Uživatel s deaktivovaným účtem
Založím už novou....
Jaru dík za pochvalu Emiška, je opravdu fešák, má takový rošťácký kukuč. Evi a Jura říkali že určitě ještě přibere, že má takovou hříběcí dorosteneckou postavu
Kolínko ho semtam pobolívá, nechce pak chodit z kopce. Ale to je občas, většinou lítá jak tajfun (beze mě!!!) a málo kdy i se mnou, nedávno jsem dělali závody se Zulkou, kdyby se nám nepletla, vyhráli by jsem!
napsal(a):
Založím už novou....
Jaru dík za pochvalu Emiška, je opravdu fešák, má takový rošťácký kukuč. Evi a Jura říkali že určitě ještě přibere, že má takovou hříběcí dorosteneckou postavu
Kolínko ho semtam pobolívá, nechce pak chodit z kopce. Ale to je občas, většinou lítá jak tajfun (beze mě!!!) a málo kdy i se mnou, nedávno jsem dělali závody se Zulkou, kdyby se nám nepletla, vyhráli by jsem!
Zulka v odpoledním oparu :-)
jaruska
napsal(a):
![]()
Jojo,Venuldo,on určitě ještě zesílí a přibere,jen počkej,jakej to bude krasavec,až bude hodně trávy,to jsou koně moc hezký...
Kolik je vůbec Emiškovi?Tak 4-5,že?
2. května bude mít 4 roky! A Zulka bude mít příští týden 4.4. 11 let! Já si taky myslím že ještě nabere...
napsal(a):
2. května bude mít 4 roky! A Zulka bude mít příští týden 4.4. 11 let! Já si taky myslím že ještě nabere...
![]()
Jééé,Venuldo,tak za mě popřej Zulince hodně zdravíčka,štěstíčko už má,protože je u Tebe,a všichni víme,že to tak být nemuselo,
Ty jsi její zachránkyně a ona je s Tebou moc šťastná,koně to dokáží poznat...A hlavně jí moc přeju,ať se jí ty nožičky uzdravěj-zkoušela jsi Aloe Vera?
A posílám Zulce na dálku i pusinku,ale fakt jenom na dálku,poněvadž ona by mi dobrovolně pusinku nedala,že ne?
jaruska
napsal(a):
![]()
Jééé,Venuldo,tak za mě popřej Zulince hodně zdravíčka,štěstíčko už má,protože je u Tebe,a všichni víme,že to tak být nemuselo,
Ty jsi její zachránkyně a ona je s Tebou moc šťastná,koně to dokáží poznat...A hlavně jí moc přeju,ať se jí ty nožičky uzdravěj-zkoušela jsi Aloe Vera?
A posílám Zulce na dálku i pusinku,ale fakt jenom na dálku,poněvadž ona by mi dobrovolně pusinku nedala,že ne?
![]()
Možná tedy dala,ale ukousla by mi u toho celou hubu!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Možná tedy dala,ale ukousla by mi u toho celou hubu!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jaruško děkuji děkuji moc, Tvoje slova mě moc potěšila!!! Zulka se moc ráda nechá pusinkovat! Všechno jí vyřídím!
Aloe vera? To znám, ale na co? Ona má poškozený lymfatický systém a to asi dovnitř nenamažu. Dávám jí bylinky na podporu lymfatického systému, myslím že jí pomáhají, ale jak je změna počasí, tak hůř chodí... Ale až mi dá najevo, že už dál nemůže, že už nechce žít, tak to skončíme. Teď ten pocit nemám, má radost ze života, takže je to super!!!!
napsal(a):
Jaruško děkuji děkuji moc, Tvoje slova mě moc potěšila!!! Zulka se moc ráda nechá pusinkovat! Všechno jí vyřídím!
Aloe vera? To znám, ale na co? Ona má poškozený lymfatický systém a to asi dovnitř nenamažu. Dávám jí bylinky na podporu lymfatického systému, myslím že jí pomáhají, ale jak je změna počasí, tak hůř chodí... Ale až mi dá najevo, že už dál nemůže, že už nechce žít, tak to skončíme. Teď ten pocit nemám, má radost ze života, takže je to super!!!!
![]()
Já myslela na tu popraskanou kůžičku,jednou jsi to ukazovala a byla to taková popraskaná kůže..No ale když máš něco přímo na to,tak to je super a ještě lepší je,když píšeš,že to zabírá,tak to je super!!!![]()
Nebooj,Zulka je tvrdá kobča,ta Ti ještě dlooouho vydržíí!!!![]()
Prosím Tě,jedenáctiletá kobuška,to je nejlepší věk,koník není ani mladej,ale zdaleka ještě ne starej,a navíc už dost rozumnej.Já když jsem sháněla koníka,tak jsem koukala po samých desetiletých,nic mladšího jsem nechtěla,aby už to bylo vybouřený.Motorka je taky jedenáctiletá,doufám,že už to spolu doklepeme ke stáru....
jaruska
napsal(a):
![]()
Já myslela na tu popraskanou kůžičku,jednou jsi to ukazovala a byla to taková popraskaná kůže..No ale když máš něco přímo na to,tak to je super a ještě lepší je,když píšeš,že to zabírá,tak to je super!!!![]()
Nebooj,Zulka je tvrdá kobča,ta Ti ještě dlooouho vydržíí!!!![]()
Prosím Tě,jedenáctiletá kobuška,to je nejlepší věk,koník není ani mladej,ale zdaleka ještě ne starej,a navíc už dost rozumnej.Já když jsem sháněla koníka,tak jsem koukala po samých desetiletých,nic mladšího jsem nechtěla,aby už to bylo vybouřený.Motorka je taky jedenáctiletá,doufám,že už to spolu doklepeme ke stáru....
Já taky doufám, že s těma našima mašinama vydržíme dlouho! To asi myslíš ty jizvy, ale na to mi to už nepomůže, to už je moc staré. A na tu bolístku používám dezinfekci a kolem to mažu měsíčovou mastí a hojí se to krásně, ale pomalu je to v ohybu :-/! Dnesk mě čekají 4 koně, takže se pomalu loučím, přeji všem moc moc krásný víkend!!!! V pondělí ahoj!
napsal(a):
Já taky doufám, že s těma našima mašinama vydržíme dlouho! To asi myslíš ty jizvy, ale na to mi to už nepomůže, to už je moc staré. A na tu bolístku používám dezinfekci a kolem to mažu měsíčovou mastí a hojí se to krásně, ale pomalu je to v ohybu :-/! Dnesk mě čekají 4 koně, takže se pomalu loučím, přeji všem moc moc krásný víkend!!!! V pondělí ahoj!
Ahoj ve spolek, koukám že všichni už prcháte a ja jsem se teprve dostaal k počítači, dneska to byl den blázen, od rána jsem se ještě nezastavila, no je poznat konec měsíce
jaruska
napsal(a):
![]()
jéé,ahoj Lééni,potřebuju se Tě na něco zeptat a nechci tady,tak můžu ti napsat mejlíka?
