"Ty z moderky králíků 68"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

zvířátková

29.5.2007 05:44
zvířátková

Nazdárek! Je tu někdo? JO Andrej, zní to jako velký post, ale to bude tím, že my nemáme žádná oddělení. Je tu akorát jednatel, vedoucí, dělníci a já .

sadzi saj

29.5.2007 07:27
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Nazdárek! Je tu někdo? JO Andrej, zní to jako velký post, ale to bude tím, že my nemáme žádná oddělení. Je tu akorát jednatel, vedoucí, dělníci a já .

Ahojky, já se hlásím v rachotě Jo u nás je to podobné. Jednatel, vedoucí obch. oddělení, já a kluci ve skladu plus dvě kolegyně na půl úvazku, docela jsem zírala, že je to takový malý kolektiv, dřív jsem dělala na soudě, takže nás tam bylo hafo
Teda tady je dneska fakt hnusně. Ráno jsem chtěla jít jezdit, ale zbudila jsem se a pršelo, takže jsem nikam nejela to nemá cenu, protože to sice může přejít, ale taky nemusí a to tam pak člověk zbytečně je, takže mě to docela štve a je tu hnusně zataženo

zvířátková

29.5.2007 07:35
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Ahojky, já se hlásím v rachotě Jo u nás je to podobné. Jednatel, vedoucí obch. oddělení, já a kluci ve skladu plus dvě kolegyně na půl úvazku, docela jsem zírala, že je to takový malý kolektiv, dřív jsem dělala na soudě, takže nás tam bylo hafo
Teda tady je dneska fakt hnusně. Ráno jsem chtěla jít jezdit, ale zbudila jsem se a pršelo, takže jsem nikam nejela to nemá cenu, protože to sice může přejít, ale taky nemusí a to tam pak člověk zbytečně je, takže mě to docela štve a je tu hnusně zataženo

Tady je to denně otřes minimálně půl dne. Leje celou noc, ráno, přes den, furt. Včera jsme dorazili ke koníkům, hned jsem lítla kosit trávu, abych to stihla do buřiny, co se blížila. Sotva jsem to naložila a odvezla Čikimu, tak začalo lít. Dostal do žlabu, trávu, zavřela jsem ho do ohrádky a jelo se domů, co tam. Má trávu na baštění, takže se zabaví. Ale dost mě to štve, už je toho moc.

29.5.2007 07:35

sadzi saj napsal(a):

Ahoj! Tak tady je sice zataženo, ale my jsme rádi. Konečně tady večer pršelo, žádná hrůza se nekonala...někde na Lysé Hoře muselo být strašně, ale tady to šlo jěn slyšet a trochu zabouřilo. Hlavně že pršelo! A zrovna koukám, že i sluníčko sem tam vykoukne.
Zato Usa se dnes po dlouhé době změnila v painta...nevím, jak se ji to povedlo, ale vylisovala si na stehně a bříšku obr bobana.....

zvířátková

29.5.2007 08:21
zvířátková

lucky napsal(a):
Ahoj! Tak tady je sice zataženo, ale my jsme rádi. Konečně tady večer pršelo, žádná hrůza se nekonala...někde na Lysé Hoře muselo být strašně, ale tady to šlo jěn slyšet a trochu zabouřilo. Hlavně že pršelo! A zrovna koukám, že i sluníčko sem tam vykoukne.
Zato Usa se dnes po dlouhé době změnila v painta...nevím, jak se ji to povedlo, ale vylisovala si na stehně a bříšku obr bobana.....

Myslím, že by to stálo za foto. Vždyť my nemáme možnost pobavit se špinavou Uskou .

sadzi saj

29.5.2007 08:23
sadzi saj

lucky napsal(a):

No tak tady už prší a nevypadá to jen tak na nějakou přeháňku, ale včera bylo ještě hezky, svítilo sluníčko a naštěstí mi uschly obě deky pod sedlo i podbřišník, takže to jsem ráda. To bude dneska zase Elča trčet doma, tak to si zítra užiju veselou vyjížďku, jsem psala majitelce stáje, ať mi ji aspoň vylonžuje, tak snad nebude lejt celý den.

29.5.2007 08:37

sadzi saj napsal(a):
No tak tady už prší a nevypadá to jen tak na nějakou přeháňku, ale včera bylo ještě hezky, svítilo sluníčko a naštěstí mi uschly obě deky pod sedlo i podbřišník, takže to jsem ráda. To bude dneska zase Elča trčet doma, tak to si zítra užiju veselou vyjížďku, jsem psala majitelce stáje, ať mi ji aspoň vylonžuje, tak snad nebude lejt celý den.

Já bych se styděla! Takový paint.Blééé
Jinak s ní fakt není moc čištění, ale jednou za čas se stane, že si nějak blbě hodí bobana a pak vyvalí v noci zadek jinde.....

muchli muchli

29.5.2007 09:40

lucky napsal(a):
Já bych se styděla! Takový paint.Blééé
Jinak s ní fakt není moc čištění, ale jednou za čas se stane, že si nějak blbě hodí bobana a pak vyvalí v noci zadek jinde.....

muchli muchli

Ahojky,

tak já se dneska flákám na chalupě
Co vy, jak to jde v práci ?

Tak co Andreo, jak to vidíš o tom víkendu ? No, třeba bych dříve vylezla a něco jsme podnikly ?
Třeba už bude zase lepší počasí ... Před chvílí tu zase pršelo
Včera bylo ještě pěkně ... fotila jsem Báru v máku, tak se máte snad na co těšit ...
Snad to dneska nějak stáhnu

29.5.2007 09:46

blanche napsal(a):
Ahojky,

Tak co Andreo, jak to vidíš o tom víkendu ? No, třeba bych dříve vylezla a něco jsme podnikly ?
Včera bylo ještě pěkně ... fotila jsem Báru v máku, tak se máte snad na co těšit ...

Páni! Mák!!! Závidím! To my tady nikde široko daleko nemáme. Bééé. Já chci takyyyy!!!!!! Se máš
Moc se těším na krásné fotky

Tady se udělalo krásně a já jdu vykoupat stehno a břicho té mojí špindíře

sadzi saj

29.5.2007 09:48
sadzi saj

blanche napsal(a):
Ahojky,

Jé ahoj Blani,

se máš, já v práci a žádná práce, takže se mám prý jít flákat, říkala vedoucí tak prolejzám stránky našich prodejců, zda dodržují ceny a u toho se flákám teda

No jestli chceš, tak můžeme. Já můžu v sobotu, v neděli přijede Katka. Dneska jsem chtěla jít ráno, ale zbudila jsem se a začlo pršet, takže jsem nakonec nikam nejela , tak jsem psala Zuzce, ať ji veme aspoň na lonž, takže to bude zítra odpo zase vyjížďka, snad už nebude tak hnusně. Tady na Mělníku taky lilo, ale teď je už zase klid.

29.5.2007 09:49

lucky napsal(a):
Páni! Mák!!! Závidím! To my tady nikde široko daleko nemáme. Bééé. Já chci takyyyy!!!!!! Se máš
Moc se těším na krásné fotky

Tady se udělalo krásně a já jdu vykoupat stehno a břicho té mojí špindíře

NO, nemáš co závidět ... byla to spíš vojtěška a mák jen občas, tak jsem musela dopodřepu a mák dát před ní ... no, něco červeného se mi před ní povedlo nahonit, ale jako od Míčka to fakt nebude ...

