Jak velký předpoklad puntíkatých hříbat může být po tomto hřebci??Abych řekla pravdu,do puntíků se mi moc nechce.Výběr moc velký není a připouštět chci pouze inseminačně.
sara
napsal(a):
Jak velký předpoklad puntíkatých hříbat může být po tomto hřebci??Abych řekla pravdu,do puntíků se mi moc nechce.Výběr moc velký není a připouštět chci pouze inseminačně.
a tohle jsou budoucí maminy
nicolll
napsal(a):
Mnno tak mi mame skoro to sami..akorat chceme prirozený priposteni..a mame vice na vyber inseminaci...
...tak se mi zdda zhe je nedostatek koniku...
My už do přirozeného připouštění nejdem.Jeden pokus už byl a neúspěšný u obou kobyl,podmínky ve kterých byly ustájené,hrůza.Prostě už je nikam k cizím lidem nepustím,byly to zbytečně vyhozené peníze a já z toho byla jen na nervy
Proto chci raději inseminaci...nebudu je muset nikam posílat. Noriků co jdou inseminačně jsem objevila pouze 3 a z toho jeden je příbuzný.
sara
napsal(a):
Moc velká pravděpodobnost asi nebude.
Jeho otec byl hermelín, matka ne.
My s ním připouštěli ( my bychom zas fleky rádi
) hnědku. Tak můžu písnout, až se ohřebí, co z toho vyšlo.
Jinak se zeptej pana Holáška, ten coby majitel bude nejlíp vědět, kolik dal Navar puntíkatých hříbat s jednobarevnýma kobylama.
Jinak pokud chceš inseminaci, tak do ní jdi ( v té žádný hermelín nepůsobí).
Písecký Neugot I-20(hnědák), tlumačovský Nýr ( hnědák), a Mullerův Streimur ( hnědý bělouš) - není-li letos nějaká změna.
Tam riziko puntíků nehrozí
.
sally
napsal(a):
Moc velká pravděpodobnost asi nebude.
Jeho otec byl hermelín, matka ne.
My s ním připouštěli ( my bychom zas fleky rádi
) hnědku. Tak můžu písnout, až se ohřebí, co z toho vyšlo.
Jinak se zeptej pana Holáška, ten coby majitel bude nejlíp vědět, kolik dal Navar puntíkatých hříbat s jednobarevnýma kobylama.
Jinak pokud chceš inseminaci, tak do ní jdi ( v té žádný hermelín nepůsobí).
Písecký Neugot I-20(hnědák), tlumačovský Nýr ( hnědák), a Mullerův Streimur ( hnědý bělouš) - není-li letos nějaká změna.
Tam riziko puntíků nehrozí
.
My původně počítali se Streimurem,ale místo něj je ted Navar. Neugot je příbuzný a Nýr ..po něm by byla 100% hnědá hříbata.Původně jsme připouštěli černým,ale z toho nic nebylo