strelish
napsal(a):
Tak už jsem si Aju přivedla od ženicha domů- vedla jsem jí těch 20 km při kole, byla hodná!
microfon
napsal(a):
Tak už jsem si Aju přivedla od ženicha domů- vedla jsem jí těch 20 km při kole, byla hodná!
ale štve mě že jsem si udělal jen pár fotek pana ženicha
microfon
napsal(a):
ale štve mě že jsem si udělal jen pár fotek pana ženicha
A vůbec jsem se na ní dozvěděla hrozný věci!!!! prý tam chodila an záchod pouze a jedině do jednoho rohu a doma zatím kde to pustí tam to pustáí a nejlíp se v tom i pořádně vyspí a pak to rozdupe
microfon
napsal(a):
A vůbec jsem se na ní dozvěděla hrozný věci!!!! prý tam chodila an záchod pouze a jedině do jednoho rohu a doma zatím kde to pustí tam to pustáí a nejlíp se v tom i pořádně vyspí a pak to rozdupe
Nooo,ženicha jsi jí vybrala krásného.Už měla hříbátko???
to je teda pěkná potvora,ale asp´ˇn ti nedělala ostudu ne.A Elišku jsi připouštěla čím?
Já několikrát vedla Ebrouše u kola a málem jsem se ze začátku přerazila!!Najednou prostě sehnul hlavu a pásl se a já si strhla řídítka ke straně kde jsem držela řídítka.Ale když měl klusat,tak to šlo supr.Ale 20km to jsi dobrá to bych ani na tom kole neujela.V neděli jsme vytáhly kola jely se projet a domů jsme musely přez brod a já jak jsem dupala do pedálů jak jsem se bála že tam zahučím,tak jsem si přterhla řetěz a stejně jsem se vyráchala
woldemortík

v v
napsal(a):
to je teda pěkná potvora,ale asp´ˇn ti nedělala ostudu ne.A Elišku jsi připouštěla čím?
Já několikrát vedla Ebrouše u kola a málem jsem se ze začátku přerazila!!Najednou prostě sehnul hlavu a pásl se a já si strhla řídítka ke straně kde jsem držela řídítka.Ale když měl klusat,tak to šlo supr.Ale 20km to jsi dobrá to bych ani na tom kole neujela.V neděli jsme vytáhly kola jely se projet a domů jsme musely přez brod a já jak jsem dupala do pedálů jak jsem se bála že tam zahučím,tak jsem si přterhla řetěz a stejně jsem se vyráchala
Moc pěknej pan ženich odkad je ten hřebec.
sonicka
napsal(a):
Jé krasavec proč něco takovýho nestojí blízko nás...
tak aby se to tu zaplnilo fotečkama tak sem házím Amandu pod sedýlkem...
sonicka
napsal(a):
tak aby se to tu zaplnilo fotečkama tak sem házím Amandu pod sedýlkem...
Výstava koní na Valašsku 2005- X.ročník
barletka
napsal(a):
Doufám, že nevadí, že jsem zde dala fofo hafflošků
barletka
napsal(a):
Doufám, že nevadí, že jsem zde dala fofo hafflošků
Můj bývalý Kubíček
v v
napsal(a):
No kdyby byla voda aspoň jako v létě ale teď - >to tě moc lituju!!!
No Ají není zrovna takovej ten nenažranej tip, ale popravdě jí to taky lákalo nyní na jaře víc než jindy, to je jasné Vše bylo o.k, ale asi 200 m před domovem se kolem nás prohnala šílenou rychlostí obrovská tatrovka a to se lekla a vytryskla dopředu a já samozřejmě nalítla rovnou přirozením
na řidítka
, takže modřina jako prase!!!
A nechystáš se s Ebrem na Bodjar do Bílska?
A Jak je v Poníkářích předtím (i s fotem) - Eli je tím Hasanem z Tálína (shagyou- má licenci na ČSP)
sonicka
napsal(a):
Jé krasavec proč něco takovýho nestojí blízko nás...
