Výběr sedla na haflinga

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.10.2006 15:01

Ahojky, už delší dobu přemýšlím o koupi nového sedla. Má kobylka má komoru 3 - 4 (spíše 4).Žádný kohoutek a široká záda a tak by mě zajímalo, jaký výrobce sedel dělá i takhle široké rozsochy, napište i výrobce na ty umělé (wintec..), cena sedla by měla být do 5 000 kč. děkuji za odpověď !

P.s - nebo pokud někdo pordává tak ať sem písne a hodí fotku, hned se mu ozvu!!

7.10.2006 15:28

holkaodkoni napsal(a):
Ahojky, už delší dobu přemýšlím o koupi nového sedla. Má kobylka má komoru 3 - 4 (spíše 4).Žádný kohoutek a široká záda a tak by mě zajímalo, jaký výrobce sedel dělá i takhle široké rozsochy, napište i výrobce na ty umělé (wintec..), cena sedla by měla být do 5 000 kč. děkuji za odpověď !

P.s - nebo pokud někdo pordává tak ať sem písne a hodí fotku, hned se mu ozvu!!

ahoj,
před třemi lety jsem dceři kupovala na hucula univerzální sedlo v Heap Co v Žebráku. Internetová adresa: http://www.heapco.cz
obrázek přikládám. Jezdí na něm prakticky pořád, kromě školy a spánku. Dva měsíce na něm dokonce odjezdila skoro každodenní dvě vystoupení jako princezna Adriana v historickém turnaji. Padlo dobře huculovi, Čt, WPB i frízanovi Gladiátorovi. Cena za komplet bez pár korun 5000Kč. Mohu doporučit.

7.10.2006 16:04

calamity napsal(a):
ahoj,
před třemi lety jsem dceři kupovala na hucula univerzální sedlo v Heap Co v Žebráku. Internetová adresa: http://www.heapco.cz
obrázek přikládám. Jezdí na něm prakticky pořád, kromě školy a spánku. Dva měsíce na něm dokonce odjezdila skoro každodenní dvě vystoupení jako princezna Adriana v historickém turnaji. Padlo dobře huculovi, Čt, WPB i frízanovi Gladiátorovi. Cena za komplet bez pár korun 5000Kč. Mohu doporučit.

Ahoj Calamity.
Nemáš fotku sedla ve skutečnosti?Jaká je jeho kvalita?
dík

7.10.2006 16:13

alisa napsal(a):
Ahoj Calamity.
Nemáš fotku sedla ve skutečnosti?Jaká je jeho kvalita?
dík

ale toto je skutečné sedlo, oni ti jiné neprodají. Až dcérečka dorazí tak než odsedlá, vyfotím to její a dám sem. Doopravdy je s ním spokojená. Ta rytírna co jezdila o prázdninách, je docela raubírna, ale sedlo drželo dobře. Jediné co se mu dá vytknout, že se odírá barva.

7.10.2006 16:33

calamity napsal(a):
ale toto je skutečné sedlo, oni ti jiné neprodají. Až dcérečka dorazí tak než odsedlá, vyfotím to její a dám sem. Doopravdy je s ním spokojená. Ta rytírna co jezdila o prázdninách, je docela raubírna, ale sedlo drželo dobře. Jediné co se mu dá vytknout, že se odírá barva.

no, tak dnes dorazila za světla. tož tady je. když jsme ho kupovali před těmi třemi lety, jmenovalo se haflinger univerzální sedlo. Výrobce je německý. Teď ho mají v nabídce pod jiným názvem, ale je to totéž.

7.10.2006 20:17

calamity napsal(a):
ahoj,

ahoj calamity a mohla by jsi mi poslat foto toho hucula -abych věděla jakou má postavu - jinak to sedlo se mi moocinky líbí!!

8.10.2006 02:28

holkaodkoni napsal(a):
ahoj calamity a mohla by jsi mi poslat foto toho hucula -abych věděla jakou má postavu - jinak to sedlo se mi moocinky líbí!!

Van - hucul valach 5 let

8.10.2006 15:07

calamity napsal(a):
Van - hucul valach 5 let

Tak mi stejně přijde, že má ten kohutek vyžší než moje kobylka...a celkově je taky méně mohutný.. mno.. uvidíme už sem psala do toho obchodu tak uvidíme :-))

Přidejte reakci

Přidat smajlík