Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.4.2007 09:05

2.4.2007 09:07

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Tak už jsem založila další!
Jaruš, budu bude, asi v pátek?
Já na Emiškovi i klušu, on je v pohodě, sice ty nohy natahuje jak může. Já jsem ale líná, spíš vysedávám než se držet jako klíště v prac. klusu !

2.4.2007 09:08

Ahoj, vlozim vam sem koniky od Misi Zachove. Ted byli v hosteradkach na juju:-) Konikum se tam moc libilo

2.4.2007 09:09

dokonce tak, ze pres den v klidu odpocivali Tady Dianka

2.4.2007 09:09

uz koncim, jeste Conki

2.4.2007 09:15

hanzy napsal(a):
uz koncim, jeste Conki

Ty jsou dobří-závodní nervozitou teda netrpí

2.4.2007 09:17

proxima napsal(a):
Ty jsou dobří-závodní nervozitou teda netrpí

Tak ještě přidám taky pár foteček

Tady jak nám někdo zastřelil kobyly-néé,oni jenom spí..

2.4.2007 09:18

proxima napsal(a):
Tak ještě přidám taky pár foteček

Tady jak nám někdo zastřelil kobyly-néé,oni jenom spí..

...tady je důkaz

2.4.2007 09:19

proxima napsal(a):
...tady je důkaz

Tady ještě kluci si dali šlofíka-to je před odjezdem Daka...

2.4.2007 09:20

proxima napsal(a):

Tady včera s holkama na ranní procházce...

2.4.2007 09:21

proxima napsal(a):
Tady včera s holkama na ranní procházce...

A tady Vanesa které se vůbec nechtělo přes vodu..šla přes ní teda asi po druhé...

2.4.2007 09:23

proxima napsal(a):
A tady Vanesa které se vůbec nechtělo přes vodu..šla přes ní teda asi po druhé...

A tady Wičák na ní řehtá-"tak už pojď ty blbečku,mě už to tu nebaví!!!"

2.4.2007 09:23

proxima napsal(a):
A tady Wičák na ní řehtá-"tak už pojď ty blbečku,mě už to tu nebaví!!!"

A když už je to jaro a máme tu ty hříbátka,tak ještě dvě z Kozlovic....

2.4.2007 09:24

proxima napsal(a):

Jééé,Evííí,to je hezký,jak ti kluci i holky chrápou!!!
Leničko,prosím Tě,plánujeme s janíí výlet i za Tebou,bylo by to možný v neděli???Hodilo by se Ti to?Abysis na nás udělala trochu časuu
Už se moc těším na Lucinku a mimííí!!!Já jsem si byla jistá,Leni,že ho zvládneš!!S tou Jessinkou ti poradí určitě Janí,až přijedeme,neboj,to bude dobrýýý!!!!

2.4.2007 09:24

proxima napsal(a):

...a další....

2.4.2007 10:16

jaruska napsal(a):
Jééé,Evííí,to je hezký,jak ti kluci i holky chrápou!!!
Leničko,prosím Tě,plánujeme s janíí výlet i za Tebou,bylo by to možný v neděli???Hodilo by se Ti to?Abysis na nás udělala trochu časuu
Už se moc těším na Lucinku a mimííí!!!Já jsem si byla jistá,Leni,že ho zvládneš!!S tou Jessinkou ti poradí určitě Janí,až přijedeme,neboj,to bude dobrýýý!!!!

Krásné fotečky, přijít k Evě a k Jurovi ke koníkům tak se fakt leknu, že čekají na kafilérku! To je teda poloha!

2.4.2007 10:58

Krásné fotečky, přijít k Evě a k Jurovi ke koníkům tak se fakt leknu, že čekají na kafilérku! To je teda poloha!

Holky, takjsem o víkendu opět neuspěla s čekáním na majitelku toho valáška,ale nelenila jsem a vyfotila jsem vám ho. A taky jeho kolegi.

2.4.2007 10:59

pretty 1 napsal(a):
Holky, takjsem o víkendu opět neuspěla s čekáním na majitelku toho valáška,ale nelenila jsem a vyfotila jsem vám ho. A taky jeho kolegi.

ještě jednou ALex

2.4.2007 11:01

pretty 1 napsal(a):
ještě jednou ALex

Tady jeho kolega Hugo. Ten je fakt nádhernej. Vypadá že je malej, ale je to opradu kus koně

2.4.2007 11:01

pretty 1 napsal(a):
Tady jeho kolega Hugo. Ten je fakt nádhernej. Vypadá že je malej, ale je to opradu kus koně

2.4.2007 11:03

pretty 1 napsal(a):

Tak a v týdnu se u nich oběvila krásná kobylka,ale ještě jsem s nikým nemluvila, takže opravdu nevím o koho jde. ALe moc se mi líbila. Je hodně k lidem, protže se ke mě hned rozeběhla a chtěla hladit

2.4.2007 11:03

pretty 1 napsal(a):
Tak a v týdnu se u nich oběvila krásná kobylka,ale ještě jsem s nikým nemluvila, takže opravdu nevím o koho jde. ALe moc se mi líbila. Je hodně k lidem, protže se ke mě hned rozeběhla a chtěla hladit

a poslední

2.4.2007 11:12

pretty 1 napsal(a):
a poslední

Luci krásní koníčci! A Ty by jsi měla jezdit na Alexovi, že? A třeba ten telefon? Pořád jej nemáš?

2.4.2007 11:16

Luci krásní koníčci! A Ty by jsi měla jezdit na Alexovi, že? A třeba ten telefon? Pořád jej nemáš?

Jo trefila ses. Prý na Alexovi,ale začínám to vzdávat. Byla jsem tam v sobotu i v neděli,ale ani jednou jsem tam nikoho nepotkala. Takže kontakt na majitelku stále nemám. Nehledě na to, že jsem začali s tou stavbou a čas už opravdu není. Posílám foto ze včerejška

2.4.2007 11:18

pretty 1 napsal(a):
Jo trefila ses. Prý na Alexovi,ale začínám to vzdávat. Byla jsem tam v sobotu i v neděli,ale ani jednou jsem tam nikoho nepotkala. Takže kontakt na majitelku stále nemám. Nehledě na to, že jsem začali s tou stavbou a čas už opravdu není. Posílám foto ze včerejška

a pak odpoledne už jsem pokládali hromosvod, zemění a nakonec jsme byly sbírat kamen a dávali ho do základů. A to nás čeká ještě mockrát .....

2.4.2007 11:28

pretty 1 napsal(a):
a pak odpoledne už jsem pokládali hromosvod, zemění a nakonec jsme byly sbírat kamen a dávali ho do základů. A to nás čeká ještě mockrát .....

