Uživatel s deaktivovaným účtem

janamalik
napsal(a):
Ivča to nestihla :-)))
janamalik
napsal(a):
Ahojky děvčata, zdravííím moc Máťu, jak jsem již psala, moc jsi nám tu chyběla, teda mě určitě. Děkuji taky za palečky našim maminám, my držíme taky palce, tlapky a malý všechny chrupavky Agbískovi, aby se to jen zlepšovalo.
pro Bubo: dobrmani jsou skvělí psi, ta moje fenka uhynula před 5 lety na torzi žaludku, chuděra, moc mi chybí. Ten tvůj byl teda taky fešák!!!
Jinak se připojím k diskuzi k p. Vydrovi. Měla jsem tu čest ho několikrát poznat. Není to špatný člověk, ale popravdě, aby chtěl po sportovním koni ve vysoké zátěži chodit bez podkov - to je opravdu nesmyslné. My jsme na toto téma měli mnoho diskuzí ve škole. 'Pokud má člověk koně pro radost a pro své hobby využití, proč ne, ale tak jako to řekl v TV Váňovi, že by dostiháci měli běhat bez podkov, upřímně, dokážete si to představit???Já ne
janamalik
napsal(a):
Ahojky děvčata, zdravííím moc Máťu, jak jsem již psala, moc jsi nám tu chyběla, teda mě určitě. Děkuji taky za palečky našim maminám, my držíme taky palce, tlapky a malý všechny chrupavky Agbískovi, aby se to jen zlepšovalo.
pro Bubo: dobrmani jsou skvělí psi, ta moje fenka uhynula před 5 lety na torzi žaludku, chuděra, moc mi chybí. Ten tvůj byl teda taky fešák!!!
Jinak se připojím k diskuzi k p. Vydrovi. Měla jsem tu čest ho několikrát poznat. Není to špatný člověk, ale popravdě, aby chtěl po sportovním koni ve vysoké zátěži chodit bez podkov - to je opravdu nesmyslné. My jsme na toto téma měli mnoho diskuzí ve škole. 'Pokud má člověk koně pro radost a pro své hobby využití, proč ne, ale tak jako to řekl v TV Váňovi, že by dostiháci měli běhat bez podkov, upřímně, dokážete si to představit???Já ne
02#Jéé,JaniM,Tobě to slušíííí!!!I
I Bončince,samozřejmě!!!
No,já si myslím,že by měl na svědomí víc koňskýho salámu,než je zdrávo.Říkám-je to dobrý pro koně,kteří jsou využiti rekreačně,ti podkovy nepotřebují,ale kůň tvrdě pracující na afaltu nebo v terénu je prostě potřebuje,jinak mu hrozí smrtelný úraz.
jaruska
napsal(a):
I Bončince,samozřejmě!!!
No,já si myslím,že by měl na svědomí víc koňskýho salámu,než je zdrávo.Říkám-je to dobrý pro koně,kteří jsou využiti rekreačně,ti podkovy nepotřebují,ale kůň tvrdě pracující na afaltu nebo v terénu je prostě potřebuje,jinak mu hrozí smrtelný úraz.
Teda Jarči, teď nevím, co myslíš. Ta fotka výš je samotný pan Václav Vydra a Démon

jaruska
napsal(a):
I Bončince,samozřejmě!!!
Jaruš, to je přeci Vydra, ne?
janamalik
napsal(a):
Teda Jarči, teď nevím, co myslíš. Ta fotka výš je samotný pan Václav Vydra a Démon
že bych mu byla tak podobná???
janamalik
napsal(a):
Jéééé,teda,to jsem slepáá,ale jako patrooona!!!
Tak se Ti a Bončince Jani,moc omlouvám,já jsem si Vás opravdu spletla!!!
Pane Bože,JaniM,odpusť mi to,vždyť Ty jsi hezčí než Vydra,vůbec nechápu,jak se mi to mohlo stát,já jsem ale vůůůůl.....
jaruska
napsal(a):
Jéééé,teda,to jsem slepáá,ale jako patrooona!!!
Tak se Ti a Bončince Jani,moc omlouvám,já jsem si Vás opravdu spletla!!!
Pane Bože,JaniM,odpusť mi to,vždyť Ty jsi hezčí než Vydra,vůbec nechápu,jak se mi to mohlo stát,já jsem ale vůůůůl.....
Jarči, nic se nestalo prosimtě, pěkně se tu chlámuJá ti to odpustím, ale nevim jak Bonča
Ta si to asi jen tak líbit nenechá, aby jí někdo zaměnil za chlapa
tady jsem ti jí dala jako připomenutí, že je typická ženská, páč je zrovna po trvalý

jaruska
napsal(a):
Jo,Venuldo,vidíš,jak jsem slepá,ale fakt jsem si myslela,že je to JaniM a Bončíí!!!Až když na to čumím,že mám brejle na PC,tak vidím,že to JaniM nebude,ale Vydru bych tam totálně nepoznala....
Ještě jednou se omlouvám....
Jaruš klid, JanaM Ti určitě odpustí! Já taky pletu 60 za 100 atd... Prosím prosím, hoď mi sem link na te gorilku :-))
janamalik
napsal(a):
Jo jo to je Démon,pěknej prslouš
bubo
napsal(a):
Jé tak to jsem teda opravdu nestihlááá! Musím tu taky trochu pracovat No ještě k těm kopytům představte si koně co stahují dřevo bez podkov! Vždyť by jim to prokluzovala jak by zabrali
Jak tarktor s holýma gumama
No,ale pan Vydra tvrdí,že když uděláš koníkovi ve výběhu podmínky,jaké má v přírodě,tak bude schopen dělat stejnou práci bez podkov.