Bařruška měla včera zase zelenou kštici a hřívu, tak jsem jí to musela umýt alespoňv kýblu

29.5.2007 09:50

sadzi saj napsal(a):
Jé ahoj Blani,

se máš, já v práci a žádná práce, takže se mám prý jít flákat, říkala vedoucí tak prolejzám stránky našich prodejců, zda dodržují ceny a u toho se flákám teda

No jestli chceš, tak můžeme. Já můžu v sobotu, v neděli přijede Katka. Dneska jsem chtěla jít ráno, ale zbudila jsem se a začlo pršet, takže jsem nakonec nikam nejela , tak jsem psala Zuzce, ať ji veme aspoň na lonž, takže to bude zítra odpo zase vyjížďka, snad už nebude tak hnusně. Tady na Mělníku taky lilo, ale teď je už zase klid.

OK, tak tu sobotu bych brala ... co znamená " ráno " ?

sadzi saj

29.5.2007 09:52
sadzi saj

blanche napsal(a):
OK, tak tu sobotu bych brala ... co znamená " ráno " ?

no právě, u nás se koně krmí většinou kolem deváté až dýl, takže vyjed tak na osmou bych to viděla jako dobrý, dýl už je to asi blbý, tak záleží, jak se ti chce, jestli vstaneš nebo ne, škoda, že nemůžeš zítra.

29.5.2007 09:55

sadzi saj napsal(a):
no právě, u nás se koně krmí většinou kolem deváté až dýl, takže vyjed tak na osmou bych to viděla jako dobrý, dýl už je to asi blbý, tak záleží, jak se ti chce, jestli vstaneš nebo ne, škoda, že nemůžeš zítra.

NO, zítra budu v práci )
Tak na tu 8h na kůň ?

Taky podle počasí ... Kam to vidíš ? Voda ? Nebo jetel ?

sadzi saj

29.5.2007 10:00
sadzi saj

blanche napsal(a):
NO, zítra budu v práci )
Tak na tu 8h na kůň ?

Taky podle počasí ... Kam to vidíš ? Voda ? Nebo jetel ?

Ty jo fakt kvůli mě vstaneš jo, to si hodná
No bylo by dobrý, kdyby to šlo, být u mě na tu osmou hodinu, aby jsme vyrazili a jelikož když vidím to počasí, mohli by jsme jed na ten jetel, snad to ještě neodkvetlo.

29.5.2007 10:02

sadzi saj napsal(a):
Ty jo fakt kvůli mě vstaneš jo, to si hodná
No bylo by dobrý, kdyby to šlo, být u mě na tu osmou hodinu, aby jsme vyrazili a jelikož když vidím to počasí, mohli by jsme jed na ten jetel, snad to ještě neodkvetlo.

OK, když se vykopu, tak na tu 8h jsem u tebe
Snad i s foťákem

Zítra Ti snad nějaké fotky už naposílám ... Samozřejmě z práce
Doufám, že sem pak nějakou fotku budu moc dát ... jak mi to z práce nešlo

sadzi saj

29.5.2007 10:04
sadzi saj

blanche napsal(a):
Snad i s foťákem

Ok, budu se snažit být už připravená, aby si na mě nemusela čekat jako minule
Ty jo, to budu mít zase vstávací víkend, já se snad už nevyspím o víkendu

Jé, tak to se už moc těším

29.5.2007 10:04

blanche napsal(a):
Snad i s foťákem

Tak se zatím mějte děvčata, jdu něco uklohnit k žvanci a pak hurá na koníky
Večer ale valim do Praglu a zítra do Kolbenky

29.5.2007 10:05

sadzi saj napsal(a):
Ok, budu se snažit být už připravená, aby si na mě nemusela čekat jako minule
Ty jo, to budu mít zase vstávací víkend, já se snad už nevyspím o víkendu

Jé, tak to se už moc těším

Já taky

sadzi saj

29.5.2007 10:07
sadzi saj

blanche napsal(a):

Tak pá pá a máš ranní nebo noční??

zvířátková

29.5.2007 10:08
zvířátková

blanche napsal(a):

No, to už se mi snad vysmíváte s tím hezkým počasím, ne? Tady se táááák zatáhlo, že je venku úplná tma. Kdybych si zasnula, tak si můžu schrupnout jak v noci No, ta pole vám taky závidim, tady taky kolem o ničem nevim.

29.5.2007 10:13

sadzi saj napsal(a):
Tak pá pá a máš ranní nebo noční??

Zítra a pozítří mám denní

29.5.2007 10:14

zvířátková napsal(a):
No, to už se mi snad vysmíváte s tím hezkým počasím, ne? Tady se táááák zatáhlo, že je venku úplná tma. Kdybych si zasnula, tak si můžu schrupnout jak v noci No, ta pole vám taky závidim, tady taky kolem o ničem nevim.

Nic si z toho nedělej ... tady u nás zásadně prší, když dotáhnu podbříšník

Tak zatím pá pá

sadzi saj

29.5.2007 10:16
sadzi saj

blanche napsal(a):
Zítra a pozítří mám denní

Jé, tak aspoň budu mít s kým pokecat v práci, se těším

sadzi saj

29.5.2007 10:21
sadzi saj

blanche napsal(a):
Nic si z toho nedělej ... tady u nás zásadně prší, když dotáhnu podbříšník

Tak zatím pá pá

Jo jo Leo přesně, jak píše Blanka, tady nasedláš a jenom co dostrojíš koně, začne lejt, pak už jsme prostě jezdili v dešti, protože to se fakt nedalo Jinak tady je taky hnusně zataženo, takže jenom Lucky se má nejlíp, že má sluníčko

zvířátková

29.5.2007 10:54
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Jo jo Leo přesně, jak píše Blanka, tady nasedláš a jenom co dostrojíš koně, začne lejt, pak už jsme prostě jezdili v dešti, protože to se fakt nedalo Jinak tady je taky hnusně zataženo, takže jenom Lucky se má nejlíp, že má sluníčko

Tak to je potom možná ještě víc k nasr.... Já se aspoň nechystam vůbec

29.5.2007 11:04

zvířátková napsal(a):
Tak to je potom možná ještě víc k nasr.... Já se aspoň nechystam vůbec

no jo, sluníčko sice je, ale povichr hrozný
chtěla jsem jet na vyjížďku, ale asi by měl odneslo...děsné

29.5.2007 11:21

zvířátková napsal(a):

Tak holky, byla jsem ve stáji dát Use oběd a slečna chrněla...venku je povichr a ona tam nechce být v tom větru, tak šla chrnět. No a já ji sypla oběd do žlabu, Usa vyskočila a zeď zaduněla. Ta koza se tak jebla do hlavy, že chodí po stáji, třepe hlavou, tře si ji o nožky...asi se ji zatmělo před očima. (to bude boule) Má u ucha stržené trošku chlupy (jakoby na tom čele toho měla málo....) .

