Rada starších koňovýletníků 129 :-)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.6.2007 20:52

jackie napsal(a):

Bobíšek je krááásnej koníček, hned bych takovýho brala

9.6.2007 20:54

jackie napsal(a):

Motoruška umí báááječné ksichty!

9.6.2007 20:56

jackie napsal(a):

Kačenka pozovala jak na fotky do kalendáře!!!

9.6.2007 20:58

jackie napsal(a):

Pierot nám taky zapózoval, haha!

9.6.2007 21:00

jackie napsal(a):

A Jaruška s "poníkem" Pierotem, haha!

9.6.2007 21:03

jackie napsal(a):

Táááák, a poslední a utíkám do vany a pak chrupkat, zítra na mne pro změnu čeká to moje stádečko divokých koní... ale jestli bude vedro jako dneska, tak snad ani do sedla nepolezu...

9.6.2007 21:04

jackie napsal(a):
a ještě jednou...

Janíí,jsem moc ráda,že jste dobře a ve zdraví dojeli domů,já Vám opravdu ze srdíčka moc děkuju za náádherně strávený den,byli jste bezva parta,škoda,že nejsme blíž,určitě bychom si rozumněly i v ježdění a Moruše by chodila za spolehlivým koníčkem Bůůrááčkéém!!!!Budu dloouho vzpomínat a určitě bych s Tebou za tou Jackinou ráda jela,tenhle víkend,co bude,tak nemužu,ale další už by to šlo,zkus to domluvit,jestli zrovna nebude pryč někde na závodech a určitě bychom návštěvu provedlýýý!!!!
Mám dneska fakt bezvadnej zážiték,supééééé ééééééér!!!!
Ještě jednou moc děkujůůů i za všechny dárky,ale hlavně jste mě moooc potěšili na dušičce!!!!!!!!
A za poslané fotešky,janí,moooc děkujůů,jsou strašně moc kráásný,tééda,ta Kačenka je prostě úúplně výstavnííí,Bobíšek takýý,prostě náááádherááááá!!!!Kochám se tady a úplně se rozplývááám,moc děkujůůů!!!!!!

9.6.2007 21:07

jackie napsal(a):
Bobíšek je krááásnej koníček, hned bych takovýho brala

Néééédáááám,mojéééé Bóbikááááá!!!!!

9.6.2007 21:07

jackie napsal(a):
Táááák, a poslední a utíkám do vany a pak chrupkat, zítra na mne pro změnu čeká to moje stádečko divokých koní... ale jestli bude vedro jako dneska, tak snad ani do sedla nepolezu...

Jaruško, neděkůůj tolik, budu se červenáááát!!! Haha! Taky mi u vás bylo moc fajn, jsem přesvědčená, že bychom si rozuměly, tak až budete hledat nějaké jiné bydleníčko, tak zkus někam blíž k nááám, jooo??? A třeba ti Moruška ještě chvíli zůstane a pak by mohla jezdit i s Burákem!!!
S Jackie fakt nevím, Markéta nemá moc čas, ale zkusím to. A nebo začátkem července to sfouknem všechno i s Lenčou

9.6.2007 21:09

jackie napsal(a):
Jaruško, neděkůůj tolik, budu se červenáááát!!! Haha! Taky mi u vás bylo moc fajn, jsem přesvědčená, že bychom si rozuměly, tak až budete hledat nějaké jiné bydleníčko, tak zkus někam blíž k nááám, jooo??? A třeba ti Moruška ještě chvíli zůstane a pak by mohla jezdit i s Burákem!!!
S Jackie fakt nevím, Markéta nemá moc čas, ale zkusím to. A nebo začátkem července to sfouknem všechno i s Lenčou

Jasně, že Bobikááá je tvojéééé! Já bych taky Buráka nedala, v tom jsme na tom obě stejně

9.6.2007 21:10

jackie napsal(a):
Kačenka pozovala jak na fotky do kalendáře!!!

Joo,a pak se krááásně vyvááálelááá,hihi!!!!Teda ale Jani,fakt špicový fotky,ta Kačenka je úúúžasná,ten můj blbej Fotyho přístroj ji takhle krásně nevyfotíí!!!!

9.6.2007 21:15

jackie napsal(a):
Jasně, že Bobikááá je tvojéééé! Já bych taky Buráka nedala, v tom jsme na tom obě stejně

Jééé,Janíí,ta Kačenka je úúúžasnáá,úúplná princezna.Nééé,princezna néé,krááálovna!!!!!
Tak joo,Jani,domluv to a jela bych zase s Tebou,joo?Já bych Jackinu taky chtěla vidět pod sedlem,když už tam budeme,tak ať něco vidíme,že jooo??

9.6.2007 21:15

jackie napsal(a):

Jo, ale kdyby to sluníčko vydrželo dýl, tak i lítající Bobíš by byl mnohem hezčejší!!! Příště to napravíme, že jo?
Tak dobrou, už si běžím zaplavat do vany

9.6.2007 21:18

jaruska napsal(a):
Jééé,Janíí,ta Kačenka je úúúžasnáá,úúplná princezna.Nééé,princezna néé,krááálovna!!!!!
Tak joo,Jani,domluv to a jela bych zase s Tebou,joo?Já bych Jackinu taky chtěla vidět pod sedlem,když už tam budeme,tak ať něco vidíme,že jooo??

Domluvím to, určitě
Toho "hezčejšího" Bobíše - to jsem myslela fotky, ne koňa, ten je krásnej ažaž, ale ty fotky nemají tu správnou barvičku ...

9.6.2007 21:21

jackie napsal(a):
Jo, ale kdyby to sluníčko vydrželo dýl, tak i lítající Bobíš by byl mnohem hezčejší!!! Příště to napravíme, že jo?
Tak dobrou, už si běžím zaplavat do vany

No jo,sluníčko pražilo celej den a pak,když jsme ho potřebovali na focení,tak se nám schovalo a tam u Moruškyjsou vidět i krásný dešťový kapičkýý-no jo,sušíme seno,tak přece nebude krááásně!!!!
Janíí,ještě jednou opravdu moc děkujuu,opravdu to pro mě hodně znamenalo a s tím bydlením se budu snažit to směrovat kousek k Tobě a Berušcéé,joo??
Hezky si vaničku užij a hlavně zítra si užij Tvýho super stádečka,doufám,že budou nějáký bezva foteškýýýý!!!!!
Dobrou nooc,hezké sny a zítra kráásný den!!!!!!

