semka devejte koníky plemene appaloosa!
JA začnu plemeným hřebcem abdullem rewardem , ktereho mame doma! jinak v pripade zajmu o prupusteni vasi klisny kontaktujte na tel.cislo 603212526 a nebo piste na email: 13.sendy(zavinac)seznam.cz
parkuracek
napsal(a):
JA začnu plemeným hřebcem abdullem rewardem , ktereho mame doma! jinak v pripade zajmu o prupusteni vasi klisny kontaktujte na tel.cislo 603212526 a nebo piste na email: 13.sendy(zavinac)seznam.cz
znovu abdullek
parkuracek
napsal(a):
jeste on
dulda je velice mírný a poslušný hřebčák
parkuracek
napsal(a):
Ahoj Sandro,já sice tu mojí opici prodávám(nemá u nás sportovní využití),ale kdyby mi náhodou zůstala doma,tak bych jí určitě měla na hříbátka,tak se chci zeptat,kde Abdulek sídlí,jak je vysoký v kohoutku a jestli je možný,že vyřizujete na hříbě ty papíry(samozřejmě to zaplatím).Díky,Jarča.
jaruska
napsal(a):
Ahoj Sandro,já sice tu mojí opici prodávám(nemá u nás sportovní využití),ale kdyby mi náhodou zůstala doma,tak bych jí určitě měla na hříbátka,tak se chci zeptat,kde Abdulek sídlí,jak je vysoký v kohoutku a jestli je možný,že vyřizujete na hříbě ty papíry(samozřejmě to zaplatím).Díky,Jarča.
vysku zjistim a dopisu! ano papiry je mozne abychom je vyridily my! sidlime v ostrave ale dalka nevadi jelikoz mame prepravnik a mohli bychom k nam klisnu dopravit.....jeho pedigree sem dohodim pozdejic
zatim pa
parkuracek
napsal(a):
vysku zjistim a dopisu! ano papiry je mozne abychom je vyridily my! sidlime v ostrave ale dalka nevadi jelikoz mame prepravnik a mohli bychom k nam klisnu dopravit.....jeho pedigree sem dohodim pozdejic
zatim pa
The Best Sheity Jess...
Na Appa show v Horce
parkuracek
napsal(a):
ufoun při koupeli :)) škoda, že tohle téma zašlo, třeba se ho podaří zase oprášit ;)
parkuracek
napsal(a):
To je dobře že jste obnovili appaloosky...
Je tu někdo kdo jede o víkendu na appa show na novou Ameriku???
proxima
napsal(a):
Crazy Legs Luck
olga visnakova
XXX.XXX.79.90
memmory
napsal(a):
Crazy Legs Luck
Appa show je úžasná akce, jedeme..................
memmory
napsal(a):
Ten vzadu CRAZY MONEY otec : CRAZY LEGS LUCk
"Maňásek"
olga visnakova
XXX.XXX.79.90
memmory
napsal(a):
Ten vzadu CRAZY MONEY otec : CRAZY LEGS LUCk
nepochází crazy z appa ranche v kohoutově? Již není-vyhořel, dávno již tomu...............cca 14let
proxima
napsal(a):
my každopádně, ač jen na halter :)
ferrarif50
napsal(a):
Ještě znám několik appa koníků , ale fotky mám jen od několika koní ---
Queen of The Straws -
memmory
napsal(a):
Ještě znám několik appa koníků , ale fotky mám jen od několika koní ---
Queen of The Straws -
memmory
napsal(a):
Silver Line
Bohužel již na věčních pastvinách ......... šest let stará fotka a jedniná kterou mám --- Já a týna .......
ferrarif50
napsal(a):
Spiritkaloosa
olga visnakova
XXX.XXX.79.90
memmory
napsal(a):
Copak já vím Olgo ?? Na ranč u Orla byl dovezen asi před deseti lty a od té doby je jeho majitelko Appa Ranch Černá Voda - Bohdana Krysztková
Jooooooooooooo jupííííííííí, když je u Orlů cca 10let, přišel s Queenou-stopro-já v Kohoutově dělala a nej.mazlik byla Queena-pak odešla na skoro rok k nám....................milášek
olga visnakova
XXX.XXX.79.90
memmory
napsal(a):
![]()
![]()
mem-kujííííííííííííííí-je to zlatíčko
memmory
napsal(a):
Silver Line
Bohužel již na věčních pastvinách ......... šest let stará fotka a jedniná kterou mám --- Já a týna .......