Máte taky tak střelené koně? Má stáj jako obývák a ještě se tam málem probourá zeď!!!!

sadzi saj

29.5.2007 11:59
sadzi saj

lucky napsal(a):
Tak holky, byla jsem ve stáji dát Use oběd a slečna chrněla...venku je povichr a ona tam nechce být v tom větru, tak šla chrnět. No a já ji sypla oběd do žlabu, Usa vyskočila a zeď zaduněla. Ta koza se tak jebla do hlavy, že chodí po stáji, třepe hlavou, tře si ji o nožky...asi se ji zatmělo před očima. (to bude boule) Má u ucha stržené trošku chlupy (jakoby na tom čele toho měla málo....) .

Máte taky tak střelené koně? Má stáj jako obývák a ještě se tam málem probourá zeď!!!!

No to Elča má občas taky takový úlety. Nedávno mi v půl desátý večer psala majitelka stáje, že Elí si nějakým záhadným způsobem v takovým velkým boxe servala o něco klkák a ještě si stačila udělat modřinu mezi žuchvama, jsme nechápali, jak to dokázala

29.5.2007 12:11

sadzi saj napsal(a):
No to Elča má občas taky takový úlety. Nedávno mi v půl desátý večer psala majitelka stáje, že Elí si nějakým záhadným způsobem v takovým velkým boxe servala o něco klkák a ještě si stačila udělat modřinu mezi žuchvama, jsme nechápali, jak to dokázala

no, já češu na dvoře teď psy a Usa se pase vedle na zahradě...pak půjdeme za koníky. Ale dávala jsem ji ohlávku a myla ty fleky od bobanů a bylo vidět, že ji to bolí. Trpí, když ji na sáhnu a i s ohlávkou třepala hlavou...má už řádnou bouli...je nemehlo, no. Udělala si to sama.

zvířátková

29.5.2007 12:37
zvířátková

lucky napsal(a):
no, já češu na dvoře teď psy a Usa se pase vedle na zahradě...pak půjdeme za koníky. Ale dávala jsem ji ohlávku a myla ty fleky od bobanů a bylo vidět, že ji to bolí. Trpí, když ji na sáhnu a i s ohlávkou třepala hlavou...má už řádnou bouli...je nemehlo, no. Udělala si to sama.

No, to je teda šikulka.

29.5.2007 12:48

zvířátková napsal(a):
No, to je teda šikulka.

no to je...asi ji to hezky bolí. Bude mít otřes mozku
Tak jsem dočesala Fabbyho, ještě Darése(to bude větší dřina, má kožich jako by čekal zimu)...musela jsem si tady jít sednout s něčím malým k jídlu, jinak umřu....a pak Usu a alou za koníky. Ovšem s tím ježděním to vidím bledě. Vítr čím dál větší, místy má Usa ocas za ušima...vidím to na procházku...možná se zase zastavíme v kruhovce. Dnes není takové vedro a mohla by i něco dělat. Včera to bylo takové lehounké v tom vedru.

sadzi saj

29.5.2007 16:42
sadzi saj

lucky napsal(a):
no to je...asi ji to hezky bolí. Bude mít otřes mozku
Tak jsem dočesala Fabbyho, ještě Darése(to bude větší dřina, má kožich jako by čekal zimu)...musela jsem si tady jít sednout s něčím malým k jídlu, jinak umřu....a pak Usu a alou za koníky. Ovšem s tím ježděním to vidím bledě. Vítr čím dál větší, místy má Usa ocas za ušima...vidím to na procházku...možná se zase zastavíme v kruhovce. Dnes není takové vedro a mohla by i něco dělat. Včera to bylo takové lehounké v tom vedru.

Ahoj holky, tak kde to vázne, to tu nikdo není Já už doma z rachoty a kuchtím něco dobrého k jídlu a samo jsem zjistila, že jsem si zase koupila jiný maso, než jsem chtěla Zítra razím odpo za Elčou, tak snad už bude lepší počasí, teď tu svítí sluníčko, ale fouká hnusný vítr a je docela kosa

29.5.2007 17:46

sadzi saj napsal(a):
Ahoj holky, tak kde to vázne, to tu nikdo není Já už doma z rachoty a kuchtím něco dobrého k jídlu a samo jsem zjistila, že jsem si zase koupila jiný maso, než jsem chtěla Zítra razím odpo za Elčou, tak snad už bude lepší počasí, teď tu svítí sluníčko, ale fouká hnusný vítr a je docela kosa

Teda ta Usinka je ale šikovná.No Falík se taky koilkrát praští do hlavy o stěnu,když se se rychle vrhá na seno..to jsou rány,že si říkam,že mu snad musela ta hlava prasknout.Mě se taky docela často podaří se praštit do hlavy ve stáji.Jsou tam nádherný stropní oblouky...jenže v momentě,kdy kydam v místě u stěny,kde jsou níž a praštim se,tak mi už tak nádherný nepřipadaj

sadzi saj

29.5.2007 18:06
sadzi saj

bbb napsal(a):
Teda ta Usinka je ale šikovná.No Falík se taky koilkrát praští do hlavy o stěnu,když se se rychle vrhá na seno..to jsou rány,že si říkam,že mu snad musela ta hlava prasknout.Mě se taky docela často podaří se praštit do hlavy ve stáji.Jsou tam nádherný stropní oblouky...jenže v momentě,kdy kydam v místě u stěny,kde jsou níž a praštim se,tak mi už tak nádherný nepřipadaj

Teda Falík je fakt krasavec, kolik měří? To je tvůj koník. Se máte, že máte, kde plavit, to mi tady nic moc.

29.5.2007 18:27

sadzi saj napsal(a):
Teda Falík je fakt krasavec, kolik měří? To je tvůj koník. Se máte, že máte, kde plavit, to mi tady nic moc.

Děkuju za pochvalu.Tvoje kobča má moc krásnou barvičku!

Falíček patří hiporehabilitačnímu sdružení,který vede a založila mamka.Já se o něj staram,jezdim ho ,pomáham s ním při hipoterapii...no jsme splu pořád. A v pátek slavíme s Falíkem čtyřleté výročí!

sadzi saj

29.5.2007 18:44
sadzi saj

bbb napsal(a):
Děkuju za pochvalu.Tvoje kobča má moc krásnou barvičku!

Falíček patří hiporehabilitačnímu sdružení,který vede a založila mamka.Já se o něj staram,jezdim ho ,pomáham s ním při hipoterapii...no jsme splu pořád. A v pátek slavíme s Falíkem čtyřleté výročí!

Jé dík moc a nemáš náhodou taky ryzáčka?? Nebo si tě pletu s někým, kdo má podobný nick myslím, že by se měl koník jmenovat Čirč

Ty jo, tak to máš fajn. Tak to Vám gratuluju. Já měla kobču teď v dubnu rok

29.5.2007 18:54

sadzi saj napsal(a):
Jé dík moc a nemáš náhodou taky ryzáčka?? Nebo si tě pletu s někým, kdo má podobný nick myslím, že by se měl koník jmenovat Čirč

Ty jo, tak to máš fajn. Tak to Vám gratuluju. Já měla kobču teď v dubnu rok

Nene,Čirče má jiná barbucha,jde jen o schodu nicků...