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Tak Janíí,ozvi sééé,co kobuška????![]()
![]()
Ahoj ,Jani jestli už něco máš tak nám tu klisnu ukaž,honem!!!!! Já jedu ke Kláře,ale hned jak dojedu tak dám fotky ,chceme se stavit ještě na dvou dalších rančích a jedeme dámská jízda,tak se těším moc moc moc.
bednarik petr
napsal(a):
Ahoj ,Jani jestli už něco máš tak nám tu klisnu ukaž,honem!!!!! Já jedu ke Kláře,ale hned jak dojedu tak dám fotky ,chceme se stavit ještě na dvou dalších rančích a jedeme dámská jízda,tak se těším moc moc moc.
Ahoj holkýýý! Nemám furt nííííc!!!
Kobyla nás napíná na skřipec, celou noc leží a chrčí, mručí a žbrblá, prý je jak v posledním tažení. Ale když si kámoš myslí, že už, tak ona mezitím už stojí a cpe se senem. Prostě zkouší naši trpělivost... Ale Evík tvrdí, že v sobotu, tak teda dneska
... Za hodinku odjíždím ke koním, budu tam celý den, tak se ozvu asi zas až navečír...
jackie
napsal(a):
Ahoj holkýýý! Nemám furt nííííc!!!
Kobyla nás napíná na skřipec, celou noc leží a chrčí, mručí a žbrblá, prý je jak v posledním tažení. Ale když si kámoš myslí, že už, tak ona mezitím už stojí a cpe se senem. Prostě zkouší naši trpělivost... Ale Evík tvrdí, že v sobotu, tak teda dneska
... Za hodinku odjíždím ke koním, budu tam celý den, tak se ozvu asi zas až navečír...
![]()
Ahoj Janííí,teda ta to umí podržet,ale já si taky myslím,že už to bude dneska,no třeba se mu tam teďka teprve dělaj ty strakatý fleky,tak to víš,to neni honem,když je má mít všudééé!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak si koníky hezky užij,my dneska nikam nemůžem,Jaruška přinesla poznámku ze školy,no uvidíme jak zítra.
Jo,Queenuše bere ATB,
ta nudla byla důsledkem streptokokové infekce horních cest dýchacích,tak snad to bude dobrý!!!!
napsal(a):
Založím už novou....
Jaruško, hihi, takže Brebera vyrábí fleky, jo? No tak to teda bude hooodně strakatý, když jítotak dlouho trvá ![]()
.
Jé a copak provedla Jaruška? Plácala kluky pravítkem? Polívala je vodou? Házela houbou po třídě? Nepřezula se? Copak strašnýho provedla, že nesmí do sedýlka??? Chuděrka malá...
Já sem dám aspoň pár fotek ze čtvrtka, bylo krásný podvečerní sluníčko, kluci blbli, tak se nááádherně fotilo
Kyli na kolenou...
jackie
napsal(a):
Jaruško, hihi, takže Brebera vyrábí fleky, jo? No tak to teda bude hooodně strakatý, když jítotak dlouho trvá ![]()
.
Jé a copak provedla Jaruška? Plácala kluky pravítkem? Polívala je vodou? Házela houbou po třídě? Nepřezula se? Copak strašnýho provedla, že nesmí do sedýlka??? Chuděrka malá...
Já sem dám aspoň pár fotek ze čtvrtka, bylo krásný podvečerní sluníčko, kluci blbli, tak se nááádherně fotilo
Kyli na kolenou...
jackie
napsal(a):
.
Kyli na kolenou...
Skrumáž ... letíííméééé!!!!
jackie
napsal(a):
.
Kyli na kolenou...
jackie
napsal(a):
.
Kyli na kolenou...
jackie
napsal(a):
.
Kyli na kolenou...
jackie
napsal(a):
.
Kyli na kolenou...
A tady můj špekáček ![]()
jackie
napsal(a):
.
Kyli na kolenou...
![]()
Janí,zase tak moc jí nelituj,psala si při hodině psaníčka s kamarádkou,což by mi ani tak nevadilo,ale úča říkala,že neustále vyrušuje v hodině,je nepozorná a nejhorší na tom všem bylo,že nám lhala,celej tejden jsme se jí ptali-co ve škole?Dobrýýýý....no a pak se potkáš na chodbě s učitelkou a ta si stěžovala jako divááá...No tak to jsme jí kačenku zarachli na vyjížďku,může ale jezdit v ohradě,samozřejmě nejdřív posbírá výběh.No na to,že je to holka,zlobí teda opravdu hodně,to není tejden,aby něco nebylo,čertice jedna.Přitom se dobře učí,krásně píše,čte skoro líp,než táta,ale zlobí a vyrušuje...No snad si to vezme k srdci....![]()
Pořád jen na kolena na kolena jé jé jééééééé!!!!Hezká fotka!
jackie
napsal(a):
.
Kyli na kolenou...
A poslední, už nebudu dál otravovat
... Z Angieho se stává krásnej kluk, vyrostl, už si koukáme z očí do očí...
jaruska
napsal(a):
![]()
Janí,zase tak moc jí nelituj,psala si při hodině psaníčka s kamarádkou,což by mi ani tak nevadilo,ale úča říkala,že neustále vyrušuje v hodině,je nepozorná a nejhorší na tom všem bylo,že nám lhala,celej tejden jsme se jí ptali-co ve škole?Dobrýýýý....no a pak se potkáš na chodbě s učitelkou a ta si stěžovala jako divááá...No tak to jsme jí kačenku zarachli na vyjížďku,může ale jezdit v ohradě,samozřejmě nejdřív posbírá výběh.No na to,že je to holka,zlobí teda opravdu hodně,to není tejden,aby něco nebylo,čertice jedna.Přitom se dobře učí,krásně píše,čte skoro líp,než táta,ale zlobí a vyrušuje...No snad si to vezme k srdci....![]()
Pořád jen na kolena na kolena jé jé jééééééé!!!!Hezká fotka!
Jaruško, jestli ona malá Jaruška není celá po toběěěě!!!!! ![]()
![]()
![]()
Co myslíš ? ![]()
Ona je asi moc chytrá, všechno jí jde, tak se ve škole nudí a vyrušuju. To je normální, nééé??? ![]()
Odpusť jí to, že je šikulka, chytrulka a čiperka, přece bys doma nechtěla žádnou putičku, že nééé???? ![]()
![]()
Já včera byla u Maxe, domů jsem dorazila až večer v deset, jediné, co jsem zvládla, bylo padnout do postele a spát a spát a spát....jsem docela ráda, že mne v noci nikdo nevolal k porodu, protože bych možná ani nezvládla vylézt z tý postele. Včera jsme zas byly s kámoškou odpoledne s koníkama venku, i s hříbatama, byla to paráda. Kluci už jsou tak naučený, hodný, vůbec nezlobí (až na Angieho, kterej mě zas kousnul do chapsů
- dostal pořádnýho facana za to) ![]()
. Hrozně moc sity vyjížďky užívám, vůbec nevím, co budu dělat, když si majitelka Angieho třeba odveze! To mi bude strašně smutnoooo! Ale ještě tu bude druhý prcek... možná ho ani neprodám, uvidím, jaký bude, jsem strašná, chtěla bych si ho necháááát!!!!
jackie
napsal(a):
Právě jsem se dočetla, že na Velikonoce hlásí až 19 stupňůůůůů!!! Jupííí, bude kráásně!!!![]()
![]()
A tenhle víkend má být taky slunečno!
jackie
napsal(a):
Právě jsem se dočetla, že na Velikonoce hlásí až 19 stupňůůůůů!!! Jupííí, bude kráásně!!!![]()
![]()
A tenhle víkend má být taky slunečno!