9.6.2007 21:38

jaruska napsal(a):
No jo,sluníčko pražilo celej den a pak,když jsme ho potřebovali na focení,tak se nám schovalo a tam u Moruškyjsou vidět i krásný dešťový kapičkýý-no jo,sušíme seno,tak přece nebude krááásně!!!!
Janíí,ještě jednou opravdu moc děkujuu,opravdu to pro mě hodně znamenalo a s tím bydlením se budu snažit to směrovat kousek k Tobě a Berušcéé,joo??
Hezky si vaničku užij a hlavně zítra si užij Tvýho super stádečka,doufám,že budou nějáký bezva foteškýýýý!!!!!
Dobrou nooc,hezké sny a zítra kráásný den!!!!!!

Ahojky děcka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teda vy jste se ale dneska měli,taková slezina radarů-to vám závidíme
Jaruško a co,podrbali tě za mě????????
Téééda fotečky jsou fakt NNÁÁÁÁÁÁÁÁDDHERNÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!To si Jaru nechej zvětšit a zarámovat-krása.

No já sem hodím pár foteček pokud neva že to tu trochu zapatlám,,,

Nejdříve včera z návštěvi u Ryšků-chovají spostu krásných appaloos...

9.6.2007 21:38

proxima napsal(a):
Ahojky děcka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teda vy jste se ale dneska měli,taková slezina radarů-to vám závidíme
Jaruško a co,podrbali tě za mě????????
Téééda fotečky jsou fakt NNÁÁÁÁÁÁÁÁDDHERNÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!To si Jaru nechej zvětšit a zarámovat-krása.

No já sem hodím pár foteček pokud neva že to tu trochu zapatlám,,,

Nejdříve včera z návštěvi u Ryšků-chovají spostu krásných appaloos...

9.6.2007 21:41

proxima napsal(a):

Tady nastávající nový plemeník

9.6.2007 21:42

proxima napsal(a):
Tady nastávající nový plemeník

tady jedna letošní kobylka...sranda jaký má trojúhelník na puse

9.6.2007 21:43

proxima napsal(a):
tady jedna letošní kobylka...sranda jaký má trojúhelník na puse

9.6.2007 21:46

proxima napsal(a):

A trochu z jiného soudku...dvě naše koťátka...

9.6.2007 21:47

proxima napsal(a):
A trochu z jiného soudku...dvě naše koťátka...

9.6.2007 21:52

proxima napsal(a):

Tak a ještě pár foteček zz dneška...Byli jsme s koníky poprvé u řeky...Byla to docela sranda a málem to dopadlo špatně...
Přišli jsme k řece a Jura vlezl v botech do vody tak 3metry od břehu a než se zpamatoval,tak Wičák skočila za ním,ale tak že dopadla těsně vedle něj a plecí ho srazila do vody...fuj fuj,už jsem si řikala,jestli mu neskočila na kotník,nebo mu něco nezlomila..naštěstí je to jenom naražený loket a zadnice?A Wičák naštěstí nezdrhla,ale zůstala stát-je to skoro vedle Frýdku-města..

Nejprve cákání....

9.6.2007 21:53

proxima napsal(a):
Tak a ještě pár foteček zz dneška...Byli jsme s koníky poprvé u řeky...Byla to docela sranda a málem to dopadlo špatně...
Přišli jsme k řece a Jura vlezl v botech do vody tak 3metry od břehu a než se zpamatoval,tak Wičák skočila za ním,ale tak že dopadla těsně vedle něj a plecí ho srazila do vody...fuj fuj,už jsem si řikala,jestli mu neskočila na kotník,nebo mu něco nezlomila..naštěstí je to jenom naražený loket a zadnice?A Wičák naštěstí nezdrhla,ale zůstala stát-je to skoro vedle Frýdku-města..

Nejprve cákání....

...a tady trochu vykolená,ale už v pohodě

9.6.2007 21:54

proxima napsal(a):

9.6.2007 21:55

proxima napsal(a):

A vyjevená Vanesa...opatrněěěěěěěěěěě

9.6.2007 21:56

proxima napsal(a):
A vyjevená Vanesa...opatrněěěěěěěěěěě

...a už je na ostrůvku....

9.6.2007 21:56

proxima napsal(a):
...a už je na ostrůvku....

...a ve vodičce....

9.6.2007 21:57

proxima napsal(a):
...a ve vodičce....

...a už poslédní....to už všichni spíte???Jaru co jsi jim tam nalívala????????

9.6.2007 22:02

jackie napsal(a):

Evíí,ahooj,no člověče,mě sice děvčata nepodrbala,ale Bobíška drbaly jak o život,martin drbal i tam,kde to má Bobíš nejradšíí-úúplně v uchu!!!!Bobíš byl úplně v sedmým nebi,to on je úplně v tranzu,když ho drbu v uchu!!!
No teda,to měl Jurka štěstí,já vím,jaký to je,za mnou takhle skočila Queenuše do rybníka a já blbec jsem tam byla úúplně sama a kdyby tam bývala na mě skočila,tak mě tam našli chlapi plavat asi až za čtvrt hodiny,přijeli krmit ryby!!!

9.6.2007 22:08

jaruska napsal(a):
Evíí,ahooj,no člověče,mě sice děvčata nepodrbala,ale Bobíška drbaly jak o život,martin drbal i tam,kde to má Bobíš nejradšíí-úúplně v uchu!!!!Bobíš byl úplně v sedmým nebi,to on je úplně v tranzu,když ho drbu v uchu!!!
No teda,to měl Jurka štěstí,já vím,jaký to je,za mnou takhle skočila Queenuše do rybníka a já blbec jsem tam byla úúplně sama a kdyby tam bývala na mě skočila,tak mě tam našli chlapi plavat asi až za čtvrt hodiny,přijeli krmit ryby!!!

Evíí,ty Appy jsou náádherný,to hříbo s tím trojúhelníkem je fakt supéér,to jsem ještě neviděla!!!
Tam,jak koupete kobylky,se plavit nebo brodit hloubš asi nedá,co?A nebo jste dál nešli,že tam byly holky poprvé??jdou obě za Jurkou úplně v pohodě,Wiči tam za ním sice skočila,ale pak byla v poho,néé?Waneska je opatrnější,coož?Ta žádný přískoky nedělá,nebo jóó??

9.6.2007 22:09

jaruska napsal(a):

No tak to jim odpustím,když se tak viřídili na Bobíšovi-tedy Bísíkovi
No a ty si na sebe taky dávej víc pozor-to je hned nejaký úraz a když je člověk sám,ak se moc pomoc nedá...Iháci jsou nebezpečný koníček...