Moc hezká fotečka!!!Sluší vám to tam!Co všechno spolu děláte?

sadzi saj

29.5.2007 19:57
sadzi saj

bbb napsal(a):

No dík za pochvalu, ale sed nic moc, předkláním se, hrbím záda, ramena dozadu...., ale proto jsem chtěla, aby mě někdo nafotil, protože si pak člověk aspoň líp uvědomí ty chyby co dělá nebo aspoň mě to pomáhá. Já jezdila hodně dlouho bez sedla, takže mám různé zlozvyky a trochu mi trvalo si zvyknout a srovnat se v sedle. No a podařilo se mi nám s kobčou sehnat supr trenérku, takže od asi února/března trénujeme základy, už začínáme pomalu skákat, ale chtěla bych se víc věnovat drezuře, ale nevím, zda to půjde, kobylka je trochu nerv a byla špatně ježděná, ale uvidíme, snad to nějak zvládneme a příští rok možná ZZVJ, ale to jsou jenom takový nesmělý plány

29.5.2007 19:58

bbb napsal(a):

ahoj! teda ty plavící fotky závidím. Tolik volné vody tady nikde nemám. Do přehrady v Bašce se nesmí a na Olešnou je to daleko, ale chysr¨tám se tam letos taky. V řece není tolik možností.
A ta fotečka ve cvalu je hezká...já chci taky!!!!

My si dnes s Usou vyšláply na pořádnou vycházku do kopečků...obě pěšky..známí si opět dělali srandu, proč ji nevezmu na záda, aby se Usa svezla . Proč je tak nepochopitelné, že ji denně neotravuji na hřbetě..zítra mám naplánovanou vyjížďku, tak jsme prostě dnes šly pěšky...

Bylo nádherně, krásně jsme si to užily a pak jsem se zastavila ještě u Dvořáka a Usu pustila s koníky. Vylítali se a vyřádili, pak jsme kydali a s Dvořákem kecali dost dlouho. Koně se pak zavřeli a my s Usou šly domů. Ještě jsme se zastavily v potoce napít a vykoupat nožičky a domů už by došla sama....

30.5.2007 06:37

lucky napsal(a):
ahoj! teda ty plavící fotky závidím. Tolik volné vody tady nikde nemám. Do přehrady v Bašce se nesmí a na Olešnou je to daleko, ale chysr¨tám se tam letos taky. V řece není tolik možností.
A ta fotečka ve cvalu je hezká...já chci taky!!!!

My si dnes s Usou vyšláply na pořádnou vycházku do kopečků...obě pěšky..známí si opět dělali srandu, proč ji nevezmu na záda, aby se Usa svezla . Proč je tak nepochopitelné, že ji denně neotravuji na hřbetě..zítra mám naplánovanou vyjížďku, tak jsme prostě dnes šly pěšky...

Bylo nádherně, krásně jsme si to užily a pak jsem se zastavila ještě u Dvořáka a Usu pustila s koníky. Vylítali se a vyřádili, pak jsme kydali a s Dvořákem kecali dost dlouho. Koně se pak zavřeli a my s Usou šly domů. Ještě jsme se zastavily v potoce napít a vykoupat nožičky a domů už by došla sama....

Ahojky,

tak co, kdo je v rachotě ?
Mě trefí ... mám tu fotky a nejdou mi sem vložit

sadzi saj

30.5.2007 06:56
sadzi saj

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak co, kdo je v rachotě ?
Mě trefí ... mám tu fotky a nejdou mi sem vložit

Ahojky,

hlásím se v rachotě
Tak to je pech, to je divný co? Tak to zkus restartovat. Mě zase v práci nešel celý den EQCH po tom, co to stěhovali na jinou doménu a v práci mi to hází webovky www.chovkoni.cz a přitom doma mi to normálně přešlo a zůstalo jako equichannel, takže ta technika, to je věc

zvířátková

30.5.2007 07:13
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

hlásím se v rachotě
Tak to je pech, to je divný co? Tak to zkus restartovat. Mě zase v práci nešel celý den EQCH po tom, co to stěhovali na jinou doménu a v práci mi to hází webovky www.chovkoni.cz a přitom doma mi to normálně přešlo a zůstalo jako equichannel, takže ta technika, to je věc

Já se samozřejmě hlásím taky . Akorát je šéfík dneska nějak moc aktivní a tak furt musím něco dělat. No, to je úroveň

30.5.2007 07:38

zvířátková napsal(a):
Já se samozřejmě hlásím taky . Akorát je šéfík dneska nějak moc aktivní a tak furt musím něco dělat. No, to je úroveň

NO, mě sem nejdou ani fotky a v práci zatím nevím co dříve
Až všichni odjedou a vyfakturuju je, tak jsem tu

Andreo, když Ti něco naposílám, dáš to sem ?
Já ... bohužel
Restartovala už několikrát ...
Ještě mi tu zlobí pracovní net a program co máme na recepci ... to bude asi fajne den

sadzi saj

30.5.2007 07:43
sadzi saj

blanche napsal(a):
NO, mě sem nejdou ani fotky a v práci zatím nevím co dříve
Až všichni odjedou a vyfakturuju je, tak jsem tu

Andreo, když Ti něco naposílám, dáš to sem ?
Já ... bohužel
Restartovala už několikrát ...
Ještě mi tu zlobí pracovní net a program co máme na recepci ... to bude asi fajne den

Jo jasně, tak mi to přepošli a já se tady pokusím ti to sem naházet.
Tak to ti nezávidím, znám to z bývalé práce, jak nejde program, je to vopruz a nemůžete tam mít nějakou poruchu??

30.5.2007 07:44

sadzi saj napsal(a):
Jo jasně, tak mi to přepošli a já se tady pokusím ti to sem naházet.
Tak to ti nezávidím, znám to z bývalé práce, jak nejde program, je to vopruz a nemůžete tam mít nějakou poruchu??

Jako poruchu vidím celý hotel
Tak Ti to pošlu na mail

sadzi saj

30.5.2007 07:48
sadzi saj

blanche napsal(a):
Jako poruchu vidím celý hotel
Tak Ti to pošlu na mail

Tak to byla dobrá hláška.

Pošli

30.5.2007 07:51

sadzi saj napsal(a):

Pošli

Ahoj! Tak to jsme se tady hezky sešli, co?

zvířátková

30.5.2007 07:51
zvířátková

sadzi saj napsal(a):

Pošli

S těma fotkama je to k vzteku, ale super nápad, aby to tam dal někdo jiný, to by mě nenapadlo .

30.5.2007 07:53

zvířátková napsal(a):
S těma fotkama je to k vzteku, ale super nápad, aby to tam dal někdo jiný, to by mě nenapadlo .

Jo aha, tak mě nejdou poslat mailem ani fotky !!!! No mě asi dneska odvezou

Až bude klidněji, tak to zkusím z PC pro hosty ...
Tak technika tu asi opravdu odchází komplet

sadzi saj

30.5.2007 07:58
sadzi saj

blanche napsal(a):
Jo aha, tak mě nejdou poslat mailem ani fotky !!!! No mě asi dneska odvezou

Až bude klidněji, tak to zkusím z PC pro hosty ...
Tak technika tu asi opravdu odchází komplet

Cože?? No to je v ..... já pořád otvírám mail a říkám si, kde ty fotky vězí. Ale tohle je už fakt divný a normální mail ti jde poslat?? Asi tam máte nějakou poruchu

30.5.2007 08:02

sadzi saj napsal(a):
Cože?? No to je v ..... já pořád otvírám mail a říkám si, kde ty fotky vězí. Ale tohle je už fakt divný a normální mail ti jde poslat?? Asi tam máte nějakou poruchu

No firemní mail nemůžu ani přeposlat ... Maximálně mi něco přijde ... ale nemůžu odeslat ani přílohu ...