Ahoj Jani,tak pořád nic?Já myslela že už............i ta Brebča jedna.......
Mejlík napíšu odpoledne,teď musím vařit,uklízet,prát.............víkend,takže klasika.
Fotky krásný![]()
nerda
napsal(a):
Ahoj Jani,tak pořád nic?Já myslela že už............i ta Brebča jedna.......
Mejlík napíšu odpoledne,teď musím vařit,uklízet,prát.............víkend,takže klasika.
Fotky krásný![]()
Iví, já se ti večír taky ozvu, teď už jsem oblečená v pracovním a mažu za koňama. A kdyby Brebča něco měla, tak ti to samozřejmě hnedka písnu, co si o mě myslíš? ![]()
![]()
Tak s chutí do práce, užij si taky Nerinku a pěkně jí popovídej o Jacksovi, ať se má na co těšíííít!!!!! ![]()
![]()
jackie
napsal(a):
Tak si ho nechéééj a udělej si radost
,no o čem ten život je,pořád jen musím a měl bych a nebylo by to rozumné,podívej se na Jarušku ve škole,žádný zábrany![]()
,ta jede životem z prdlááá hrdlááá![]()
.Ahoj holki
.Hned jste mi natáhli po ránu koutky úst od ucha k uchu
.Angišek je moc hezký,vůbec se ti nedivím.Pavošci mají většinou mimo hezkou postavu,takový milý kukuč.
Jaruško buď ráda a ty určitě jsi že je taková.Doufám že malý Evik sleduje a vezme si ji za vzor![]()
.A že umí číst líp než Olda nevadí
.Venku je nádherně.Takže bude venkovní práce,pozimní odbobkování výběhu
.Jo a nechci sejčkovat,ale vždycky Jani když už to vypadá že už,tak je to ještě tak týden
,nezlobíš?
Jura
jackie
napsal(a):
Iví, já se ti večír taky ozvu, teď už jsem oblečená v pracovním a mažu za koňama. A kdyby Brebča něco měla, tak ti to samozřejmě hnedka písnu, co si o mě myslíš? ![]()
![]()
Tak s chutí do práce, užij si taky Nerinku a pěkně jí popovídej o Jacksovi, ať se má na co těšíííít!!!!! ![]()
![]()
Hahaha,tak jo.Já už jsem jí ho líčila v těch nejlepších barvách.
Tak hezkej den .....................a už jsme fáááákt zvědaví,všichni
reldnis
napsal(a):
Tak si ho nechéééj a udělej si radost
,no o čem ten život je,pořád jen musím a měl bych a nebylo by to rozumné,podívej se na Jarušku ve škole,žádný zábrany![]()
,ta jede životem z prdlááá hrdlááá![]()
.Ahoj holki
.Hned jste mi natáhli po ránu koutky úst od ucha k uchu
.Angišek je moc hezký,vůbec se ti nedivím.Pavošci mají většinou mimo hezkou postavu,takový milý kukuč.
Jaruško buď ráda a ty určitě jsi že je taková.Doufám že malý Evik sleduje a vezme si ji za vzor![]()
.A že umí číst líp než Olda nevadí
.Venku je nádherně.Takže bude venkovní práce,pozimní odbobkování výběhu
.Jo a nechci sejčkovat,ale vždycky Jani když už to vypadá že už,tak je to ještě tak týden
,nezlobíš?
Jura
![]()
Jojo,Janí,to já poznám,že mi jí v porodnici nevyměnili,je moje,já taky zlobila,ale taky jsem za to byla bita.Ve vyučování se prostě zlobit nesmí,úča jich tam má 28 a kdyby si tam povídal při vyučování každej,tak by tam ani ta úča nemušela bejt,že jo?
Teď se na té škole řeší,že dal nějákej kluk,kterej chodí do třetí třídy,pěstí nějáký o rok mladší holkce,tak si dovedeš představit,co z takovýho hajzla vyroste,když už teď je schopnej tohodle...Ach jo....![]()
![]()
![]()
Nééé,Jurko,já si myslím,že to bude dneskááá,Brebča dodělá poslední fleky a bude to v noci na světě!!!![]()
![]()
Nerdo Ivčo,taky jsem se něják zakoukala do toho Jac Cro Bara,je fakt fešáááák!!!!!![]()
![]()
jackie
napsal(a):
Jaruško, jestli ona malá Jaruška není celá po toběěěě!!!!! ![]()
![]()
![]()
Co myslíš ? ![]()
Ona je asi moc chytrá, všechno jí jde, tak se ve škole nudí a vyrušuju. To je normální, nééé??? ![]()
Odpusť jí to, že je šikulka, chytrulka a čiperka, přece bys doma nechtěla žádnou putičku, že nééé???? ![]()
![]()
Já včera byla u Maxe, domů jsem dorazila až večer v deset, jediné, co jsem zvládla, bylo padnout do postele a spát a spát a spát....jsem docela ráda, že mne v noci nikdo nevolal k porodu, protože bych možná ani nezvládla vylézt z tý postele. Včera jsme zas byly s kámoškou odpoledne s koníkama venku, i s hříbatama, byla to paráda. Kluci už jsou tak naučený, hodný, vůbec nezlobí (až na Angieho, kterej mě zas kousnul do chapsů
- dostal pořádnýho facana za to) ![]()
. Hrozně moc sity vyjížďky užívám, vůbec nevím, co budu dělat, když si majitelka Angieho třeba odveze! To mi bude strašně smutnoooo! Ale ještě tu bude druhý prcek... možná ho ani neprodám, uvidím, jaký bude, jsem strašná, chtěla bych si ho necháááát!!!!
![]()
Angie má krááásnou prdelkůůůů,úplně jako srdíčkoo!!!!![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Jojo,Janí,to já poznám,že mi jí v porodnici nevyměnili,je moje,já taky zlobila,ale taky jsem za to byla bita.Ve vyučování se prostě zlobit nesmí,úča jich tam má 28 a kdyby si tam povídal při vyučování každej,tak by tam ani ta úča nemušela bejt,že jo?
