Já vím že se to tu už probíralo ale nenašla jsem to. Tak zakládám novou diskusi. Tohle jsem si přivezla
zazika
napsal(a):
Já vím že se to tu už probíralo ale nenašla jsem to. Tak zakládám novou diskusi. Tohle jsem si přivezla
A takhle vypadá teď.![]()
![]()
zazika
napsal(a):
Tak takhle jsem si já přivezla mého koně. Byl mladý, nevycválaný a na mě docela hubený, ale to bylo věkem, ještě nebyl zrovna vyvinutý.
nightdevil
napsal(a):
Tak takhle jsem si já přivezla mého koně. Byl mladý, nevycválaný a na mě docela hubený, ale to bylo věkem, ještě nebyl zrovna vyvinutý.
No a takhle vypadá po dvou letech, kdy konečně dospěl...
nightdevil
napsal(a):
A poslední se setřenkou
nightdevil
napsal(a):
A poslední se setřenkou
tak vypadala Maurín když jsem si ji koupila
bednarik petr
napsal(a):
tak vypadala Maurín když jsem si ji koupila
a nyní!!!
bednarik petr
napsal(a):
a nyní!!!
Maurína je moc krásná
Takto vypadala Usinka když jsem si ji přivezla
lucky
napsal(a):
Maurína je moc krásná
Takto vypadala Usinka když jsem si ji přivezla
Usama Watani nyní
stieberova
napsal(a):
Tady říjen....18měsíců
A tady zima ....22 měsíců
A už se těším, jak bude vypadat ve 3-4letech.
zazika
napsal(a):
Saxík loni v červnu, když jsem ho kupovala...
cheyenne
napsal(a):
Saxík loni v červnu, když jsem ho kupovala...
Saxík teď (v dubnu dvouletý)
cheyenne
napsal(a):
Saxík teď (v dubnu dvouletý)
Ještě jedna pro srovnání velikosti, opět se mnou
cheyenne
napsal(a):
Ještě jedna pro srovnání velikosti, opět se mnou
Tak se taky přidám.Ferdakdž jsme ho přivezly
woldemortik
napsal(a):
Tak se taky přidám.Ferdakdž jsme ho přivezly
A dneska po roce
zazika
napsal(a):
A takhle vypadá teď.![]()
![]()
Eliška, tedy tenkrát Lenka
loni v květnu
zazika
napsal(a):
jo tak tohle je muj malej konik když sem si ho kupovala...bylo mu asi 5 měsíců
pilgrisek
napsal(a):
jo tak tohle je muj malej konik když sem si ho kupovala...bylo mu asi 5 měsíců
A tohle je teď když ma 3 roky...je to hřebec a jezdime western...
pilgrisek
napsal(a):
A tohle je teď když ma 3 roky...je to hřebec a jezdime western...
a tady jeste jedna pod sedlem...
bednarik petr
napsal(a):
Ahoj,díky,mě se taky líbí arabi,měla jsem hříbě po plnokrevném arabovi,v podstatě mě tito koně provází už od mala,.U nás v dědině byl chov arabů,ale majitelka si před lety vzala život,pár arabů tu zůstalo,ale už se ten chov pokazil.
Mám dojem, že vím o kom mluvíš. Je to moc škoda, udělala pro ně hodně a dost je propagovala. Ukázala, že arab není jen na ozdobu, ale plnohodnotný jezdecký kůň.
zazika
napsal(a):
ohle jsem si přivezla hřebec 3 roky a 3měsíce.
klawdie
napsal(a):
ohle jsem si přivezla hřebec 3 roky a 3měsíce.
A ted v březnu 4 roky od října valachem
nightdevil
napsal(a):
A takhle vypadala sestřenčina Kenča, když nám jí přivezli z Holandska. respektivě to je ještě v Holandsku, takovou fotečku jsme dostali a podle ní jsme vybírali![]()
nightdevil
napsal(a):
A takhle vypadala sestřenčina Kenča, když nám jí přivezli z Holandska. respektivě to je ještě v Holandsku, takovou fotečku jsme dostali a podle ní jsme vybírali![]()
A nyní...
klawdie
napsal(a):
A ted v březnu 4 roky od října valachem
tak já se taky přidám,u nás to ještě není taková změna,ale máme ještě čas,tohle je můj koník loni v červenci,asi měsíc po tom co jsem si ho koupila,bylo mu něco přes rok.
regie
napsal(a):
tak já se taky přidám,u nás to ještě není taková změna,ale máme ještě čas,tohle je můj koník loni v červenci,asi měsíc po tom co jsem si ho koupila,bylo mu něco přes rok.
tady má skoro rok a půl
regie
napsal(a):
a tady 2 roky
Tak tohle je moje kobylka když jsem jí koupila a přivezla.
dominika
napsal(a):
Tak tohle je moje kobylka když jsem jí koupila a přivezla.
