TAkže ženský hned mám lepší náladu, když to píšu, sláva pátek....dnes mám velkej den stěhuju se od rodiču hurá a taky mě ráno v mejliu potěšila Evička mám fotky ze středečního treninku, tak doufám, že vás to už nenudí, Evča fotí fakt poctivě, máme jich zas 172.
klawdie
napsal(a):
TAkže ženský hned mám lepší náladu, když to píšu, sláva pátek....dnes mám velkej den stěhuju se od rodiču hurá a taky mě ráno v mejliu potěšila Evička mám fotky ze středečního treninku, tak doufám, že vás to už nenudí, Evča fotí fakt poctivě, máme jich zas 172.
a tady pro Lendu jedna zblízka, konečně
lanika
napsal(a):
Uffff, jsem tady.... Klári, super Klidně pokračuj. A koho to nudí, ať sem neleze
To je žokej
lanika
napsal(a):
To je žokej
Koníci kámošky, kde jsem chodila jezdit. Ta s ohlávkou 22-letá babička Porta, ten s lysinkou vysloužilý dostihák Marocco
lanika
napsal(a):
Koníci kámošky, kde jsem chodila jezdit. Ta s ohlávkou 22-letá babička Porta, ten s lysinkou vysloužilý dostihák Marocco
A tady maminka United s uličníkem
lanika
napsal(a):
A tady maminka United s uličníkem
A ještě, krasavice jedna
janulka
napsal(a):
Jen dávej fotečky, dávej, ať vím, jak pokrčují v tréninku i jiní Sahibové
Já na tom svým neseděla už měsíc....
JAsně klido vytáhla jsem si pár nejhezčích tak vám sem nějaký hodím!
lanika
napsal(a):
....zlatííííško
Jůů, ahojda holky. Já jsem teďka blbla s přeukládáním fotek ze včerejška...mám strašnou radost, včera jsem jela na Gitce poprvé na parelce!!! A reaguje líp než na udidle...ale úplně ven se s ní ještě bojím aby to někde nezabalila... Klawdie, moc Vám to sluší se Sahibem, je to moc pěkný koník
Lani, to hříbátko je moc krásný, co je zač? Včerejší blbnutí s Gitkou...hnala se pěkná bouřka ale nakonec z toho bylo jen pár kapek...
tajemma danny
napsal(a):
Jůů, ahojda holky. Já jsem teďka blbla s přeukládáním fotek ze včerejška...mám strašnou radost, včera jsem jela na Gitce poprvé na parelce!!! A reaguje líp než na udidle...ale úplně ven se s ní ještě bojím aby to někde nezabalila... Klawdie, moc Vám to sluší se Sahibem, je to moc pěkný koník
Lani, to hříbátko je moc krásný, co je zač? Včerejší blbnutí s Gitkou...hnala se pěkná bouřka ale nakonec z toho bylo jen pár kapek...
Je to plňas, mamka United, otec Ray of light. Takže budoucí šampión Hřebeček, ale zatím jméno ještě nemá. Jen se tak dohadujem a navrhujem. O 2 týdny dřív se majitelce narodil ještě jeden hřebeček, skoro totožný tady s tím, ale toho jsem si nestačila vyfotit a už je zpět ve Vlachovicích s kobylou opět na připouštění Rayem.
lanika
napsal(a):
Je to plňas, mamka United, otec Ray of light. Takže budoucí šampión Hřebeček, ale zatím jméno ještě nemá. Jen se tak dohadujem a navrhujem. O 2 týdny dřív se majitelce narodil ještě jeden hřebeček, skoro totožný tady s tím, ale toho jsem si nestačila vyfotit a už je zpět ve Vlachovicích s kobylou opět na připouštění Rayem.
A bude dostihovat nebo něco jiného? Co budete dělat o víkendu? Máte něco naplánovaného s koňmi? Tady nacvičuji couvání s Leontýnkou...včera byla moc šikovná
tajemma danny
napsal(a):
Gitka je krásná super pozá,jinak díka s za pochvalu...je to miláček, dnes ho opět neuvidím možná ani zítra...ch jo!
klawdie
napsal(a):
JAsně klido vytáhla jsem si pár nejhezčích tak vám sem nějaký hodím!