Bude,asi týden,tipuju.

bubo
napsal(a):
Jé tak to jsem teda opravdu nestihlááá! Musím tu taky trochu pracovat No ještě k těm kopytům představte si koně co stahují dřevo bez podkov! Vždyť by jim to prokluzovala jak by zabrali
Jak tarktor s holýma gumama
No to si teda ten traktor nedovedu představit! Zrovna včera taťka od přítele zapadl v lese s traktorem a museli jet pro další, mnohem silnější aby ho vytáhli! Ivi, co kovář, bolí všechno?
napsal(a):
Jaruš klid, JanaM Ti určitě odpustí! Já taky pletu 60 za 100 atd... Prosím prosím, hoď mi sem link na te gorilku :-))
http://www.rozhlas.cz/ odhaleni/live?video=1&kvalita=f&format=wm
Bacha na mezeru
janamalik
napsal(a):
Jarči, nic se nestalo prosimtě, pěkně se tu chlámuJá ti to odpustím, ale nevim jak Bonča
Ta si to asi jen tak líbit nenechá, aby jí někdo zaměnil za chlapa
tady jsem ti jí dala jako připomenutí, že je typická ženská, páč je zrovna po trvalý
Děkujůůůů....příště mi to tam,prosím Tě,napiš,neb si Tě zase s někým spletu!!!!

jaruska
napsal(a):
http://www.rozhlas.cz/ odhaleni/live?video=1&kvalita=f&format=wm
Bacha na mezeru
Jaruš díky, sice mi to nejde pustit :-)) ale budu se pokoušet!
jaruska
napsal(a):
Jakto blázen?Vždyť ho jezdí na ohlávce???
Taky mi nepřišel jako prdlouš, spíš byl fakt v pohodě a Václav to s ním umí. To spíš myslím, že daleko větší šprajcák je ten jeho Gustav. Mě ce teda stejně nejvíc líbí Navara.
janamalik
napsal(a):
Taky mi nepřišel jako prdlouš, spíš byl fakt v pohodě a Václav to s ním umí. To spíš myslím, že daleko větší šprajcák je ten jeho Gustav. Mě ce teda stejně nejvíc líbí Navara.
Prdloušem přece nemyslim nějakýho janka...klídek holkyJenom mám na něj takovou vzpomínku já,jako na milýho moulu
ale šikovnýho moulu
napsal(a):
No to si teda ten traktor nedovedu představit! Zrovna včera taťka od přítele zapadl v lese s traktorem a museli jet pro další, mnohem silnější aby ho vytáhli! Ivi, co kovář, bolí všechno?
Kupodivu nebolí vůbec nic Všichni byli moc hodný, jen Buba trochu zlobil, ale toho si drží přítel, bude pak pro něj, tak ať si ho užije
Kovář vždycky nejvíc chválí Bronca, že tak vychovaného hřebečka ještě neviděl

bubo
napsal(a):
Kupodivu nebolí vůbec nic Všichni byli moc hodný, jen Buba trochu zlobil, ale toho si drží přítel, bude pak pro něj, tak ať si ho užije
Kovář vždycky nejvíc chválí Bronca, že tak vychovaného hřebečka ještě neviděl
Tak to je super, pochvala vždy pohladí!!
markemic
napsal(a):
Prdloušem přece nemyslim nějakýho janka...klídek holkyJenom mám na něj takovou vzpomínku já,jako na milýho moulu
ale šikovnýho moulu
Holky, jdu ven, tak večer. Zatím páá
janamalik
napsal(a):
Holky, jdu ven, tak večer. Zatím páá
Papáá,JaniM,zase zítra!!
Queenuše by sebou nejradši praštila,jak je ospalá...
jaruska
napsal(a):
Papáá,JaniM,zase zítra!!
Queenuše by sebou nejradši praštila,jak je ospalá...
Hlavu si pokládá na Pierota,ale ten jí nechtěl dělat polštářek,tak za chvíli zdrhnul...
jaruska
napsal(a):
Hlavu si pokládá na Pierota,ale ten jí nechtěl dělat polštářek,tak za chvíli zdrhnul...
Tak si stoupla aspoň ke kleci a spí a žere u toho...
jaruska
napsal(a):
Tak si stoupla aspoň ke kleci a spí a žere u toho...
Vždycky,když spí,tak roztáhne vrtule......
jaruska
napsal(a):
Venuldo,kdyžtak Ti to půjde líp spustit,když si najdeš hlavní stránku Equichannelu a tam to někde je,není to dlouho,co to bylo na tý hlavní stránce...
WebTip: tentokrát ne o koních :o)
Přestože dnešní WebTip se netýká koní, ale goril, jsme přesvědčeni, že on-line porod gorily Kamby si nenechá ujít žádný z milovníků zviřat. Takže, buďte i vy svědky jedinečného okamžiku narození jejího prvního mláděte! :o) Porod se blíží, a proto je Kamba v záběru kamery č. 1 čtyřiadvacet hodin denně!
Je to na 30 stránce...
jaruska
napsal(a):
Vždycky,když spí,tak roztáhne vrtule......
