Dobrý večer,
Zítra si jedu pro sedlo a protože se jedná o výměnu za má 2 sedla chci si tuto výměnu ošetřit smlouvou (pro klid duše mé i paní)
Jsme domluvené na osobním předání a podpisu smlouvy.
Hned druhý, třetí den po uskutečnění výměny mi přijede sedlář (výrobce daného sedla) na kontrolu a zvážení zda lze toto sedlo na mého koně napasovat. Můj problém je ovšem v tom, že nevím kam a jak to do smlouvy zanést.
Jsme s paní domluvené, že mi den, dva počká na názor sedláře a případně jí dovezu sedlo zpět a ona mi vrátí má sedla.
Mám sepsanou základní smlouvu mezi kým se výměna provádí a jakých věcí se týká s krátkým popisem všech sedel, jen tápu kam a jak s tou "zkušební" lhůtou.
Pokud máte někdo zkušenost nebo nápad budu ráda za každý názor :).
My toto měli zanešené přímo ve smlouvě - třeba jako bod 3. Nedělali jsem výměnu, ale koupi sedla s garancí vrácení. Vše bylo popsáno a vypsáno ve smlouvě. Ještě tedy jedna věc - udělala bych fotky sedel - Vašich i toho na výměnu. Kdyby se opravdu náhodou stalo, že budete výměnu rušit.
majkulka
napsal(a):
My toto měli zanešené přímo ve smlouvě - třeba jako bod 3. Nedělali jsem výměnu, ale koupi sedla s garancí vrácení. Vše bylo popsáno a vypsáno ve smlouvě. Ještě tedy jedna věc - udělala bych fotky sedel - Vašich i toho na výměnu. Kdyby se opravdu náhodou stalo, že budete výměnu rušit.
Děkuji, přidat fotky sedel by neměl být problém :)
právě jen vymýšlím jak to zformulovat na takové věci jsem nikdy nebyla ale tohle si chci ošetřit. Znám sebe a svou poctivou povahu ale co kdyby...
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.213.247
Http://www.vzory.cz/vzory/koupe-najem-dilo/smenna-smlouva/#.WVA3tdSLTGg
Doplnit případně vlastní podmínky a je to.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Http://www.vzory.cz/vzory/koupe-najem-dilo/smenna-smlouva/#.WVA3tdSLTGg
Doplnit případně vlastní podmínky a je to.
Ano, tuhle přesně tuto mám a jen jsem upravovala, děkuji, jen mi opravdu dává zabrat část s podmínkou, že tato výměna je platná až v okamžiku kdy sedlář shledá sedlo bez vad a prohlásí, že mému koni sedí nebo na něj půjde napasovat chci to dát do dalších ustanovení teď jen vymýšlím jak to srozumitelně a výstižně zformulovat
-šumák-
napsal(a):
Ano, tuhle přesně tuto mám a jen jsem upravovala, děkuji, jen mi opravdu dává zabrat část s podmínkou, že tato výměna je platná až v okamžiku kdy sedlář shledá sedlo bez vad a prohlásí, že mému koni sedí nebo na něj půjde napasovat chci to dát do dalších ustanovení teď jen vymýšlím jak to srozumitelně a výstižně zformulovat
Formulovala bych to přesně, jak píšete výše - smlouva nabývá platnosti po kontrole (schválení) sedlářem (uvedla bych jméno), nejpozději x dní od podpisu smlouvy.