Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.4.2007 15:36

Ahoj Lufinko,

jsem rád, že se někdo ozval a tak posílám postupně pár foto.

Slunicko

20.4.2007 15:39

slunicka napsal(a):
Ahoj Lufinko,

Slunicko

tady můj koník Cesar - ten žlutý

20.4.2007 15:41

slunicka napsal(a):
tady můj koník Cesar - ten žlutý

a to je moje Pepča

22.4.2007 12:11

slunicka napsal(a):
a to je moje Pepča

Zdravím, ta první fotka je boží...tak nějak bych si to představovala:)
Já jsem kámoška od Lufinky a právě se spolu chystáme v létě na něco podobného...Jak už psala, chystáme se třeba právě i na Kružberk, myslím, že by nebylo pšatné, kdybysme se nějak třeba i čirou náhodičkou potkali:)Jsme totiž taky ze SM, tak byste nám mjholi dopoučit nějaké ty trasy:)
Já osobně byhc chtěla vyzkoušet tu jezdeckou stezklu po jeseníkách..
Tak se když tak někdo ozvěte, pokud ybste jeli taky, nebo kam jedete a jestli ybste přibrali ještě nějakého toho začátečníka..s koněm jsem byla max. na 3 dny pryč a njvíce v běsu jsem z toho, jak se proboha sbalím...:))
Jana

22.4.2007 16:29

kukinatost napsal(a):
Zdravím, ta první fotka je boží...tak nějak bych si to představovala:)
Já jsem kámoška od Lufinky a právě se spolu chystáme v létě na něco podobného...Jak už psala, chystáme se třeba právě i na Kružberk, myslím, že by nebylo pšatné, kdybysme se nějak třeba i čirou náhodičkou potkali:)Jsme totiž taky ze SM, tak byste nám mjholi dopoučit nějaké ty trasy:)
Já osobně byhc chtěla vyzkoušet tu jezdeckou stezklu po jeseníkách..
Tak se když tak někdo ozvěte, pokud ybste jeli taky, nebo kam jedete a jestli ybste přibrali ještě nějakého toho začátečníka..s koněm jsem byla max. na 3 dny pryč a njvíce v běsu jsem z toho, jak se proboha sbalím...:))
Jana

To je fakt, to by bylo fajn, kdyby jsme se třeba nějak domluvily, jak říká tady Janča.

22.4.2007 16:32

lufinka napsal(a):
To je fakt, to by bylo fajn, kdyby jsme se třeba nějak domluvily, jak říká tady Janča.

Taky posílám nějaké foto sebe a mé šimlaté Doris

22.4.2007 16:34

lufinka napsal(a):
Taky posílám nějaké foto sebe a mé šimlaté Doris

My o5

22.4.2007 16:37

lufinka napsal(a):
My o5

Jinak Pepča se mi líbí. Má pěknou barvu. Co to je za koníka? Z té fotky to nejde moc poznat...

23.4.2007 13:09

slunicka napsal(a):
Ahoj Lufinko,

Slunicko

Ahojky-taky máme za sebou pár vandříků s koníkama-tenhle odkaz je loňský,podzimní http://www.nannetka.estranky.cz/ clanky/akcicky-a-udalosti/vandr

za lomítkem za cz umazat mezeru
rubie

Přidejte reakci

Přidat smajlík