Jé, no to je super!!! Jen tak dál! To jste lepší jak my, my jsme zavedli do země drát jako na hromosvod a na uzemnění jsme zapomněli, takže hromosvod nemáme, protože se z toho udělalo uzemnění!!! No nevadí, musí se dodělat

2.4.2007 11:33

Jé, no to je super!!! Jen tak dál! To jste lepší jak my, my jsme zavedli do země drát jako na hromosvod a na uzemnění jsme zapomněli, takže hromosvod nemáme, protože se z toho udělalo uzemnění!!! No nevadí, musí se dodělat

Neboj my taky na spoustu věcí zapomenem. A vy jste také stavěli od základu? Nebo jste jen rekonstruovali?

2.4.2007 11:37

pretty 1 napsal(a):
Neboj my taky na spoustu věcí zapomenem. A vy jste také stavěli od základu? Nebo jste jen rekonstruovali?

Ne ne, od základů ne, koupili jsme takovou zříceninu za 400 tisíc a tu jsmy opravovali. Už nikdy více, protože nám stejně zbyly obvodové zdi, zbytek jsme museli zbourat! Takže pěkně od základů, ale doufám že mě už to nečeká!!!

2.4.2007 11:56

Ne ne, od základů ne, koupili jsme takovou zříceninu za 400 tisíc a tu jsmy opravovali. Už nikdy více, protože nám stejně zbyly obvodové zdi, zbytek jsme museli zbourat! Takže pěkně od základů, ale doufám že mě už to nečeká!!!

Jaruško klidně v neděli, budu vás čekat a koníci taky.

Holky tak jsme ráno přišli o telátko, chudinka malá, ještě včera do ní něco vet lil,prý to bude dobré a ráno už.....

Luci tak koukám že jste v pracovním nasazaní, a nechceš si koupit spíš auto a dojíždět k nám na koníky?!

2.4.2007 12:09

proxima napsal(a):
...a další....

Tak tady je slíbená báseň k výročí narození Brebčina hříbouška :

Co to je ?

Je to malý,fleků fůru,
hned se vydal v pěší tůru.
Nebojí se ovcí,lidí,
máma na něj stále vidí.
sleduje ty jeho skůčky
přes palouček,přes potůčky.
Oběhne i stromu kmen,
jmenuje se Spiderman!!
Krásně roste,skotačí,
mámě nohy nestačí!
Avšak on je nad věcí,
když je zmožen,lehne si.
Normálně tam sebou praští
doprostředka pastviny,
když se vyspí,hnedle baští,
a pak dělá kravinýýý!!!!

2.4.2007 12:11

Joo,Leníí,tak to je skvělý,já se opravdu moc těším,jééé,už aby byla neděléééé!!!!

2.4.2007 12:18

jaruska napsal(a):
Joo,Leníí,tak to je skvělý,já se opravdu moc těším,jééé,už aby byla neděléééé!!!!

Jo to máš pravdu, už se zase těším na víkend a když přijede taková návštěva tak ještě víc! A dokonce má být i hezky

2.4.2007 12:27

Ahojda holky, tak jsem po víkendu netrpělivě prolétla radou a koukám koukám- konečně miminko, no Jackie, nemám slov, je nááádherný, fakt moc, má krásnou barvičku, kukuč, no prostě je celičký úžo, kluk jak buk!!!Moc moc moc moc moc gratuluji a přeji mu do toho nového života jen to nejlepší a jsem moc ráda, že vše proběhlo dobře a i že ty z toho máš radost! Tak teď už se bude čekat jen na násBonča má termín dnes, ale holky, to bude tak za týden až 14 dní. Vemínko nemá žádne, trošku se jí udělá přes noc a když se projde, tak jí zase splaskne, takže mlékárna konín zatím stávkuje, bříško už má pěkné, taky se jí pomalu spouští, ale svaly na podvozku má ještě dost pevné, ta nás bude holky taky napínat
Dnes jsem s ní byla na prochajdě, funěla teda jak lokomotiva, ale domů hnala jak pendolinoAspoň, že je krásné počasí, to ti to Jackie nádherně vyšlo, teploučko, no bomba!!!

2.4.2007 12:49

dolinka napsal(a):
Jaruško klidně v neděli, budu vás čekat a koníci taky.

Holky tak jsme ráno přišli o telátko, chudinka malá, ještě včera do ní něco vet lil,prý to bude dobré a ráno už.....

Luci tak koukám že jste v pracovním nasazaní, a nechceš si koupit spíš auto a dojíždět k nám na koníky?!

Leni to já bych udělal ze všeho nejraději,ale teď musíme šetřit každou kačku,abychom to měli pěkné a hlavně co nejdřív,protože soužití 3 generací v jednom baráku je opravdu hrozné. Bydlím totiš u přítele, kde bydlí i jeho ségra s přítelem, máma s tátou a ještě babička. No a dovedete si asi představit co to obnáší..... Už bychom se nejraději odstěhovali hned,ale to nejde. Ale oto víc se těšíme do nohého.
No a já bych na tohole valáška jezdila snadno i na kole, je to jen kousek,ale pochybuji, že by i na tohle byl čas. Když jsem to včera viděla, tak jsem si říkala, že tak půl roku nebudu mít snad ani hodinku volna. Od rána od 7 do večera do 9 jsem byly na stavbě makali. A dneska se nemůžu hnout na záda. Protože jsem si včera opravdu pomohli. ......

2.4.2007 12:51

pretty 1 napsal(a):
Leni to já bych udělal ze všeho nejraději,ale teď musíme šetřit každou kačku,abychom to měli pěkné a hlavně co nejdřív,protože soužití 3 generací v jednom baráku je opravdu hrozné. Bydlím totiš u přítele, kde bydlí i jeho ségra s přítelem, máma s tátou a ještě babička. No a dovedete si asi představit co to obnáší..... Už bychom se nejraději odstěhovali hned,ale to nejde. Ale oto víc se těšíme do nohého.
No a já bych na tohole valáška jezdila snadno i na kole, je to jen kousek,ale pochybuji, že by i na tohle byl čas. Když jsem to včera viděla, tak jsem si říkala, že tak půl roku nebudu mít snad ani hodinku volna. Od rána od 7 do večera do 9 jsem byly na stavbě makali. A dneska se nemůžu hnout na záda. Protože jsem si včera opravdu pomohli. ......

Jeli jsme totiš na kamen a když jsme si naložili pěknej valník, tak jsme s traktorem zapadli a ten valník jsme museli zase složit vyprostit traktor a zase naložit. A pak jsme to dávali rovnou do těch základů .....

