oli
napsal(a):
Já bbych radši ty fotky.A jak trenoval a tak...?
Tak ty fakt nemám. Ještě napíšu kámoškám, jestli náhodou nějakou jeho fotku nemaj...
No trénoval celkem dobře. Na jízdárně mluvil hrozně potichu. Furt nás tlačil k větším a větším výkonům (přiznám se, že z některých jeho skokových kombinací jsem vážně měla strach) No ale jinak fakt naučil
Mám na něj památku na ruce, 5 stehů měl svérázné způsoby, jak pobídnout koně do rychlejšího tempa - když jsem cválala na jízdárně, tak vběhl kobyle za zadek a vykopnul nohou. Z kobyly byl rázem tryskáč a já neustála skok
eavy
napsal(a):
Tak ty fakt nemám. Ještě napíšu kámoškám, jestli náhodou nějakou jeho fotku nemaj...
No trénoval celkem dobře. Na jízdárně mluvil hrozně potichu. Furt nás tlačil k větším a větším výkonům (přiznám se, že z některých jeho skokových kombinací jsem vážně měla strach) No ale jinak fakt naučil
Mám na něj památku na ruce, 5 stehů měl svérázné způsoby, jak pobídnout koně do rychlejšího tempa - když jsem cválala na jízdárně, tak vběhl kobyle za zadek a vykopnul nohou. Z kobyly byl rázem tryskáč a já neustála skok
No a jinak s ním byla legrace a o koních dovedl mluvit celej večer V době, kdy k nám jezdil a trénoval mě a kámošku, tak pracoval u p.Marka kousek za Kratochvílí. Několikrát jsme se tam byli podívat a bylo to tam úžasný
Solárko pro koníky, sprchové boxy, všechno pintlich...
eavy
napsal(a):
Hmm.a to vypadá jak klidas. Jezdí ale super,moc jsem mu v neděli fandila no a vyhrál
pralinka
napsal(a):
No...řekla bych, že více jak šikula. Můj koník je lekavý a vůbec má svá specifika, takže najezdit takového koně nebylo zřejmě jednoduché...
Ahoj Oli tak jsem něco našla na netu Petra V. Gazela začla makat