Teď se na té škole řeší,že dal nějákej kluk,kterej chodí do třetí třídy,pěstí nějáký o rok mladší holkce,tak si dovedeš představit,co z takovýho hajzla vyroste,když už teď je schopnej tohodle...Ach jo....![]()
![]()
![]()
Nééé,Jurko,já si myslím,že to bude dneskááá,Brebča dodělá poslední fleky a bude to v noci na světě!!!![]()
![]()
Nerdo Ivčo,taky jsem se něják zakoukala do toho Jac Cro Bara,je fakt fešáááák!!!!!![]()
![]()
Viď Jaru,že je krásnej.
A musím říct,že ve skutečnosti je ještě hezčí než nafotkách.
I naše Denďa na něho kouká jak na svatý obrázek(jak řekla Janča)..haha
nerda
napsal(a):
Viď Jaru,že je krásnej.
a na to kolik mu je teda ani nááááhodou nevypadá
nerda
napsal(a):
a na to kolik mu je teda ani nááááhodou nevypadá
ještě jednu ať se taky pokocháte.....
nerda
napsal(a):
Viď Jaru,že je krásnej.
Ahoh Holky, tak já už jsem zase v práci
, misto abych byla u koní tak tady dřepím a cpu se zase jídlem.
Koukám že Brebča si z nás dělá pořád srandu
Tak dneska chci zkusit vzít Jesinku pod sedlo a jít s ní samotnou ven, tak uvidíme jestli to vůbec přežiju
dolinka
napsal(a):
Ahoh Holky, tak já už jsem zase v práci
, misto abych byla u koní tak tady dřepím a cpu se zase jídlem.
Koukám že Brebča si z nás dělá pořád srandu
Tak dneska chci zkusit vzít Jesinku pod sedlo a jít s ní samotnou ven, tak uvidíme jestli to vůbec přežiju
![]()
Lení,tak nejsi s Jessinkou u hřebce,jo??No ale nebooj,vyjížďku přežiješ,přece si Tě Jessinka nemůže zrakvit,kdo by jí pak krmil a mazlil,žeee?![]()
Jaruška dneska s Kačenkou ve výběhu....
jaruska
napsal(a):
![]()
Lení,tak nejsi s Jessinkou u hřebce,jo??No ale nebooj,vyjížďku přežiješ,přece si Tě Jessinka nemůže zrakvit,kdo by jí pak krmil a mazlil,žeee?![]()
Jaruška dneska s Kačenkou ve výběhu....
A moje Moruše.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
napsal(a):
Založím už novou....
TAK SE NÁM DNESKA PO POLEDNI NA PASTVINĚ NARODIL KRÁSNEJ STRAKATEJ KLUČINA!!!! MÁ SE ČILE K SVĚTU, JE TO ZRZAVKA ZRZAVEJ PO TÁTOVI. BYLA JSEM U PORODU OD SAMÉHO ZAČÁTKU, ONA TOTIŽ BREBČA POČKALA, AŽ SE VRÁTÍM Z VYJÍŽĎKY A PAK SE DO TOHO PUSTILA, KOČIČKA ŠIKOVNÁ. TAKŽE VŠE BYLO POD DOHLEDEM A ÚPLNĚ V POHODĚ, SAMOSTATNĚ.
Zatím semdám jen jednu fotku, jen jsemse doma stavila pro kameru a už zase frčím! Prcka už zkontrolovala paní doktorka, prý je v pořádku a mamina taky. Holky, klucííí, já mám oooobrovskou radost... ale ten porod byl pro mě šok (nikdy jsem to nezažila)...![]()
![]()
![]()
jackie
napsal(a):
TAK SE NÁM DNESKA PO POLEDNI NA PASTVINĚ NARODIL KRÁSNEJ STRAKATEJ KLUČINA!!!! MÁ SE ČILE K SVĚTU, JE TO ZRZAVKA ZRZAVEJ PO TÁTOVI. BYLA JSEM U PORODU OD SAMÉHO ZAČÁTKU, ONA TOTIŽ BREBČA POČKALA, AŽ SE VRÁTÍM Z VYJÍŽĎKY A PAK SE DO TOHO PUSTILA, KOČIČKA ŠIKOVNÁ. TAKŽE VŠE BYLO POD DOHLEDEM A ÚPLNĚ V POHODĚ, SAMOSTATNĚ.
Zatím semdám jen jednu fotku, jen jsemse doma stavila pro kameru a už zase frčím! Prcka už zkontrolovala paní doktorka, prý je v pořádku a mamina taky. Holky, klucííí, já mám oooobrovskou radost... ale ten porod byl pro mě šok (nikdy jsem to nezažila)...![]()
![]()
![]()
Tak ještě jednu a letím za nima!
jackie
napsal(a):
![]()
![]()
Tak už konečně
Kdo to předpovídal že to bude dnes?
Je nádhernej
A skvělý že je všechno v pohodě a nejvíc to že se vyplnilo to přání strakatýho oře![]()
markemic
napsal(a):
Tak už konečně
Kdo to předpovídal že to bude dnes?
Je nádhernej
A skvělý že je všechno v pohodě a nejvíc to že se vyplnilo to přání strakatýho oře![]()
Jani MOC MOC MOC GRATULUJEME!!!![]()
![]()
![]()
#
TEN SE TEDA OPRAVDU POVEDL!!!
Celý taťka-zrzeček!!!![]()
![]()
Nádherný kluk-tak toho si určitě musíš nechat-to bude dvojka s Buráčkem.
Tak vidíš kobča čekala na sobotu až budeš mít čas ať si to s ní užiješ!
Jsme moc štastní že to tak dopadlo,všichni jsou zdraví a hříbátko takové jak
sis přála!!!
A kdo je tada jasnovidec?![]()
Já!!
proxima
napsal(a):
Jani MOC MOC MOC GRATULUJEME!!!![]()
![]()
![]()
#
TEN SE TEDA OPRAVDU POVEDL!!!
Celý taťka-zrzeček!!!![]()
![]()
Nádherný kluk-tak toho si určitě musíš nechat-to bude dvojka s Buráčkem.
Tak vidíš kobča čekala na sobotu až budeš mít čas ať si to s ní užiješ!
Jsme moc štastní že to tak dopadlo,všichni jsou zdraví a hříbátko takové jak
sis přála!!!
A kdo je tada jasnovidec?![]()
Já!!
Moc gratuluju k hribatku. Sice chovam psy, ale kamaradka ma paint kobylky, tak rada ctu vasi diskuzi. Moc jsem vam Jackie prala barevne hribatko a to se povedlo. Jeste jednou blahopreju.
jackie
napsal(a):
![]()
![]()
JANI!!!!!!!!!!!!!! Ten je vážně super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Krasavec jeden, no prostě je úžasný! Moc moc taky ještě jednou gratuluju a klučinovi přeju hlavně zdravíčko a pak hodnou mámu, chovatelku a páníčka!!!! Myslím že všechny 3 věci má už dopředu zajištěné!!!!!!
napsal(a):
JANI!!!!!!!!!!!!!! Ten je vážně super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Krasavec jeden, no prostě je úžasný! Moc moc taky ještě jednou gratuluju a klučinovi přeju hlavně zdravíčko a pak hodnou mámu, chovatelku a páníčka!!!! Myslím že všechny 3 věci má už dopředu zajištěné!!!!!!
tak jsem sem každý den koukala jestli už.......Takže se připojuji ke gratulacím.Koník je nádhernej.Přeji vám také hodně zdraví a dlouhý a veselý život!!!![]()
barletka
napsal(a):
Gratuluji a malému přeji vše nej do života!! Hodného pánička, velké pastviny a vždy plný žlab!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak Jani,já se taky přidávám a ještě jednou gratulujííííííííí a přejeme mrňouskovi hlavně hodně zdravíčka a ať pěkně roste .Je fakt SUPER!!!!!