Já bych se vsadila, že nějakého takého Schoenbrunna tam jistě máte, vždyť jen po Tykem je v chovu Melír, Orri Gepard, Schoenbrunn Tygr, Silwestr, Sir, Tajfun, Toby s.v., Topas, Tým, Tympán.
microfon
napsal(a):
Já bych se vsadila, že nějakého takého Schoenbrunna tam jistě máte, vždyť jen po Tykem je v chovu Melír, Orri Gepard, Schoenbrunn Tygr, Silwestr, Sir, Tajfun, Toby s.v., Topas, Tým, Tympán.
Jsem mylsle aspíš vzhledově než původově, páč Tyke ja Amandy Děda. Právě po Tobym. Ten nemá licenci, Silwestr je úžasnej ale bohužel prodanej až někam do Svitav. A my jsem od Prahy...
strelish
napsal(a):
Nedalo mi to a protože jsem taky úchylák poníkář tak vám musím ukázat jednoho opravdu úžasného, byl na Mělníku na Hobby parkurech
asharka
napsal(a):
Nedalo mi to a protože jsem taky úchylák poníkář tak vám musím ukázat jednoho opravdu úžasného, byl na Mělníku na Hobby parkurech
a ještě jedna
asharka
napsal(a):
a poslednííí
Jeden z mých nejhezčích poníků- Amígo!!!!
cream
napsal(a):
Tatínek Melissky Fredy. Foceno v sobotu.
ještě Fredýsek
strelish
napsal(a):
Microfon: Takže nakonec Áju prodáváš??
. No jo, u mě chtěj jezdit samé velké holky a to malej nemůžu dělat )A už si jí tu byli jedni zkoušet a nevím jestli ta holčička byla tak zlá nebo nezkušená, hodinu do Aji jen kopala (furt chtěla rychlejc) a přitom se držela otěží a škubala jimi,- nemohla jsem jí to vůbec vysvětlit
. Ta holčina co jí u mě normálně jezdí a předváděla jí se normálně rozbrečela, protože se bála že bych jim jí snad prodala!!!(
No a byla jsem za dědou a popravdě ani ne kvůli tobě a on se zničehonic rozhodl, že Ester neprodá, plesnivák jeden
!!!->totiž vsadim se, že to hraje na cenu.
.
microfon
napsal(a):
. No jo, u mě chtěj jezdit samé velké holky a to malej nemůžu dělat )A už si jí tu byli jedni zkoušet a nevím jestli ta holčička byla tak zlá nebo nezkušená, hodinu do Aji jen kopala (furt chtěla rychlejc) a přitom se držela otěží a škubala jimi,- nemohla jsem jí to vůbec vysvětlit
. Ta holčina co jí u mě normálně jezdí a předváděla jí se normálně rozbrečela, protože se bála že bych jim jí snad prodala!!!(
No a byla jsem za dědou a popravdě ani ne kvůli tobě a on se zničehonic rozhodl, že Ester neprodá, plesnivák jeden
.
Ahoj,tak tady se to zase pošouplo...no v nedeli jsme jely přez jezdu vesnici,a nějaké holky(13let) tam jezily strakatého hřebce v khv 150 sm..naprosto krásný,a moje ponička mu natrhla prdel,já jsem klusala a on cválal..v trysku jsem mu zdálky mávala....a to má 127 khv....
hodím sem nějaké fotky..a o víkendu jsem hodím toho hřebce,,,
Lady a já...ta co mu to natřela
luda
napsal(a):
Ahoj,tak tady se to zase pošouplo...no v nedeli jsme jely přez jezdu vesnici,a nějaké holky(13let) tam jezily strakatého hřebce v khv 150 sm..naprosto krásný,a moje ponička mu natrhla prdel,já jsem klusala a on cválal..v trysku jsem mu zdálky mávala....a to má 127 khv....
hodím sem nějaké fotky..a o víkendu jsem hodím toho hřebce,,,
Lady a já...ta co mu to natřela
tady jsem byl jezdit s Lady a Lydií v lese....chodí za m,nou jak ocásek
luda
napsal(a):
tady jsem byl jezdit s Lady a Lydií v lese....chodí za m,nou jak ocásek
všechno musí ochutnat
luda
napsal(a):
kuk.....
posledn,abych třeba někoho nenaštvala,že sem dávám moc fotek
microfon
napsal(a):
.
