Vaše hříbátka - ročci

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.6.2007 12:44

Ahoj posílám pár fotek našich ročních hříbátek - kříženců Paint horse

12.6.2007 12:45

missicka napsal(a):

to byla Crazynka a toto je Jimy

12.6.2007 12:46

missicka napsal(a):

Crazynka

12.6.2007 12:48

missicka napsal(a):
Crazy se válí

s hříbátkama na vyjížďce :-)

12.6.2007 12:49

missicka napsal(a):
s hříbátkama na vyjížďce :-)

na pastvě spolus velkým bráchou Burbonem

31.7.2007 00:57

missicka napsal(a):
Crazynka

Nebudete je prodávat?Nechcu urazit jen se ptám....?Mě kobylka před 14 dny umřela tak hledám náhradu...je mi moc smutno a sama zapomínat nechcu

31.7.2007 08:36

missicka napsal(a):
na pastvě spolus velkým bráchou Burbonem

Málem sem si myslela, že to prostřední hřiblo je to, po kterým už dlouho slintám :-) http://www.prodej-hribata.prodejce.cz/ - Sinuhet. Mají dost podobný odznaky na těle. Máte moc pěkný koníky!

31.7.2007 09:19

zirawka napsal(a):
Málem sem si myslela, že to prostřední hřiblo je to, po kterým už dlouho slintám :-) http://www.prodej-hribata.prodejce.cz/ - Sinuhet. Mají dost podobný odznaky na těle. Máte moc pěkný koníky!

Pro Zirawku - Sinuhet je už prodaný na Slovensko,šel ještě s pár dalšíma hříbkama.Já mám jeho sestru - polo.Mají stejného otce,jen ta moje není strakatá.V listopadu bude mít rok.

31.7.2007 10:12

lexik napsal(a):
Nebudete je prodávat?Nechcu urazit jen se ptám....?Mě kobylka před 14 dny umřela tak hledám náhradu...je mi moc smutno a sama zapomínat nechcu

ahoj, já prodávám roční arabku šimlu bez PP, pokud by jsi měla zájem, je to hrozně hodný koním, mazlivý, na procházkách ju mívám puštěnou...kdyžtak se ozvy 608408654, sami.sheila@seznam.cz-cena 20 000Kč

31.7.2007 13:48

sajma napsal(a):
ahoj, já prodávám roční arabku šimlu bez PP, pokud by jsi měla zájem, je to hrozně hodný koním, mazlivý, na procházkách ju mívám puštěnou...kdyžtak se ozvy 608408654, sami.sheila@seznam.cz-cena 20 000Kč

Tak tady je moje Daisy

31.7.2007 16:05

missicka napsal(a):

Ahojky míšo, tak koukám na ty tvoje krásný prcky Jinak Káťa s Jurkou jsou teď na dovče, a bude si pořizovat dalšího koníka, víš to?

31.7.2007 19:10

missicka napsal(a):

Připojuju se se svým ročním hřebečkem anglo-araba. Je to moc hodný a krásný hříbátko, snad takový bude i nadále .

31.7.2007 19:15

bibina napsal(a):
Připojuju se se svým ročním hřebečkem anglo-araba. Je to moc hodný a krásný hříbátko, snad takový bude i nadále .

je ten je krasny , pro takove koniky mam slabost
nemas jeste nejake fotky, kde je videt cely

31.7.2007 20:23

krai napsal(a):
je ten je krasny , pro takove koniky mam slabost
nemas jeste nejake fotky, kde je videt cely

díky, je to krasavec, jen je teď v období, kdy je samá ruka samá noha. Ale za rok by se z něj měl vyloupnout krásnej ušlechtilej kůň. Tady je mu 10 dní.

31.7.2007 20:26

bibina napsal(a):
díky, je to krasavec, jen je teď v období, kdy je samá ruka samá noha. Ale za rok by se z něj měl vyloupnout krásnej ušlechtilej kůň. Tady je mu 10 dní.

Na týdle fotce jsou mu asi 4 měsíce.

31.7.2007 20:30

bibina napsal(a):
Na týdle fotce jsou mu asi 4 měsíce.

No a poslední v roce. Zdravíčko zatím perfektní, žádná vada na kráse, těle ani na dušičce. Tak držte palečky, ať je to tak i nadále .

31.7.2007 20:35

bibina napsal(a):
No a poslední v roce. Zdravíčko zatím perfektní, žádná vada na kráse, těle ani na dušičce. Tak držte palečky, ať je to tak i nadále .

jj drzime a je opravdu,ale opravdu nadherny

4.8.2007 08:43

bibina napsal(a):

Ještě jsem se chtěla zeptat... On je na prodej ? Nebo už je prodaný ?

4.8.2007 20:08

krai napsal(a):
Ještě jsem se chtěla zeptat... On je na prodej ? Nebo už je prodaný ?

Za specifických podmínek na prodej je , ale ne za každou cenu a ne pro kohokoli . Ale je to velmi nadějný miminko a byla by škoda aby nesportoval. Má dobrou "krev" na vytrvalost, military. Já se snažím drndat drezuru, takže je pro mě ze sportovního hlediska málo vhodný. Ale už o něj předběžně projevili zájem dva velmi dobří jezdci do crossů. Rozhodně nejsem v situaci, že musím prodávat (díky Bohu), jen nechci nutit koníka do disciplíny na kterou nemá tak výrazné vlohy.

4.8.2007 21:36

missicka napsal(a):

Rosa lee

4.8.2007 23:08

missicka napsal(a):

Viki

Přidejte reakci

Přidat smajlík