máte fotky welšů plemených hřebců?
toto je plemený hřebec WPB indián,pokud by nějáká kobylka měla zájem:-)
margotka
napsal(a):
nic moc fotka zkusím jinou
margotka
napsal(a):
ještě se uolně nezbavil zimní srsti
u minulé fotky mělo být uplně:-)tady pod jezdcem(jezdkyní)
margotka
napsal(a):
u minulé fotky mělo být uplně:-)tady pod jezdcem(jezdkyní)
ježděn na ohlávce
margotka
napsal(a):
ježděn na ohlávce
jessyn
napsal(a):
Indiánka obsedala moje kamarádka, byl to moc hodnej koník..
Jí bylo asi 12 a jemu 2 a něco, ale nechci kecat.. Kde je ustájen?
Nemáte tady někdo fotečky plemeníků z hřebčína Pretoria nebo Dollom?
Moje kamarádka znala plemenného hřebce welsh cob Pretoria Ramireze. Ale fotečku nemá :(
whisper
napsal(a):
Nemáte tady někdo fotečky plemeníků z hřebčína Pretoria nebo Dollom?
Moje kamarádka znala plemenného hřebce welsh cob Pretoria Ramireze. Ale fotečku nemá :(
mám tady fotky z netu hřebce Gwenllan Bena ... mám po něm kobylku Jezabel
jezabel
napsal(a):
mám tady fotky z netu hřebce Gwenllan Bena ... mám po něm kobylku Jezabel
o5 Ben
jezabel
napsal(a):
Teďka plemeník H-S Lord Thomas ![]()
o5 Thomas jinak jsou to WELSH COC
jezabel
napsal(a):
a naposledy Tom
ještě jsem objevila Beníka!!
ten v pravo
jezabel
napsal(a):
ještě jsem objevila Beníka!!
ten v pravo
A teďka naposledy GWENLLAN BEN ![]()
jezabel
napsal(a):
A teďka naposledy GWENLLAN BEN ![]()
Já jsem šikovná jsem našla další plemeníky!!! Tady je hřebec Arvalon Appollo
Tady něaké Info:
Welsh Cob
Datum narození: 29.6.2005
Barva: vraník
Otec:
Cwmmaddoc Apollo 24302
Matka:
191 Blackmore Night of Aces (IA)
Hřebeček plemene Welsh Cob (sec.D) zakoupen v lednu 2006 do hřebčína Mischel z Welsh Cob hřebčína v severním Německu Arvalon. Předpoklad u tohoto hřebečka je vysoký vzrůst. Appollo má vynikající mechaniku pohybu. Jeho otec vyniká krásnou barvou palomino, a až na pár vyjímek předává toto zbarvení na své potomky.
Pro chovatele a majitele klisen bude k dispozici v plemenitbě od roku 2008, kdy bude mít vyřízenou licenci WPCS ve Velké Británii a licenci v ČR.
jezabel
napsal(a):
Já jsem šikovná jsem našla další plemeníky!!! Tady je hřebec Arvalon Appollo
Tady něaké Info:
Welsh Cob
Datum narození: 29.6.2005
Barva: vraník
Otec:
Cwmmaddoc Apollo 24302
Matka:
191 Blackmore Night of Aces (IA)
Hřebeček plemene Welsh Cob (sec.D) zakoupen v lednu 2006 do hřebčína Mischel z Welsh Cob hřebčína v severním Německu Arvalon. Předpoklad u tohoto hřebečka je vysoký vzrůst. Appollo má vynikající mechaniku pohybu. Jeho otec vyniká krásnou barvou palomino, a až na pár vyjímek předává toto zbarvení na své potomky.
Pro chovatele a majitele klisen bude k dispozici v plemenitbě od roku 2008, kdy bude mít vyřízenou licenci WPCS ve Velké Británii a licenci v ČR.
ještě jednou Appolo
jezabel
napsal(a):
ještě jednou Appolo
Tady je ten druhej: Menai Stan Beynon
Welsh Cob
Datum narození: 2.5.2000
Barva: tmavý plavák
Otec:
Menai Sparkling Image 35386
Matka:
86803 Elonwy Shooting Star
Plemenný hřebec Welsh Cob (sec.D) v majetku firmy Horse-Way s.r.o. Babice u Mariánských Lázní. V připouštěcí sezóně 2007 je v našem hřebčíně k dispozici pro chovatele a majitele klisen.
jezabel
napsal(a):
Tady je ten druhej: Menai Stan Beynon
Welsh Cob
Datum narození: 2.5.2000
Barva: tmavý plavák
Otec:
Menai Sparkling Image 35386
Matka:
86803 Elonwy Shooting Star
Plemenný hřebec Welsh Cob (sec.D) v majetku firmy Horse-Way s.r.o. Babice u Mariánských Lázní. V připouštěcí sezóně 2007 je v našem hřebčíně k dispozici pro chovatele a majitele klisen.