No snad najdeš dobrého kupce a ne nějaké rozmazlené fakany jako tadle No jestli si to třeba zas nerozmyslel a nebude chovat welše místo haflingů
strelish
napsal(a):
No snad najdeš dobrého kupce a ne nějaké rozmazlené fakany jako tadle No jestli si to třeba zas nerozmyslel a nebude chovat welše místo haflingů
ja a žarka dneska ..sem si nak vsimla ale ze tu ma nake rozjete ty přední nohy :D:D
sany
napsal(a):
ja a žarka dneska ..sem si nak vsimla ale ze tu ma nake rozjete ty přední nohy :D:D
a tu eště..ale ta je taka kapec rozmazla..ale pohoda
sany
napsal(a):
a tu eště..ale ta je taka kapec rozmazla..ale pohoda
A nové fotky Lupínka
thesis
napsal(a):
A nové fotky Lupínka
A ještě Fredy. S Cream jsme fotili.
thesis
napsal(a):
A ještě Fredy. S Cream jsme fotili.
A ještě můj druhý koník, kobča Sonia se svou jezdkyní.
thesis
napsal(a):
A ještě můj druhý koník, kobča Sonia se svou jezdkyní.
Ahoj,tak ak na to koukám,
poníkáři nějak opadají,,,.Dám sem nové fotky,Lady a Lýdie...byla jsem se snima projít,kolem sadu.
Lydíe
luda
napsal(a):
Ahoj,tak ak na to koukám,
poníkáři nějak opadají,,,.Dám sem nové fotky,Lady a Lýdie...byla jsem se snima projít,kolem sadu.
Lydíe
Lady,
zvířátková

luda
napsal(a):
zadečky
Já už odpadla dávno, nějak to tady fakt nestíhám, nevím, na koho reagovat a o co že jde
luda
napsal(a):
zadečky
A z dnešního rána,vzala jsem si sebou petlahev se šťávou,a kobče stráášně chutnala.
strelish
napsal(a):
V sobotu u nás fotila paní Věra Marková, tak to tady malinko zaplácnu poničkama. První je Casifa, 4 roky maminka Jitřenka, tatínek Umejn Or 1/1
luda
napsal(a):
A z dnešního rána,vzala jsem si sebou petlahev se šťávou,a kobče stráášně chutnala.
no zezačátku tu každý psal a teď....je tu nuda
casi
napsal(a):
V sobotu u nás fotila paní Věra Marková, tak to tady malinko zaplácnu poničkama. První je Casifa, 4 roky maminka Jitřenka, tatínek Umejn Or 1/1
Ještě Casi :-)
casi
napsal(a):
Ještě Casi :-)
A tohle je její mamča Jitřenka, 9 let, původ sice jakžtakž znám, ale pouze neoficiálně. Jitřenka je od pana Cajthamla, který je majitelem Schoenbrunn Tygra, nahoře ho někdo z Vás fotil.
casi
napsal(a):
A tohle je její mamča Jitřenka, 9 let, původ sice jakžtakž znám, ale pouze neoficiálně. Jitřenka je od pana Cajthamla, který je majitelem Schoenbrunn Tygra, nahoře ho někdo z Vás fotil.
Ahoj,koukala jsem že ,,chováš"..Český sportovní pony,mohla by jsi mě io nich něco napsat....před měsícem jsem si o koupila 2 letou klisnu..
Lýdie
luda
napsal(a):
Ahoj,koukala jsem že ,,chováš"..Český sportovní pony,mohla by jsi mě io nich něco napsat....před měsícem jsem si o koupila 2 letou klisnu..