Hele, kdybych dneska nenapsala sem ... tak to je jasný
Technika se rozpadla

sadzi saj

30.5.2007 08:03
sadzi saj

blanche napsal(a):
No firemní mail nemůžu ani přeposlat ... Maximálně mi něco přijde ... ale nemůžu odeslat ani přílohu ...

Hele, kdybych dneska nenapsala sem ... tak to je jasný
Technika se rozpadla

Tak to ti nezávidím, ale třeba se to nějak rozhýbe, pokud se to nerozpadne úplně

30.5.2007 08:21

sadzi saj napsal(a):
Tak to ti nezávidím, ale třeba se to nějak rozhýbe, pokud se to nerozpadne úplně

tEDA TO JE K ZVTEKU. a já se tak těšila na fotky!!!! V máku!

30.5.2007 08:31

lucky napsal(a):
tEDA TO JE K ZVTEKU. a já se tak těšila na fotky!!!! V máku!

Tak už ani fax pořádně nefaxuje

Holky, asi to tu balim

30.5.2007 08:33

blanche napsal(a):
Tak už ani fax pořádně nefaxuje

Holky, asi to tu balim

jasně, zabalto, vypněte všechno a jděte domů

sadzi saj

30.5.2007 08:38
sadzi saj

lucky napsal(a):
jasně, zabalto, vypněte všechno a jděte domů

Teda a já se těšila na fotečky, to je pech

30.5.2007 09:40

sadzi saj napsal(a):
Teda a já se těšila na fotečky, to je pech

Něco jsem Ti poslala z kompu v hale ... jedinej fachá ... ale je nejpomalejší

sadzi saj

30.5.2007 09:58
sadzi saj

blanche napsal(a):
Něco jsem Ti poslala z kompu v hale ... jedinej fachá ... ale je nejpomalejší

Jo jo už to mám, tak dámy, taky je Baruška s mákem

30.5.2007 09:59

zvířátková napsal(a):

Aááá, moje záchrana
Dííííky

sadzi saj

30.5.2007 10:00
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Jo jo už to mám, tak dámy, taky je Baruška s mákem

Vše autorka naše Blaňule

A tady jedna úděsná Elí, ta fotka mi přijde strašná, strašidelná, vyvalený oči, nechápu, proč pořád otvírá tu hubu a to tam mám prověšenou otěž nějaký její šílený zlozvyk

30.5.2007 10:04

sadzi saj napsal(a):
Vše autorka naše Blaňule

A tady jedna úděsná Elí, ta fotka mi přijde strašná, strašidelná, vyvalený oči, nechápu, proč pořád otvírá tu hubu a to tam mám prověšenou otěž nějaký její šílený zlozvyk

Nááhodou, mě se líbí ... je to docela zajímavý ... ale opravdu i trošku strašidelný

buggyna

30.5.2007 10:17
buggyna

sadzi saj napsal(a):
Vše autorka naše Blaňule

co si stěžuješ????Máš usměvavou kobču

30.5.2007 10:24

blanche napsal(a):
Aááá, moje záchrana
Dííííky

.

30.5.2007 10:25

zvířátková napsal(a):

.

30.5.2007 10:26

zvířátková napsal(a):

Najdi rozdíl

30.5.2007 10:27

blanche napsal(a):
Najdi rozdíl

Huráááá, záchrana ... něco jsem sem nastrkala i z haly

sadzi saj

30.5.2007 10:28
sadzi saj

blanche napsal(a):
Nááhodou, mě se líbí ... je to docela zajímavý ... ale opravdu i trošku strašidelný

No zajímavý to je určitě, takový no má to prostě zajímavou atmosféru, zkus to poslat do té soutěže, každý měsíc můžeš jedno foto hele třeba vyhraješ

sadzi saj

30.5.2007 10:29
sadzi saj

buggyna napsal(a):
co si stěžuješ????Máš usměvavou kobču

No já už jsem tak zdeformovaná z toho věčnýho čtení a študování správnýho ježdění, tudíš, když kůň takhle otevírá hubu, je něco špatně s rukou jezdce, přilnutím, prostě to značí nějaké negativum, tak proto

sadzi saj

30.5.2007 10:30
sadzi saj

blanche napsal(a):
.

Tahle je nádherná, to krčisko

sadzi saj

30.5.2007 10:31
sadzi saj

blanche napsal(a):
Huráááá, záchrana ... něco jsem sem nastrkala i z haly

Supr dvojčata

Tak přidávám Báru a Elí

30.5.2007 10:55

sadzi saj napsal(a):
Supr dvojčata

Tak přidávám Báru a Elí

krásné fotky a v tom máku to nemá chybu. Navíc se povedlo to trochu děsivé nebe, ty mraky jsou zajímavé. Fakt to má atmosféru. Moc povedené

buggyna

30.5.2007 10:57
buggyna

sadzi saj napsal(a):
No já už jsem tak zdeformovaná z toho věčnýho čtení a študování správnýho ježdění, tudíš, když kůň takhle otevírá hubu, je něco špatně s rukou jezdce, přilnutím, prostě to značí nějaké negativum, tak proto

to sice jóó,to máš to samý s vyplazováním jazyka přez udidlo....ale pokaždý to o tom nevypovídá...

30.5.2007 11:03

lucky napsal(a):
krásné fotky a v tom máku to nemá chybu. Navíc se povedlo to trochu děsivé nebe, ty mraky jsou zajímavé. Fakt to má atmosféru. Moc povedené

Jééé, děkuju
Ale přesvědčit jí, aby nežrala ... no hrúúúúza !!!!
Něco pak sem ještě dám ... až bude chvíli času - zajdu do haly

sadzi saj

30.5.2007 11:04
sadzi saj

buggyna napsal(a):
to sice jóó,to máš to samý s vyplazováním jazyka přez udidlo....ale pokaždý to o tom nevypovídá...