Tak su zas na chvíli tu, ale asi taky brzy roztáhnu vrtulejarči, super přirovnání
Přidám něco z naší rodinky.
Nejmladší Juli
janamalik
napsal(a):
Tak su zas na chvíli tu, ale asi taky brzy roztáhnu vrtulejarči, super přirovnání
Nejmladší Juli
Elča šla na karneval
janamalik
napsal(a):
Elča šla na karneval
no a neslím zapomenout i na ty nejstarší
Moje milovaná babi s Bončou
janamalik
napsal(a):
no a neslím zapomenout i na ty nejstarší
Moje milovaná babi s Bončou
No a ještě dědoušek
janamalik
napsal(a):
No a ještě dědoušek
Jé,JaniM,máš hezkou rodinku,obzvláště dědoušek je fešáák,
no jo,uniforma se mi vždycky líbila,
škoda,že to nejni dragounská!!!
Tady se mi povedly Motorčiny ouška s krásným západem sluníčka...
janamalik
napsal(a):
Nejmladší Juli
JaniM,ta Jůlinka v tom škopíčku je skvělá!!!!
Já mám vyfocenou Jarušku ve dřezu na nádobí,když netekla teplá voda,měli jsme rozbitej bojler,tak jsem na sporáku ohřála trochu vody a vykoupala Jarušku vněm,a Jaruška ještě u toho žužlá špunt!!!
Ale není to focený digošem,jen obyč.
jaruska
napsal(a):
JaniM,ta Jůlinka v tom škopíčku je skvělá!!!!
Já mám vyfocenou Jarušku ve dřezu na nádobí,když netekla teplá voda,měli jsme rozbitej bojler,tak jsem na sporáku ohřála trochu vody a vykoupala Jarušku vněm,a Jaruška ještě u toho žužlá špunt!!!
Ale není to focený digošem,jen obyč.
Fakt, Jarči, tak to přefoť a hoď to sem! to musí být supér!úplně si jí představuji s tím špuntem, haVidiš, mohla jsi s ní dělat klidně reklamu na Jar
Pamatuješ, bývávaly ty reklamy, jak myla maminka nádobí a vedle ní dcerunka, tak ty by jsi to měla ještě lepší, páč by jsi mohla do kamery říct, že je vhodný i na dětskou prdelku
janamalik
napsal(a):
Fakt, Jarči, tak to přefoť a hoď to sem! to musí být supér!úplně si jí představuji s tím špuntem, haVidiš, mohla jsi s ní dělat klidně reklamu na Jar
Pamatuješ, bývávaly ty reklamy, jak myla maminka nádobí a vedle ní dcerunka, tak ty by jsi to měla ještě lepší, páč by jsi mohla do kamery říct, že je vhodný i na dětskou prdelku
No vidíš můžeš z fluku dělat v reklamě
janamalik
napsal(a):
Jéé,JaniM,vidíš,to mě nenapadlo s tím Jarem,hihi!!!
Tak tady je,prcinka maličká....
janamalik
napsal(a):
Tady jsem našla Vydru na tom huculovi
janamalik
napsal(a):
Hezký večer, rado starších!!! Já než to všechno přelouskala, půlhodina je fuč ! Máte krásný fotky, dědoušek je super, taky jezdil někdy na koni?
Holkýý, dneska bylo zas tak krááásně!!! Neodolala jsem a vytáhla ven Buráka s Jackie... ale to jaro s nima dělá divy! Kobyla mi na vazáku skákala jak kamzík, chvíli po zadních, chvíli po předních, musela jsem ji fest okřiknout, bála jsem se, že mi stáhne z Buráka sedlo, hihi! Mít ji jen v ruce, tak jsem už byla dole !!
Posílám fotku, jak Burák po vyjížďce čeká u maringotky na zaslouženou odměnu
bubo
napsal(a):
Máme stejný názor, jen jsem byla malinko rychlejší hi,hi,hi
No jo, byla jsi rychlejší, to víš, mě to trošku trvá, už asi stárnu
vyštrachala jsem taky ještě jednu pěknou. Julinka s kačenkou, myslím ale, že na malou Jarušku to prostě nemá. No je fakt suprácká!!!
jackie
napsal(a):
Hezký večer, rado starších!!! Já než to všechno přelouskala, půlhodina je fuč ! Máte krásný fotky, dědoušek je super, taky jezdil někdy na koni?
Holkýý, dneska bylo zas tak krááásně!!! Neodolala jsem a vytáhla ven Buráka s Jackie... ale to jaro s nima dělá divy! Kobyla mi na vazáku skákala jak kamzík, chvíli po zadních, chvíli po předních, musela jsem ji fest okřiknout, bála jsem se, že mi stáhne z Buráka sedlo, hihi! Mít ji jen v ruce, tak jsem už byla dole !!