Lýdie
Ahojky, to je krásná kobylka. Já toho o ČSP moc nevím, můžu Ti říct jen o svých kobylkách. Nikdy bych si teplokrevníka nekoupila, moje kobči jsou obě výborně jezditelné, lehce ovladatelné, žádné drncací chody u nich nehrozí ! Naprosto vynahradí "velkého " koně. Ani jedna z nich nemá zlozvyky ( kousání, kopání) jen ta mladší je zřejmě po tom arabském tatínkovi takový svéráz, je hrozně chytrá, zvědavá.
Moje trenérka je z německa a tam jezdí drezůru na ponících do úrovně ST mezi velkými koňmi, podle mé trenérky je poník i lépe jezditelný oproti velkým koním. Jaký má tvoje kobča původ?? Dost by mě to zajímalo. Ivana P.S. ještě jednou foto Jíťi
casi
napsal(a):
Ahojky, to je krásná kobylka. Já toho o ČSP moc nevím, můžu Ti říct jen o svých kobylkách. Nikdy bych si teplokrevníka nekoupila, moje kobči jsou obě výborně jezditelné, lehce ovladatelné, žádné drncací chody u nich nehrozí ! Naprosto vynahradí "velkého " koně. Ani jedna z nich nemá zlozvyky ( kousání, kopání) jen ta mladší je zřejmě po tom arabském tatínkovi takový svéráz, je hrozně chytrá, zvědavá.
Moje trenérka je z německa a tam jezdí drezůru na ponících do úrovně ST mezi velkými koňmi, podle mé trenérky je poník i lépe jezditelný oproti velkým koním. Jaký má tvoje kobča původ?? Dost by mě to zajímalo. Ivana P.S. ještě jednou foto Jíťi
tak matka je : 65/425 Linda 19-rodiče nenapsány
otec:2761 Filip -2148 Peter
- Salina
příští rok na svod..tak jsem zvědavá
radkam
napsal(a):
Co měl dělat, ,ty jo, já ty ponclíky vůbec žeru, když vidím s jakou váhou na hřbetě jsou ochotní skákat a vůbec spolupracovat, normálně občas nechápu
To teda jo Ale nejlepší tam byl tenhle prďous a ještě Geisha, ta malá plavka a ten poník s modrýma očíčkama, ten bělouš, no ten byl nej ;) A mám pak jeho foto i z výběhů, božíí :)
casi
napsal(a):
pro paní: Ivanu Markovou: Dobrý den, máte moc hezké poničky, koukala jsem se na fotečky paní Věry Markové a chtěla bych se zeptat, není hřebeček welsh cob - Damián ustájený ve vaší stáji celý jménem Mischel Dream of Diamonds? Děkuji
madlenka
napsal(a):
pro paní: Ivanu Markovou: Dobrý den, máte moc hezké poničky, koukala jsem se na fotečky paní Věry Markové a chtěla bych se zeptat, není hřebeček welsh cob - Damián ustájený ve vaší stáji celý jménem Mischel Dream of Diamonds? Děkuji
Dobrý den, to je on. Teď je mu 13 a půl měsíce. Marková
strelish
napsal(a):
Rolfe teď zrovna není moc vhodná doba, potřebujem dodělat pokoje tady v horním patře, pokládají se podlahy a budem malovat...šlo by to tak koncem května, v červnu? Ono bys tu teď ani neměl kde přespat, když bys potřeboval...
žarka
sany
napsal(a):
žarka
ahoj,,to jsem zase měla den....jela jsem okolo nějakých lidí,a slyší...."ten kŮŇ JE ALE MALEJ,...no co na to říkate vy..když to slyšíte?...
já a Lady(moc na mě nekoukejte)
luda
napsal(a):
ahoj,,to jsem zase měla den....jela jsem okolo nějakých lidí,a slyší...."ten kŮŇ JE ALE MALEJ,...no co na to říkate vy..když to slyšíte?...
nj..mě zas řikaj esi ta moje nečeká hříbě ..koupily sme ji totiž s kapec vetším bříškem..a spravuje se to pomalůů......
