sadzi saj
Chtěla jsem se zeptat povolanějších co si myslíte o tomto hřebci, zda ho někdo znáte, případně jestli má nějaké potomky. Tak povídejte
sadzi saj
napsal(a):
Chtěla jsem se zeptat povolanějších co si myslíte o tomto hřebci, zda ho někdo znáte, případně jestli má nějaké potomky. Tak povídejte
Super hřebec - jak exteriérově, výkonnostně tak i charakterově. Kámoška chodí do Tlumáku na praxi a GL patří mezi nejoblíbenější hřebce. Co jsem měla možnost vidět osobně na kolbištích, tak špica. Vrátil se prý loni do sportu po nějakém poranění nebo co, ale není to vůbec znát.
janda
napsal(a):
Super hřebec - jak exteriérově, výkonnostně tak i charakterově. Kámoška chodí do Tlumáku na praxi a GL patří mezi nejoblíbenější hřebce. Co jsem měla možnost vidět osobně na kolbištích, tak špica. Vrátil se prý loni do sportu po nějakém poranění nebo co, ale není to vůbec znát.
Jo pro ty, kdo neví o co go, přikládám fotografii staženou ze stránek Tlumačovského hřebčína
sadzi saj
napsal(a):
Tlumačov 2004
hanatichakova
napsal(a):
Tlumačov 2005
taky vám sem přidám nějaké fotky, je to z loňského roku z výstavy
ettelwen
napsal(a):
taky vám sem přidám nějaké fotky, je to z loňského roku z výstavy
další
ettelwen
napsal(a):
další
jak už tady bylo řečeno, osobně ho moc neznám, ale patří k největším oblíbencůmtěch, co se o koníky starají, takže povahově by měl být super a na kolbišti si taky vede dobře...
Uživatel s deaktivovaným účtem
sadzi saj
napsal(a):
Tak obnovuji diskuzi
Máte už někdo po GL hříbě ?
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Tak obnovuji diskuzi
Máte už někdo po GL hříbě ?
Jj, taky mě to zajímá, pište
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
sadzi saj
napsal(a):
Jj, taky mě to zajímá, pište
Nikdo nemá
sadzi saj
napsal(a):
Nikdo nemá
Ahojik ..Ja mám teda hříbě po jeho bratrovi Oscarovi a Můžu říct že povahově je to uplne zlaticko a moc dobre se snim pracuje :-)
wendinkah
napsal(a):
Ahojik ..Ja mám teda hříbě po jeho bratrovi Oscarovi a Můžu říct že povahově je to uplne zlaticko a moc dobre se snim pracuje :-)
wendinkah
napsal(a):
Já ted anenmám,ale dřív sem jezdila na jeho synovi.A mylsim teda že super koník se super povahou!Jinak pro zajímavost jeho výjkonost byla ST.