No pokaždé asi ne, jde o to, že Elí to dělá i když zahodíš otěže nebo je máš volný skoro prověšený. Tady na poli čučákovala po autu

sadzi saj

30.5.2007 11:07
sadzi saj

blanche napsal(a):
Jééé, děkuju

Tak já ještě přidám Blanky výtvor, tahle je moc pěkná, se mi fakt líbí a i jsem dostala pochvalu od trenérky, že tam mám přímo předpisový sed

30.5.2007 11:10

blanche napsal(a):
Jééé, děkuju

no to oni jsou všichni nenažraní...teda ta moje alespoň strašně
moc se těším na dašlí fotečky. Je škoda, že u nás není mák....červená by holčí slušela

30.5.2007 11:11

lucky napsal(a):
no to oni jsou všichni nenažraní...teda ta moje alespoň strašně
moc se těším na dašlí fotečky. Je škoda, že u nás není mák....červená by holčí slušela

30.5.2007 11:12

sadzi saj napsal(a):
Tak já ještě přidám Blanky výtvor, tahle je moc pěkná, se mi fakt líbí a i jsem dostala pochvalu od trenérky, že tam mám přímo předpisový sed

no to je nádherná fotka! Já chci taky! Mě nikdo nefotí. Tak krásné fotky! Ten les je pohádkový

buggyna

30.5.2007 11:12
buggyna

sadzi saj napsal(a):
No pokaždé asi ne, jde o to, že Elí to dělá i když zahodíš otěže nebo je máš volný skoro prověšený. Tady na poli čučákovala po autu

njn,taky je to pani v nejlepších letech tak má taky svý "mušky" a nebo nezkoušelas třeba jiný udidlo??a nebo mě eště napadlo co zoubky...protože kámoška teď zvala na svýho valáška zubaře aby mu je zahobloval,nebo či co.Špatně se mu papalo a špatně se uzdil.Už to taky neni žádnej mladej.

30.5.2007 11:16

lucky napsal(a):

To jo ... chtělo by to ale víc ... tohle je fakt jen troška ... má ještě pupata, tak musím ještě vyrazit ... je to ale blízko kolejí, tak tam sama nejdu

Já bych Tě ráda někdy nafotila Ale jste dost daleko

Tak to trenérka viděla už moje fotky taky, jo ?

sadzi saj

30.5.2007 11:25
sadzi saj

lucky napsal(a):
no to je nádherná fotka! Já chci taky! Mě nikdo nefotí. Tak krásné fotky! Ten les je pohádkový

Jo tak to bude Blanka ráda, já ji nemít, tak taky žádný fotky s kobylou nemám, ale jenom samotnou Elču, takže jsem ráda, že občas dorazí a něco nafotí a já se pak aspoň vidím a líp si i uvědomím ty svý chyby Jo má to zajímavou atmosféru.

sadzi saj

30.5.2007 11:29
sadzi saj

buggyna napsal(a):
njn,taky je to pani v nejlepších letech tak má taky svý "mušky" a nebo nezkoušelas třeba jiný udidlo??a nebo mě eště napadlo co zoubky...protože kámoška teď zvala na svýho valáška zubaře aby mu je zahobloval,nebo či co.Špatně se mu papalo a špatně se uzdil.Už to taky neni žádnej mladej.

No mě to ani nevadí, že to dělá, ale pak to blbě vypadá, že ji chudinku týrám a vysvětluj to někomu Dřív byla ježděná na olivě a u Zuzky mi na ni Michal dal gumový udidlo a chodí na něm o 100 % líp, s tou olivou si hrozně hrála, přehazovala i jazyk, proto si myslím, že je to nějaký zlozvyk, na tom gumovém je to mnohem lepší. Zoubky jsou taky možný, to je většinou u mlaďochů vlčáky, ale když jsem ji přivezla, koukal mi na to vet, co dělá i zuby a ok, taková běžná údržba, ale nic, co by mohlo vadit udidlu. No škoda, že jsem si na to nevzpomněla, když u mě teď zase byl.

sadzi saj

30.5.2007 11:31
sadzi saj

blanche napsal(a):
To jo ... chtělo by to ale víc ... tohle je fakt jen troška ... má ještě pupata, tak musím ještě vyrazit ... je to ale blízko kolejí, tak tam sama nejdu

Já bych Tě ráda někdy nafotila Ale jste dost daleko

Tak to trenérka viděla už moje fotky taky, jo ?

For Lucky : Teda Usinka má supr velkem bejvák

Blanche: No jasně, jsem se musela hned pochlubit, hlavně jsem taky potřebovala vědět, zda můj sed je takhle ok, jelikož mám problémy s tím předkláněním

30.5.2007 11:47

zvířátková napsal(a):

.

30.5.2007 11:48

zvířátková napsal(a):

.

30.5.2007 11:49

sadzi saj napsal(a):
For Lucky : Teda Usinka má supr velkem bejvák

Blanche: No jasně, jsem se musela hned pochlubit, hlavně jsem taky potřebovala vědět, zda můj sed je takhle ok, jelikož mám problémy s tím předkláněním

A to máš trenéra i on-line ?

zvířátková

30.5.2007 12:00
zvířátková

blanche napsal(a):
.

Tak samozřejmě Blanička nezklamala, opět má úchvatné fotky. Ty máky jsou super. Všímám si, že Baruš taky ve všem vynikne, i v těch podzimních zlatějších barvách. No a Andreu taky krásně nafotila, krásné krajiny to pole nebo les, Elí je fešanda.

Jinak koukám, že jedinej, kdo tu maká, jsem já .

zvířátková

30.5.2007 12:01
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Tak samozřejmě Blanička nezklamala, opět má úchvatné fotky. Ty máky jsou super. Všímám si, že Baruš taky ve všem vynikne, i v těch podzimních zlatějších barvách. No a Andreu taky krásně nafotila, krásné krajiny to pole nebo les, Elí je fešanda.

Jinak koukám, že jedinej, kdo tu maká, jsem já .

Jo a jak jsi jí teda donutila nežrat?

sadzi saj

30.5.2007 12:04
sadzi saj

blanche napsal(a):
A to máš trenéra i on-line ?

No jasně. Trenérka je v práci taky na mailu, jak má čas, takže jsme spolu v kontaktu i přes týden přes net, protože si ne všechno stačíme říct během výcvikové hodiny a já jí píšu, jak probíhá můj trénink v týdnu apod.

30.5.2007 12:14

zvířátková napsal(a):
Jo a jak jsi jí teda donutila nežrat?

Když nás rvala přes pole, tak to pak jeden lepanec spravil

Ba ne ... něco jí zaujalo v dálce, ale moc dlouho to netrvalo ...

NO, tak dneska tu mám dost práce taky
Technika nespolupracuje a blíží se konec měsíce - to bude zase asi katasrofa

30.5.2007 12:16

zvířátková napsal(a):

.

buggyna

30.5.2007 12:17
buggyna

sadzi saj napsal(a):

v tom poli ste fakt kráááásnýýý

30.5.2007 12:17

zvířátková napsal(a):

.

30.5.2007 12:18

zvířátková napsal(a):

sadzi saj

30.5.2007 12:38
sadzi saj

buggyna napsal(a):
v tom poli ste fakt kráááásnýýý

Jé dík a viděla si tu dole v tom lese

sadzi saj

30.5.2007 12:42
sadzi saj

blanche napsal(a):

Jé tuhle fotku chci taky

sadzi saj

30.5.2007 12:44
sadzi saj

blanche napsal(a):

Tahle je boží

sadzi saj

30.5.2007 12:44
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Tahle je boží

Do háje, skočilo to jinam, to mělo být na tu fotku, jak Baruš hrabe ve vodě.

30.5.2007 12:47

sadzi saj napsal(a):
Do háje, skočilo to jinam, to mělo být na tu fotku, jak Baruš hrabe ve vodě.

No, to byly Konětopy ... Co, vyrazíme někdy ?