Už se těšíme na další fotky........
To ale musel být krásnej den......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
napsal(a):
Založím už novou....
Moji drazí přátelé z Rady, já vám všem za sebe i za prďolku stráááášlivě moc děkuju za tolik nádherných a srdečných gratulací, moc si toho vážím, úplně jste mi vehnali slzy do očí!!! ![]()
![]()
Víte, ona Brebča opravdu čekala na nás, proto to nebylo v noci, proto se maličkej narodil přesně za pár minut poté, co jsme se vrátily z vyjížďky!!!
Chtěla jsem ji vzít na prochajdu - napást se, ale ona už byla lehce zpocená, najednou šla plodová voda a za pár minut hříbátko. Ale jinak byste to na ní fakt nepoznali. Byla v pohodě - ráno dokonce lítala po výběhu! No a po jedné hodině už byl malý Spiderman na světě.... proč Spiderman? No tak koukněte!!! ![]()
jackie
napsal(a):
Moji drazí přátelé z Rady, já vám všem za sebe i za prďolku stráááášlivě moc děkuju za tolik nádherných a srdečných gratulací, moc si toho vážím, úplně jste mi vehnali slzy do očí!!! ![]()
![]()
Víte, ona Brebča opravdu čekala na nás, proto to nebylo v noci, proto se maličkej narodil přesně za pár minut poté, co jsme se vrátily z vyjížďky!!!
Chtěla jsem ji vzít na prochajdu - napást se, ale ona už byla lehce zpocená, najednou šla plodová voda a za pár minut hříbátko. Ale jinak byste to na ní fakt nepoznali. Byla v pohodě - ráno dokonce lítala po výběhu! No a po jedné hodině už byl malý Spiderman na světě.... proč Spiderman? No tak koukněte!!! ![]()
A ještě pavouk...![]()
jackie
napsal(a):
![]()
Pár minut po porodu už ho Brebera vodila po pastvině, nejdřív ho šla ukázat kozám a ovečkám, pak mu ukazovala všechny ohradníkové pásky, pak do přístřešku se senem, kam on nehodlal vlézt... takže Brebča se chuděrka moc nenabaštila, protože po každém soustu musela vylézt z přístřešku, zkontrolovat, kde prcek zůstal "viset" ![]()
jackie
napsal(a):
![]()
... jeden z méně úspěšných pokusů o postavení se na vlastní nohy!
jackie
napsal(a):
![]()
A máme dvoubarevný ocásek a zrzavá zádíčka ![]()
jackie
napsal(a):
![]()
jackie
napsal(a):
![]()
A ještě kukuč
jackie
napsal(a):
![]()
jackie
napsal(a):
![]()
jackie
napsal(a):
![]()
Hajííííí..... tady je prckovi cca 7 hodin
Byl celičký ucapkaný, jak ho máma tahala po pastvině, jak kdyby byl po dálkovém pochodu
jackie
napsal(a):
![]()
Moji milí, ještě poslední fotečku, teď z podvečera, pavouček se svou kmotřičkou, mojí nejlepší kamarádkou (je kmotřička i Angieho
)
Já se s vámi loučím, dneska jsem měla opravdu dlouhý a náročný den, už se sotva udržím na židli u PC...
Tak zas zítra večír, dobrouuuuu!!!!!
jackie
napsal(a):
Hajííííí..... tady je prckovi cca 7 hodin
Byl celičký ucapkaný, jak ho máma tahala po pastvině, jak kdyby byl po dálkovém pochodu
Náááádherný klučííík.Překrásná hlavička,supr vohoz,no frajer
,dali jste si záležet
.Kobča ti věří, když rodila s tebou v celkem neobvyklém čase.Většinou čekají až všichní hlídači zmizí,nebo uschnou ať mají klid,jo,jo.Srovnávali jsme ho teď s taťuldou,rozložení barev,nemusíš dělat DNA
.Tak si to užívej ![]()
,teď to je nejhezčí.
reldnis
napsal(a):
Náááádherný klučííík.Překrásná hlavička,supr vohoz,no frajer
,dali jste si záležet
.Kobča ti věří, když rodila s tebou v celkem neobvyklém čase.Většinou čekají až všichní hlídači zmizí,nebo uschnou ať mají klid,jo,jo.Srovnávali jsme ho teď s taťuldou,rozložení barev,nemusíš dělat DNA
.Tak si to užívej ![]()
,teď to je nejhezčí.
Juro, moc díky, užívat si rozhodně budu, mám na něj teď dva týdny dovolené, hihi!
No hlavičku má docela dlouuuuhouuuu! Ale ono mu to tělo doroste ![]()
.
Tak a fakt končím, jdu do hajan, jsem úplně odvařenáááá......
jackie
napsal(a):
Moji milí, ještě poslední fotečku, teď z podvečera, pavouček se svou kmotřičkou, mojí nejlepší kamarádkou (je kmotřička i Angieho
)
Já se s vámi loučím, dneska jsem měla opravdu dlouhý a náročný den, už se sotva udržím na židli u PC...
Tak zas zítra večír, dobrouuuuu!!!!!
![]()
No,je fakt nádhernej!!!!!![]()
Moc Ti ho,Janí,přejůůůů!!!!
NECHÁŠ SI HOOOO????????![]()
![]()
Tady Vám musím ukázat mojí milovanou moruši,jak krááásně a nááádherně zívá,já na ní můžu vždycky oči nechat,jak je u toho krááásná!!!![]()
A pak zívám takýýýý!!!!!![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
No,je fakt nádhernej!!!!!![]()
Moc Ti ho,Janí,přejůůůů!!!!
NECHÁŠ SI HOOOO????????![]()
![]()
Tady Vám musím ukázat mojí milovanou moruši,jak krááásně a nááádherně zívá,já na ní můžu vždycky oči nechat,jak je u toho krááásná!!!![]()
A pak zívám takýýýý!!!!!![]()
![]()
![]()
Pierot se vyjímečně tváří normálně.....![]()
![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Pierot se vyjímečně tváří normálně.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ještě jedna Moruše....![]()
![]()
![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
![]()
A ještě jedna Moruše....![]()
![]()
![]()
![]()
Teda Jaruško té Motorušce to tak slušíííííí![]()
![]()
![]()
Fakt fešanda a pořád se směje-jako ty
Tady dnes nikdo nepíše,tak sem musím něco přidat a sna
d se ozve i Janča a dá nám sem new fotky prťouska!!
