Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.6.2007 19:21

Můžete mi prosím někdo poradit, kde sehnat lišty, které se přidělávají na stojan překážky a dávají se do ní ty misky,co drží břevno?

29.6.2007 08:10

enriko napsal(a):
Můžete mi prosím někdo poradit, kde sehnat lišty, které se přidělávají na stojan překážky a dávají se do ní ty misky,co drží břevno?

V jezdeckých potřebách

29.6.2007 08:13

enriko napsal(a):

odkud jsi?

29.6.2007 08:21

tango napsal(a):
odkud jsi?

Z Brna

29.6.2007 08:23

janulka napsal(a):
Z Brna

zkus zavolat panu bolfovi na tel.: 775335717 u něj se to dá objednat a myslím,že jak by tam měl cestu,tak by ti to mohl dovézt,ale chvilku to potrvá. Jinak můžeš zkusit zámečnictví v brně je jich myslím plno,a tam by to měli dělat.

29.6.2007 08:24

tango napsal(a):
zkus zavolat panu bolfovi na tel.: 775335717 u něj se to dá objednat a myslím,že jak by tam měl cestu,tak by ti to mohl dovézt,ale chvilku to potrvá. Jinak můžeš zkusit zámečnictví v brně je jich myslím plno,a tam by to měli dělat.

A jo, špatně. Z Brna jsem já, co jsem radila že v jezdeckých potřebách. Takže v Brně v jezdeckých potřebách - mají je i na Veslařské i na Veveří a myslím že i na Skořepce

29.6.2007 08:56

janulka napsal(a):
A jo, špatně. Z Brna jsem já, co jsem radila že v jezdeckých potřebách. Takže v Brně v jezdeckých potřebách - mají je i na Veslařské i na Veveří a myslím že i na Skořepce

jsem od Šumperka.jinak Vám moc děkuju za radu. P.S. orientačně cenu asi nevíte že?

29.6.2007 09:35

enriko napsal(a):
jsem od Šumperka.jinak Vám moc děkuju za radu. P.S. orientačně cenu asi nevíte že?

myslím že přes 200kč. kupovala jsem 4 lišty a 6 háků a stálo to 1600.

29.6.2007 14:00

enriko napsal(a):

jinak se dali objednat v horses4you.cz a nebo je dělá i Kubias a http://www.kovarstvikubias.cz/skoky.htm

Přidejte reakci

Přidat smajlík