Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.162.233
Uživatel s deaktivovaným účtem

Za mě určite ne.
Ale docela si koník máknul.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.162.233
Tak ona sama, je ráda za co nejvetší počet zhlédnutí má totiž peníze z reklam, tak je za to ráda.Nikdo ji tu neubližuje pokud vím.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254
Taky myslím, že je to spíše "reklama", než že někomu leží v žaludku...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Hele má to pro koníky a tak mě to naopak docela těší že můžu přispět.Mě je vážně sympatická a kdyby nebylo jí, tak minimálně jeden koník skončil na jatkách.Takže palec nahoru.

Cat cat
napsal(a):
Ty holky asi někomu leží hodně v žaludku, co? Za posledních čtrnáct dní je to už třetí téma na jejich účet.
A že by si konik máknul?...v čem?..že šel krokem a kousek zaklusal?...ježíši chudák ňuňánek...on je týraný...
Nepíšu že je koník týraný ale ze si máknul.
A ano klusal s paní která nevypadá zrovna lehká jako peří(tím se nechci do nikoho navážet) a s dítětem, navíc bez sedla, takže se ji určite perfektne držela rovnováha.
Můj názor je že to nebylo příliš pohodlné, pro oba.

Bóóóže, dlouhý zimní večery, co?
Jako...je fakt, že nechápu, že když si člověk natočí takovéhle "rodinné" video, že to musí prezentovat na netu (jasně, pokud je to pro nějaký účel, ne jen exhibice, pak asi ok)... ale že se tu lidi chytaj takovéhohle každého prdu, mi přijde fakt směšný.
Snad bude mít někdo invenci a přijde s něčím podobně zábavným, jako byl slovní fotbal. Ten se ujal a držel dlouho. A nikoho neodsuzoval, nepomlouval, nenutil lidi dělat chytré nad každou volovinou, co sem kdo vloží
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.231.71
Ty vado mám v kobče skrytý potenciál. Ta by mohla něco z těch lidí na netu dostat.Loudit umí brilantně.

To jako fakt někdo sleduje takováto videa? Asi jsem totálně mimo mísu, ale nedokážu si představit, že natáčím nějaký svůj den kolem zvířat, zveřejňuju to a ještě se na to někdo dívá...asi jsem divná...Toto je asi 3 video od jedné a té samé osoby a nikdy jsem se nedodívala víc jak 1minutu a to ještě napřeskáčku.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Tohle zvládnu levou zadní, ale nedávám pořady typu Farmář hledá ženu, Výměna manželek. To bych nedal ani deset minut.Proti tomu je PM horses jak balzám na duši. Je to aspoň o koních, kdežto tamto jsou pořady pro "momentálně zaostalé"s ještě víc "momentálně zaostalými účinkujícími"..
No... Ach . Fakt by podobné videá ľudia nemali zverejňovať. On sa vždy nájde nejaký laik, ktorý to začne napodobňovať. Či si koník máknul...? Niečo iné je keď, mu naložíte na chrbát bremeno a kôň slúži, ako "soumar" a niečo iné, keď na ňom sedí živá váha s vlastným ťažiskom. Ono je pravda, že dnes to ľudia preháňajú s tou záťažou. Keď kôň robí nebodaj 4 hodiny denne tak už je týraný. Nie je to tak. Ak je kôň v dobrej kondícii, ak má kvalitné žrádlo, dostatok pitnej vody, dobre spravené kopytá, nieje to nič strašné. No je rodiel keď sedí na koni niekto kto sa tam len hompŕla a nevie čo robí, a keď tam sedí niekto kto vie.
Ja osobne by som na toho koňa byť tou pani neliezla a už vôbec tam netrepala tak malé dieťa a hybaj do terénu. Z môjho pohľadu úplne nezodpovedné, ba až hlúpe. V teréne sa môže totiž stať všeličo a aj ten najlepší kôň vie úplne debilne odskočiť. A čo bude tetula robiť ? Bude v lufte chytať detsko ? Asi ešte nikdy nepadla poriadne z koňa.