Co by to mohlo být za plemeno

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.1.2007 10:31

Když sem si jen tak letmo všimla tohoto obrázku na netu, tak na první pohled sem si řekla hele Hafling a Krásnej a hned si ji stáhla do compu..když sem si později všechny stažené fotky prohlížela blíž, zjistila sem že to hafling očividně neni...tak ja typuju nějakýho Velše, WPB nebo COB co vy na to?

Tady je fotka, ale kvalita je hrozná tak s toho snad něco poznáte..

2.1.2007 10:33

habana1 napsal(a):
Když sem si jen tak letmo všimla tohoto obrázku na netu, tak na první pohled sem si řekla hele Hafling a Krásnej a hned si ji stáhla do compu..když sem si později všechny stažené fotky prohlížela blíž, zjistila sem že to hafling očividně neni...tak ja typuju nějakýho Velše, WPB nebo COB co vy na to?

Tak a ještě hlava...

2.1.2007 10:34

habana1 napsal(a):

snad nějaký palomino? ale těžko říct

2.1.2007 10:36

tauria napsal(a):
snad nějaký palomino? ale těžko říct

nevim... kazdopadne je to mensiho vzrustu, muzeto byt nejaky krizec welskyho acka s necim... Ale je nadhernej

2.1.2007 10:51

spirit napsal(a):
nevim... kazdopadne je to mensiho vzrustu, muzeto byt nejaky krizec welskyho acka s necim... Ale je nadhernej

No právě, že je tak nádhernej by mě to zajímalo.. no jinak palomino je to určitě páč to je jenom barva..

2.1.2007 11:00

habana1 napsal(a):
No právě, že je tak nádhernej by mě to zajímalo.. no jinak palomino je to určitě páč to je jenom barva..

ahoj kříženec to asi nebude vzhledem k tomu že je na předváděčce ale podle hlavy to opravdu vypadá na nějakého welše,ale je opravdu nádherný

2.1.2007 11:02

regie napsal(a):
ahoj kříženec to asi nebude vzhledem k tomu že je na předváděčce ale podle hlavy to opravdu vypadá na nějakého welše,ale je opravdu nádherný

a víš ten odkaz kde jsi ho našla?

2.1.2007 11:05

regie napsal(a):
a víš ten odkaz kde jsi ho našla?

WPB snad .nemáš tam ještě nějaké foto?z dálky se mi líbí víc nelíbí se mi ta jeho lysina,jinak docela pěkný

2.1.2007 11:06

habana1 napsal(a):

řekla bych že je to kříženec Welsh A s Wels Cobem.. ale nevím jaký tip Welshe to dává

2.1.2007 11:10

ivikkk napsal(a):
řekla bych že je to kříženec Welsh A s Wels Cobem.. ale nevím jaký tip Welshe to dává

Já si také mislím že je to nějaký velš nebo něco..páč má hlavičku jako velš pošlu vám jednu fotečku velsíka

2.1.2007 11:16

ivikkk napsal(a):

no takže sem se to pokusila znova najít a našla sem ho pod welsh pony ale byl i pod welsh cob..zkusim sem dát tu fotku ale nejde mi to..

2.1.2007 11:17

habana1 napsal(a):
no takže sem se to pokusila znova najít a našla sem ho pod welsh pony ale byl i pod welsh cob..zkusim sem dát tu fotku ale nejde mi to..

Jo a je to z www.google.com po zadáni welsh cob nebo welsh pony

2.1.2007 16:07

habana1 napsal(a):
Jo a je to z www.google.com po zadáni welsh cob nebo welsh pony

Tak to - i podle výšky bude nejspíš welsh pony v typu coba, neboli welsh pony sekce C

3.1.2007 06:34

habana1 napsal(a):

Řekla bych že welsh Cob,určitě né A ty jsou o hodně menší a kříženec taky né.Podle hlavy stopro welsh a fakt pěknej.

3.1.2007 09:05

klawdie napsal(a):
Řekla bych že welsh Cob,určitě né A ty jsou o hodně menší a kříženec taky né.Podle hlavy stopro welsh a fakt pěknej.

je tu určitě welsh C-teda aspoň podle mě...

Přidejte reakci

Přidat smajlík