Téda ty jsi ošklivá, že ho nevezmeš dovnitř
jackie
napsal(a):
A protože odměna dlouho nepřicházela (panička si musela převlíct košili), tak si ji začal hledat sám... dokonce mi stoupal i na schůdky, ale to jsem ho hnala.... by mi je rozbil a já bych se pak do maríny nedostala! Je to moc vysokoooo!!!
bubo
napsal(a):
Jo, je to z huberta a hlavně mu dost kašlal
Jo, to ani nevím. Vidiš, já jen vím, že třeba podle mě Démonovi dává solidní záhul a na tom koníkovi je ta únava někdy fakt dost znáta to by nemělo být
ale ty jeho kobči vypadají solidně, ta Nelly má ale taky myslím nějaké zdravotní problémy, už na ní moc nejezdí. Toho Démona ale zase prý vytáhl hrobníkovi z lopaty, to zas bez něj by ten koník byl už asi mezi kytičkami
janamalik
napsal(a):
Jo, to ani nevím. Vidiš, já jen vím, že třeba podle mě Démonovi dává solidní záhul a na tom koníkovi je ta únava někdy fakt dost znáta to by nemělo být
ale ty jeho kobči vypadají solidně, ta Nelly má ale taky myslím nějaké zdravotní problémy, už na ní moc nejezdí. Toho Démona ale zase prý vytáhl hrobníkovi z lopaty, to zas bez něj by ten koník byl už asi mezi kytičkami
Mě se líbil i Gustav Nevím jezdím tam jen, když je nějaká akce, tak ty koně vidím jen občas, ale nakrmený je má pěkně to zas jo. Kobyly vypadají pěkně a Démon mi vždycky připadal jako totální flegmatik, ale může to být i únovou. No těžko říct. Dřív jsem ho fakt brala, ale teď už mi připadá že kolikrát blábolí ani neví co
jackie
napsal(a):
A protože odměna dlouho nepřicházela (panička si musela převlíct košili), tak si ji začal hledat sám... dokonce mi stoupal i na schůdky, ale to jsem ho hnala.... by mi je rozbil a já bych se pak do maríny nedostala! Je to moc vysokoooo!!!
ahoj Jackie, teda to je šmejdil, ale myslím, že většina koníků by kvůli pamlsku vyšmejdila cokoliv, teda u nás určitě všichni a Bonča samo nejvíc. Ona je teda někdy hrozná. Musím se taky přiznat, že nám u babi vlezla do baráku, protože jsem tam měla připravený žlutý kbelík, ve kterém vždy večer měla připravené krmení.A ona jak ho potvora viděla, tak neměla zábran Jinak ona je vůbec zajímavá a zvláštní. Občas u babi kluci luxovali auta a ona normálně přišla a pořád čmuchala dovnitř a k tomu vysavači. Je to komediantka holky, škoda taky, že jsem neměla foťák při sobě. Jinak Jackie, děkuji za pochvalu dědouška, já mu to vyřídím, bude určitě rád
Co Breberka???nějaká změna?
jackie
napsal(a):
Jarú, ta je bombastická! Koukám, že ty špunty jsou dva a špunti dokonce tři Sekne jí to, měla bys to tak y poslat někam do soutěže
Děvčátka,mooc Vám děkuju,mě se ta fotka taky strašně moc líbí,a to mi táta pořád hubuje,že pořád fotím,ale já za to nemužůůůů!!!!
JaniM,ta Jůlinka s kačenkou je taky mooc hezkáá!!
Ivčo,ten mrak je úúúúžo,kam Ty na to chodíš????
jackie
napsal(a):
Jezus, to je kanec jako hrom! Nebo je to holka? Já je občas potkávám na vyjížďce, ale moc dobrý pocit z nich nemám... rozhodně to nebudou mazlíci, haha!
Byla to holka, ale už není
bubo
napsal(a):
Byla to holka, ale už není
Hrabu se ve starých fotkách a našla jsem klauna
janamalik
napsal(a):
ahoj Jackie, teda to je šmejdil, ale myslím, že většina koníků by kvůli pamlsku vyšmejdila cokoliv, teda u nás určitě všichni a Bonča samo nejvíc. Ona je teda někdy hrozná. Musím se taky přiznat, že nám u babi vlezla do baráku, protože jsem tam měla připravený žlutý kbelík, ve kterém vždy večer měla připravené krmení.A ona jak ho potvora viděla, tak neměla zábran Jinak ona je vůbec zajímavá a zvláštní. Občas u babi kluci luxovali auta a ona normálně přišla a pořád čmuchala dovnitř a k tomu vysavači. Je to komediantka holky, škoda taky, že jsem neměla foťák při sobě. Jinak Jackie, děkuji za pochvalu dědouška, já mu to vyřídím, bude určitě rád
Co Breberka???nějaká změna?
JaniM, nemáš zač, děda je fakt kanón!
Brebča - co nového? Myslela jsem, jak je holka na sebe opatrná....ale: odvedla jsem Jackie k maringotce, Brebča byla na druhém konci pastviny s druhou kobylou. Najednou šílený dusot, tak si říkám, že Harmonie k nám letí (jako vždy) a ona to Brebera! Vzala to šusem celou U-rampou, vysmahla protikopec a pak na mě čumí a čeká na pochvalu! Je to šílená bláznivka, já nevěděla, jestli se mám smát nebo jí vynadat, haha! Takže podle tohohle bych tipla, že rodit budeme tak někdy v dubnu!!!