Tak vložím fotku Jury jak dnes obsedal Wičáka![]()
![]()
proxima
napsal(a):
Teda Jaruško té Motorušce to tak slušíííííí![]()
![]()
![]()
Fakt fešanda a pořád se směje-jako ty
Tady dnes nikdo nepíše,tak sem musím něco přidat a sna
d se ozve i Janča a dá nám sem new fotky prťouska!!
Tak vložím fotku Jury jak dnes obsedal Wičáka![]()
![]()
To je obsedání a práce ze země![]()
![]()
proxima
napsal(a):
To je obsedání a práce ze země![]()
![]()
No a včera jsme jeli přes Kozlovice a tak jsme se stavili juknout na rančíku,tak pár foteček
stáje....
proxima
napsal(a):
No a včera jsme jeli přes Kozlovice a tak jsme se stavili juknout na rančíku,tak pár foteček
stáje....
a koníci koukají ven...stračenka pro Jackie
proxima
napsal(a):
a koníci koukají ven...stračenka pro Jackie
A malé roztomilé hříbajdo![]()
napsal(a):
Založím už novou....
Ahoj holkýýý a Juro!
Už jsem tady zas po strááášně dlouhém a krásném dni, jen chvíli vydržte, musím stáhnout fotky, pak je sem zas naložím ![]()
Tak prosím o chvilku strpení!!!
napsal(a):
Založím už novou....
Dneska bylo opravdu nádherně a tak byla Brebča s mrňouskem venku od rána do večera. Opět celý den putovali spolu po pastvině, malej to občas zalomil, mezitím nasával nebo lítal cvalem kolem mamky. Je to nezbeda, Brebča si vůbec neodpočine. Taky už jsou společně s tou druhou kobylou, takže Brebera má práci ještě s odháněním "vetřelkyně". Odpočine si jen v noci, kdy jsou sami na dvoře v ohrádce...
napsal(a):
Založím už novou....
napsal(a):
Založím už novou....
Proti včerejšku zkrásněl ![]()
napsal(a):
Založím už novou....
A tady dvoubarevný ocásek
napsal(a):
Založím už novou....
A je obdivuhodné, co ti malí koníčci vydrží... ten toho dneska nachodil! To já už bych padla za vlast... ![]()
napsal(a):
Založím už novou....
A spánek ho přemohl... stejně jako mne, dala jsem si v maríně šlofíčka, haha!![]()
napsal(a):
Založím už novou....
Co to slyším tam vzadu????? ![]()
napsal(a):
Založím už novou....
Odhánění nepřítele... ale ten výpad není na mne
napsal(a):
Založím už novou....
jaruska
napsal(a):
![]()
Jéé,miminko se líbí i Pierotovi!!!!!!![]()
![]()
![]()
To je škoda,janí,že se toho ještě nedočkala Jackie,viď???
Ti by se spolu vyřádili!!!!![]()
jackie
napsal(a):
Jarú, tak to je skvělé. CO takhle výlet příští neděli??? Bereš?
![]()
Janííííí,berůůůů!!!!!!![]()
![]()
Všema deseti a strááášně se těšííím!!!!!![]()
![]()
Pierot vyplazuje na Motorku jazyka!!!!!![]()
Jurko,to je moc hezký obsedání,zviřátko vypadá spokojeně!!!!!![]()
Jen tak dáááál! !! !! ![]()
![]()
![]()
Jste moooc šikovnýýýý!!!!!
jaruska
napsal(a):
![]()
Hříbek je nádherný.Ted bude každý den čím dál hezčí,jako každý chlap
.Prvních 14dní nabyde jako když se napije houba,však to znáš
.Máš tikitální kameru?Pustíš nám časem i nějaké videjko?Byli jsme hodnííí,viď Jaruš
.Jaruško s těmi zívajícími koníky bys mohla udělat samostatnou zívající výstavu![]()
.Jura
jaruska
napsal(a):
![]()
Slíbenej Gofík z dneška, hlavně pro Jarušku ;-)
reldnis
napsal(a):
Hříbek je nádherný.Ted bude každý den čím dál hezčí,jako každý chlap
.Prvních 14dní nabyde jako když se napije houba,však to znáš
.Máš tikitální kameru?Pustíš nám časem i nějaké videjko?Byli jsme hodnííí,viď Jaruš
.Jaruško s těmi zívajícími koníky bys mohla udělat samostatnou zívající výstavu![]()
.Jura
![]()
![]()
Žee,Jurko???![]()
![]()
![]()
Já Ti mám na ty jejich ksichty docela štěstí,zrovna dneska jsem chytla toho Pierota,jak dělá ty dršťky,když jsme sbírali s tátou bobíky po výběhu,a on najednou začal,tak já rychle naklusala!!!!![]()
![]()
No jo,hříbek poroste před vočami,já budu fotit,až si ten fotyho přístroj zavařííím!!!!![]()
A tak necháš si ho,Janí,nebo nenecháš si ho,Janí?????????![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
A ještě jedna
jaruska
napsal(a):
![]()
Janííííí,berůůůů!!!!!!![]()
![]()
Všema deseti a strááášně se těšííím!!!!!![]()
![]()
Pierot vyplazuje na Motorku jazyka!!!!!![]()
Jurko,to je moc hezký obsedání,zviřátko vypadá spokojeně!!!!!![]()
Jen tak dáááál! !! !! ![]()
![]()
![]()
Jste moooc šikovnýýýý!!!!!
![]()
![]()
Jooo,a Janí,vyřiď Spidermanovi,že to má s těma nožičkama dobrý,protože má šanci,že se mu ty křivule srovnaj-na rozdíl ode mně!!!!!![]()
![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Jééé,Rolfííčku,ten je kráásnej,a on je takhle krásně čistej,když si ho bereš,nebo ho musíš před tím drhnout??![]()
![]()
![]()
No Jaruško, on je naštěstí čistotnej, a když se přece jen někde zaprasí, tak na žlutý fleky mám takovej sajrajt, stříknu, přejedu kartáčem a flek je pryč. Akorát teda ty fotky mi ta Ifauna hrozně mrší nevím proč, jiný jsou v pohodě jen mý zubatý, mrňavý, pošlu Ti odkaz na originály.
napsal(a):
Založím už novou....
Juro, fakt krásní, to máš pravdu... nevím sice, jestli jako každej chlap, ale tenhle chlap joooo!!! ![]()
![]()
![]()
A digi kameru mám, porod jsem sice nenatočila (měla jsem kamerku doma, nečekala jsem, žeporodíme v poledne!!!), ale točím po troškách každý den. Už z fotek jsou ty rozdíly vidět... jak hošan stárne, hehe! A jak vám mám to videjko pustit??? Já to neumím dát nikam na net, jsem v tomhle děsnej analfabet...