Musím se pochlubit skokovýma...bohužel tady ukopl, ale jde do toho sikula
klawdie
napsal(a):
Musím se pochlubit skokovýma...bohužel tady ukopl, ale jde do toho sikula
A tady doskok
klawdie
napsal(a):
Gitka je krásná super pozá,jinak díka s za pochvalu...je to miláček, dnes ho opět neuvidím možná ani zítra...ch jo!
Já také moc děkuji za pochvalu. U Sahiba se mi moc líbí hlavinka, má jí takovou jemnou, arabskou Tadyta fotka se mi celkem líbí, ty mraky jsou děsivé...
tajemma danny
napsal(a):
Já také moc děkuji za pochvalu. U Sahiba se mi moc líbí hlavinka, má jí takovou jemnou, arabskou Tadyta fotka se mi celkem líbí, ty mraky jsou děsivé...
To mi povídej, když je naštavenej pletou si nás s Arabem, to má po tatínkovi, jinka jsme taky na pul plnasaci maminka byla Alaska po Gouvier
lanika
napsal(a):
To je žokej
Super malej jezdec, tvoje příbuzenstvo!mám taky konare málej bratranek Tomášek
tajemma danny
napsal(a):
Klárko, super. Jak dlouho s ním skáčeš? Až teď od jara? jinak Danny, hříbošek jde určitě do dostihů. Kámoška je tak prdlá právě v tyto směry oba hříbci jsou už zamluvení. Snad se ukážou
A co se týče toho parelování, taky tak malinko začínám, ale na ohlávce bych si teda ještě jezdit netroufla
Mlaďoch a ještě né 100% spolehlivý
Ale věřím, že časem to přijde...
janulka
napsal(a):
Jen dávej fotečky, dávej, ať vím, jak pokrčují v tréninku i jiní Sahibové
Já na tom svým neseděla už měsíc....
ty máš nějqaký to zranění vid, tak snad se brzy vše zahojí!budu trenovat i za vás!
lanika
napsal(a):
Klárko, super. Jak dlouho s ním skáčeš? Až teď od jara? jinak Danny, hříbošek jde určitě do dostihů. Kámoška je tak prdlá právě v tyto směry oba hříbci jsou už zamluvení. Snad se ukážou
A co se týče toho parelování, taky tak malinko začínám, ale na ohlávce bych si teda ještě jezdit netroufla
JAni by ses divila ale já Sahiba po obsednutí jezdila ctvrt roku na ohlávce jinak to nešlo, měl zduřelé horní patro a nesnesl udidlo, dokonce jsem i cválala a mám pocit že na ty ohlavce funguje i lip když se na něj občas vyhoupnu...mrkej takhle jsem jezdila na 2 mesíce obsedlým hřebci!
lanika
napsal(a):
JInak co se týče skákání je to náš druhej trenink kde skáčem, předtím jsme si hupsli nějakou kládičku v lese a jednou skákal ve volnosti 90...jinak asi to má vrozený, baví ho to!Trenujem pod trenerem zhruba 2 mesice, ael jednou za 14 dni.ZAčali jsme pořádně makat až když byla hotová jízdárna což jsou 3 meěsíce jestli se nepletu....TAdy náš pan trenér a Sabula
klawdie
napsal(a):
Super malej jezdec, tvoje příbuzenstvo!mám taky konare málej bratranek Tomášek
Klawdie, také mám pocit že Gitce spíše udidlo v hubě vadí...na ohlávce jsme jeli ona po chvíli začala normálně pěnit jako na udidle...takže teď budu jezdit na ohlávce a zkusím s ní i hodinu na jízdárně...uvidíme. Tady jsem se muchlovala s Goliášem...
lanika
napsal(a):
pozóóóóóŕ, trhači
Leni to jsou tvoje štěnátka? jsou kouzelný!kámoška má taky mimi, jen jich má víc než čekala,z jednoho vrhu 9 a ted pár dní stary a celkem 6 kousku...normálně Lhasáci rodí kolem 4-5....takže mazec nastestí už to má skoro všechno zadaný!
tajemma danny
napsal(a):
Klawdie, také mám pocit že Gitce spíše udidlo v hubě vadí...na ohlávce jsme jeli ona po chvíli začala normálně pěnit jako na udidle...takže teď budu jezdit na ohlávce a zkusím s ní i hodinu na jízdárně...uvidíme. Tady jsem se muchlovala s Goliášem...
