Listově zelená, kostkovaný lem - měděná, bílá. Použitá jen na tuto fotku. Cena 150 Kč.
hvezdicka
napsal(a):
Listově zelená, kostkovaný lem - měděná, bílá. Použitá jen na tuto fotku. Cena 150 Kč.
Bílá s vlnkovaným okrajem. Menší velikost. Na koníkovi taky jen pro tuto fotku. Cena také 150 Kč.
hvezdicka
napsal(a):
Bílá s vlnkovaným okrajem. Menší velikost. Na koníkovi taky jen pro tuto fotku. Cena také 150 Kč.
Žlutá s černým vlnkovaným okrajem na koníka většího. Použitá jen pro fotomodelování. Cena 150 Kč.
hvezdicka
napsal(a):
Žlutá s černým vlnkovaným okrajem na koníka většího. Použitá jen pro fotomodelování. Cena 150 Kč.
Vínově červená, široký zlatý lem, vlnkovaný okraj. Použitá opět jen pro fotku. Cena 150 Kč.
hvezdicka
napsal(a):
Vínově červená, široký zlatý lem, vlnkovaný okraj. Použitá opět jen pro fotku. Cena 150 Kč.
A hnědá s béžovotmavě hnědým lemem. Použitá zase jenom pro focení. Cena 150 Kč.
marketka
napsal(a):
Máš své stránky, že. Já se tam večer mrknu a něco si určitě objednám.
Děláš i na poníky?
Dělám i na velké koně i na malé koníky a poníky. Na všechno, co si majitelé vymyslí. I na velkokšticové Stránky jsou http://cabraky.webgarden.cz
hvezdicka
napsal(a):
Dodací lhůty si nechávám 10-14 dní, ale většinou do týdne už bývá čabraka u zákazníka. No a když na to někdo moooooc spěchá, tak během dne udělám a druhý den posílám.
Ahoj prosím tě mě ta tvoje stránka nějak nejde otevřít poslala bys mi e-mail že bych ti napsala měla bych zájem o čabraku.. TERKA
terushka
napsal(a):
Ahoj prosím tě mě ta tvoje stránka nějak nejde otevřít poslala bys mi e-mail že bych ti napsala měla bych zájem o čabraku.. TERKA
Ahojky. Mejlík sem ti ráno poslala, ale nejsem si jistá, že došel, protože mi to spadlo. Tak kdyby ne, písni ještě sem nebo na cabraky.kvalitne@seznam.cz a pošlu ti to znovu. Ale stránky by měli běžet, koukala jsem na ně.