No JaniM, Bonča mi připomíná Buráka... tuhle jel ten kamarád traktorem na pastvinu, přivezl balík sena... traktor vypnul a šel obejít ohradní...když se vrátil k němu zpět, tak sedačka z traktoru byla pět metrů mimo traktor a triko, který na ní měl navlíknutý, leželo ještě dál... no hádej kdo to byl! Jo, BURÁÁÁÁÁK!!! On je rozebírač a rozvrtávač, všechno rozváže, odemkne, vymontuje, demontuje ... i traktor... když se kámoš vracel, tak už rozebíral dvířka (tu sedačku vytáhnul zezadu, tam není okýnko)!!!
janamalik
napsal(a):
Jaruško, slíbila jsem ti Dakyho (MG Doc Joe Chex), táta Brebči... tak tady ho máš. Fota nejsou moc kvalitní, je to skenovaný z papírových fotek...
jackie
napsal(a):
Jaruško, slíbila jsem ti Dakyho (MG Doc Joe Chex), táta Brebči... tak tady ho máš. Fota nejsou moc kvalitní, je to skenovaný z papírových fotek...
A ještě z druhé strany...
jackie
napsal(a):
JaniM, nemáš zač, děda je fakt kanón!
Brebča - co nového? Myslela jsem, jak je holka na sebe opatrná....ale: odvedla jsem Jackie k maringotce, Brebča byla na druhém konci pastviny s druhou kobylou. Najednou šílený dusot, tak si říkám, že Harmonie k nám letí (jako vždy) a ona to Brebera! Vzala to šusem celou U-rampou, vysmahla protikopec a pak na mě čumí a čeká na pochvalu! Je to šílená bláznivka, já nevěděla, jestli se mám smát nebo jí vynadat, haha! Takže podle tohohle bych tipla, že rodit budeme tak někdy v dubnu!!!
No JaniM, Bonča mi připomíná Buráka... tuhle jel ten kamarád traktorem na pastvinu, přivezl balík sena... traktor vypnul a šel obejít ohradní...když se vrátil k němu zpět, tak sedačka z traktoru byla pět metrů mimo traktor a triko, který na ní měl navlíknutý, leželo ještě dál... no hádej kdo to byl! Jo, BURÁÁÁÁÁK!!! On je rozebírač a rozvrtávač, všechno rozváže, odemkne, vymontuje, demontuje ... i traktor... když se kámoš vracel, tak už rozebíral dvířka (tu sedačku vytáhnul zezadu, tam není okýnko)!!!
No teda, tak to Bonča na Buráka fakt nemá! To je teda šikula
Teda, to bych do Brebči neřekla a říkáš, že ještě to vzala šusem jo...no, počkej, ještě se jim to narodí oběma stejně
jackie
napsal(a):
A naposled ... v akci... sliding stop (ukradená fotka z netu, sorry!)
janamalik
napsal(a):
Tak vás navnadim na hříbátka Bronco několikadenní
jackie
napsal(a):
Jé, holky, našla jsem na tom CD ještě staré fotky paintů z netu, já vám je sem dám, jooo? Mně se tehdy moc líbili, že jsem si je dokonce vypálila na disk!
jackie
napsal(a):
Haha, Bubo vnadí na hříbátka, já na strakoše, tak super kombinace!!!
bubo
napsal(a):
Jani to je fešák už vím po kom je Brebča toková krasavice
Jojo, Daky je moc pěknej kůň, párkrát jsem ho viděla na závodech, ale i u Maxe ve výběhu, je to frajer kůň. Trošku netýkavka, ale to mu na kráse neubírá... tak sem hodím ještě jednoho fešáka, nevím, co je zač, ale je kráááásnej!!!
jackie
napsal(a):
Jarú, ta je bombastická! Koukám, že ty špunty jsou dva a špunti dokonce tři Sekne jí to, měla bys to tak y poslat někam do soutěže
Janí,no jo,jeden špuntík s pipinkou!
Děkujůůů!!!!
Tak Buráček je takovej koumes,jo?No jo,když oni si to nemůžou ošahat rukama,tak musejí tlamiškama,ale zase to má pak síílu!!!!
Ještě že ho nenapadlo se projet traktorem!!!!
Vidíš,Janí,jak jsem blbá.Když jsme jeli za tím Šošonkem,tak jsem se mohla zastavit u Tebe pro ten poprsák,jenže to bylo tak nahonem,že táta povídá-doděláme ty klobásy a jedem se podívat na Šošonka...no a já blbec samou radostí na to úúplně zapomněla.Ale snad bude příležitost někdy v brzské době,já už na to budu myslet a až Olda pojede ke Kotěti,tak tam,jo???Dám Ti dopředu vědět.
janamalik
napsal(a):
To je pěkný bombarďák Jackie, ten sliding stop se mi z westernu děsně líbí, a pak ještě cuttingAle jinak tomu moc nerozumim
JaniM, dám sem ještě taťku Jackie, je to taky frajéééér!!! Jacs Golden Time
janamalik
napsal(a):
To je pěkný bombarďák Jackie, ten sliding stop se mi z westernu děsně líbí, a pak ještě cuttingAle jinak tomu moc nerozumim
Tady ještě poslední paintík z netu, víc už jich nemám, nebojte
bubo
napsal(a):
Tak vás navnadim na hříbátka Bronco několikadenní
Jdi pryč od mojí maminky ty babo jedna!
jackie
napsal(a):
JaniM, dám sem ještě taťku Jackie, je to taky frajéééér!!! Jacs Golden Time
Jé Jackie, ten je kvášnej! Má krásnou hlavinku a hvězdičku!
