Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.6.2007 23:57

jurasek napsal(a):

možná některé konáky poznáte kdo je z okr. Trutnov

16.6.2007 23:58

jurasek napsal(a):
možná některé konáky poznáte kdo je z okr. Trutnov

17.6.2007 00:11

jurasek napsal(a):
a něco z Horsemanship

drezůrka

17.6.2007 10:54

jurasek napsal(a):
Byl jste tam někdo ?

Byli jsme tam, kamoška tam byla dokonce se svou kobylkou - tříletkou, byla na šestém místě ze sedmi dekorovaných náchodské oblasti.

17.6.2007 14:50

hancus napsal(a):
Byli jsme tam, kamoška tam byla dokonce se svou kobylkou - tříletkou, byla na šestém místě ze sedmi dekorovaných náchodské oblasti.

Ahoj! Prosím všechny, co mají fotečku frísů z výstavy, jestli by mi ji neposlali na mail, a nebo alespon sem na moderku. Moooc mne to zajímá, nebot jsem frískou klisničku prodala do Náchoda a myslím si, že jedna z nich chodila v té čtverce. Na výstavě jsem nebyla a s jejím majitelem nemám kontakt, nebot zrušil pevna a asi i mobil má jiný. Děkuju všem i za info. Monika.

17.6.2007 19:51

monikafris napsal(a):
Ahoj! Prosím všechny, co mají fotečku frísů z výstavy, jestli by mi ji neposlali na mail, a nebo alespon sem na moderku. Moooc mne to zajímá, nebot jsem frískou klisničku prodala do Náchoda a myslím si, že jedna z nich chodila v té čtverce. Na výstavě jsem nebyla a s jejím majitelem nemám kontakt, nebot zrušil pevna a asi i mobil má jiný. Děkuju všem i za info. Monika.

víc fotek nemám ,ale videjko

17.6.2007 20:24

jurasek napsal(a):
víc fotek nemám ,ale videjko

přes email mi nejde video poslat tak napiš č.icq

17.6.2007 22:20

jurasek napsal(a):
přes email mi nejde video poslat tak napiš č.icq

Ahoj! My máme toto: horseman- 458-583-891. To jsem zvědavá, jestli to půjde. Dík! Monika

Přidejte reakci

Přidat smajlík