Ták jdu si dát dřeň z jahůdek,to zase budu mít omrzliny a drkotat zuby..Je to tak ledový,že ani Jura to nechce jíst,že mu trnou zubyTo já se musím zabalit do deky abych nezmrzla a jíst..
A konečně tu zrajou třešínky...ňam ňam..

9.6.2007 22:13

jaruska napsal(a):
Evíí,ty Appy jsou náádherný,to hříbo s tím trojúhelníkem je fakt supéér,to jsem ještě neviděla!!!
Tam,jak koupete kobylky,se plavit nebo brodit hloubš asi nedá,co?A nebo jste dál nešli,že tam byly holky poprvé??jdou obě za Jurkou úplně v pohodě,Wiči tam za ním sice skočila,ale pak byla v poho,néé?Waneska je opatrnější,coož?Ta žádný přískoky nedělá,nebo jóó??

Jaruško brodit se dá dál až ke splavu a tam je hloubka...ale teď taky sposta lidí a je to tam samý veliký kámen a ještě nebezpečný přístuk k tomu pro koně,takže tam by jsme nešli..Ale do větší hloubky to půjde..ale dnes jsme byli poprvé,tak to stačilo...
Wičák vleze skoro všude-ona je taková nebojsa...sice tam skočí-ale ona ještě neví že nemá skákat...
To Vanesa je spíš jak opatrný idián stopař...Všechno nejdřív očuchat a opatrně ať mě něco nekousne...ale zase je tak zvědavá že jí to pak nedá...hold ženská...

9.6.2007 22:18

proxima napsal(a):

Jurkoo,byla ta vodička mokrááá ouplně až na dnoooo?????

10.6.2007 12:24

proxima napsal(a):
No tak to jim odpustím,když se tak viřídili na Bobíšovi-tedy Bísíkovi
No a ty si na sebe taky dávej víc pozor-to je hned nejaký úraz a když je člověk sám,ak se moc pomoc nedá...Iháci jsou nebezpečný koníček...

Ták jdu si dát dřeň z jahůdek,to zase budu mít omrzliny a drkotat zuby..Je to tak ledový,že ani Jura to nechce jíst,že mu trnou zubyTo já se musím zabalit do deky abych nezmrzla a jíst..
A konečně tu zrajou třešínky...ňam ňam..

Nikdo tu neníí?To nevadí,jen si koníčků hezky užijte,dokud je hezkýýý!!!!Tak sem dám aspoň pár fotešek,ať máte pak na co koukat,až se vrátíte z procházek a projížděk!!!
Kačenka by spinkaláááá......A nebo taky volá:Ivčo s Janinooou,kde jste s těma foťákamáá,já se chci fotíííít!!!!!

10.6.2007 12:26

jaruska napsal(a):
Nikdo tu neníí?To nevadí,jen si koníčků hezky užijte,dokud je hezkýýý!!!!Tak sem dám aspoň pár fotešek,ať máte pak na co koukat,až se vrátíte z procházek a projížděk!!!
Kačenka by spinkaláááá......A nebo taky volá:Ivčo s Janinooou,kde jste s těma foťákamáá,já se chci fotíííít!!!!!

A ještě sem musím dát pár fotešek krááásný Morušééé!

10.6.2007 12:28

jaruska napsal(a):
A ještě sem musím dát pár fotešek krááásný Morušééé!

Má krááásnou rtěnku....

10.6.2007 12:31

jaruska napsal(a):
Má krááásnou rtěnku....

Ještě pohled stranou,normálně se mnou nemluví....

10.6.2007 12:39

jaruska napsal(a):
Ještě pohled stranou,normálně se mnou nemluví....

Jarčí,Bobíšek je překrásnej kůn.Janí,to jsou úplně nádherný fotky.Jinak chválím všechny koníčky,pejsky a kočičky.

10.6.2007 12:45

trajekt napsal(a):
Jarčí,Bobíšek je překrásnej kůn.Janí,to jsou úplně nádherný fotky.Jinak chválím všechny koníčky,pejsky a kočičky.

Ilonko,mnoooc děkujůů,no joo,je to slaďánéék,opravdu koník podle mých představ.A co Ty,už jsi sehnala nějákou parťačku poničku pro malou dcerku?

10.6.2007 13:12

jaruska napsal(a):
Ilonko,mnoooc děkujůů,no joo,je to slaďánéék,opravdu koník podle mých představ.A co Ty,už jsi sehnala nějákou parťačku poničku pro malou dcerku?

No jo Jaruško,můžu na něm oči nechat.Takovýho krasavečka bych taky hned brala.A jako partačku jsem chtěla nějakou větší kobylku pro mě a malá Lucka by měla Bělinku.Jenže nám neklapl domek,který jsme si chtěly koupit,takže si ještě musím počkat.Tady to máme moc malý na 2 koně a tak pořád hledáme něco většího.No není to tak lehké,jak jsem si myslela.Je mi líto Bělky,že nemá konského kamaráda.,ak snad se brzy zadaří a budeme se stěhovat.Janča ty Tvoje krasavečky nafotila tak špicově,že všichni vypadají jak z pohádky.

10.6.2007 14:14

trajekt napsal(a):
No jo Jaruško,můžu na něm oči nechat.Takovýho krasavečka bych taky hned brala.A jako partačku jsem chtěla nějakou větší kobylku pro mě a malá Lucka by měla Bělinku.Jenže nám neklapl domek,který jsme si chtěly koupit,takže si ještě musím počkat.Tady to máme moc malý na 2 koně a tak pořád hledáme něco většího.No není to tak lehké,jak jsem si myslela.Je mi líto Bělky,že nemá konského kamaráda.,ak snad se brzy zadaří a budeme se stěhovat.Janča ty Tvoje krasavečky nafotila tak špicově,že všichni vypadají jak z pohádky.

Tady jedna koupačka a jdu něco pracovat .

10.6.2007 14:21

trajekt napsal(a):
Tady jedna koupačka a jdu něco pracovat .

Jéé,Bělinka je taky vydra,že joo?no jo,to je i naše kačenka,Pierot a s Moruší jsem plavit ještě nebyla,ale určitě to vyjde zííítráá,tedy pokud zrovna zítra nebude pršéét!!Fotyho přístroj uuurčitě vezmu!!!!