The First Spring Day
parkuracek
napsal(a):
TNT Lysi Star pracovně mu říkáme Šmooky (šmuky)
parkuracek
napsal(a):
A hříbátka po šmookym - ta světlejší Blazy (Blejzy) a ten tmavší je Ryan(Rajen)
dajanka
napsal(a):
TNT Lysi Star pracovně mu říkáme Šmooky (šmuky)
po kom TNT Lysi Star je?
olga visnakova
napsal(a):
Jooooooooooooo jupííííííííí, když je u Orlů cca 10let, přišel s Queenou-stopro-já v Kohoutově dělala a nej.mazlik byla Queena-pak odešla na skoro rok k nám....................milášek
No nepřišel s Queenou ale nějakou dobu po ní přibližně tak půl roku jeho bývalí majitel je ???? Olík ????
dajanka
napsal(a):
A hříbátka po šmookym - ta světlejší Blazy (Blejzy) a ten tmavší je Ryan(Rajen)
parkuracek
napsal(a):
tady vypadá jako hrozná stydlivka :)
ferrarif50
napsal(a):
tady vypadá jako hrozná stydlivka :)
To je kobča,nebo hřebec???
Po Artovi,že???Pěkný-á!!
My jedem s kobčou...
proxima
napsal(a):
To je kobča,nebo hřebec???
Po Artovi,že???Pěkný-á!!
My jedem s kobčou...
dvouletý hřebec po Star Artovi :) a aby si nikdo nemyslel opak, tak se jmenuje ArtStar :D ale říkáme mu Árčí :)
a moje nejoblíbenější fotka s nim
moc mu to na ní sluší :)
ferrarif50
napsal(a):
dvouletý hřebec po Star Artovi :) a aby si nikdo nemyslel opak, tak se jmenuje ArtStar :D ale říkáme mu Árčí :)
a moje nejoblíbenější fotka s nim
moc mu to na ní sluší :)
Tak to budete v kategorii s naším odchovem
Nový majitelé psali že jedou..dvouletý hřebec...Tady když byl malý..
proxima
napsal(a):
Taky se přidáme - puntíků není nikdy dost.
jarin
napsal(a):
Taky se přidáme - puntíků není nikdy dost.
Ten černý krasaveček je na prodej!
ferrarif50
napsal(a):
po kom TNT Lysi Star je?
jeho mamča je Lysistrata a tatínek TNT Affair
parkuracek
napsal(a):
A ještě Wallaby Docs pracovně Walda
parkuracek
napsal(a):
Ahojky ,nemáš víc foteček těch dvou koníků po Šukym??
A kdo je jeich majitel???
proxima
napsal(a):
tak to jsem na to zvědavá, taková konkurence :)
kuk
memmory
napsal(a):
To je krasavec(vice) ![]()
přidávám puntíkatou dvojnici z našeho chovu 15 měsíční kobylku
proxima
napsal(a):
Heji od hříbátek majitele newím..
oni byli u nás chvíli na Hradisku ale pak někam šli ale myslím že jsou v Kozlovicíc
teda byla sem tam asy někdy před 3 měsícema a byli tam ale už tam asy nejsou vůůůbec newím ale byly to upe zlatíííčka
proxima
napsal(a):
A ještě
proxima
napsal(a):
a oba...
dajanka
napsal(a):
Heji od hříbátek majitele newím..
oni byli u nás chvíli na Hradisku ale pak někam šli ale myslím že jsou v Kozlovicíc
teda byla sem tam asy někdy před 3 měsícema a byli tam ale už tam asy nejsou vůůůbec newím ale byly to upe zlatíííčka
Ahááá,díky já už vím,to jsou hříbata ze slovenska-bývalých majitelů Šmukyho...