Ti kluci naslibovali fotky a zatím nic

30.5.2007 13:17

blanche napsal(a):

Jasně, Blanka nezklamala ..krásné fotky! Ty máky fakt závidím! Fotky v máku, ty žeru

sadzi saj

30.5.2007 13:18
sadzi saj

blanche napsal(a):

Jasně, musíme, ale teda nevím, jestli bude v tu sobotu takový vedro, ale typla bych, že bude kosa

Když tak můžeme jed na Mikov a do lesů k nám a zpět okolo JZD Liblice v nejhorším

30.5.2007 13:41

sadzi saj napsal(a):
Jasně, musíme, ale teda nevím, jestli bude v tu sobotu takový vedro, ale typla bych, že bude kosa

Když tak můžeme jed na Mikov a do lesů k nám a zpět okolo JZD Liblice v nejhorším

JO, to by taky šlo ... no uvidíme, třeba nás počasí překvapí

30.5.2007 13:56

zvířátková napsal(a):

30.5.2007 13:57

zvířátková napsal(a):

30.5.2007 13:58

zvířátková napsal(a):

sadzi saj

30.5.2007 14:16
sadzi saj

blanche napsal(a):

Pošli mi prosím ještě tu fotku co je nad Bárou, tu nemám, je taky dobrá a když si ji uložím odtud a zvětším to, je to mázlý Dík

30.5.2007 14:30

sadzi saj napsal(a):
Pošli mi prosím ještě tu fotku co je nad Bárou, tu nemám, je taky dobrá a když si ji uložím odtud a zvětším to, je to mázlý Dík

OK, vlítnu ještě do haly a naposílám toho více ...

sadzi saj

30.5.2007 14:54
sadzi saj

blanche napsal(a):
OK, vlítnu ještě do haly a naposílám toho více ...

Tak děvčátka, já Vás pomalu opouštím a jedu za svou milovanou kobčou, tak snad bude mít dneska dobrou náladu

Ještě jedna lesní

30.5.2007 15:36

sadzi saj napsal(a):
Tak děvčátka, já Vás pomalu opouštím a jedu za svou milovanou kobčou, tak snad bude mít dneska dobrou náladu

Ještě jedna lesní

Tak papa, pozdravuj jí

30.5.2007 20:08

blanche napsal(a):
Tak papa, pozdravuj jí

Páni, to jsou krásné fotky! Já byla s Usou na vyjížďce před večeří..no, to jsem neměla dělat. Jako, hodná byla..až na takové maličkosti, že se na mě koukala jako na vraha, že někam jedeme, když za hodinku by měla být véča, ne? No a jak jsem to kdykoliv otočila směrem domů, tak jste měli vidět ten rychlo klus a cval! A když jsem ji srovnala, že teda tohle nee, tak šla nasraná, nervní a už viděla hlavu ve žlabu....rozmazlenec. Ale jo, jinak byla hodná. Dalo se vše vysvětlit a byla OK. To jsou takové záchvaty

31.5.2007 07:27

lucky napsal(a):
Páni, to jsou krásné fotky! Já byla s Usou na vyjížďce před večeří..no, to jsem neměla dělat. Jako, hodná byla..až na takové maličkosti, že se na mě koukala jako na vraha, že někam jedeme, když za hodinku by měla být véča, ne? No a jak jsem to kdykoliv otočila směrem domů, tak jste měli vidět ten rychlo klus a cval! A když jsem ji srovnala, že teda tohle nee, tak šla nasraná, nervní a už viděla hlavu ve žlabu....rozmazlenec. Ale jo, jinak byla hodná. Dalo se vše vysvětlit a byla OK. To jsou takové záchvaty

Ahojky,

tak co, kdo tu je ?
Dneska tu mám práce jak na kostele
Ještě jsem se nezastavila a kvanta práce před sebou

Tak koukám, že Usinka umí být taky potvůrka
Stejně koníci myslí jen na žrádlo a žrádlo ... nebo v říji i na něco jinačího

31.5.2007 07:32

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak co, kdo tu je ?
Dneska tu mám práce jak na kostele
Ještě jsem se nezastavila a kvanta práce před sebou

Tak koukám, že Usinka umí být taky potvůrka
Stejně koníci myslí jen na žrádlo a žrádlo ... nebo v říji i na něco jinačího

Ahoj Tak já jsem tady. Potvůrka? No, to někdy jo. Naštěstí nedělá takové věci jako vyhazování, hrby a uskakování ve cvalu či podobné záludnosti. Ale to víš, co tak asi mají koně v hlavě. Teda ta moje, ta tam má jídlo, jídlo, jídlo! A když se jde jezdit a má být přece jídlo, tak s ní není kloudná řeč. Jakoby chudák celý den trpěla hlady, nikdo ji nedal nic, vůbec se nepase, prostě by umřela podvýživou, že....

31.5.2007 07:55

lucky napsal(a):
Ahoj Tak já jsem tady. Potvůrka? No, to někdy jo. Naštěstí nedělá takové věci jako vyhazování, hrby a uskakování ve cvalu či podobné záludnosti. Ale to víš, co tak asi mají koně v hlavě. Teda ta moje, ta tam má jídlo, jídlo, jídlo! A když se jde jezdit a má být přece jídlo, tak s ní není kloudná řeč. Jakoby chudák celý den trpěla hlady, nikdo ji nedal nic, vůbec se nepase, prostě by umřela podvýživou, že....

NO, tak to je celá Bára
Ta myslí fakt jen na žrádlo nebo kde by co sežrala a vyžrala

Děkuju moc za pochvalu fotek, ale žádný super foťák to není ...
Chtěla bych něco lepšího, ale stále se nemůžu rozhodnout a rozhoupat ... Hlavně ty peníze ... to je asi největší problém

31.5.2007 07:57

blanche napsal(a):
NO, tak to je celá Bára
Ta myslí fakt jen na žrádlo nebo kde by co sežrala a vyžrala

Děkuju moc za pochvalu fotek, ale žádný super foťák to není ...
Chtěla bych něco lepšího, ale stále se nemůžu rozhodnout a rozhoupat ... Hlavně ty peníze ... to je asi největší problém

Já nevím, oni jsou všichni strašné kombajny, že? Usa taky. Pořád šilhá po trávě, všude mi dělá ostudu, jak je nenažraná....že ji asi nekrmím, či co... Přitom se třeba po celém dni valí domů na vodítku z pastviny, vypadá jako těhotná, ale jen se člověk zastaví, už jen kouká, kde by co dalšího naprala do břicha!!!!

31.5.2007 08:00

lucky napsal(a):
Já nevím, oni jsou všichni strašné kombajny, že? Usa taky. Pořád šilhá po trávě, všude mi dělá ostudu, jak je nenažraná....že ji asi nekrmím, či co... Přitom se třeba po celém dni valí domů na vodítku z pastviny, vypadá jako těhotná, ale jen se člověk zastaví, už jen kouká, kde by co dalšího naprala do břicha!!!!

Tak to Bára nečeká až zastavím ... ta se mnou lomcuje už po cestě

Pak jí musím ukáznit, zaheká a jde
Jsou to nenažranci

zvířátková

31.5.2007 08:08
zvířátková

blanche napsal(a):

Jsou to nenažranci

Ahojky! Tak mě rozesmálo, že koně myslí na jídlo a v říji i na něco jiného. Ten můj tronďa na to obojí myslí furt. Akorát nám přijde, že drobeček moc nepije. Jak má teď tu trávu, tak nějak nemá moc potřebu pít. Když má seno, tak si ho spíš máčí než zapíjí. Ale včera jsem koukala na tu hřívu a asi půjde brzy na ježka, stejně si už část upravil.