Nene, nenechám si ho, nemůžu... musela bychjednoho z těch mých tří prodat. Ale majitelka Angieho si ho nejspíš vezme, aby se s dcerou nehádaly o Angíka... takhle budou mít každá jednoho. Však ona byla u porodu, malýho jí Brebera porodila skoro do náručí, to víš, to člověka ovlivní na celý život ![]()
![]()
![]()
napsal(a):
Založím už novou....
Jackie přidávám se ke gratulantům, na net jsem se dostala pomalu po dvou dnech a koukám, že prcek už je na světě
Tak ať vám dělá jenom radost!
Moc moc prosím, můžeš mi na mail (mám ho v profilu) poslat (nejlíp originál) té fotky jak má malej ušiska vzadu? (Máš u toho popisek "Co to slyším tam vzadu????? ") Straaašně se mi líbí
jackie
napsal(a):
Juro, fakt krásní, to máš pravdu... nevím sice, jestli jako každej chlap, ale tenhle chlap joooo!!! ![]()
![]()
![]()
A digi kameru mám, porod jsem sice nenatočila (měla jsem kamerku doma, nečekala jsem, žeporodíme v poledne!!!), ale točím po troškách každý den. Už z fotek jsou ty rozdíly vidět... jak hošan stárne, hehe! A jak vám mám to videjko pustit??? Já to neumím dát nikam na net, jsem v tomhle děsnej analfabet...
Nene, nenechám si ho, nemůžu... musela bychjednoho z těch mých tří prodat. Ale majitelka Angieho si ho nejspíš vezme, aby se s dcerou nehádaly o Angíka... takhle budou mít každá jednoho. Však ona byla u porodu, malýho jí Brebera porodila skoro do náručí, to víš, to člověka ovlivní na celý život ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No jo,to máš pravdu,bude v dobrých rukou a navíc ho budeš mít na očích,tak to je úplně to nejlepšííí!!!![]()
Bude to kus chlapa,to teda jooo!!!!![]()
strelish
napsal(a):
Jackie přidávám se ke gratulantům, na net jsem se dostala pomalu po dvou dnech a koukám, že prcek už je na světě
Tak ať vám dělá jenom radost!
Moc moc prosím, můžeš mi na mail (mám ho v profilu) poslat (nejlíp originál) té fotky jak má malej ušiska vzadu? (Máš u toho popisek "Co to slyším tam vzadu????? ") Straaašně se mi líbí
Katko, moc děkuju a že jsi to ty, tak ti ten origoš posílám ![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
No jo,to máš pravdu,bude v dobrých rukou a navíc ho budeš mít na očích,tak to je úplně to nejlepšííí!!!![]()
Bude to kus chlapa,to teda jooo!!!!![]()
Jaruško, to máš pravdu. Do lepších rukou (myslím tím tedy i ty svoje, hihi) bych ho dát nemohla. Ale kdyby si ho nevzala, tak si ho nejspíš nechám a budu živit čtyři... sice umřu o chlebu a vodě, ale cizím bych ho nemohla prodat... Vidím to u Angieho, jak jsem hrozněráda, že můžu být u toho, jak roste, jak sílí, jak je hezčí a moudřejší (no spíš nezbednější
)... je to nádhera, sledovat potomka své milované kobyly... Prostě rodina a ta muší zůstat zas jen v rodině, no nééé???
Jaruško, ještě mi pak písni, kde přesně to bydlíš nebo jestli se můžeš přiblížit někam mně naproti, já pak odtamtud musím podle mapy nastudovat cestu k Lence. Neumím jezdit "naslepo", musím si to pěkně přesně vyčíst z mapy, jinak bych zabloudila, hihi!
napsal(a):
Založím už novou....
Ahoj všichni! No Spidrmen je superový úžasný krásný skvělý.. no prostě Brebčino mimi, že? Já jsem se tak těšila na fotky, že jsem se normálně musela těšit i do práce!! (ale na net, ne na práci
)! Taky jsem o víkendu moc moc fotila, tak jsem pak něco dám.... Jinak jsem tu dneska první? No Janča určo spí, Jaruš krmí a já s Lenkou už pracujem, že? Evi a Jura asi snídají později
napsal(a):
Ahoj všichni! No Spidrmen je superový úžasný krásný skvělý.. no prostě Brebčino mimi, že? Já jsem se tak těšila na fotky, že jsem se normálně musela těšit i do práce!! (ale na net, ne na práci
)! Taky jsem o víkendu moc moc fotila, tak jsem pak něco dám.... Jinak jsem tu dneska první? No Janča určo spí, Jaruš krmí a já s Lenkou už pracujem, že? Evi a Jura asi snídají později
Dobré ránko už taky pracuji.
Tak Jani opožděně,ale přeci. Móóóóóóoóc ti gratuluji k narození, tak nádherného hřebečka. Ač jsem ti slibovala kobylku, je to přeci jedno. Hlavně, že jsou oba zdraví a malej se má čile k světu. Taky mu přeji,ať se v životě nesetká s ničím ošklivým a hlavně ať se dostane do dobrých rukou. A Brebčulince vyřiď že je u mně jednička.
Protože to zvládla prvotřídně a ještě na tebe počkala. Prostě je to šikulka.
Jinak mi to psala Lenča v sobotu večer, tak jí za to moc děkuji. Už jsem se nemohla dočkat do praáce, abych toho prďolku viděla. Je fakt nádhernej. A má nad levým očičkem stejně vytvarovanou lucernu, jako maminka žejo .....
jackie
napsal(a):
Jaruško, to máš pravdu. Do lepších rukou (myslím tím tedy i ty svoje, hihi) bych ho dát nemohla. Ale kdyby si ho nevzala, tak si ho nejspíš nechám a budu živit čtyři... sice umřu o chlebu a vodě, ale cizím bych ho nemohla prodat... Vidím to u Angieho, jak jsem hrozněráda, že můžu být u toho, jak roste, jak sílí, jak je hezčí a moudřejší (no spíš nezbednější
)... je to nádhera, sledovat potomka své milované kobyly... Prostě rodina a ta muší zůstat zas jen v rodině, no nééé???
Jaruško, ještě mi pak písni, kde přesně to bydlíš nebo jestli se můžeš přiblížit někam mně naproti, já pak odtamtud musím podle mapy nastudovat cestu k Lence. Neumím jezdit "naslepo", musím si to pěkně přesně vyčíst z mapy, jinak bych zabloudila, hihi!
![]()
Janíí,něják to vyzkoumáme,já klidně někam dojedu i autobusem,ale mušíš mi napsat,kam,aby to pro Tebe bylo nejlepší.
Na benzinál Ti samozřejmě přispěju!!!![]()
Nezapomeneš mi ten poprsááák???![]()
napsal(a):
Založím už novou....
Zasypu Vás trošku fotkama z víkendu! Nejprve jsem byla naočkovat Zahirka, už je to kluk jako buk!
napsal(a):
Založím už novou....
napsal(a):
Založím už novou....
Můj oř ze soboty!
napsal(a):
Zulka v odpoledním oparu :-)
napsal(a):
Jejda, kam jsem to dala!
napsal(a):
Založím už novou....