2.4.2007 13:09

janamalik napsal(a):
Ahojda holky, tak jsem po víkendu netrpělivě prolétla radou a koukám koukám- konečně miminko, no Jackie, nemám slov, je nááádherný, fakt moc, má krásnou barvičku, kukuč, no prostě je celičký úžo, kluk jak buk!!!Moc moc moc moc moc gratuluji a přeji mu do toho nového života jen to nejlepší a jsem moc ráda, že vše proběhlo dobře a i že ty z toho máš radost! Tak teď už se bude čekat jen na násBonča má termín dnes, ale holky, to bude tak za týden až 14 dní. Vemínko nemá žádne, trošku se jí udělá přes noc a když se projde, tak jí zase splaskne, takže mlékárna konín zatím stávkuje, bříško už má pěkné, taky se jí pomalu spouští, ale svaly na podvozku má ještě dost pevné, ta nás bude holky taky napínat
Dnes jsem s ní byla na prochajdě, funěla teda jak lokomotiva, ale domů hnala jak pendolinoAspoň, že je krásné počasí, to ti to Jackie nádherně vyšlo, teploučko, no bomba!!!

Ahoj JaniM,no,tak teď už to bude jenom na Tobě,sice to bude taky kluk,ale to nevadí,viď,hlavně aby vše dobře proběhlo a dopadlo a co si člověk může víc přát,že joo???
A Ty si ho neháááš?Asi jo,viď????

Pierot ochutnává Kačenku,jestli je dobrá!

2.4.2007 13:12

jaruska napsal(a):
Ahoj JaniM,no,tak teď už to bude jenom na Tobě,sice to bude taky kluk,ale to nevadí,viď,hlavně aby vše dobře proběhlo a dopadlo a co si člověk může víc přát,že joo???
A Ty si ho neháááš?Asi jo,viď????

Pierot ochutnává Kačenku,jestli je dobrá!

A ještě medvědice hovící si hlavičkou na schodu!!!!

Taky jste všichni tak chlupatí jako já???To je hrozný,jak na mě ty chlupy jdou,asi je něják přitahuju nebo co...

2.4.2007 13:13

jaruska napsal(a):
A ještě medvědice hovící si hlavičkou na schodu!!!!

Taky jste všichni tak chlupatí jako já???To je hrozný,jak na mě ty chlupy jdou,asi je něják přitahuju nebo co...

Jééje,medvědice uvízla v PC!!!

2.4.2007 14:29

jaruska napsal(a):
Jééje,medvědice uvízla v PC!!!

Tak děvčátka mějte se krásně. Já už pádim domů a pak hned na pole zbírat kamen, pač ho máme málo. Tak doufám, že se budu moc zítra hýbat. Pa pa

2.4.2007 15:17

pretty 1 napsal(a):
Tak děvčátka mějte se krásně. Já už pádim domů a pak hned na pole zbírat kamen, pač ho máme málo. Tak doufám, že se budu moc zítra hýbat. Pa pa

Luci, tak to hlavně nepřehánej aby se ti neco nestalo! Zítra papa

2.4.2007 15:20

pretty 1 napsal(a):

Joo,Lůco,ahoj a nestrhni se,záda máš jen jedny!!
Ofoukaná Kačenka

2.4.2007 15:22

jaruska napsal(a):
Joo,Lůco,ahoj a nestrhni se,záda máš jen jedny!!
Ofoukaná Kačenka

Tady Moruše,má nááádhernou barvičku...

2.4.2007 15:23

jaruska napsal(a):
Tady Moruše,má nááádhernou barvičku...

A ještě madam medvědice......

2.4.2007 15:26

jaruska napsal(a):
A ještě madam medvědice......

Ještě velbloudí Pierot.....

2.4.2007 16:40

jaruska napsal(a):
Ještě velbloudí Pierot.....

Holky nevíte kde bych mohla sehnat dvd Phar lap a Závod se smrtí, už jsem projela snad všechno a pořád nic

2.4.2007 19:25

dolinka napsal(a):
Holky nevíte kde bych mohla sehnat dvd Phar lap a Závod se smrtí, už jsem projela snad všechno a pořád nic

Jéé,Leníí,nevím,já mám jen kazetu Phar Lapa,ale není tam ten konec,ten se tam nevešel!!!!

2.4.2007 20:01

jaruska napsal(a):
Tak tady je slíbená báseň k výročí narození Brebčina hříbouška :

Co to je ?

Je to malý,fleků fůru,
hned se vydal v pěší tůru.
Nebojí se ovcí,lidí,
máma na něj stále vidí.
sleduje ty jeho skůčky
přes palouček,přes potůčky.
Oběhne i stromu kmen,
jmenuje se Spiderman!!
Krásně roste,skotačí,
mámě nohy nestačí!
Avšak on je nad věcí,
když je zmožen,lehne si.
Normálně tam sebou praští
doprostředka pastviny,
když se vyspí,hnedle baští,
a pak dělá kravinýýý!!!!

to je super...

2.4.2007 20:37

ivikkk napsal(a):
to je super...

Děkujůůůůůů!!!!!

2.4.2007 21:13

Ahoj lidičkové!!! Tak se zas hlásím, sice pozdě, ale přece!!!
Jarú, moc a moc děkujůůůů za tu úúúúžasnou básničku! Ta je fakt bombová, musím si ji zas zkopírovat a uložit, aby se mi tu někam neztratila. Fakt je skvělá, měla by ses živit poezií, moc dobře ti to jde
JaniM, obrovské díky za krásnou gratulaci, oběma to vyřídím . Teď už se čeká jen na tebe, hihi, tak doufám, že dáš hnedka vědět, až něco povinete
No a já dnes nelenila a zas jsem dokumentovala... tak tady pár obrázků...

2.4.2007 21:20

jackie napsal(a):
Ahoj lidičkové!!! Tak se zas hlásím, sice pozdě, ale přece!!!
Jarú, moc a moc děkujůůůů za tu úúúúžasnou básničku! Ta je fakt bombová, musím si ji zas zkopírovat a uložit, aby se mi tu někam neztratila. Fakt je skvělá, měla by ses živit poezií, moc dobře ti to jde
JaniM, obrovské díky za krásnou gratulaci, oběma to vyřídím . Teď už se čeká jen na tebe, hihi, tak doufám, že dáš hnedka vědět, až něco povinete
No a já dnes nelenila a zas jsem dokumentovala... tak tady pár obrázků...

Hopsa, hejsa do Brandejsa...

2.4.2007 21:27

jackie napsal(a):
Hopsa, hejsa do Brandejsa...

Tak ještě jeden portrétek a pak se s vámi rozloučím... jsem tak ospalá, že sotva koukám na svět...

2.4.2007 21:29

jackie napsal(a):
Tak ještě jeden portrétek a pak se s vámi rozloučím... jsem tak ospalá, že sotva koukám na svět...