31.5.2007 08:10

blanche napsal(a):

Jsou to nenažranci

JJ, přesně. Taky se snaží při cestě. Mají v hlavě jen jídlo. A úplně nesnáším, když jedeme někde přes louku s vysokou trávou a ona si musí někde ukousnout. A potom má od udidla a slin celou zelenou tlaminu.

zvířátková

31.5.2007 08:12
zvířátková

lucky napsal(a):
JJ, přesně. Taky se snaží při cestě. Mají v hlavě jen jídlo. A úplně nesnáším, když jedeme někde přes louku s vysokou trávou a ona si musí někde ukousnout. A potom má od udidla a slin celou zelenou tlaminu.

To nám stačí poměrně nízká tráva a už při ježdění baští, nj, co nadělám, když je tak blízko nad zemí

31.5.2007 09:31

zvířátková napsal(a):
To nám stačí poměrně nízká tráva a už při ježdění baští, nj, co nadělám, když je tak blízko nad zemí

no to jo, on je ještě níž, tak to máš blbé.
S tou hřívou....ona mu stejně nejvíce sluší na ježka. Nevím, ale poníci se mi tak fakt moc líbí. S ježourem.
Jo, jinak s tím repelentem. Jsem spokojená a navíc jsem učinila jeden objev. Usa si dost zase už chtěla drbat ocas i hřívu, jak tady lítají ty malinkaté mušky (takové pidimušky-ne muchničky-menší). No, prostě ji štípaly na ocase a v hřívě. Já ji sice plácám tu hřívu tím přípravkem proti svědění, ale ty mrchy ji stejně štípaly, takže jsem měla co hlídat. No a jak mám nyní ten repelent, tak ji nastříkám komplet celou. Stříknu to i na kořen ocasu a nahoře na hřebeni krku postříkám hřívu. A je klid. Usa se nemá tendenci drbat, protože ji nic neštípe. Zatím jsem repelent otestovala, že vydržel 3 dny...bez muchničky na bříšku.

sadzi saj

31.5.2007 09:36
sadzi saj

zvířátková napsal(a):

Ahoj holky, tak se hlásím do služby
Tak koukám, že jsou všichni stejní, Elí dneska ráno nedělala nic jinýho, než chodila a chtěla se pást, jenže ona chudinka ve výběhu trávu nemá, takže čemu se divit, že Téda, mě tak šíleně bolej nohy, děsný

31.5.2007 09:53

sadzi saj napsal(a):
Ahoj holky, tak se hlásím do služby
Tak koukám, že jsou všichni stejní, Elí dneska ráno nedělala nic jinýho, než chodila a chtěla se pást, jenže ona chudinka ve výběhu trávu nemá, takže čemu se divit, že Téda, mě tak šíleně bolej nohy, děsný

z čeho tě bolí nohy?

sadzi saj

31.5.2007 10:29
sadzi saj

lucky napsal(a):
z čeho tě bolí nohy?

Dneska ráno jsem byla jezdit Nejdřív se ploužila, jak šnek a pořád lezla na trávu a chtěla se pást, takže jsem ji musela pobízet, ať pěkně vykračuje a nevleče se, takže cesta na louku místo 10 min. trvala 15 min. , pak šlapala dobře, ale jelikož jsme začli dvoufázový trénink, pak cválala a musela jsem ji pěkně pobízet, protože podruhé cválat, když se vždycky cválalo jen jednou, no to přece ona chudinka nemůže Pak zaštěkali lišky a bylo po veškeré práci, pořád čučela tím směrem, uvolnění už nic moc a pak se bála jít i domu, co kdyby jí tam chtěla ta štěkající věc sežrat

Foto : Blanka

31.5.2007 10:41

sadzi saj napsal(a):
Dneska ráno jsem byla jezdit Nejdřív se ploužila, jak šnek a pořád lezla na trávu a chtěla se pást, takže jsem ji musela pobízet, ať pěkně vykračuje a nevleče se, takže cesta na louku místo 10 min. trvala 15 min. , pak šlapala dobře, ale jelikož jsme začli dvoufázový trénink, pak cválala a musela jsem ji pěkně pobízet, protože podruhé cválat, když se vždycky cválalo jen jednou, no to přece ona chudinka nemůže Pak zaštěkali lišky a bylo po veškeré práci, pořád čučela tím směrem, uvolnění už nic moc a pak se bála jít i domu, co kdyby jí tam chtěla ta štěkající věc sežrat

Foto : Blanka

rádi vymýšlejí, co? To máme všichni stejné

sadzi saj

31.5.2007 10:47
sadzi saj

lucky napsal(a):
rádi vymýšlejí, co? To máme všichni stejné

Jo jo, jak jsem četla nahoře tvůj příspěvek z vyjížďky, tak mi úplně přišlo, jak když mluvíš o Elí

31.5.2007 10:49

sadzi saj napsal(a):
Jo jo, jak jsem četla nahoře tvůj příspěvek z vyjížďky, tak mi úplně přišlo, jak když mluvíš o Elí

No jo, já si vždycky říkám, jestli mám jen já tak praštěného koně. Třeba jak se majzla do té hlavy ve stáji o zeď. Jsem to psala kamarádce, jestli má taky tak praštěné koně, kteří se věčně do něčeho majznou, nebo odřou a tak...napsala, že všechny! Má 4!

31.5.2007 10:57

lucky napsal(a):
No jo, já si vždycky říkám, jestli mám jen já tak praštěného koně. Třeba jak se majzla do té hlavy ve stáji o zeď. Jsem to psala kamarádce, jestli má taky tak praštěné koně, kteří se věčně do něčeho majznou, nebo odřou a tak...napsala, že všechny! Má 4!

Omlouvám se, že Vám do toho zasahuji ale včera jsem se přesvědčila, že mám pod sebou také vyjukance...v klidu jsme si cválali po okraji lesní cesty ( ve stehenním sedu) najednou asi 15 m před námi vystřelila srna...mno Leontýnka to zašlajfovala na místě a já jsem se zastavila o přední rozsochu... já jsem nadávala tak hlasitě, že mě museli slyšet šikoro daleko...tejden si nesednu... ještě že mě nikdo neviděl, doufám.

31.5.2007 11:07

tajemma danny napsal(a):
Omlouvám se, že Vám do toho zasahuji ale včera jsem se přesvědčila, že mám pod sebou také vyjukance...v klidu jsme si cválali po okraji lesní cesty ( ve stehenním sedu) najednou asi 15 m před námi vystřelila srna...mno Leontýnka to zašlajfovala na místě a já jsem se zastavila o přední rozsochu... já jsem nadávala tak hlasitě, že mě museli slyšet šikoro daleko...tejden si nesednu... ještě že mě nikdo neviděl, doufám.

jj, to znám taky. Já vždycky říkám, že nezáleží na plemeni, oni jsou prdlí všichni stejně..ale proto je tak milujeme, že?

Přidejte reakci

Přidat smajlík