Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.3.2018 22:00
-šumák-

XXX.XXX.166.88

jaký máte na tuto prodejnu a věci z ní názor?
Pro mě jako rekre jezdce spousta věcí super za pár kaček takže mi pak nevadí spoustu věcí vyhodit (rajtky bez sedu se roztrhnou, dečky vyblednou...) ale raději teda nakupuji z webu a "osahám" na prodejně kvůli výběru...

10.3.2018 22:02
lenacia

XXX.XXX.205.245

-šumák- napsal(a):
jaký máte na tuto prodejnu a věci z ní názor?
Pro mě jako rekre jezdce spousta věcí super za pár kaček takže mi pak nevadí spoustu věcí vyhodit (rajtky bez sedu se roztrhnou, dečky vyblednou...) ale raději teda nakupuji z webu a "osahám" na prodejně kvůli výběru...

plno výrobků z decathlonu jsem našla za pakatel na aliexpress, tj. dodej z číny, často ještě levněji než za kolik prodávají v decathlonu. Dnes se ovšem v číně vyrábí ledascos, takže je to na vás.

10.3.2018 22:11
-šumák-

XXX.XXX.166.88

Všimla jsem si toho ale pokud se mi něco nebude zamlouvat, případně s tím bude problém v Decathlonu není problém věc vyměnit, vrátit, reklamovat... To si radši těch pár kaček připlatim a budu mít jistotu :

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.3.2018 22:26
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mám ohlávky, nejaké mydlo, hlúposti na čistenie, pre seba podkolienky(fakt príjemné, rada ich nosím), tuším aj nejaký repelent. za tie peniaze dobrý výsledok, plus výhoda, že máme decathlon v obchoďáku, takže veci relatívne po ruke. Ostatné veci, ktoré plánujem vyuźívať dlhodobo, kupujem v iných obchodoch.

11.3.2018 08:05
kapička

XXX.XXX.64.44

Miluju jejich glycerinové mýdlo na kůži, sice jsem nikdy jiné neměla, ale tohle je asi nejlevnější na trhu a úplně bez problémů bez nějakého extra drhnutí a skoro bez vody s ním umyju s perek cokoliv.
Jinak mě přímo jezdecké věci moc neberou, rajtky mě nezaujaly vzhledem a trika mikiny tahám obyčejné za poloviční cenu...

11.3.2018 12:06
dsj

XXX.XXX.207.141

Já mám ráda jejich rukavice - kupuji tam ty nejlevnější s gripem, sedí mi dobře a nevadí mi pak, když mi některou sežere lichožrout

Přidejte reakci

Přidat smajlík