Koukám, že jsemtady asi sama... nevadí, ještě poslední obrázek a jdu do hajan. Možná se objevím zítra během dne, pojedu od koní domů vyprat prádlo i sebe , na poštu, nakoupit, i na net mrknu

2.4.2007 21:45

jackie napsal(a):
Koukám, že jsemtady asi sama... nevadí, ještě poslední obrázek a jdu do hajan. Možná se objevím zítra během dne, pojedu od koní domů vyprat prádlo i sebe , na poštu, nakoupit, i na net mrknu

Jani ten je úúúúúúúžasnej08#
A jak má tu velkou lysinku po Brebče,že?Museli si ho mamka s taťkou trošku rozdělit,od každýho něco,viď.? ..........nádhera
Bude to asi pěknej čipera a šoumen.

2.4.2007 21:56

nerda napsal(a):
Jani ten je úúúúúúúžasnej08#
A jak má tu velkou lysinku po Brebče,že?Museli si ho mamka s taťkou trošku rozdělit,od každýho něco,viď.? ..........nádhera
Bude to asi pěknej čipera a šoumen.

Iví, ještě pořád nespím... ale už se fakt kácím a odcházím.... je to čipera, strašně zvědavej a celej plyšovej!!! Super koníček, nejradši bych si ho nechala...

2.4.2007 22:10

jackie napsal(a):
Iví, ještě pořád nespím... ale už se fakt kácím a odcházím.... je to čipera, strašně zvědavej a celej plyšovej!!! Super koníček, nejradši bych si ho nechala...

To se Ti vůbec nedivím,že by jsi si ho nejraději nechala.....................hlavní je ,že bude vyrůstat u Tebe.
Tak dobrou,zítra písnu.

3.4.2007 06:37

nerda napsal(a):
To se Ti vůbec nedivím,že by jsi si ho nejraději nechala.....................hlavní je ,že bude vyrůstat u Tebe.
Tak dobrou,zítra písnu.

Dobré ráno. Tak dnes jsem tu první já. Jsem po včerejšku celá. Žádné zranění. ALe musela jsem si vzít prášek na záda, pač mi fakt hrozně bolí. Udělali jsme 5 valníku kamene a rovnou jsme tam všechen dali. Dneska už přijede beton a zalejou nám to. A pak musíme ještě tak 3 valníky kamene nazbírat. a snad to bude hotové

Jani ten tvuj hříbek je tak nádhernej. Já bych se snim hned pomuchlovala Je jako plyšáček do postele na spaní.

3.4.2007 07:00

pretty 1 napsal(a):
Dobré ráno. Tak dnes jsem tu první já. Jsem po včerejšku celá. Žádné zranění. ALe musela jsem si vzít prášek na záda, pač mi fakt hrozně bolí. Udělali jsme 5 valníku kamene a rovnou jsme tam všechen dali. Dneska už přijede beton a zalejou nám to. A pak musíme ještě tak 3 valníky kamene nazbírat. a snad to bude hotové

Jani ten tvuj hříbek je tak nádhernej. Já bych se snim hned pomuchlovala Je jako plyšáček do postele na spaní.

Ahojky, no to je super že to jde tak rychle, že? No my jsme taky včera kopali, jenže průser jak mraky... prohla se nám plastová jímka, tím vypadla ta odpadní trubka, takže nemůžem odpady používat a budeme vyřizovat reklamaci... jsme z toho na prášky, fakt děs a hrůza. Není nad městskou kanalizaci...

3.4.2007 07:01

pretty 1 napsal(a):

Ahojky děcka,vstávat a cvičit!!!!!!!!!
Kromě lůci která má za sebou už práci v kamenolomu,ta rozcvičku nemusí

Jackie máš nádheré fotečky-malej je krásnej-nech si ho!!Ještě můžeš rozmyslet,ne?Fakt plyšáček.

My včera měli veterináře na kobči se sonem,takže oboum začíná říje-nastejně,takže ve čtvrtek-pátek se na ně ještě mrkne a obě je zkusíme inseminovat.

Jinak včera jsme byli s Vanesou a Wiči na prochajdě-tak alespoň pár foteček..

Tady něco do našeho herbáře

3.4.2007 07:02

proxima napsal(a):
Ahojky děcka,vstávat a cvičit!!!!!!!!!
Kromě lůci která má za sebou už práci v kamenolomu,ta rozcvičku nemusí

Jackie máš nádheré fotečky-malej je krásnej-nech si ho!!Ještě můžeš rozmyslet,ne?Fakt plyšáček.

My včera měli veterináře na kobči se sonem,takže oboum začíná říje-nastejně,takže ve čtvrtek-pátek se na ně ještě mrkne a obě je zkusíme inseminovat.

Jinak včera jsme byli s Vanesou a Wiči na prochajdě-tak alespoň pár foteček..

Tady něco do našeho herbáře

3.4.2007 07:05

proxima napsal(a):
a poslední.............

A tady Vanesa-došli jsme na kopec nad civilizaci-je tam vidět město a silnice a ona z toho byla celá vedle-přestala jíst trávu a jen stála a sledovala jak dole jezdí autíčka a autobusy...no byla jak v Jiříkově vidění:-))

3.4.2007 07:06

proxima napsal(a):
A tady Vanesa-došli jsme na kopec nad civilizaci-je tam vidět město a silnice a ona z toho byla celá vedle-přestala jíst trávu a jen stála a sledovala jak dole jezdí autíčka a autobusy...no byla jak v Jiříkově vidění:-))

3.4.2007 07:09

proxima napsal(a):

Ježiš zase opačně
A Wičák a Jura-pohled s očí do očí... a tim to končí

3.4.2007 07:10

proxima napsal(a):
Ježiš zase opačně
A Wičák a Jura-pohled s očí do očí... a tim to končí

Eví a co Dak, už máte nějaké info?

3.4.2007 07:15

Eví a co Dak, už máte nějaké info?

Ahojky Vendi,
no to je radost s tím odpademSnad se to brzo vyřeší

O Dakovi zatím nic-včera večer jsme psali sms jestli už dorazil a nic-tak snad dnes se ozvou...doufáme že je v pořádku

3.4.2007 07:57

proxima napsal(a):
Ahojky Vendi,

O Dakovi zatím nic-včera večer jsme psali sms jestli už dorazil a nic-tak snad dnes se ozvou...doufáme že je v pořádku

Janíí,jsem moooc ráda,že se Ti básnička líbila,přečetlas jí Brebčátku?Týýý jóóó,ten lííítáá,no úplně vidím Queenuši,když byla malá,to bylo to samý,ani vyfotit se to nedalo,jak to rychle zmizelo z objektivu,občas jsem vyfotila jen prdééél!!!!
Evííí,krásný fotečky jara,to by se líbilo Jarušce,ta je tak trochu kytičková.
Teda doufám,že Daky dojel dobře,je to ale od nich blbý,vždyť musejí vědět,že čekáš na zprávu jak na smilování a neráčejí se odpovědět...Sprdla bych je klidně i bulharsky,španělsky bych sem tam občas taky něco sprostýho přidala,že jo,mě by Španěl musel hlásit každých 100 ujetých kilometrůůů....Já bych ho naučila slušnýmu chování.

