.
Ale to jen tak naokraj. Sama se v chovu pohybuju vidim spoustu treneru kolem sebe a zadny z nich nema 4 kone s odrovnanejma slachama. A maji ve staji treba 20 koni v treninku. Zde je neco spatne. Nejde o to ze je nekdo koupi nekoupi, da se lecit nebo nelecit ale ze tam je nekde problem.!@.

6.4.2017 20:57

22verunka napsal(a):
Ano jsou pripady kdy to dopadne dobre ale taky jsou pripady kdy mate pouze partaka k jinemu koni. A toto je verejna diskuze od toho aby se zde debatovalo. Argument - nekupujes - neres je trochu mimo misu.
Ale to jen tak naokraj. Sama se v chovu pohybuju vidim spoustu treneru kolem sebe a zadny z nich nema 4 kone s odrovnanejma slachama. A maji ve staji treba 20 koni v treninku. Zde je neco spatne. Nejde o to ze je nekdo koupi nekoupi, da se lecit nebo nelecit ale ze tam je nekde problem.!@.

A neskúsili ste sa na to spýtať priamo manželov Myškových? Lebo polemizovať tu môžete ešte dva týždne, ale som si istá, že by ste dostali nejakú rozumnú odpoveď priamo od nich.

A teda medzi nami, tréner, ktorá by mal takmer 1/3koní v stajni chromých, by asi dlho netrénoval, má predsa kone aj od Charváta a neviem, či existuje náročnejší majiteľ v českom prostredí, než Charvát.

bodlinka-

6.4.2017 21:07
bodlinka-

XXX.XXX.165.142

Debatovat tady můžete do aleluja, ale pravdu se tu asi nedozvíte.

6.4.2017 21:35
mgtka

XXX.XXX.22.112

Třeba to diagnostikovali jednomu z nich a neví kterému, takže to preventivně píšou ke všem

farfar

7.4.2017 06:49
farfar

XXX.XXX.48.22

Ten nejhodnější valach už je prodaný, tak snad bude mít dobrý domov http://www.jeso.estranky.cz

Pokud vám zdravotní stav koní hlodá, zkuste dotaz přímo p. Myškovi.

Přidejte reakci

Přidat smajlík