..jinak na tyhle komentáře procházejících většinou nemám moc čas..takže moje klasická odpověď :hm..je no..naschle..
...no..mě to totiž už přestalo bavit když mi to řika tolik lidi..ale porovnejte sami..ma to zas tak strašne?..dam tu nake foto před.....jak sme ji přivezly..a teď
...tahle je ze včera
sany
napsal(a):
nj..mě zas řikaj esi ta moje nečeká hříbě ..koupily sme ji totiž s kapec vetším bříškem..a spravuje se to pomalůů......
..jinak na tyhle komentáře procházejících většinou nemám moc čas..takže moje klasická odpověď :hm..je no..naschle..
...no..mě to totiž už přestalo bavit když mi to řika tolik lidi..ale porovnejte sami..ma to zas tak strašne?..dam tu nake foto před.....jak sme ji přivezly..a teď
...tahle je ze včera
a tu taka asi před rokem
sany
napsal(a):
a tu taka asi před rokem
Tak ta má tedy pořádné bříško......je pěkně strakatá..se povedla..kolik jí je?a co je to za poničku?
luda
napsal(a):
Tak ta má tedy pořádné bříško......je pěkně strakatá..se povedla..kolik jí je?a co je to za poničku?
je ji 12...a je to ČSP
..ale suprová kobylka..akorat zrovna moc nemusí cizí ...takže ji musím furt hlídat..
sany
napsal(a):
je ji 12...a je to ČSP
..ale suprová kobylka..akorat zrovna moc nemusí cizí ...takže ji musím furt hlídat..
ale celkem nechápu jak se to břicho tomu majiteli povedlo..protože běhala huberty a i nake zavody jela ktere vyhrala..je zapsana v nake PK nebo v čem a ma licenci....
strelish
napsal(a):
.. a další welshka, která už ale u nás ve stáji není
asharka
napsal(a):
To teda jo Ale nejlepší tam byl tenhle prďous a ještě Geisha, ta malá plavka a ten poník s modrýma očíčkama, ten bělouš, no ten byl nej ;) A mám pak jeho foto i z výběhů, božíí :)
jj, koukám máme stejnej vkus, ten modrookej šimlík s černým okolo očí byl překrásnej, taky jsem si ho všimla. Ale máš u mě minus, naše malá zrzavá tě vůbec nezaujala
svatka
napsal(a):
.. a další welshka, která už ale u nás ve stáji není
jé...CSP..tu mám taky...no tak dám sem pár foteček z víkendu,,,naše procházka-projížďka
já a Lady (tošku mázlé,ale snad to bude poznat
luda
napsal(a):
jé...CSP..tu mám taky...no tak dám sem pár foteček z víkendu,,,naše procházka-projížďka
já a Lady (tošku mázlé,ale snad to bude poznat
tady je když jsem jí koupala...to byal zase akce
ten flek....tak to je sestry ruka...rozená fotografka
strelish
napsal(a):
pro Strelish: Tak tu je , no jsou jí teprve 3 roky, takže je zatím takové drobné nic, ale co není může být! (tady na tý fotce jí to docela sluší!)
microfon
napsal(a):
pro Strelish: Tak tu je , no jsou jí teprve 3 roky, takže je zatím takové drobné nic, ale co není může být! (tady na tý fotce jí to docela sluší!)
další
luda
napsal(a):
ahoj :-) na tý fotce nevypadate, že by jste k sobě neladili :-)
Když mi to někdo řekne tak dělám, že to neslyším, ale je mi to líto :-(
Nechápu takový lidi, přitom menší koně jsou lepší mají super povahu
microfon
napsal(a):
...tohle je taková nejrealističtější fotka
Tak jsem dám i jednu Ester.
microfon
napsal(a):
Tak jsem dám i jednu Ester.