3.4.2007 07:58

proxima napsal(a):
Ahojky Vendi,

Jo Eví a krásné kytičky! U nás skoro nic nekvete, zatím... ale už to leze!
No radost to teda je, spíš myslím že se to nevyřeší, budeme ji muset vyměnit... ach jo, ale za co??? Usazovali jsme ji teprve v listopadu, to ještě není ani půl roku... Díky za podporu!!!

3.4.2007 08:01

Jo Eví a krásné kytičky! U nás skoro nic nekvete, zatím... ale už to leze!
No radost to teda je, spíš myslím že se to nevyřeší, budeme ji muset vyměnit... ach jo, ale za co??? Usazovali jsme ji teprve v listopadu, to ještě není ani půl roku... Díky za podporu!!!

Venuldo,taky přeju,ať se s těma odpadama to brzy vyřeší,já vím,je to hrozný,dneska jsou ty stavební firmy nezodpovědný,hlavně shrábnout prachy,ksindlové jedni,ale práce stojí za h......

3.4.2007 08:09

Tady Kačenka měla jít v kroku,ale to se jí vůůůbec nelíbilo a s Jaruškou to hupla.Jaruška to nečekala,ale ani tak neměla nejmenší problém-já už bych tam vrávorala,no určitě bych pak tu flašku dát mušela....

3.4.2007 08:11

jaruska napsal(a):
Tady Kačenka měla jít v kroku,ale to se jí vůůůbec nelíbilo a s Jaruškou to hupla.Jaruška to nečekala,ale ani tak neměla nejmenší problém-já už bych tam vrávorala,no určitě bych pak tu flašku dát mušela....

3.4.2007 08:12

jaruska napsal(a):

Šikula!!!

3.4.2007 08:14

jaruska napsal(a):

To je zatím vše.Bylo moc hezky,tak chvilku jezdila,bobinka malá.

3.4.2007 08:16

Šikula!!!

Venuldo,děkujůůůůůů!!!!!A vyřííídím!!!!

3.4.2007 08:26

jaruska napsal(a):
Venuldo,děkujůůůůůů!!!!!A vyřííídím!!!!

Jo,Janí,tak jsem včera mluvila se slečnou Weberovou ohledně toho Erose,takže prý sice má vyřízenou licenci,ale zase mi Kačenku nepřipustí,protože je na něj moc velká-on má 80 cm a ona má 125,no říkala,že to nejde,že on by na ní nedošáhl. A inseminaci nedělá.No tak už se s tím nebudu zabejvat,tak holt nebudeme mít malou Appaloosu,ale třeba se někde objeví nějáký trošičku větší Appaloosa,tak kolem jednoho metru kdyby měl,bylo by to fantastický...Třeba něco objevím v Lysý....

3.4.2007 09:15

jaruska napsal(a):
Jo,Janí,tak jsem včera mluvila se slečnou Weberovou ohledně toho Erose,takže prý sice má vyřízenou licenci,ale zase mi Kačenku nepřipustí,protože je na něj moc velká-on má 80 cm a ona má 125,no říkala,že to nejde,že on by na ní nedošáhl. A inseminaci nedělá.No tak už se s tím nebudu zabejvat,tak holt nebudeme mít malou Appaloosu,ale třeba se někde objeví nějáký trošičku větší Appaloosa,tak kolem jednoho metru kdyby měl,bylo by to fantastický...Třeba něco objevím v Lysý....

Jé Vendul to mě mrzí co vás potkalo. Člověk se nastěhuje a hned je problém viť. Ale budu na Vás myslet a držet palce ať se to vyřeší rychle.

Evi krásné fotečky. Máte tam už taky krásně viť. Doufám, že už se vám dnes ozvou jak Dakoušek dojel.

Jaru Kačenka s malou jsou profíci. Nic je nezaskočí. Můžeš být Jarušku hrdá.

3.4.2007 09:16

pretty 1 napsal(a):
Jé Vendul to mě mrzí co vás potkalo. Člověk se nastěhuje a hned je problém viť. Ale budu na Vás myslet a držet palce ať se to vyřeší rychle.

Evi krásné fotečky. Máte tam už taky krásně viť. Doufám, že už se vám dnes ozvou jak Dakoušek dojel.

Luci díky moc, jsi hodná!
Co micinky, v pohodě???

3.4.2007 09:21

pretty 1 napsal(a):

Ahoj ve spolek,

něja nestíhám, včera jsem chtěla udělat pár foteček a dolša mi baterie, tak ason 5 jsem stihla tak vám je sem hodím.

Evi moc držíme palečky aby zpráva došla co nejdříve, já bych na to neměla nervy.

Tak první fotečka je Lucinky se svojí ošetřovatelkou

3.4.2007 09:21

pretty 1 napsal(a):

Jooo,to jsem na ní hrdá,to jo,to je fakt super,když takový mrně jezdí všude s náma,nemusím jí dávat nikomu na hlídání(stejně nemám,komu),tak jsem ráda,že jí to baví a že je s náma,vidím,jak se zdokonaluje,je to lepčí a lepčí.Sem tam si taky zafňuká,ale to jsou ty děti,no,!

3.4.2007 09:28

dolinka napsal(a):
Ahoj ve spolek,

něja nestíhám, včera jsem chtěla udělat pár foteček a dolša mi baterie, tak ason 5 jsem stihla tak vám je sem hodím.

Evi moc držíme palečky aby zpráva došla co nejdříve, já bych na to neměla nervy.

Tak první fotečka je Lucinky se svojí ošetřovatelkou

Lucka je moc hodná, jenom když přijdeš do ohrady tak k tobě hned běží a řehtá a dokonce bych řekla, že moc dobře pozná jestli má zaútočit nebo ne, včera si Hanča sedla na ponclíka a ten si to s ní namířil k Lucině a on aho zrovna nějak nemusí, tak na něj vyrazila a když viděla že na něm sedí Hanča tak ho radši nechala napokoji a šla jinam, ale co mě štve tak pořád netloustne

3.4.2007 09:28

dolinka napsal(a):
Lucka je moc hodná, jenom když přijdeš do ohrady tak k tobě hned běží a řehtá a dokonce bych řekla, že moc dobře pozná jestli má zaútočit nebo ne, včera si Hanča sedla na ponclíka a ten si to s ní namířil k Lucině a on aho zrovna nějak nemusí, tak na něj vyrazila a když viděla že na něm sedí Hanča tak ho radši nechala napokoji a šla jinam, ale co mě štve tak pořád netloustne

3.4.2007 09:39

dolinka napsal(a):
a poslední

Jéééžííš,Leníí,ta je náádhernáá!!!!
Leni,pokud tedy netloustne,zkuste jí vzít krev a dejte ho na rozbor,předpokládám,že jste odčervili kvalitním přípravkem,nevím,protože jsi nic nepsala...Ona mohla bejt hodně začervená,nemuseli všichni červi zhynout,mohlo v ní něco zůstat,tak bych odebrala i vzorek hovínka a dala na rozbor.V tý krvi ti zjistí,čeho má nedostatek.