10.6.2007 14:47

jaruska napsal(a):
Jéé,Bělinka je taky vydra,že joo?no jo,to je i naše kačenka,Pierot a s Moruší jsem plavit ještě nebyla,ale určitě to vyjde zííítráá,tedy pokud zrovna zítra nebude pršéét!!Fotyho přístroj uuurčitě vezmu!!!!

Šmarjá,to je vedro,to se moc pracovat nedááááááá.Musím dělat pauzy.Jé,rtěnka a hnědá k tomůůůůů,já taky používám jedině hnědooou.Když si vzpomenu na pubertu a červenou rtěnku,hrůza .no jo,Bělka je taky vydra a vodník,ale chtělo by to nějakej píseček.V tom rybníku jsou šutry a dál bahno,au au moje nohy.Jé,už se těším na koupací Morušků.Jaruško a už jde do vody sama,nebo to jdeš zkusit teprve podruhé?

10.6.2007 14:57

trajekt napsal(a):
Šmarjá,to je vedro,to se moc pracovat nedááááááá.Musím dělat pauzy.Jé,rtěnka a hnědá k tomůůůůů,já taky používám jedině hnědooou.Když si vzpomenu na pubertu a červenou rtěnku,hrůza .no jo,Bělka je taky vydra a vodník,ale chtělo by to nějakej píseček.V tom rybníku jsou šutry a dál bahno,au au moje nohy.Jé,už se těším na koupací Morušků.Jaruško a už jde do vody sama,nebo to jdeš zkusit teprve podruhé?

Válení,váleníčko,to já mám nejradši.Ale do blata si nikdy nelehám,to bych paničce neudělala .

10.6.2007 14:59

trajekt napsal(a):
Válení,váleníčko,to já mám nejradši.Ale do blata si nikdy nelehám,to bych paničce neudělala .

Holky,nevadí,že vám sem lezu??????????????????????????????

10.6.2007 15:33

jackie napsal(a):

Ahojky! Janí fotečky se ti moooc povedly! Výleíček byl taky super! Tak jsem rychle hodím pár foteček a jdu něco dělat

10.6.2007 15:34

bubo napsal(a):
Ahojky! Janí fotečky se ti moooc povedly! Výleíček byl taky super! Tak jsem rychle hodím pár foteček a jdu něco dělat

.

10.6.2007 15:36

bubo napsal(a):

.

10.6.2007 15:37

bubo napsal(a):

.

10.6.2007 15:38

bubo napsal(a):

Fuj co to na mě chcete dát

10.6.2007 15:46

bubo napsal(a):

.

10.6.2007 15:48

bubo napsal(a):

10.6.2007 15:49

bubo napsal(a):
Fuj co to na mě chcete dát

Ahoj Ivčo, jooo, byl to bezva výlet!!!! Já zítra z práce písnu kámošce, jak to vidí na příští víkend, zda se teda konečně k vám rozjedeme
Jaruško, koukám, že by si každý Bobíška od tebe klíďo koupil, haha! Je to fajnovej koník, když to s ním chytneš za správnej konec, budeš mít superparťáka!!!
My byli dneska s Burákem přes dvě hodiny v terénu, dostává ode mne chudák trošku sodovku, protože je šíleně vyžranej, ale nebojtéééé, tak hrozný mu to venku zas nedělám ... A on je hroznej trubka, když jsme přijeli zvenku, tak jsem ho uvázala jako vždy u maríny, odsedlala, očistila. Pak jsem mu odepla karabinu, aby se mohl jít popásat a vzala jsem si propriety na čistění koní vedle ve výběhu... On ten můj trouba burákovatej celou půlhodinu stál na sluníčku u tý maringotky, nikam se pást nešel, jen na mne zdáli koukal a myslel si - nejspíš - že je pořád uvázaný! Ani nezkusil odejít! Chuděra, já na něj volala, mlaskala, on jen otočenou hlavu a pražil se tam dál... no co byste tomu truhlíkovi řekly? Je sladkej, že jo?

10.6.2007 15:49

bubo napsal(a):

10.6.2007 15:51

bubo napsal(a):

Evičko, sedýlko jsem ještě neprojela, dneska je tu na padnutí, neměla jsem to srdce brát Brebču pod sedlo... ale copak ji, to by i šlo, ale Vilda by byl chudák vyřízenej. Vezmu ji v týdnu a sedýlko vyzkouším.

10.6.2007 15:53

bubo napsal(a):

A aby to našim nebylo líto

10.6.2007 15:54

bubo napsal(a):

.

10.6.2007 15:54

bubo napsal(a):
A aby to našim nebylo líto

Ivčo, ta v mlze je fakt nááádhernááá!
A já se ještě musím naučit dát si na fotky copyright.... ještě jsem se to nenaučila, já ostuda!!!!

10.6.2007 15:56

bubo napsal(a):

10.6.2007 15:58

jackie napsal(a):
Ivčo, ta v mlze je fakt nááádhernááá!
A já se ještě musím naučit dát si na fotky copyright.... ještě jsem se to nenaučila, já ostuda!!!!

Ty si teda Buráčka prohnala Tady je děsný vedro pojedu až večer. Koně jsou celý den zalezlý

10.6.2007 15:59

bubo napsal(a):

10.6.2007 16:01

bubo napsal(a):

10.6.2007 16:04

bubo napsal(a):

hrad nebo zámek super

10.6.2007 16:18

bubo napsal(a):

No spíš jsem ho uklusala, než že bych ho honila cvalem... to by mi stejně bylo asi prd platný, haha! Ale ti naši vůbec do stínu nezalezou, naopak sebou fláknou na sluníčku a asi čerpají do kožichu sluneční energie či co...??? A Tulda s Vildou dneska měli aktivní den, dám sem pár fotek

10.6.2007 16:19

jackie napsal(a):

... ukaž, nemáš tam nějaký klíště??? Muším se podívat!

10.6.2007 16:20

jackie napsal(a):

Ještě ti zkontroluju uši... máš je umytý???

10.6.2007 16:21

jackie napsal(a):

A co za krkem? Taky špína, co? Ta panička na tebe asi totálně prdí...

10.6.2007 16:23

jackie napsal(a):

Tulíkova trpělivost skoro nezná mezí...

10.6.2007 16:23

bubo napsal(a):

Ivčoo,fotešky supééér,nemají chybičkůůů!!!!!!Ta v tý mlze je přesně tak nádherná,jak se mi o ní zdálo,normálně se mi zdálo,že vyhrála ten přenosnej box,tak bys jí tam měla poslat!!!!!
Bělinko,to víš,že můžeš si tady s náma povídat,Ty jsi staronová členka naší Rady,nééé?
S Moruší pojedu do vody zítra s Pierotem,za ním ona půjde dobrovolně kamkoliv,neb nemám fyzických sil v tomto horkém počasí se tam s ní zase dohadovat,ale si piš,že bych to vyhráála!!