Taťka Bonči by se ti taky líbil - byl plavák, ale foto nemámVím, že tobě se plaváci líbí, že. A Jarča má ráda zase ty tečkovaný. Ale taky mám doma nějaké fotečky od jednoho mého známého pána. Je to sedlář, dělá westernová sedla, měl černobílého strakoška a pořídil si apallosku hřebečka. Tak vám sem taky příští týden přispěji do westernového koutku
janamalik
napsal(a):
Jé Jackie, ten je kvášnej! Má krásnou hlavinku a hvězdičku!
Taťka Bonči by se ti taky líbil - byl plavák, ale foto nemámVím, že tobě se plaváci líbí, že. A Jarča má ráda zase ty tečkovaný. Ale taky mám doma nějaké fotečky od jednoho mého známého pána. Je to sedlář, dělá westernová sedla, měl černobílého strakoška a pořídil si apallosku hřebečka. Tak vám sem taky příští týden přispěji do westernového koutku
Já jsem taky na plaváčky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
janamalik
napsal(a):
Jé, tahle za tím stromem je mooc pěkná, ta se ti povedla!!!
Dík
bubo
napsal(a):
Já jsem našla na netu jen jednu miniaturní fotečku, takže to by nemělo ani cenu, páč by na ní stejně nebylo nic vidět, ale mám slíbenou fotěšku z Kladrub, tak stál totiž na inseminaci, tak uvidíme. Ona je ta plavá barva na Bonče někdy taky znát
Já mám jinak ráda ryzáčky, tmavé hnědáky a vraníky, ale plavákem bych taky nepohrdla
bubo
napsal(a):
Hihi, já jsem spíš na izabeláčky, ale všici žlutí se mi vlastně líbí. No i ryzáci, vraníci, puntíkáčci, hnědáčci... jen s šimlíkama mám trochu problém, přijdou mi pořád špinaví, haha!
Jacs je moc krásnej, kámoška ho předloni jezdila (moje trenérka), tak mi ho jednou předvedla na jízdárně, ale ve volnosti. No to byla bomba, jak když tam hodíte dynamit!!! Nesedla bych na něj ani za boha!!!
A Jackie má tu hvězdičku na čele po něm. Skoro všechna jeho hříbata dědí podobnou hvězdičku

jackie
napsal(a):
Ahooooj stařešiny kmene! Tak se hlásím do služby!!! Stále nic, tak holt musím do roboty ...
Jak se vám vstávalo? U nás byl slabý mrazík, zábly mě nožičkýýýý!
Ahooooj! Mě se vstávalo děsně, souhlasím s tou stařešinou, už se tak při čtvrtku cítím! Budík jsem si musela dát k hlavě, aby mě fakt vzbudil.. Mrazík byl taky, škrábala jsem autíčko! Ale poprvé jsem vytáhla tenisky a doma nechala zimní traktory!
napsal(a):
Ahooooj! Mě se vstávalo děsně, souhlasím s tou stařešinou, už se tak při čtvrtku cítím! Budík jsem si musela dát k hlavě, aby mě fakt vzbudil.. Mrazík byl taky, škrábala jsem autíčko! Ale poprvé jsem vytáhla tenisky a doma nechala zimní traktory!
Jé, já už jarní botky nosím 14 dní ! Tak to u nás nebylo až na škrábání aut, ale na zemi se to bělalo... jo a taky si připadám jak stařešina, doslova...

jackie
napsal(a):
Jé, já už jarní botky nosím 14 dní ! Tak to u nás nebylo až na škrábání aut, ale na zemi se to bělalo... jo a taky si připadám jak stařešina, doslova...
Do slova a do písmene.... . No ale už si pomalu zvykám... To já škrábu celý týden, máme tady po ránu a večer fakt zimečku! Ráno jsem zachumlaná v zimním kabátě a odpoledne ho tahám v ruce!
jackie
napsal(a):
dobré ránko, tak se taky hlásím. Mě se vstávalo jinak dobře, spíš ta noc mohla být lepší, nějak jsem nemohla spát. Já jsem takové ranní ptáče, ostatní na pokoji chrápou až do půl 9 a já už většinou v 7 někde oxiduji
k těm stařešinám - tudle jsem si na hlavě našla jeden bílý vlas, takže to opravdu sedí
napsal(a):
Do slova a do písmene.... . No ale už si pomalu zvykám... To já škrábu celý týden, máme tady po ránu a večer fakt zimečku! Ráno jsem zachumlaná v zimním kabátě a odpoledne ho tahám v ruce!
Jo... já už do sebe leju druhý kafčo, abych se trošku probrala! No zítra simaličko přispím, pak vyrazím za koníkama, jsem hrozně zvědavá na toho kopytáře, co nám poví. ... a jak bude šikovný. Jen doufám, že bude mít s sebou pomocníka nebo si bude moct aspoň pár kopýtek držet sám, čtyři koně sama neudržím, to bych asi umřela...
jackie
napsal(a):
Ahoj děvčátka,Janí,tak zase nic???
No ona právě brebča je chytrá a čeká,až bude theplo,přece nevyklopí malou strakatici do mrazíku,že??
