Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.10.2006 21:07

Ahojky lidičky...!! Potřebovala bych,aby jste mi poradili,za kolik mám prodat jezdecký botky..

Koupil mi je před 2 rokama ségčin přítel v Itálii...Původní cenu nebudu psát,nikdo by to nevěřil.Ale byla fakt obrovská. Značka je Horsys.Nevím jestli to je tady známé.. Ze strany je kožene vázení,které spíš slouží jako ozdoba. Jsou docela těžké,z kvalitní kůže. Jezdila jsem v nich jen Huberty.Musím říct,že se mi v nich perfektně jezdilo.Duvod prodeje-pořizuji si hříbě a nějaky čas tedka rozhodně jezdit nebudu..Za penízky si raději koupím deku a takovy věci..
Číslo bot je 5.
JInak doufám,že vložím ty fotky..:D

4.10.2006 21:08

nature napsal(a):
Ahojky lidičky...!! Potřebovala bych,aby jste mi poradili,za kolik mám prodat jezdecký botky..

Koupil mi je před 2 rokama ségčin přítel v Itálii...Původní cenu nebudu psát,nikdo by to nevěřil.Ale byla fakt obrovská. Značka je Horsys.Nevím jestli to je tady známé.. Ze strany je kožene vázení,které spíš slouží jako ozdoba. Jsou docela těžké,z kvalitní kůže. Jezdila jsem v nich jen Huberty.Musím říct,že se mi v nich perfektně jezdilo.Duvod prodeje-pořizuji si hříbě a nějaky čas tedka rozhodně jezdit nebudu..Za penízky si raději koupím deku a takovy věci..
Číslo bot je 5.

další

4.10.2006 21:12

nature napsal(a):
.......

JInak je na ně i obal,nebo jak to nazvat.. Obal na zip...s uchem.. Zelenej... Ale to asi není duležity...

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.10.2006 03:16
Uživatel s deaktivovaným účtem

nature napsal(a):

Číslo bot je 5.

No nevím ,ale zdá semi ,že ty botyjso spíše taneční..takové se alspoň prodávajíu násna blešáku za pár korun,ale je pravda že ty taneční jsou nižší.Tak ti vlastně meproadím.

Přidejte reakci

Přidat smajlík