missicka
napsal(a):
Ahoj posílám pár fotek našich ročních hříbátek - kříženců Paint horse
to byla Crazynka a toto je Jimy
missicka
napsal(a):
Crazynka
missicka
napsal(a):
s hříbátkama na vyjížďce :-)
na pastvě spolus velkým bráchou Burbonem
missicka
napsal(a):
na pastvě spolus velkým bráchou Burbonem
Málem sem si myslela, že to prostřední hřiblo je to, po kterým už dlouho slintám :-) http://www.prodej-hribata.prodejce.cz/ - Sinuhet. Mají dost podobný odznaky na těle. Máte moc pěkný koníky!
zirawka
napsal(a):
Málem sem si myslela, že to prostřední hřiblo je to, po kterým už dlouho slintám :-) http://www.prodej-hribata.prodejce.cz/ - Sinuhet. Mají dost podobný odznaky na těle. Máte moc pěkný koníky!
Pro Zirawku - Sinuhet je už prodaný na Slovensko,šel ještě s pár dalšíma hříbkama.Já mám jeho sestru - polo.Mají stejného otce,jen ta moje není strakatá.V listopadu bude mít rok.
lexik
napsal(a):
Nebudete je prodávat?Nechcu urazit jen se ptám....?Mě kobylka před 14 dny umřela tak hledám náhradu...je mi moc smutno a sama zapomínat nechcu
ahoj, já prodávám roční arabku šimlu bez PP, pokud by jsi měla zájem, je to hrozně hodný koním, mazlivý, na procházkách ju mívám puštěnou...kdyžtak se ozvy 608408654, sami.sheila@seznam.cz-cena 20 000Kč
sajma
napsal(a):
ahoj, já prodávám roční arabku šimlu bez PP, pokud by jsi měla zájem, je to hrozně hodný koním, mazlivý, na procházkách ju mívám puštěnou...kdyžtak se ozvy 608408654, sami.sheila@seznam.cz-cena 20 000Kč
Tak tady je moje Daisy
missicka
napsal(a):
Připojuju se se svým ročním hřebečkem anglo-araba. Je to moc hodný a krásný hříbátko, snad takový bude i nadále
.
krai
napsal(a):
je ten je krasny , pro takove koniky mam slabost
nemas jeste nejake fotky, kde je videt cely
díky, je to krasavec, jen je teď v období, kdy je samá ruka samá noha. Ale za rok by se z něj měl vyloupnout krásnej ušlechtilej kůň. Tady je mu 10 dní
.
bibina
napsal(a):
díky, je to krasavec, jen je teď v období, kdy je samá ruka samá noha. Ale za rok by se z něj měl vyloupnout krásnej ušlechtilej kůň. Tady je mu 10 dní
.
Na týdle fotce jsou mu asi 4 měsíce.
bibina
napsal(a):
Na týdle fotce jsou mu asi 4 měsíce.
No a poslední
v roce. Zdravíčko zatím perfektní, žádná vada na kráse, těle ani na dušičce. Tak držte palečky, ať je to tak i nadále
.
krai
napsal(a):
Ještě jsem se chtěla zeptat... On je na prodej ? Nebo už je prodaný ?
Za specifických podmínek na prodej je
, ale ne za každou cenu a ne pro kohokoli
. Ale je to velmi nadějný miminko a byla by škoda aby nesportoval. Má dobrou "krev" na vytrvalost, military. Já se snažím drndat drezuru, takže je pro mě ze sportovního hlediska málo vhodný. Ale už o něj předběžně projevili zájem dva velmi dobří jezdci do crossů. Rozhodně nejsem v situaci, že musím prodávat (díky Bohu), jen nechci nutit koníka do disciplíny na kterou nemá tak výrazné vlohy.
missicka
napsal(a):
Rosa lee
missicka
napsal(a):
Viki