Mám taky pocit že SAbovi vadí,ale težko s ním pojedu parkur, řekla bych i sedlo by jsme nemuseli, on je takový přírodní typ, furt mě zahejba do lesa po cestach chodit se mu nechce...je to dobrodruh, kolik je Gitce? a s ní budeš dělat tu licenci?
klawdie
napsal(a):
Mám taky pocit že SAbovi vadí,ale težko s ním pojedu parkur, řekla bych i sedlo by jsme nemuseli, on je takový přírodní typ, furt mě zahejba do lesa po cestach chodit se mu nechce...je to dobrodruh, kolik je Gitce? a s ní budeš dělat tu licenci?
Ne ne, moje štěnátka to nejsou. Ale kámošky. má 2 mopsy a 5 budoků, pokud se nemýlím, krom toho taky dobrmana. A mimo jiné 2 krávy jersejky, stádo ovcí, stádo koz, slepice všeho druhu, pro králíky si jezdí i přes půl republiky dotované kozly, krůty, kačky, 7 koní, a kolem všeho chodí sama, ráno, v poledne i večer. A to má holky, se podržte 24 roků a 3-letou holčičku
klawdie
napsal(a):
Je jí 17 let, ale musím zaťukat zatím jí nic netrápí. Uvidíme, jak to bude příští rok, s ní licenci asi nepůjdu, protože je čerstvě březí takže příští rok si bude užívat mateřských povinností. Ale skusím to s Leontýnkou, ještě se uvidí, jestli dostane po zkouškách ještě prázdniny nebo jeszli už začne pomalu makat...
lanika
napsal(a):
Ne ne, moje štěnátka to nejsou. Ale kámošky. má 2 mopsy a 5 budoků, pokud se nemýlím, krom toho taky dobrmana. A mimo jiné 2 krávy jersejky, stádo ovcí, stádo koz, slepice všeho druhu, pro králíky si jezdí i přes půl republiky dotované kozly, krůty, kačky, 7 koní, a kolem všeho chodí sama, ráno, v poledne i večer. A to má holky, se podržte 24 roků a 3-letou holčičku
tajemma danny
napsal(a):
Je jí 17 let, ale musím zaťukat zatím jí nic netrápí. Uvidíme, jak to bude příští rok, s ní licenci asi nepůjdu, protože je čerstvě březí takže příští rok si bude užívat mateřských povinností. Ale skusím to s Leontýnkou, ještě se uvidí, jestli dostane po zkouškách ještě prázdniny nebo jeszli už začne pomalu makat...
Lani, a jak to stíhá...to nechápu...já bych po 14ti dnech skolabovala... ustupování na tlak...
tajemma danny
napsal(a):
No vidíš to ani jsem ti leontýnku nepochvalila, už dlouho ji sleduji, vyrostla z ní krasná mladá dáma, už to není ten hříboš,co si pamatuju!jak se na ni jezdí? a kolik ji vlastne přesně je?máš nějakou fotku pod sedlem, a co z ní bude až vyroste parkuráček, drezuráček a nebo špacírák?JAké s ní máte plány, pač si ji celkem dobře umím představit na drezuře....
lanika
napsal(a):
To je šílený, klobouk dolů!!!!!Taková farma!
klawdie
napsal(a):
No vidíš to ani jsem ti leontýnku nepochvalila, už dlouho ji sleduji, vyrostla z ní krasná mladá dáma, už to není ten hříboš,co si pamatuju!jak se na ni jezdí? a kolik ji vlastne přesně je?máš nějakou fotku pod sedlem, a co z ní bude až vyroste parkuráček, drezuráček a nebo špacírák?JAké s ní máte plány, pač si ji celkem dobře umím představit na drezuře....
jj, Danny, kobylky jsou moc pěkné. A 17 let není moc, pokud je pošetřená. Jasně že už ne na špičkový vrcholový trening, ale takové špacírkové pohodičky po přírodě, nebo jízdárně, vpohodě. Určitě si budete spolu užívat pod sedlem ve zdraví ještě dlouho Navíc je kobča vitální, teda alespon z fotek tak vypadá
A Leontýnka? Taky jsem na ní zvědavá co s ní budete dělat? Jakým směrem, jinak kámošku v tomto směru obdivuje spoustu lidí, nechápou, proč má toho doma tolik. Ale ji to baví a žije tím. Někdy toho má plné zuby, to jo. Ale po čase je ráda zase za to vše a ještě si k tomu něco přikoupí
klawdie
napsal(a):
Leontýnka se narodila 25.1.2004 a začalo se s obsedáním asi před měsícem a půl. Jinak jsem s ní chodila ven na provazovce na ruce asi od minulého léta, takže se pěkně nasvalila a já jsem nemohla popadnout dech... ty kuřáci...