3.4.2007 09:47

jaruska napsal(a):
Jéééžííš,Leníí,ta je náádhernáá!!!!
Leni,pokud tedy netloustne,zkuste jí vzít krev a dejte ho na rozbor,předpokládám,že jste odčervili kvalitním přípravkem,nevím,protože jsi nic nepsala...Ona mohla bejt hodně začervená,nemuseli všichni červi zhynout,mohlo v ní něco zůstat,tak bych odebrala i vzorek hovínka a dala na rozbor.V tý krvi ti zjistí,čeho má nedostatek.

Jaruško odčervená byla nějakou vodičkou, nevímjakse jmenovala ale prý to je velice silné a účiné a opakovalo se to po 14 dnech. No nevím až přijede vet tak se sním domluví, protože žrádla dostává dostatek, a venku i když se padou tak tam mají pořád balík sena kde pořád stejně stojí a cpe se.

3.4.2007 10:00

dolinka napsal(a):
Jaruško odčervená byla nějakou vodičkou, nevímjakse jmenovala ale prý to je velice silné a účiné a opakovalo se to po 14 dnech. No nevím až přijede vet tak se sním domluví, protože žrádla dostává dostatek, a venku i když se padou tak tam mají pořád balík sena kde pořád stejně stojí a cpe se.

Lení,a jak je to dlouho od posledního odčervení??Já bych to na rozbor dala to hovínko,nestojí to tolik a budeš mít jistotu,že červama to nebude.Když přijdou výsledky,že červy nemá,tak opravdu nech vzít i tu krev,tam se hodně pozná,může jí něco scházet a dokud nezjistíš,co,tak nepřibere,i kdyby se cpala v jednom kuse.

3.4.2007 10:21

jaruska napsal(a):
Lení,a jak je to dlouho od posledního odčervení??Já bych to na rozbor dala to hovínko,nestojí to tolik a budeš mít jistotu,že červama to nebude.Když přijdou výsledky,že červy nemá,tak opravdu nech vzít i tu krev,tam se hodně pozná,může jí něco scházet a dokud nezjistíš,co,tak nepřibere,i kdyby se cpala v jednom kuse.

Jaruško je to tak měsic, ale dneska přijede vet, teda slíbil že se pokusí to stihnout a domluvíme se jak dál postupovat a řešit to

3.4.2007 10:31

jaruska napsal(a):
Jooo,to jsem na ní hrdá,to jo,to je fakt super,když takový mrně jezdí všude s náma,nemusím jí dávat nikomu na hlídání(stejně nemám,komu),tak jsem ráda,že jí to baví a že je s náma,vidím,jak se zdokonaluje,je to lepčí a lepčí.Sem tam si taky zafňuká,ale to jsou ty děti,no,!

Jaru když jsem byla já malá tak jsem nebyla o nic lepší, taky jsem fňukala, a ty určo taky že?
Leni fotečky jako vždy krásné. Ta lucinka je tak krásná. Vůbec mi nepřipadá jako hucul. Pač ty já moc nemusim, ale tohle je něco jiného. Neboj určitě přibere. Přecijen je u vás krátce. A pak to pojede rychle. Napřed si na to musí asi tělíčko zvyknout (na tu péči a papáníčko myslím)

Vendul kocouří se mají výborně. Chodí nám pomáhat do výkpů. Sice se pletou pod nohama,ale je to sranda . Vždycky jim mladej ukazuje, kde budou bydlet až to bude hotové. Už si naplánoval, jak jim uděla v kotelně spešl poličky, kde budou spinkat

3.4.2007 11:43

Ahoj moji milý radárci, dobrou cghuť k obídku. tak my ještě pořád nic, pomalu si ale dělám přípravy, včera jsem ještě nakoukla do připouštěcích lístků a dneska budu asi obnovovat lékárničku
Jani není zač, malý se mi hrozně moc líbí!ta barvička, ten kukuč, no prostě super!!!Jarči, já si taky myslím,že to bude kluk, necháme se překvapit, nechám si ho určitě, už je plně rozhodnuto, aneb jak pravil můj přítel, takoví koně se prostě neprodávajHlavně holky aby bylo vše v pořádku. Čím víc se to blíží, tím mám větší nervy
Přidávám nějaké aktuální fotky

3.4.2007 11:44

janamalik napsal(a):
Ahoj moji milý radárci, dobrou cghuť k obídku. tak my ještě pořád nic, pomalu si ale dělám přípravy, včera jsem ještě nakoukla do připouštěcích lístků a dneska budu asi obnovovat lékárničku
Jani není zač, malý se mi hrozně moc líbí!ta barvička, ten kukuč, no prostě super!!!Jarči, já si taky myslím,že to bude kluk, necháme se překvapit, nechám si ho určitě, už je plně rozhodnuto, aneb jak pravil můj přítel, takoví koně se prostě neprodávajHlavně holky aby bylo vše v pořádku. Čím víc se to blíží, tím mám větší nervy
Přidávám nějaké aktuální fotky

.

3.4.2007 11:46

janamalik napsal(a):
.

Tady ještě Bobča jela do práce do lesa

3.4.2007 11:47

janamalik napsal(a):
Tady ještě Bobča jela do práce do lesa

.

3.4.2007 11:48

janamalik napsal(a):
.

Jo a když už jsem viděla Medvědici, tak Jenušku přidám taky

3.4.2007 11:48

janamalik napsal(a):
Jo a když už jsem viděla Medvědici, tak Jenušku přidám taky

.

3.4.2007 11:50

janamalik napsal(a):
To jaro je stejně krásné

a poslední, páč to tady jinak zafotečkuji

3.4.2007 11:51

janamalik napsal(a):
.

Ježkovy voči,JaniM,to nebude jenom jeden kluk,ale dváááá!!Pane jo,ta má nááácka!!!!Chudák se s tím bude tahat ještě nějákou dobu,kdy tipuješ??Já v neděli!!!!Dostanu čokošku????Když se trefím???
Hele,tohle na mě začne dělat Moruše,když si jí přivedu,že bychom mohly ject ven-no děěěěěs!!!!!!

3.4.2007 11:55

jaruska napsal(a):
Ježkovy voči,JaniM,to nebude jenom jeden kluk,ale dváááá!!Pane jo,ta má nááácka!!!!Chudák se s tím bude tahat ještě nějákou dobu,kdy tipuješ??Já v neděli!!!!Dostanu čokošku????Když se trefím???
Hele,tohle na mě začne dělat Moruše,když si jí přivedu,že bychom mohly ject ven-no děěěěěs!!!!!!