Tam se totiž nedá vůbec nic pořádně nafotit!!!!
microfon
napsal(a):
Tam se totiž nedá vůbec nic pořádně nafotit!!!!
POČASÍ nám přálo,tak jsem zase něco nafotila.
v v
napsal(a):
POČASÍ nám přálo,tak jsem zase něco nafotila.
v pondělí nám přibude k Ebrovi naše nová kobylka,ale ta má 170 tak vedle ní bude Ebrouš ještě menší.
v v
napsal(a):
v pondělí nám přibude k Ebrovi naše nová kobylka,ale ta má 170 tak vedle ní bude Ebrouš ještě menší.
Tak se taky přidám s Tangem - hřebeček velše... idilická příroda a bez sedla;)
strelish
napsal(a):
Microfon: hezká kobča a bude šimlovatět, že? Já nechápu, proč si furt pořizuje welše, kteří bývají temperamentní a pak se diví, že se mu to plaší. Zvlášť při takovém zacházení...
nevim nevim, jelikož je po Tykem, tak takhle klidně může zůstat. Včera jsem se byla kouknout ještě na ejdnu menší Furiosku, ale poníci jsou poníci, do tepláků už bych nešla!
A co ty už máš něco vybráno???
microfon
napsal(a):
nevim nevim, jelikož je po Tykem, tak takhle klidně může zůstat. Včera jsem se byla kouknout ještě na ejdnu menší Furiosku, ale poníci jsou poníci, do tepláků už bych nešla!
Tak dneska jsem fotila kobue,jak cupují větve..to byla ale sranda
luda
napsal(a):
Tak dneska jsem fotila kobue,jak cupují větve..to byla ale sranda
microfon
napsal(a):
Microfon: No já právě už asi taky ne. Sice mi paní relativně kousek odtud nabízela hodnou tříletou obsednutou kobylku ČT 144 KVH (za 40 tis), ale poník je prostě poník. Vybráno nic nemám, protože nabídky žádné nechodí a ani v inzerátech jsem nic nenašla :( Je to bída.
strelish
napsal(a):
Microfon: No já právě už asi taky ne. Sice mi paní relativně kousek odtud nabízela hodnou tříletou obsednutou kobylku ČT 144 KVH (za 40 tis), ale poník je prostě poník. Vybráno nic nemám, protože nabídky žádné nechodí a ani v inzerátech jsem nic nenašla :( Je to bída.
Tak to je blbý a jak se říká , kdo si počká, ten se dočká. ....Pokud by jsi chtěla jít do hafíků, tak kousek za Pískem stojí 3 letá moc hodná haflingerka, s celým původem, moc pěkná, lehčí, ačkoli nyní dost vyžraná cena 30 000.. Já už jednu dobromyslnou haflingerskou klidnou povahu doma mám, tak do ní nejdu, hledám něco temperamentnější,ale kdybys měla zájem tak ti mohu sehnat kontakt - od Dědy :-) (já ji neviděla, to mi vše říkal on)
microfon
napsal(a):
Tak to je blbý a jak se říká , kdo si počká, ten se dočká. ....Pokud by jsi chtěla jít do hafíků, tak kousek za Pískem stojí 3 letá moc hodná haflingerka, s celým původem, moc pěkná, lehčí, ačkoli nyní dost vyžraná cena 30 000.. Já už jednu dobromyslnou haflingerskou klidnou povahu doma mám, tak do ní nejdu, hledám něco temperamentnější,ale kdybys měla zájem tak ti mohu sehnat kontakt - od Dědy :-) (já ji neviděla, to mi vše říkal on)
Tady teď někdo taky prodává papírovou haflinu, ale to mě moc neláká, to jsou takové pažravé tanky :))
No, tak ještě dědu musíš přesvědčit, že do vozíku je lepší a líp vypadá ta hafla
depi
napsal(a):
Strakáček
ahoooj, tak z dneška ráno fotečky, trochu vás ukamenujuuuuu