10.6.2007 16:24

jackie napsal(a):

Pojď, podáme si kopýtko na usmířenou...

10.6.2007 16:25

jackie napsal(a):

A ještě polibek, soudružský

10.6.2007 16:26

jackie napsal(a):

Prcku mrňavej neodbytnej, já už tě fáááákt necííííí!!!!

10.6.2007 16:27

jackie napsal(a):

Říkám ti naposledy, nech mě na pokoji...!!!

10.6.2007 16:28

jackie napsal(a):

Snad budu muset vstát a dát mu za vyučenou, prďousovi mrňavýmu!

10.6.2007 16:30

jackie napsal(a):

Abys věděl, že starší jsou silnější!

10.6.2007 16:30

jackie napsal(a):

A nezlob, nebo budu hroooozně zleeeej!!!

10.6.2007 16:31

jackie napsal(a):

No ještě pár týdnů a Vilda Ťuldu doroste.... a pak přeroste

10.6.2007 16:36

jackie napsal(a):

A poslední... už končím, sic byste mě zabily

10.6.2007 18:48

jackie napsal(a):

Janííí,klidně sem dej víc fotek,ty s Vildou a Tuldou jsou krááásný,jak si hrajou,to je lepší než film,viď??No Angie roste opravdu do krááásy,je to nádhernej elegáán,a vypadá taky jako super flegmouš,takový koně milujůůůůůů!!!!!!

10.6.2007 20:03

jaruska napsal(a):
Janííí,klidně sem dej víc fotek,ty s Vildou a Tuldou jsou krááásný,jak si hrajou,to je lepší než film,viď??No Angie roste opravdu do krááásy,je to nádhernej elegáán,a vypadá taky jako super flegmouš,takový koně milujůůůůůů!!!!!!

zdarec bando dneska jsem si skoro celí den hrála s fotk ma taky jsem je no trochu upravovalůa atd.

10.6.2007 21:25

blanche napsal(a):
hrad nebo zámek super

Hrad- Český Štenberk

10.6.2007 21:27

bubo napsal(a):
Hrad- Český Štenberk

Má to být ŠTERNBERK - nějak mi vypadlo R

10.6.2007 21:29

woldemortik napsal(a):
zdarec bando dneska jsem si skoro celí den hrála s fotk ma taky jsem je no trochu upravovalůa atd.

......

10.6.2007 22:13

jackie napsal(a):

Haloo,je tu někdooo?Já jsem sice taky ochrápanáá,ale do půl desátý vydržííím!!!!

10.6.2007 22:26

jackie napsal(a):
Prcku mrňavej neodbytnej, já už tě fáááákt necííííí!!!!

Teda u tý fotky,jak je psáno Prcku mrňavej neodbytnej má Tulda krááásnou pusinku,skoro jako vembloud,hihi!!Ale pořád si jakž takž v klídku leží,trpělivosti s malým nezbedným Vildou má tedy požehnaně!!Janí,moc dobře jsi udělala,že jsi mu Tuldu koupila,jinak by si tam Vilda neměl s kým hrát a vymejšlet lotrovinkýýý!!!!!

10.6.2007 22:33

jaruska napsal(a):
Haloo,je tu někdooo?Já jsem sice taky ochrápanáá,ale do půl desátý vydržííím!!!!

Tak děkuju Jarči,tak tak,jsem staronová členka,to je přesný .
Vilíček s Tuláčkem jsou boží a je paráda,že se tak hezky zkamarádili.
Já si pořád říkám,že je Bělka vyžraná,ale na Buráčka teda nemá.No jo,huculíkům prostě chutná .

10.6.2007 22:37

trajekt napsal(a):
Tak děkuju Jarči,tak tak,jsem staronová členka,to je přesný .
Vilíček s Tuláčkem jsou boží a je paráda,že se tak hezky zkamarádili.
Já si pořád říkám,že je Bělka vyžraná,ale na Buráčka teda nemá.No jo,huculíkům prostě chutná .

Jojo,huculům chutná,a to je dobře.Horší by bylo,kdyby jim nechutnalo,že jo?To by byl hned průůšvih!!!
Já se tak těším do tý vody,ale nevím přesně,v kolik půjdeme,protože Olda ještě něco má,ale fakt se moc těšíím!!!!Vždyť já jsem letos,hambářka jedna nestydatá,nikde plavit nebyla!!!Tak si to zejtra vynahradím,budu tam blbnout jako malý dětííí,hurááá!!!!

10.6.2007 22:53

jaruska napsal(a):
Jojo,huculům chutná,a to je dobře.Horší by bylo,kdyby jim nechutnalo,že jo?To by byl hned průůšvih!!!
Já se tak těším do tý vody,ale nevím přesně,v kolik půjdeme,protože Olda ještě něco má,ale fakt se moc těšíím!!!!Vždyť já jsem letos,hambářka jedna nestydatá,nikde plavit nebyla!!!Tak si to zejtra vynahradím,budu tam blbnout jako malý dětííí,hurááá!!!!

Jasně že je to dobře .Jaru,tak já se přiznávám,že jsem byla letos taky jen jednou,to bylo nějak na začátku Května.Ale navnadila jsi mě a zítra taky vyrazím k vodě.Doufám,že nás po cestě nesežerou hovada.V pátek nás obklíčilo hejno hovad a nemohly jsme se jich vůbec zbavit.Měly pořádnej hlad.Přes net jsem si objednala repelent od Farnamu,už je to víc jak 14 dní a ještě mně nic nepřišlo.Tak nevím,jestli to vůbec dojde.Bělka je hrozná muchařka a jestli ju nepostříkám,tak jí za chvilku slezou chlupy na krku a hlavě.To nechcíííííííííííí

10.6.2007 23:00

trajekt napsal(a):
Jasně že je to dobře .Jaru,tak já se přiznávám,že jsem byla letos taky jen jednou,to bylo nějak na začátku Května.Ale navnadila jsi mě a zítra taky vyrazím k vodě.Doufám,že nás po cestě nesežerou hovada.V pátek nás obklíčilo hejno hovad a nemohly jsme se jich vůbec zbavit.Měly pořádnej hlad.Přes net jsem si objednala repelent od Farnamu,už je to víc jak 14 dní a ještě mně nic nepřišlo.Tak nevím,jestli to vůbec dojde.Bělka je hrozná muchařka a jestli ju nepostříkám,tak jí za chvilku slezou chlupy na krku a hlavě.To nechcíííííííííííí

Jéé,to je Bělka tak muchařka,že jí slezou chlupy,joo?To je blllbý,já jsem to ještě u žádnýho koně nezažila,ale muší to bejt hrooznýý!!Tak přeju,ať to po neděli přijde a Bělinka ať zůstane kráásná jako je!!!!
Dobrou nooooc,hezké snýýý!!!