A tohle taky...ale já jí to nežeru,stejně pojedeme,už se mooooc těěěšíím!Jo,dneska mám novej klibouk,tak mi držte palce,abych ho hned v terénu někde nevyváálela!!!!

3.4.2007 11:58

janamalik napsal(a):
a poslední, páč to tady jinak zafotečkuji

Jenuška je kráááásnááá!!!!Já jsem měla nááádhernýho černýho velkýho ovčáka,když jsem ještě byla svobodná,někdy ho přefotím a dám sem,to stojí opravdu za to,byl fakt moooc krásnej!!
JaniM,to zrzavý s tou lysinou je Bonča?Nebo už zase blbnu?Ale jedno poznám-Vydra to nejnííí!!!!!!

3.4.2007 12:00

jaruska napsal(a):
A tohle taky...ale já jí to nežeru,stejně pojedeme,už se mooooc těěěšíím!Jo,dneska mám novej klibouk,tak mi držte palce,abych ho hned v terénu někde nevyváálela!!!!

Jarči já typuji pondělí, ale jestli to trefíš, tak tu čokošku máš fakt u mě!!!A nestraš, mě se nezdá, že by měla zas až takové panděroTeda to je opice ta motoruška, umí pěkné ksichty, Jarči, to pošli určo do Jezdectví ať se národ pobaví

3.4.2007 12:04

jaruska napsal(a):
Jenuška je kráááásnááá!!!!Já jsem měla nááádhernýho černýho velkýho ovčáka,když jsem ještě byla svobodná,někdy ho přefotím a dám sem,to stojí opravdu za to,byl fakt moooc krásnej!!
JaniM,to zrzavý s tou lysinou je Bonča?Nebo už zase blbnu?Ale jedno poznám-Vydra to nejnííí!!!!!!

To je Bonči sousedka chlaďaska do lesa, je moc hodná a pěkná. No ona Bonča na těhlech fotkách má taky zajímavou barvu, je to prostě chameleon, počkej na podzim, to z ní bude vraník jak vyšitejOvčáci jsou nádherní,a černí jsou ještě hezčí než tyhle pálení! Ještě se mi líbí dobrmani a v poslední době velcí chrti a setři. Ale všechno mít člověk taky nemůže, že

3.4.2007 12:21

janamalik napsal(a):
Jarči já typuji pondělí, ale jestli to trefíš, tak tu čokošku máš fakt u mě!!!A nestraš, mě se nezdá, že by měla zas až takové panděroTeda to je opice ta motoruška, umí pěkné ksichty, Jarči, to pošli určo do Jezdectví ať se národ pobaví

Holky, tak já valim dom, nevím, kdy se dostanu na netík(no když bude mimi tak se budu snažit brzy), takže kdyby náhodou nic, tak přeji všem krásné Velikonoce, užijte si to především bez modřin holky a Vendule vše nejlepší už předem k tomu pátečnímu svátku!!!Tak pa pa a pozdravujet všichni všechny koníky!

3.4.2007 12:25

jaruska napsal(a):

Jaruško opravdu úžasné, jakto ty tvý koně dělaj, já bch mohla čekat celej den a nic, pořád se tváří tak vážně

Jani, to držíme palečky aby bylo vše v pohodě a kobylak porodila co nejdřív! Jo nás to ještě čeká, na mě nervy příjdou v půlce května, naše těhule je prvnička tak to jí budem hlídat aby vše bylo v pořádku.

3.4.2007 12:43

janamalik napsal(a):
Holky, tak já valim dom, nevím, kdy se dostanu na netík(no když bude mimi tak se budu snažit brzy), takže kdyby náhodou nic, tak přeji všem krásné Velikonoce, užijte si to především bez modřin holky a Vendule vše nejlepší už předem k tomu pátečnímu svátku!!!Tak pa pa a pozdravujet všichni všechny koníky!

Děkuji!!!!!!! A moc zdravím Bonču!

3.4.2007 12:45

pretty 1 napsal(a):
Jaru když jsem byla já malá tak jsem nebyla o nic lepší, taky jsem fňukala, a ty určo taky že?
Leni fotečky jako vždy krásné. Ta lucinka je tak krásná. Vůbec mi nepřipadá jako hucul. Pač ty já moc nemusim, ale tohle je něco jiného. Neboj určitě přibere. Přecijen je u vás krátce. A pak to pojede rychle. Napřed si na to musí asi tělíčko zvyknout (na tu péči a papáníčko myslím)

Vendul kocouří se mají výborně. Chodí nám pomáhat do výkpů. Sice se pletou pod nohama,ale je to sranda . Vždycky jim mladej ukazuje, kde budou bydlet až to bude hotové. Už si naplánoval, jak jim uděla v kotelně spešl poličky, kde budou spinkat

Tak to je super, že budou mít pelíšky poličky v teple!!!! Ti moji mají pelíšek ve slámě, já teda ani nevím kam chodí spát.. Denis do boxu vedle Zulky, ale teď ho z tama vystěhovali ovečky. Nejraději si rochní na balíku sena....

3.4.2007 13:09

Achojky, tak jsme byli s Diankou v Hosteradkach. Westernovou licenci uz mam. Ani to nebolelo. Jinak byli uspesni i ostatni - z 24 lidi udelalo 21. Pani rozhodci Verca Zivnova byla bezvadna!

Jinak VELKA GRATULACE PRO STRAKATE BREBCATKO! Malej je opravdu uzasny - moc se Brebci povedl a krasne ho domalovala!

Tak tady nas mate!!!

3.4.2007 14:18

peggiska napsal(a):
Achojky, tak jsme byli s Diankou v Hosteradkach. Westernovou licenci uz mam. Ani to nebolelo. Jinak byli uspesni i ostatni - z 24 lidi udelalo 21. Pani rozhodci Verca Zivnova byla bezvadna!

Jinak VELKA GRATULACE PRO STRAKATE BREBCATKO! Malej je opravdu uzasny - moc se Brebci povedl a krasne ho domalovala!

Tak tady nas mate!!!

Ták děvčátka už se svámi loučím a jdu zase pracovati. Včera jsme měli spoustu pomocníků,aby jsme to zvládli,tak jsme zvědavá, jestli přijdou i dnes.
Tak si užijte pěkné odpoledne s koníky...... pá pá

3.4.2007 14:40

pretty 1 napsal(a):
Ták děvčátka už se svámi loučím a jdu zase pracovati. Včera jsme měli spoustu pomocníků,aby jsme to zvládli,tak jsme zvědavá, jestli přijdou i dnes.
Tak si užijte pěkné odpoledne s koníky...... pá pá

Tak JaniM ahoj a doufám,že budeš Bonču hezky v neděli honit,abych dostala tu čokoškůůůů!!!!!
Tady je foteška z vyjížďky,je to v zahradách,právě tam kvetou meruňky,tak to byla fakt hezká procházka.

