Já dělám webové stránky, ale neumím to tak dobře a nevíc na to nemám čas, chtěla bych abyste do této diskuze dávali inzeráty (ti co dělají webovky), s odkazem na to co jste dělali, mailem nebo jiným kontaktem a cenou (pokud je;))
Jinak já bych chtěla galerii fotek, relativně rozsáhlou - kolik by to tak stálo, graficky pěknou;)
kassiopeass
napsal(a):
Já dělám webové stránky, ale neumím to tak dobře a nevíc na to nemám čas, chtěla bych abyste do této diskuze dávali inzeráty (ti co dělají webovky), s odkazem na to co jste dělali, mailem nebo jiným kontaktem a cenou (pokud je;))
Jinak já bych chtěla galerii fotek, relativně rozsáhlou - kolik by to tak stálo, graficky pěknou;)
hanzy.wz.cz/www.php
pokud bys chtela jen nejakou galerii fotek, tak to je celkem lehke udelat. Slo by udelat i to, aby sis fotky na server sama nahravala. Otazkou je co znamena "graficky peknou" :-) Kdyztak napis mejlika. Rada ti pomuzu. A cena? Nevim, asi bych to nechala na domluve. ozvi se hanzy_@centrum.cz
kassiopeass
napsal(a):
Ahoj, já taky dělám web. Na ukázku ti dávám odkazy na moje starší práce:
www.stajzidovice.cz
www.jk-zeleznice.wz.cz
www.vrbina.wz.cz/index2.html
a pak mám ještě jeden uloženej v compu
Pokud by si měla zájem, kontaktuj mě na coriska@seznam.cz
coriska
napsal(a):
Ahoj, já taky dělám web. Na ukázku ti dávám odkazy na moje starší práce:
www.stajzidovice.cz
www.jk-zeleznice.wz.cz
www.vrbina.wz.cz/index2.html
a pak mám ještě jeden uloženej v compu
Pokud by si měla zájem, kontaktuj mě na coriska@seznam.cz
Děkuji;) i když už mám vybráno, ale příspěvky vkládejte dále, někdo si možná ještě nevybral;)
kassiopeass
napsal(a):
Děkuji;) i když už mám vybráno, ale příspěvky vkládejte dále, někdo si možná ještě nevybral;)
Na www.websnadno.cz je to velice jednoduchý. To zvládne každý. A když si dáš free verzi, tak to máš zadarmo. A obrázky vkládáš jednoduše.
Přeju hodně zdaru
http://www.matyldicka.websnadno.cz/
http://www.kone.snadno.eu/
kassiopeass
napsal(a):
já dělám na Webgardenu (www.webgarden.cz) ,tam si vybereš služby zdarma,založit www stránky. Je to snadný,máš tam návod co a jak. Jsou to webovky jednodušší,spíš pro méně náročné zákazníky. Jukni na moje www.koneaponici.webgarden.cz.
Kdyby ses rozhodla je tam dělat a nevěděla si rady,klidně mi napiš @ a já se pokusím ti poradit,bude-li to v mých silách.
Hodně štěstí, Katulik
maty
napsal(a):
Na www.websnadno.cz je to velice jednoduchý. To zvládne každý. A když si dáš free verzi, tak to máš zadarmo. A obrázky vkládáš jednoduše.
Přeju hodně zdaru
http://www.matyldicka.websnadno.cz/
http://www.kone.snadno.eu/
Nechci přez blog, jinak jsem to i zkoušela, ale vzdala to, přišlo mi to moc složitý;):D
katulik
napsal(a):
já dělám na Webgardenu (www.webgarden.cz) ,tam si vybereš služby zdarma,založit www stránky. Je to snadný,máš tam návod co a jak. Jsou to webovky jednodušší,spíš pro méně náročné zákazníky. Jukni na moje www.koneaponici.webgarden.cz.
Kdyby ses rozhodla je tam dělat a nevěděla si rady,klidně mi napiš @ a já se pokusím ti poradit,bude-li to v mých silách.
Hodně štěstí, Katulik
J8 to mám také přes websnadno a jde to opravdu lehce, je to i pro začátečníky jako jsem já...
www.nico.estranky.cz
www.klaske.estranky.cz
nightdevil
napsal(a):
J8 to mám také přes websnadno a jde to opravdu lehce, je to i pro začátečníky jako jsem já...
www.nico.estranky.cz
www.klaske.estranky.cz
Ahojky, já jsem na to dnes večer sedla a taky jsem udělala webovku. Sice ještě není nic moc, ale dělala jsem to narychlo a byl to takový pokus. Takže se omlouvám, že bude vypadat divně. Ale postupem času ji vypracuji a bude vypadat mnohem lépe. Taky vás tímto ráda poprosila, ať se na ni mrknete a kdyžtak ji dáte lidičkám, co hledají svého koníka.
Moje webovka je www.najdese.websnadno.cz