10.6.2007 23:09

jaruska napsal(a):
Jéé,to je Bělka tak muchařka,že jí slezou chlupy,joo?To je blllbý,já jsem to ještě u žádnýho koně nezažila,ale muší to bejt hrooznýý!!Tak přeju,ať to po neděli přijde a Bělinka ať zůstane kráásná jako je!!!!
Dobrou nooooc,hezké snýýý!!!

Dobroooou

10.6.2007 23:40

trajekt napsal(a):
Dobroooou

Loni to měla opravdu hrozný.Na fotce je ta vyrážka ze začátku.Nevím,jestli to půjde dobře vidět.Potom se jí to rozlezlo ještě víc a jak si to pořád drbala,tak celá hlava byla taková vypelichaná a to stejné na krku a plecích,měla 2 velký holý fleky.Žádnej repelent nezabral.Tehdá se na ni přijela podívat bývalá panička a úplně se zhrozila.Ani nevěděla,že Bělka něco takovýho má.Není ani divu,když ji měla věčně zavřenou ve stáji.Slevu jsem po ní nechtěla,i když bych chtít mohla.A doufám,že repelent opravdu dorazí a bude fungovat.

10.6.2007 23:52

trajekt napsal(a):
Loni to měla opravdu hrozný.Na fotce je ta vyrážka ze začátku.Nevím,jestli to půjde dobře vidět.Potom se jí to rozlezlo ještě víc a jak si to pořád drbala,tak celá hlava byla taková vypelichaná a to stejné na krku a plecích,měla 2 velký holý fleky.Žádnej repelent nezabral.Tehdá se na ni přijela podívat bývalá panička a úplně se zhrozila.Ani nevěděla,že Bělka něco takovýho má.Není ani divu,když ji měla věčně zavřenou ve stáji.Slevu jsem po ní nechtěla,i když bych chtít mohla.A doufám,že repelent opravdu dorazí a bude fungovat.

Já se asi naštvu a zajedu si to koupit sama. Marti,ty fotky jsou super,jakej je na to program?Já se v tom moc nevyznám .
Tak a už jdu taky do hajan,jsem strašná noční můra.Už od malička měli naši problém zahnat mě do postele.

11.6.2007 06:34

jackie napsal(a):

Přeji všem dobré ránko a čilý start do nového pracovního týdne, haha! Kde jste kdo, ještě chrupkáte? Já budu muset za chvili zas z netu zmizéééét!!!

11.6.2007 06:52

jackie napsal(a):
Přeji všem dobré ránko a čilý start do nového pracovního týdne, haha! Kde jste kdo, ještě chrupkáte? Já budu muset za chvili zas z netu zmizéééét!!!

Přidávám se k přání dobrého rána a ten pracovní týden, ať vám rychle uteče a můžete si užívat víkendu.

Koukám, že návštěvu u Jarušky jste si náramně užili a ty fotečky, to je paráda.

Jani, že umíš skvěle fotit, to už dávno víme. Opět si potvrdila jaký jsi skvělý fotograf, neboť fotečky od Jarušky, ale i Vílíka s Tuláčkem, jsou prostě nádherné. Jen zarámovat a šup s nimi na zeď. Vilík už je opravdovej mužskej a jak doráží na Tuláčka...... Ten náš Bobíšek teď nejraději doráží na Matýska.

11.6.2007 06:59

charliebob napsal(a):
Přidávám se k přání dobrého rána a ten pracovní týden, ať vám rychle uteče a můžete si užívat víkendu.

Koukám, že návštěvu u Jarušky jste si náramně užili a ty fotečky, to je paráda.

Jani, že umíš skvěle fotit, to už dávno víme. Opět si potvrdila jaký jsi skvělý fotograf, neboť fotečky od Jarušky, ale i Vílíka s Tuláčkem, jsou prostě nádherné. Jen zarámovat a šup s nimi na zeď. Vilík už je opravdovej mužskej a jak doráží na Tuláčka...... Ten náš Bobíšek teď nejraději doráží na Matýska.

Ahoooj,děvčááátka,no jo,Boží,Janina,Ivča(Bubo)i její přítel Martin byli opravdu perfektní,dokonce jsme i Bobíše trochu vychovávali,on je takovej Jožo Koumes,tak se chvilku bál sedla s brašničkama,no jo,bylo opravdu vidět,že to sedlo na sobě moc neměl.Ale nakonec si nechal od Martina dát anglii a bylo to super.
No Jani potvrzuji,že fotky jsi provedla úúúúúžasný,tu koukající Kačenku si s Tvým dovolením vytisknu a bude v kuchyni tam vedle těch koní,co tam jsou nalepený.Je opravdu vidět,že pozovala,a na tý fotce i ve skutečnosti je opravdu kráááásná!!!!

11.6.2007 07:01

trajekt napsal(a):

No jo,Bělinko,vypadá to tedy opravdu hrozně a nedivím se,jestli si to ti koně rozdrbou,musí je to asi svědit,ale jak říkáš,pořádný repelent by tomuhle asi měl předejít.

11.6.2007 08:07

jaruska napsal(a):
Ahoooj,děvčááátka,no jo,Boží,Janina,Ivča(Bubo)i její přítel Martin byli opravdu perfektní,dokonce jsme i Bobíše trochu vychovávali,on je takovej Jožo Koumes,tak se chvilku bál sedla s brašničkama,no jo,bylo opravdu vidět,že to sedlo na sobě moc neměl.Ale nakonec si nechal od Martina dát anglii a bylo to super.
No Jani potvrzuji,že fotky jsi provedla úúúúúžasný,tu koukající Kačenku si s Tvým dovolením vytisknu a bude v kuchyni tam vedle těch koní,co tam jsou nalepený.Je opravdu vidět,že pozovala,a na tý fotce i ve skutečnosti je opravdu kráááásná!!!!