3.4.2007 14:44

jaruska napsal(a):
Tak JaniM ahoj a doufám,že budeš Bonču hezky v neděli honit,abych dostala tu čokoškůůůů!!!!!
Tady je foteška z vyjížďky,je to v zahradách,právě tam kvetou meruňky,tak to byla fakt hezká procházka.

Pavlí,gratuluju k licenci,jsi šikovná holka!!!!!

Tady já s Moruší,poprosila jsem kamarádku,aby spáchala mé vyfocení

3.4.2007 14:46

jaruska napsal(a):
Pavlí,gratuluju k licenci,jsi šikovná holka!!!!!

Tady já s Moruší,poprosila jsem kamarádku,aby spáchala mé vyfocení

Tady etě my dvě kačeny....

3.4.2007 14:49

jaruska napsal(a):
Tady etě my dvě kačeny....

Moruše se cpe.....

3.4.2007 14:52

jaruska napsal(a):
Moruše se cpe.....

No a válenice pěkně všude,hlavně zááádííčkááá!!!!!

3.4.2007 14:54

jaruska napsal(a):
No a válenice pěkně všude,hlavně zááádííčkááá!!!!!

Moruše,otřes se !!!!

3.4.2007 15:00

jaruska napsal(a):
Moruše,otřes se !!!!

A ještě Vám dám medvědici,jak se chce kamarádit s Moruší...

3.4.2007 20:35

jaruska napsal(a):
A ještě Vám dám medvědici,jak se chce kamarádit s Moruší...

Nikdo tu není???

buggyna

3.4.2007 20:45
buggyna

proxima napsal(a):

jééé to je ňuchňatý !!!!!! Po kom to je??

3.4.2007 22:05

jaruska napsal(a):
Nikdo tu není???

Já jsem tu!!! Ale asi pozdě, co? Zas se chystám rovnou do hajan... jsem děsná, ale i ta desátá je na mne už velmi pozdní hodina... ale dřív prostě nestíhám
Trochu (asi 150 fotek ) jsem dnes fotila, ale bohužel jsem už nestihla sluníčko, tak je to takové "neveselé"... nevadí, přesto sem něco nacpu, ať máte ráno na co kouknout!
JaniM, Bonča vypadá výborně, určitě ti dá nádherný, zdravý a pohodový hříbátko!!! A už je fuk, zda je to holka nebo kluk!!! Aspoň soudím podle sebe. CHtěla jsem holku, ale klidně bych si nechala i tohohle kluka. Je totiž absolutně úúúúžasnej!!! Cválá jak o život, dneska si vyrobil první odřeninku, ale jsou to jen chlupy. On buď spí, jí nebo lítá, má nádhernej život

3.4.2007 22:07

jaruska napsal(a):
Nikdo tu není???

A takhle barevný mám zádíčka

3.4.2007 22:08

jaruska napsal(a):
Nikdo tu není???

A rád spím s úplně překroucenou hlavou...

3.4.2007 22:10

jaruska napsal(a):
Nikdo tu není???

A jelikož spánek posiluje, tak zas můžu pořádně zlobit mámu

3.4.2007 22:12

jaruska napsal(a):
Nikdo tu není???

A takhle si mne máma hlídá... a musím říct, že jí to jde. Teta se ke mně nesmí ani přiblížit... a že je máma kočka i po porodu, co?

3.4.2007 22:15

jaruska napsal(a):
Nikdo tu není???

A taky pořád přemýšlím, jaké jméno by se mi líbilo. Né to americký, ale nějaký takový rodinný, starší brácha je Angie, ale mně říkají jen \"prcku\" nebo \"mimino\"... a to se mi vůbec nelíbí. Však už jsem velkej, chci vlastní jméno... poradíte mi nějaký, prosím???

3.4.2007 22:17

Jarú, koukalas do tématu Čím budete letos připouštět? Až na konci je docela hezkej tygr - hermelínek, má KVH 120 a myslím, že je papírovej :-)

3.4.2007 22:26

jackie napsal(a):
Jarú, koukalas do tématu Čím budete letos připouštět? Až na konci je docela hezkej tygr - hermelínek, má KVH 120 a myslím, že je papírovej :-)

Ne,ne,žádnej hermelínek,píšou tam tygr,tak nedělej z dravce ementál!Ta první fotečka prďolky je moc hezká.Je tam v takové typické poloze pro bafáka.Je nádherný.Škoda že to všechno tak rychle uteče.Užij si hezký zbytek mateřské.Jura

4.4.2007 06:45

reldnis napsal(a):
Ne,ne,žádnej hermelínek,píšou tam tygr,tak nedělej z dravce ementál!Ta první fotečka prďolky je moc hezká.Je tam v takové typické poloze pro bafáka.Je nádherný.Škoda že to všechno tak rychle uteče.Užij si hezký zbytek mateřské.Jura

Ahoj. Tak se hlásím z práce. Jsem celá a bez úrazu Jen jsem se včera musela abnormálně drhnout ve vaně, pač jsem byla celá od betonu. Když jsme tam totiš házeli kameny, tak to hrozně cákalo. A já byla celá kropenatá. A hlavně obličej a vlasy .

Jani ten malej je fakt nádhernej. Nechceš mi poslat pár fotek na e-mail? Budu ti moc vděčná. No jméno mě žádné normální nenapadá. Jen šmudlík, plyšák a podobné Ale vážně. Na jaké písmeno by mělo začínat? Možná Jaruška něco vymyslí, když má to ,,střevo'' žejo???

4.4.2007 06:51

pretty 1 napsal(a):
Ahoj. Tak se hlásím z práce. Jsem celá a bez úrazu Jen jsem se včera musela abnormálně drhnout ve vaně, pač jsem byla celá od betonu. Když jsme tam totiš házeli kameny, tak to hrozně cákalo. A já byla celá kropenatá. A hlavně obličej a vlasy .

Jani ten malej je fakt nádhernej. Nechceš mi poslat pár fotek na e-mail? Budu ti moc vděčná. No jméno mě žádné normální nenapadá. Jen šmudlík, plyšák a podobné Ale vážně. Na jaké písmeno by mělo začínat? Možná Jaruška něco vymyslí, když má to ,,střevo'' žejo???

Ahoj! No vidíš Luci, ty se máš aspoň kde okoupat, my zase večer museli sednout do auta a jet k našim. Ještě že jsou to jen 4 km! Ta jímka nás asi přivede do hrobu... Museli jsme ji celou napustit vodou (ještě že máme bezednou studnu) aby tam byl tlak a nepraskla nám. A budeme doufat, že brzo přijede ta firma. Ach jo...
A na kdy plánujete kolaudaci?
Mě taky momentálně nenapadá žádné jméno.... Má to být Jani v anglickém/americkém stylu nebo chceš něho hezkého českého? (Angie/Matěj)

Přidejte reakci

Přidat smajlík