A tohle je za 2 měsíce
dominika
napsal(a):
A ještě jedna pod sedlem
Monty před převozem do nového domova...2-letý ČT hřebec
tajemma danny
napsal(a):
Monty před převozem do nového domova...2-letý ČT hřebec
a v novém domově...cca 3 letý
tajemma danny
napsal(a):
a v novém domově...cca 3 letý
KUPOVALI JSME JÍ JAKO 3- LETOU OD JEDNOHO "KOŇÁKA" - ZAVŠIVENÁ, NEODČERVENÁ, NEOČKOVANÁ, KOPYTA UPRAVOVAL SÁM MAJITEL (DĚS) A BYLA SCHVÁCENÁ PRVNÍ FOTO - 3 DEN V NOVÉM DOMOVĚ (NECHALI JSME JÍ VYSTROHUAT A ODČERVIT, NAOČKOVAT) - SEDLO KTERÉ JSME DOSTALI PŘI KOUPI... DĚS ŽE??
VŠIMĚTE SI ROZDRBANÉHO OCASU, ZADKU, HŘÍVY... CENA TÉHLE KOBYLY BYLA 30 000 KČ
holkaodkoni
napsal(a):
KUPOVALI JSME JÍ JAKO 3- LETOU OD JEDNOHO "KOŇÁKA" - ZAVŠIVENÁ, NEODČERVENÁ, NEOČKOVANÁ, KOPYTA UPRAVOVAL SÁM MAJITEL (DĚS) A BYLA SCHVÁCENÁ PRVNÍ FOTO - 3 DEN V NOVÉM DOMOVĚ (NECHALI JSME JÍ VYSTROHUAT A ODČERVIT, NAOČKOVAT) - SEDLO KTERÉ JSME DOSTALI PŘI KOUPI... DĚS ŽE??
VŠIMĚTE SI ROZDRBANÉHO OCASU, ZADKU, HŘÍVY... CENA TÉHLE KOBYLY BYLA 30 000 KČ
A NYNÍ PO 1 ROCE - HŘÍVU JSME PO PŘÍJEZDU OSTŘÍHALI ÚPLNĚ DO HOLA, OCAS U KOŘENE TAKTÉŽ, VYKOUPALI JSME JÍ V DESINFEKCI, A JELIKOŽ JSME NEVĚDĚLI ŽE BYLA SCHVÁCENÁ, NEDÁVALI JSME SI NA TO POZOR A U NÁS SE SCHVÁTILA PODRUHÉ, POTŘEBOVALA PODKOVY (1 MĚSÍC) POTÉ SME JE SEJMULI A NYNÍ CHODÍ NABOSO.. ROTACE KOSTI BYLA DO STRANY..
KOBYLKA JE VYUŽÍVANÁ NA REKREACI, HOBY SKOKY...
TAK CO MYSLÍTE, MÁ SE U NÁS LÉPE??
holkaodkoni
napsal(a):
A NYNÍ PO 1 ROCE - HŘÍVU JSME PO PŘÍJEZDU OSTŘÍHALI ÚPLNĚ DO HOLA, OCAS U KOŘENE TAKTÉŽ, VYKOUPALI JSME JÍ V DESINFEKCI, A JELIKOŽ JSME NEVĚDĚLI ŽE BYLA SCHVÁCENÁ, NEDÁVALI JSME SI NA TO POZOR A U NÁS SE SCHVÁTILA PODRUHÉ, POTŘEBOVALA PODKOVY (1 MĚSÍC) POTÉ SME JE SEJMULI A NYNÍ CHODÍ NABOSO.. ROTACE KOSTI BYLA DO STRANY..
A JEŠTĚ JEDNA
holkaodkoni
napsal(a):
A JEŠTĚ JEDNA
Já jsem si dovezla 3 letého koně, valacha
janulka
napsal(a):
Já jsem si dovezla 3 letého koně, valacha
.....a teď je pětiletý
janulka
napsal(a):
.....a teď je pětiletý
První den , co jsem si dí dovezla domů
m i s i c k a
napsal(a):
První den , co jsem si dí dovezla domů
2 roky
holkaodkoni
napsal(a):
Chtěla bych zdůraznit, že to jak kůň vypadá není nutně známka toho jak se má!!!!!!!!!!!!
Většinou je podle vzhledu vidět, kdo se jak tomu koni věnuje, ale vím třeba i o stáji, kde koně vypadají perfektně, ale rozhodně se tam nemají dobře! A také naopak vím o stáji, kde jsou koně odrbaní, vyválení, ale psychicky naprosto spokojení.
Jinak tvoje kobylka vypadá dobře, to jo.
zazika
napsal(a):
tohle brko. letos mu bude7