Holkýýý, nesmíte mě tak chválit! Já se budu hrozně červenat a všici se mi tu budou smát . To fotil můj nový foťák, já na tom zas takových zásluh nemám! A když jsou krásné objekty k focení, tak to přeci jde samoooo!!! Jarú, dej si Kačenku na zeď, ona je to moc hezká kobylka, divila jsem se, že ji tam ještě nemáš! .
Boží, když on Vilda si nemá s kým jiným hrát... má tam jen maminu (tu teda taky otravuje) a Harmonii, Tulíka jsem mu pořídila právě proto, aby měl někoho na hraní. A sranda je, jak si na něj Vilda dovoluje hlavně když tulík leží. A Tulík ho pak na oplátku pořádně prohání po pastvině, to jsou mety, jak ten malej poník běhá, bude docela rychlej, haha!
Já už se tu moc vyskytovat nebudu, jen MOŽNÁ sem tam juknu...Papa!

11.6.2007 08:22

jackie napsal(a):

ahoooj, preji taky uspesny start do noveho dne i tydne:-) Jakypak jste meli vikend? Ja uz jsem o svem psala kdesi v rade 128.. byl plodny a dobry. Ted v pondeli me pekne boli nohy z jezdeni:-))

11.6.2007 08:29

jackie napsal(a):
Holkýýý, nesmíte mě tak chválit! Já se budu hrozně červenat a všici se mi tu budou smát . To fotil můj nový foťák, já na tom zas takových zásluh nemám! A když jsou krásné objekty k focení, tak to přeci jde samoooo!!! Jarú, dej si Kačenku na zeď, ona je to moc hezká kobylka, divila jsem se, že ji tam ještě nemáš! .
Boží, když on Vilda si nemá s kým jiným hrát... má tam jen maminu (tu teda taky otravuje) a Harmonii, Tulíka jsem mu pořídila právě proto, aby měl někoho na hraní. A sranda je, jak si na něj Vilda dovoluje hlavně když tulík leží. A Tulík ho pak na oplátku pořádně prohání po pastvině, to jsou mety, jak ten malej poník běhá, bude docela rychlej, haha!
Já už se tu moc vyskytovat nebudu, jen MOŽNÁ sem tam juknu...Papa!

Ahojík děvčátka. Tedy vy jste měli perný víkend
Snažila jsem se dočíst tu radu,ale nějak se mi to nedaří.Mám tu moc práce a tak už na to musím vlítnout.
Tedy závidím setkání raďaček ....... Hned bych se taky setkávala
Holky móóóóóóóóóóóc krásné fotečky opravdu.
U nás se jela v sobotu historická jízda po šumavě a zrovinka kolem našeho baráčku, tak jsem celé dopoledne fotila stará autíčka a motorky .....
Až bude čas,tak sem něco vložím ju.

Tak mějte hezký den

11.6.2007 09:23

hanzy napsal(a):
ahoooj, preji taky uspesny start do noveho dne i tydne:-) Jakypak jste meli vikend? Ja uz jsem o svem psala kdesi v rade 128.. byl plodny a dobry. Ted v pondeli me pekne boli nohy z jezdeni:-))

Dobré ránko všem .
Jaruško,loni to kvůli té vyrážce odnesl ocas i hříva .A Tvoje Kačenka......................................to je prostě princezna.Je krásná.
Holky,jak já vám závidím ty vaše stádečka.Ale závidím jen v dobrém,to jen kvůli Bělce,že je zatím sama.
Za chvilku půjdu s Bělkou k vodě,na odpoledne hlásili bouřky,tak aby nás to nechytlo na cestě,tak jdu raději hned ted.

11.6.2007 09:43

trajekt napsal(a):
Dobré ránko všem .
Jaruško,loni to kvůli té vyrážce odnesl ocas i hříva .A Tvoje Kačenka......................................to je prostě princezna.Je krásná.
Holky,jak já vám závidím ty vaše stádečka.Ale závidím jen v dobrém,to jen kvůli Bělce,že je zatím sama.
Za chvilku půjdu s Bělkou k vodě,na odpoledne hlásili bouřky,tak aby nás to nechytlo na cestě,tak jdu raději hned ted.

trajekt (Bělinka) koupila jsem si zonera 8 je doceka dobrj sták mě 499,-kč a je na podobní urovni jako photoshop

11.6.2007 09:44

woldemortik napsal(a):
trajekt (Bělinka) koupila jsem si zonera 8 je doceka dobrj sták mě 499,-kč a je na podobní urovni jako photoshop

............

maťa

11.6.2007 10:07
maťa

jackie napsal(a):

Ahoooooj

Fotečky jsou teda výstavní!!! Fakt že jo!!! Se Janííí a Ivčííí činily Je príma, že jste si hezky pokecaly a vůbec se sešly a Jaruška teď má plakátů na zeď, že snad bude muset přistavět zeď.....nebo néééé Jarčííí????

A Villík roste!!! A jak!!! Ten čas tááák letíííí....

Jináč též vítám Bělinku.....matně si tě pamatuju čéééče a pročpak si nás pak opustila? Tytyty.....

Tak holky, já měla víkend nabitý, koupali jsme se zase.....teda spíš štěnda, a Agbar tentokrát plaval dlouho, začíná se uklidňovat a nacházet určitý styl plavání....vydržel 3x15 minut!!!! Je šikulkáááá Tak snad mu to pomůže....

Koťátka už s maminou běhají i po mém zeleném koutku....ale večer, až je tma a my jsme doma.... A to s tím očičkem už je fit Pomalu je asi přestanu krmit, ať mi tu fakt nezůstanou

Včera jsmě byli u vetky večer....je chudák na operaci cysty a ordinoval její manžel....taky vet Batulka dostala opět včeličku, a všem sem vzala odčervováky a dneska ráno jim to samo zapomněla dát.....tož zítra

maťa

11.6.2007 10:11
maťa

maťa napsal(a):
Ahoooooj

Fotečky jsou teda výstavní!!! Fakt že jo!!! Se Janííí a Ivčííí činily Je príma, že jste si hezky pokecaly a vůbec se sešly a Jaruška teď má plakátů na zeď, že snad bude muset přistavět zeď.....nebo néééé Jarčííí????

A Villík roste!!! A jak!!! Ten čas tááák letíííí....

Jináč též vítám Bělinku.....matně si tě pamatuju čéééče a pročpak si nás pak opustila? Tytyty.....