Vím že byli u kláry a na prodej..
parkuracek
napsal(a):
Tak jelikož nám kraksnul odvoz a nic jsme již nesehnali, tak nikam nepojedem :(
ferrarif50
napsal(a):
Tak jelikož nám kraksnul odvoz a nic jsme již nesehnali, tak nikam nepojedem :(
My jsme taky appaloosky po ima docs clarkovi
¨Doufáme že Vám líbíme
dasinek
napsal(a):
My jsme taky appaloosky po ima docs clarkovi
¨Doufáme že Vám líbíme
Prokvítáme po tatínkovi takže na obrázku nejde nic moc vidět!Pokud někdo zná maminku NOTABLE ICCR tak sem denjte fotku
nebo sourozence:-))
dasinek
napsal(a):
Prokvítáme po tatínkovi takže na obrázku nejde nic moc vidět!Pokud někdo zná maminku NOTABLE ICCR tak sem denjte fotku
Ahojte jenom jsem se chtěla zeptat tých kdo chodí na Hradisko..je tam nějaká slečna (paní) která tam má ustájené asi 4koníky a teď se stěhuje do Přiluk u Valašského Meziříčí? No možná jich má víc tých koníků to nevim. Jen mě to zajímá protože tady bydlím a mám 3 koníky a nikde blízko nikdy s koníkama co jezdí na vyjíždky a ták..tak proto se ptám..
magulka
napsal(a):
Ahojte jenom jsem se chtěla zeptat tých kdo chodí na Hradisko..je tam nějaká slečna (paní) která tam má ustájené asi 4koníky a teď se stěhuje do Přiluk u Valašského Meziříčí? No možná jich má víc tých koníků to nevim. Jen mě to zajímá protože tady bydlím a mám 3 koníky a nikde blízko nikdy s koníkama co jezdí na vyjíždky a ták..tak proto se ptám..
Tady ještě Šmooky
dasinek
napsal(a):
Ahoj, tak zdravim s nasi "indianskou" kobylkou - take sme po Im Docs Clark a mame po nem mozna tak zadek a barvicku - predek je spis po mamine A1/1. Jak mas stareho konika?Nase kobylka je 4-leta
benett8
napsal(a):
Ahoj, tak zdravim s nasi "indianskou" kobylkou - take sme po Im Docs Clark a mame po nem mozna tak zadek a barvicku - predek je spis po mamine A1/1. Jak mas stareho konika?Nase kobylka je 4-leta
A jeste jedna fotka ...
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
To je moje bývalá Queenuše!!!!![]()
No jasne:)Zdravim
Ted se ucime chodit s spolecne s cizima konouchama, ale je toho jeste hooodne co se ucit, nicmene kde je vule, jde temer vsechno. Na fotce sme takovy na pul anglicky a na pul western - zkousime nove sedlo, ale jezdime na nanosniku s anglo otezema ... :)
benett8
napsal(a):
No jasne:)Zdravim
Ted se ucime chodit s spolecne s cizima konouchama, ale je toho jeste hooodne co se ucit, nicmene kde je vule, jde temer vsechno. Na fotce sme takovy na pul anglicky a na pul western - zkousime nove sedlo, ale jezdime na nanosniku s anglo otezema ... :)
![]()
![]()
Taky moc zdravím
a mám velkou prosbičku
-mohla byste mi Queenuši změřit v kohoutku??
Moc děkuju.![]()
![]()
benett8
napsal(a):
Kolik ma v kohoutku ani sama nevim ... ostuda, ze? Ale zmerim a poslu to do mailu - nic moc vyska to ovsem nebude. Ale sme za to radi
![]()
Díky
,no já si právě taky myslím,že po odchodu od nás už moc nevyrostla,u nás měla 140,když jste si jí brala a já si právě myslím,že 150 mít určitě nebude.
Ale je dobře,že není velká.![]()
olga visnakova
XXX.XXX.79.90
jaruska
napsal(a):
![]()
Díky
,no já si právě taky myslím,že po odchodu od nás už moc nevyrostla,u nás měla 140,když jste si jí brala a já si právě myslím,že 150 mít určitě nebude.
Ale je dobře,že není velká.![]()
můj milášek i o fous výše ji již vkládala mem, úžasná klisna. Queen of the Straws
benett8
napsal(a):
My jsme 5letí tetkom už skoro 6letí
foto skoro po půl roce
dasinek
napsal(a):
My jsme 5letí tetkom už skoro 6letí
foto skoro po půl roce
2 roky a 8 měsíců
proxima
napsal(a):
Ahojky,máš jinou fotku???Tady bypadá pořád takové hříbátečko..
když on to hříbátečko ještě stále je :) respektive teď na zimu se proměnil spíše v medvěda
parkuracek
napsal(a):
první jarní fotky :) pochlubte se, jak vám rostou koníci
ferrarif50
napsal(a):
první jarní fotky :) pochlubte se, jak vám rostou koníci
ani nevíte, jak těžké je tohle zvíře trochu rozpohybovat, lenoch :)