ještě jednou a naposled ![]()
jezabel
napsal(a):
ještě jednou a naposled ![]()
já si nedám pokoj!! Našla jsem tady tohohle ještě ![]()
jezabel
napsal(a):
já si nedám pokoj!! Našla jsem tady tohohle ještě ![]()
o5
jezabel
napsal(a):
a už fakt Stan naposled
Ještě jsem našla fotečky Pretoria pegase
margotka
napsal(a):
Ahoj Jezabel...z jaký maminky máš tu tvojí poničku? Je moc pěkná
Kamarádka chodí na ten hřebčín kde mají Appolla a Stana a Appolllo bude připouštět prej až v příštim roce...ale tady posílám jeho tátu
To je snad ten nejkrásnější welsh cob na světě
whisper
napsal(a):
Ahoj Jezabel...z jaký maminky máš tu tvojí poničku? Je moc pěkná
Kamarádka chodí na ten hřebčín kde mají Appolla a Stana a Appolllo bude připouštět prej až v příštim roce...ale tady posílám jeho tátu
To je snad ten nejkrásnější welsh cob na světě
Já sem eště našla WPB Dollom Country Boye
whisper
napsal(a):
Já sem eště našla WPB Dollom Country Boye
A Friars Royal Surprise z hřebčína Dollom...neni nádhernej?
whisper
napsal(a):
A tenhle koník mě naprosto uchvátil...bohužel v ČR ho nikde nenajdete..je až z Holandska
- Ysselvliedt's Special Edition. WMP. Mimochodem, komu se taky líbí?
whisper
napsal(a):
A tenhle koník mě naprosto uchvátil...bohužel v ČR ho nikde nenajdete..je až z Holandska
- Ysselvliedt's Special Edition. WMP. Mimochodem, komu se taky líbí?
Mimochodem tady najdete taky nějaký hřebce:
http://www.welsh.cz/cz/hrebci.html
whisper
napsal(a):
Mimochodem tady najdete taky nějaký hřebce:
http://www.welsh.cz/cz/hrebci.html
A tady nádherná fotka Dollom Double Surprise - sekce A...
z hřebčína Trawel
buggyna
whisper
napsal(a):
PANEBOŽE!!!!Můžu se zeptat kde si vzala fotky Country Boye a Roye (Friars Royal Suprise)???Znala jsem je....je to už takových 11 let zpátky.... mrkni na www.fortius.websnadno.cz - koně z hřebčína Dollom .Jsou to stránky jedný slečny,která tam taky chodila
buggyna
napsal(a):
PANEBOŽE!!!!Můžu se zeptat kde si vzala fotky Country Boye a Roye (Friars Royal Suprise)???Znala jsem je....je to už takových 11 let zpátky.... mrkni na www.fortius.websnadno.cz - koně z hřebčína Dollom .Jsou to stránky jedný slečny,která tam taky chodila
buggyna
grrro
napsal(a):
http://mojekone.com/hrebec/
jej,tak sem se spletla...country boye neznám...znala jsem jeho taťuldu countrymana
buggyna
buggyna
napsal(a):
jej,tak sem se spletla...country boye neznám...znala jsem jeho taťuldu countrymana
A když už sme u toho....neznáte někdo welshe sekce A ryzáka s lucernou jménem PANDO ??? Cca před 4mi lety ho měla pronajatýho p.Provazníková pro svou welshku.Mám dojem,že byl pučen z Písku... nevíte někdo neco o něm??
buggyna
napsal(a):
Fotka Rojíka je tady odtud: www.trawelstud.com a dej si hřebci, a Dollom Double Surprise a tam v původu, jeho tatínek je Rojík
Jinak letos Rojíka prej chtěj Dollomáci zas vystavovat spolu s Dollom Happy Angel, takže pokud jezdíš na výstavy...
Menai Countryman by měl bejt v Mariánských Lázních - Horse Way Babice s.r.o....zkus si dát www.welsh.cz a tam by si na ně měla najít kontakt
Přidávám fotku plemenného hřebce WMP z Německa
whisper
napsal(a):
Fotka Rojíka je tady odtud: www.trawelstud.com a dej si hřebci, a Dollom Double Surprise a tam v původu, jeho tatínek je Rojík
Jinak letos Rojíka prej chtěj Dollomáci zas vystavovat spolu s Dollom Happy Angel, takže pokud jezdíš na výstavy...
Menai Countryman by měl bejt v Mariánských Lázních - Horse Way Babice s.r.o....zkus si dát www.welsh.cz a tam by si na ně měla najít kontakt
Přidávám fotku plemenného hřebce WMP z Německa
jj Jessi je úžasná!! Je po Gwenllan Ben z Jitřenka je to neznámá kobylka!! Ae kláásnáá ae Jessi je hežčí!!