Tak holky, já měla víkend nabitý, koupali jsme se zase.....teda spíš štěnda, a Agbar tentokrát plaval dlouho, začíná se uklidňovat a nacházet určitý styl plavání....vydržel 3x15 minut!!!! Je šikulkáááá Tak snad mu to pomůže....

Koťátka už s maminou běhají i po mém zeleném koutku....ale večer, až je tma a my jsme doma.... A to s tím očičkem už je fit Pomalu je asi přestanu krmit, ať mi tu fakt nezůstanou

Včera jsmě byli u vetky večer....je chudák na operaci cysty a ordinoval její manžel....taky vet Batulka dostala opět včeličku, a všem sem vzala odčervováky a dneska ráno jim to samo zapomněla dát.....tož zítra

Jooo a Marti, taky mám ZONER 8, mám dojem teda.....je to dobrej prográmek I tupoun, jako já, s ním umí vcelku hezky pracovat

Mám sérii fotek plavací Batulky....a samo další tunu....ale nějak nestíhám, tak je sem dám později

Musím jít stáhnout plachtu z bazénu a zapnout filtraci....ať se pak můžem zasejc ráchat

11.6.2007 13:39

maťa napsal(a):
Jooo a Marti, taky mám ZONER 8, mám dojem teda.....je to dobrej prográmek I tupoun, jako já, s ním umí vcelku hezky pracovat

Mám sérii fotek plavací Batulky....a samo další tunu....ale nějak nestíhám, tak je sem dám později

Musím jít stáhnout plachtu z bazénu a zapnout filtraci....ať se pak můžem zasejc ráchat

Sláva nazdar výletu,nezmokly jsme,už jsme tu.Teda to byla paráda.Bělka si do vody chtěla i lehnout,ale nakonec si to rozmyslela a nebylo z toho nic.Ale bylo to super.
Tak to bych s tím zonnerem 8 mohla zvládnout taky a není to zas tak drahý.
Máti děkuji za přivítání.No a proč jsem vás opustila?No to bylo totiž tak,že jsem se rozešla s přítelem,odstěhoval se i s modemem a už jsem byla bez vás.No,ale potom jsme se zase k sobě vrátili,myslela jsem,že to bude lepší,ale nic z toho se nekonalo.Naopak,má ještě větší nároky než dřív.Taky mu vadilo,že sedím u PC a nevěnuju se jemu.Tak jsem sem tam šupla nějakou fotku na moderku,ale bylo mi po vás tak smutno,že na to kašlu a omezovat se už nenechám.Holky já jsem na něho tak hodná,ale je to pořád málo.Tak na to prdím,lepší už to nebude.
stáhnu fotečky a dám vám sem toho mojeho vodníka.

11.6.2007 14:21

trajekt napsal(a):
Sláva nazdar výletu,nezmokly jsme,už jsme tu.Teda to byla paráda.Bělka si do vody chtěla i lehnout,ale nakonec si to rozmyslela a nebylo z toho nic.Ale bylo to super.
Tak to bych s tím zonnerem 8 mohla zvládnout taky a není to zas tak drahý.
Máti děkuji za přivítání.No a proč jsem vás opustila?No to bylo totiž tak,že jsem se rozešla s přítelem,odstěhoval se i s modemem a už jsem byla bez vás.No,ale potom jsme se zase k sobě vrátili,myslela jsem,že to bude lepší,ale nic z toho se nekonalo.Naopak,má ještě větší nároky než dřív.Taky mu vadilo,že sedím u PC a nevěnuju se jemu.Tak jsem sem tam šupla nějakou fotku na moderku,ale bylo mi po vás tak smutno,že na to kašlu a omezovat se už nenechám.Holky já jsem na něho tak hodná,ale je to pořád málo.Tak na to prdím,lepší už to nebude.
stáhnu fotečky a dám vám sem toho mojeho vodníka.

Jéé,Bělinko,to s tím přítelem mě mrzí,já doufala,že to dáte spolu zase dohromady a bude to dobrýý,třeba se to ještě časem něják urovná!!!
Tak jsme konečně byli plavit,to byla nááádherááá!!!No Moruše mě nejdřív překvapila,protože do milý vody nešla ani za milovaným Pierotem,myslela si,že jí stačí,když na něj bude koukat ze břehu!Ale na druhou stranu mě potěšila,že sice za Pierotem nešla,ale za mnou pak šla,ale je to opravdu koza,poněvadž mi nic zadarmo nedaruje,zase jsem jí chvíli musela na ohlávce couvat,trošičku polonžovat,zkrátka když nepůjdeš dopředu,kde budeš mít klid,tak budeš chodit dozadu a do stran a pokoj ti nedám,tak to za chviličku pochopila a normálně za mnou do vody krááásně vlezla!!!!!No a pak cááákala jako opravdická kachna,normálně si to skvěle užívala,prostě kachna obecná s cákalkou bahenní dohromady!!!!
Tady jsme k rybníčku teprve přijeli,kupodivu ani hovada dneska nešíleli,plácli jsme jich koníkům jen opravdu pár.

11.6.2007 14:24

jaruska napsal(a):
Jéé,Bělinko,to s tím přítelem mě mrzí,já doufala,že to dáte spolu zase dohromady a bude to dobrýý,třeba se to ještě časem něják urovná!!!
Tak jsme konečně byli plavit,to byla nááádherááá!!!No Moruše mě nejdřív překvapila,protože do milý vody nešla ani za milovaným Pierotem,myslela si,že jí stačí,když na něj bude koukat ze břehu!Ale na druhou stranu mě potěšila,že sice za Pierotem nešla,ale za mnou pak šla,ale je to opravdu koza,poněvadž mi nic zadarmo nedaruje,zase jsem jí chvíli musela na ohlávce couvat,trošičku polonžovat,zkrátka když nepůjdeš dopředu,kde budeš mít klid,tak budeš chodit dozadu a do stran a pokoj ti nedám,tak to za chviličku pochopila a normálně za mnou do vody krááásně vlezla!!!!!No a pak cááákala jako opravdická kachna,normálně si to skvěle užívala,prostě kachna obecná s cákalkou bahenní dohromady!!!!
Tady jsme k rybníčku teprve přijeli,kupodivu ani hovada dneska nešíleli,plácli jsme jich koníkům jen opravdu pár.

Tady už spokojená Moruše ve vodě,to bylo fakt úúžasný ji pozorovat,jak cáká a jak pak,když už jí cákání nebavilo,jenom stojí a užívá si to,že je ve vodě,kde je jí příjemně a blaze!

Přidejte reakci

Přidat smajlík