Nejlíp je mu navolno!
napsal(a):
Nejlíp je mu navolno!
A ještě Zulka.
napsal(a):
Jaro!
Ahojky Venďo a spol(i když tu asi nikdo jiný není jak tak koukám)![]()
![]()
My už jsme po snídani,ale na to aby jsme něco napsali potřebujeme víc času,než začne mozek fungovat,víš?![]()
a jde to sakra pomalu
Moooc pěkné fotečky !!!Zahirek je moc pěkný-takovou jemnou hlavičku a jakou má krásnou hřívu!Fakt fešák.No budeš to mít težké,jestli si budeš chtít nechat koníky jen dva! Ale tři se do přístřešku taky vejdou![]()
A Emiškovi to se sedlem taky moc sluší
Bylo fakt nádherně o víkendu-to je dobře že sis to užila s koníky.
A ty jarní fotečky kytiček člověku hned po ránu zvednou náladu.![]()
![]()
Dnes to vypadá zase na krásný jarní den,tak sand odpoledne se půjdeme taky projít se stádečkem
Zdraví Euka a Jura
proxima
napsal(a):
Ahojky Venďo a spol(i když tu asi nikdo jiný není jak tak koukám)![]()
![]()
My už jsme po snídani,ale na to aby jsme něco napsali potřebujeme víc času,než začne mozek fungovat,víš?![]()
a jde to sakra pomalu
Moooc pěkné fotečky !!!Zahirek je moc pěkný-takovou jemnou hlavičku a jakou má krásnou hřívu!Fakt fešák.No budeš to mít težké,jestli si budeš chtít nechat koníky jen dva! Ale tři se do přístřešku taky vejdou![]()
A Emiškovi to se sedlem taky moc sluší
Bylo fakt nádherně o víkendu-to je dobře že sis to užila s koníky.
A ty jarní fotečky kytiček člověku hned po ránu zvednou náladu.![]()
![]()
Dnes to vypadá zase na krásný jarní den,tak sand odpoledne se půjdeme taky projít se stádečkem
Zdraví Euka a Jura
Jinak dnes budeme čekat nějakou zprávu že Dak už dorazil-měl sice až zítra,ale doufám že už se ozvou třeba dnes večer.Chudák tak strašně dlouho jet v autě-snad bude v pořádku-už aby jsme ho viděli na fotce v ohradě u nich doma a spokojeného..
napsal(a):
A včera večer...
Ahoj Holky,
tak už jsem zase v práci! za chvilku letím pustit koníky a služebně jedu do Plzně, tak mam zase trošku honičku.
Jani prdola je fak úžasnej!!! Jaruško tak Lucince bych řeklal že se jí nožička už zlepšuje, a je to holka šikovná, a strašně vděčná, i když za sobotu šla dvakrát pod sedlo a pracovala jsem s ní ze země tak když jsem šla potřetí do ohrady, tak ty moje potvory by asi nejrychleji prchali tak ona nic a ještě na mě řehtá, je fakt zlatá i malej se velice zklidnil, už nemá tendence útočit a nebo kousat. Taky jsem byla s Jesinkou venku, no hrůza sice jsem to přežila ale moc jsme si to neužila, to že šla sama až tak hrozné nebylo ale že člověk napřed musí jít přes louku než se dostane do lesa, tak to už stálo za to, úplně jako praštěná, oči navrh hlavy a pořád chtěla utíkat, no tak jsm epolovinu vyjíždy šla stejně pěšky protože praní s ní se mi nezdálo až tak moc výchovné, dokonce jak byla v tom svém amoku tak se nechtěla ani pást, vždy jenom ukousla kousek a hned hnala pryč. V neděli jsem jí vzala do ohrady ale trošku větší než kruhovka ale dostatečné malé ab ytam tolik lítalal, ale to byl taky omyl, asi 10 minut jsme cválali jako pošuci do kola, tak jsme to vzadala a nechala jsme jí vyběhat a ono to zabralo, unavila se a pak chodila už dobře, ale asi to taky moc výchovné nebylo, no nějak jsme se zarazili a v tom našem spomalováním a nevím jak tu naší momentální krizi máme překonat
proxima
napsal(a):
Jinak dnes budeme čekat nějakou zprávu že Dak už dorazil-měl sice až zítra,ale doufám že už se ozvou třeba dnes večer.Chudák tak strašně dlouho jet v autě-snad bude v pořádku-už aby jsme ho viděli na fotce v ohradě u nich doma a spokojeného..
Ahoj Evi, děkuji za pochvalu! Tu kytičku hned jak jsem ji viděla, tak jsem si říkala že ji musím vyfotit! Je to takový posel jara!
Užila jsem si úklidu na domečku i koníků, klidně bych si ten víkend protáhla! A taky hlavně ať už mám koníky doma!
Jj, Zahirek se moc krásný, čistili jsme kopýtka, naprosto v pohodě. Ale už jsem rozhodnutá ho prodat kamarádce, ale zatím zůstane u mě...ale prodat ho někomu jinému, to bych si musela řádně rozmyslet!!!
Musím se zatím rozloučit, stěhuju se zase na své původní pracoviště (měsíční záskok skončil), tak jak bude chvilka tak sem zase kouknu!
napsal(a):
A včera večer...
![]()
Ahojky Venuldo,no úúúžasnej Zahirek,má opravdu krááásnou dlouhou hřívu,no týýý brďoooo,to bude fešááák!!!![]()
![]()
Emiškovi sedýlko taky moc slušíí,opravdu.Jak se Ti na Emiškovi vysedí klus??![]()
Já to nevysedím ani na Motoruši,když to venku natáhne,tak to prostě vysedávám jako v anglii,jinak bych byla utlučena v oblasti prdelní!!!!![]()
![]()
Když jde ale sama a jde klus,tak to vcelku vysedět lze,ale ne dlouho!!!![]()
A já to stejně moc neřeším,já jezdím jako Indiáni-jen krok nebo cval,klus jen v nouzi nejvyšší!!!!![]()
![]()
napsal(a):
Ahoj Evi, děkuji za pochvalu! Tu kytičku hned jak jsem ji viděla, tak jsem si říkala že ji musím vyfotit! Je to takový posel jara!
Užila jsem si úklidu na domečku i koníků, klidně bych si ten víkend protáhla! A taky hlavně ať už mám koníky doma!
Jj, Zahirek se moc krásný, čistili jsme kopýtka, naprosto v pohodě. Ale už jsem rozhodnutá ho prodat kamarádce, ale zatím zůstane u mě...ale prodat ho někomu jinému, to bych si musela řádně rozmyslet!!!
Musím se zatím rozloučit, stěhuju se zase na své původní pracoviště (měsíční záskok skončil), tak jak bude chvilka tak sem zase kouknu!
![]()
Venuldo,nebudeš mít teď někdy sváátek???![]()
![]()
Evíí,taky se za Dakouška modlím,aby vše přežil v pohodě,je to sice kus cesty,ale zase tam bude mezi samejma Chuanitama,tak to snad přežije,že???![]()