Vždyť by jí byla zima!!!
janamalik
napsal(a):
dobré ránko, tak se taky hlásím. Mě se vstávalo jinak dobře, spíš ta noc mohla být lepší, nějak jsem nemohla spát. Já jsem takové ranní ptáče, ostatní na pokoji chrápou až do půl 9 a já už většinou v 7 někde oxiduji
k těm stařešinám - tudle jsem si na hlavě našla jeden bílý vlas, takže to opravdu sedí
Ahoj Jani, no to máš dobrý, že jen jeden vlas!!! Já už jich mám plnou hlavu (od 25 let), tak si ji barvím, abych nevypadala fakt jako stařešina... tak vypadám jak koroze, protože se barvím na zrzavo
JSem taky ranní ptáče, ani mi nevadí vstávat brzo, jen ta tma po ránu se mi nelíbí...
jaruska
napsal(a):
No ona právě brebča je chytrá a čeká,až bude theplo,přece nevyklopí malou strakatici do mrazíku,že??
Vždyť by jí byla zima!!!
Jarúúú, zase nííííc!!! Ale to neva, počkáme až bude to teplíčko! Brebča se mezitím vylítá (jako včera), hříbátko bude asi pěknej čamrda (když s ním máma takhle lítá)... jo Jaruško, a mám neodbytný pocit, že tobude kluk
jaruska
napsal(a):
Vždyť by jí byla zima!!!
třeba je ještě chytřejší a vyklopí to někdy v poledneBonča když měla Benitu, tak jí klopila někdy mezi dopoledním a poledním
A to už to teplíčko je znát:)
jackie
napsal(a):
Jarúúú, zase nííííc!!! Ale to neva, počkáme až bude to teplíčko! Brebča se mezitím vylítá (jako včera), hříbátko bude asi pěknej čamrda (když s ním máma takhle lítá)... jo Jaruško, a mám neodbytný pocit, že tobude kluk
Joooo??Je velkej,viď?
Ale Brebča je dobrá,že s ním takhle lítá...
Já jsem poznala u mojí kobyly podle břicha,co to bude.Když čekala Jessíka,tak skoro nemohla ke konci procházet dveřma od stodoly,vždycky kouskem břicha šmejkla ty dveře.Když čekala Queenuši,měla tam místa....
janamalik
napsal(a):
třeba je ještě chytřejší a vyklopí to někdy v poledneBonča když měla Benitu, tak jí klopila někdy mezi dopoledním a poledním
Janí,tak nám poreferuješ ohledně toho strouhaře,jo?Jestlipak to vyjde levnějš,než klasickej kovář.
Lenny,prosím Tě,jezdí k Tobě ten pan Soukup??

janamalik
napsal(a):
Ahoj holky, já mám taky šedivé vlasy! Teda já o nich nevěděla, ale našla mi je mamka a ségra, na boku hlavy mi roste celej trs šedivin!!!! Prý mi to vyrustá ze znamínka, tak se neni čemu divit....
Já si zítra taky pospím, ale jen tak o hodinu víc, ale i to za to stojí!!!!!!!!!!
janamalik
napsal(a):
Dobré ráno všem,omlouvám se že vás šmírujem při snídani,Jackie můžu se zeptat kdo byl pověřen tou poctou a může si strouhnout do kopýtek tvojich iháčků?No ten šedý vlas by měl být skoro povinný v radě starších,že jo.
.jura
jaruska
napsal(a):
Joooo??Je velkej,viď?
Ale Brebča je dobrá,že s ním takhle lítá...
Já jsem poznala u mojí kobyly podle břicha,co to bude.Když čekala Jessíka,tak skoro nemohla ke konci procházet dveřma od stodoly,vždycky kouskem břicha šmejkla ty dveře.Když čekala Queenuši,měla tam místa....
tak podle toho bych já řekla, že to bude obojetník. Bonča má břicho do šířky, ale ne moc velké, takže co to teda bude, nevím. Velikostí bych typovala holku, ale tou šířkou zase kluka. Když čekala Benitu, měla břicho spíš dolů, teď ho má do stran, tak já nevíím holky, fakt nevíím

reldnis
napsal(a):
Dobré ráno všem,omlouvám se že vás šmírujem při snídani,Jackie můžu se zeptat kdo byl pověřen tou poctou a může si strouhnout do kopýtek tvojich iháčků?No ten šedý vlas by měl být skoro povinný v radě starších,že jo.
.jura
Juro když nám napíšete tak je šmírování odpuštěno ! Viďte holky!
napsal(a):
Juro když nám napíšete tak je šmírování odpuštěno ! Viďte holky!
,teď jsi mě dostala,ale fakt to není slušný.Tak jo,ale né teď,musím do pracovního procesu,po kávě
.No o tom rituálku a vzniku jsem se dovtípil včera a večer přelouskali pár prvních stránek,zasmáli jsme se až nás spaní přešlo a ze záchodových dveří u Jarušky jsme si vzali inspíííraci
.jura
reldnis
napsal(a):
.jura
Juro, já toho pána vůbec neznám, našla jsem ho na www. kopyta, je to p. Langmajer, píše, že má i nějaké zkoušky či co... no vyzkouším a uvidím, třeba už ho pak znovu nepozvu... nebo taky jo, ale určo vám poreferuju!!!
Teď jsem se domluvila s trenérkou - Jackie 24.3. odjíždí zpátky "do školy", čeká jizákladní výcvik. Kobyluška moje, bude se mi stýskat... ale na zimu nejspíš pošupajdí zpět ke mně a budeme spolu jezdit do lesa
jackie
napsal(a):
Juro, já toho pána vůbec neznám, našla jsem ho na www. kopyta, je to p. Langmajer, píše, že má i nějaké zkoušky či co... no vyzkouším a uvidím, třeba už ho pak znovu nepozvu... nebo taky jo, ale určo vám poreferuju!!!
Teď jsem se domluvila s trenérkou - Jackie 24.3. odjíždí zpátky "do školy", čeká jizákladní výcvik. Kobyluška moje, bude se mi stýskat... ale na zimu nejspíš pošupajdí zpět ke mně a budeme spolu jezdit do lesa
Jo a Brebča má bříško spíš dolů než do stran, takže co to vlastně má být??? Kluk nebo holka?
reldnis
napsal(a):
Jackie znáš tu teorii o jantarových kapičkách kolem struku na vemínku?U nás to u 3kobyl ze čtyř funguje.To vyboulení břicha je o tom jestli hříbek dělá zrovna kotrmelec,nebo stojku.Jura
Ale jo, jojo, znám... kapičky zatím žádné, jen kousance od much a kapičky krve... to bychom měly , to jo... Já se ptala spíš z legrace, jak je to s tím břichem - právě proto, že Brebča ho má každý den jinak
, takže jednou je to kluk, jednou holka, haha! A v sobotu hříbek pěkně kopal, asi se mu nelíbilo, jak kolem něj hulákáme - vzbudily jsme ho
jackie
napsal(a):
Jo a Brebča má bříško spíš dolů než do stran, takže co to vlastně má být??? Kluk nebo holka?
Dobré ránko děvčátka. Tak jsem celá nažhavená četla radu 61 a čekala sjme, že UŽ budou hříbci a ono zase nic. Doufám, že to ty vaše holky nevyprdnou o víkendu,pač to tu nebudu a dozvěděla bych se to jako poslední až v pondělí
Ale musím Vám napsat co se mi včera stalo
Jela jsem autem do města takvou zkatkou a viděla jsem 2 koníky s jezdci jak si to mašírujou po cestě, tak jsm zastavila a nechala je v klidu přejít ...... Ale co jsem neviděla. Chudák kůň byl tak vyplesklej, že vidí auto a tak hrozně jančil. A ta slečna co na něm jela měla opradu skvělý nápad.........bičem co měla v ruce ho začaka třískat hlava nehlava. už jsem vystupovla abych jí ten bič omlátila o hlavu,ale kůň se najednou rozběhl a pádil pryč. A ta paní co jela přední vypadala , že by to mohla mít v hlavě trošku srovnaný, ale když jsem viděla jejího koně.... chudák byl zašněrovanej jak tenisky. Zamozřejmě jela na uzdečce a chambonu. A na něm by se jezdit ale nemělo ...
Hned mi bylo jasný odkud jsou. Asi 3 km odtamtud je soukromá stáj se sporťákama.
A když jsem jela zpátky tak jsem se stavila u známýho co má taky koně (ale jako vy. Hoby western). A mezi řečí jsem se ho zeptala jestli je náhodou nezná, protože jeli kolem něj.. A zná. Ta paní s tim zašněrovaným koníkem je prý profesionální trenérka koní i lidí. Já osobně jsem si na ní udělal svůj názor.

pretty 1
napsal(a):
Dobré ránko děvčátka. Tak jsem celá nažhavená četla radu 61 a čekala sjme, že UŽ budou hříbci a ono zase nic. Doufám, že to ty vaše holky nevyprdnou o víkendu,pač to tu nebudu a dozvěděla bych se to jako poslední až v pondělí
Jela jsem autem do města takvou zkatkou a viděla jsem 2 koníky s jezdci jak si to mašírujou po cestě, tak jsm zastavila a nechala je v klidu přejít ...... Ale co jsem neviděla. Chudák kůň byl tak vyplesklej, že vidí auto a tak hrozně jančil. A ta slečna co na něm jela měla opradu skvělý nápad.........bičem co měla v ruce ho začaka třískat hlava nehlava. už jsem vystupovla abych jí ten bič omlátila o hlavu,ale kůň se najednou rozběhl a pádil pryč. A ta paní co jela přední vypadala , že by to mohla mít v hlavě trošku srovnaný, ale když jsem viděla jejího koně.... chudák byl zašněrovanej jak tenisky. Zamozřejmě jela na uzdečce a chambonu. A na něm by se jezdit ale nemělo ...
Hned mi bylo jasný odkud jsou. Asi 3 km odtamtud je soukromá stáj se sporťákama.
A když jsem jela zpátky tak jsem se stavila u známýho co má taky koně (ale jako vy. Hoby western). A mezi řečí jsem se ho zeptala jestli je náhodou nezná, protože jeli kolem něj.. A zná. Ta paní s tim zašněrovaným koníkem je prý profesionální trenérka koní i lidí. Já osobně jsem si na ní udělal svůj názor.
No jo no, trubka jedna!
pretty 1
napsal(a):
Ale díky tomu , že jsem se u něj zastavila mám super novinu. Možná budu moc jezdit jednoho haflingského valáška
Má ho tam ustájeného jedna známá. Tedy mi se moc dlouho neznáme,ale když jedu kolem, tak se tam u nich vždy zastavim a pokecáme. No a ona je teď těhotná a valášek tam jen stojí a baští. A nemá ho kdo jezdit, tak někoho schání. Takže by to mohlo konečně vyjít. Je to od nás asi 3 km,takže to zvládnu i na kole. Tak mi holky držte prosím palce, aby mi to konečně vyšlo a já moha zase být s koníkama. Pokud to klapne, tak vše nafotím a dodám foto sem .Chcete?