. Jojo, teď je z ní opravdu krásná kobyla, má nádhernej krk a prdýlku jak Qarter (jej, nevím jak se to píše). Pod sedlem jí moc nemám, nikdo mě nevyfotil. Do budoucna vůbec nevíme, uvidíme co jí půjde lépe. Její tatík Doven chodí military, takže nějaký ten parkurek by holka mohla přejít... Tadyta fotka je rok stará...
tajemma danny
napsal(a):
Leontýnka se narodila 25.1.2004 a začalo se s obsedáním asi před měsícem a půl. Jinak jsem s ní chodila ven na provazovce na ruce asi od minulého léta, takže se pěkně nasvalila a já jsem nemohla popadnout dech... ty kuřáci...
. Jojo, teď je z ní opravdu krásná kobyla, má nádhernej krk a prdýlku jak Qarter (jej, nevím jak se to píše). Pod sedlem jí moc nemám, nikdo mě nevyfotil. Do budoucna vůbec nevíme, uvidíme co jí půjde lépe. Její tatík Doven chodí military, takže nějaký ten parkurek by holka mohla přejít... Tadyta fotka je rok stará...
a teď... má trochu břicho, že? Tlustýnka...
lanika
napsal(a):
No a? Já jsem zastánce tlusťounkých mladých koní. Aspoň pak mají při pořádné práci co zhazovat Je moc krásná.
Děkujem za pochvalu... No není zase až tak tlusná ale něco bymohla dát dolů...také mám raději poctivé koníky než nějaký houžvičky křehotinký...
jedna jezdící fotka
lanika
napsal(a):
No a? Já jsem zastánce tlusťounkých mladých koní. Aspoň pak mají při pořádné práci co zhazovat Je moc krásná.
Holky, dneska končím dřív. Už kolem 13 hodiny asi. Pádím za Honzíkem, jedem ven a pak jdu poprvé na brigádku ...V nedalekém penzionu. Chcou tam teď přes léto výpomoc. Tak co bych neudělala pro nás s Honzíkem, co? Koupíme si něco pěkného na sebe. Když bych to spočítala, co všechno ještě potřebujem, to abych vůbec nespala a jen pracovala. Ted chcem martingal s poprsákem, nové šlachovky, novou uzdečku, taky nějaká ta dečka by se šikla
Krom toho ještě nemáme seno , ale už je to domluvené, pak snad už na podzim toho poníka a taky novou fenku pinče
Tak se nám nějaký ten peníz navíc šikne
lanika
napsal(a):
Holky, dneska končím dřív. Už kolem 13 hodiny asi. Pádím za Honzíkem, jedem ven a pak jdu poprvé na brigádku ...V nedalekém penzionu. Chcou tam teď přes léto výpomoc. Tak co bych neudělala pro nás s Honzíkem, co? Koupíme si něco pěkného na sebe. Když bych to spočítala, co všechno ještě potřebujem, to abych vůbec nespala a jen pracovala. Ted chcem martingal s poprsákem, nové šlachovky, novou uzdečku, taky nějaká ta dečka by se šikla
Krom toho ještě nemáme seno , ale už je to domluvené, pak snad už na podzim toho poníka a taky novou fenku pinče
Tak se nám nějaký ten peníz navíc šikne
Hezký...ty jsi ale pracant...Já dnes doufám jen do půl čtvrté...při pátku. Strašně se mi líbí, jak mu říkáš Honzík, je to takové měkké, jemné...
tajemma danny
napsal(a):
Hezký...ty jsi ale pracant...Já dnes doufám jen do půl čtvrté...při pátku. Strašně se mi líbí, jak mu říkáš Honzík, je to takové měkké, jemné...
No u těch bývalých majitelů mu tak říkali a já se tomu smála. A vidíš, zůstalo to i mě. Jinak mu opravdu neřeknu. Ani Hagard, Hagís...To nejde. Je to prostě Honzík No , jeho maminka se jmenuje Hot Volé a říkali ji Hotka, další kobču Helis Silver, u nich je to Helenka pak tam mají ještě poníka Zuzku, těžší kobču Lenku
prostě babinec s lidskými jmény :-)) Jo a je to mladý manželský pár, Martina a Ruda a už mají 3 děti, holky. Navíc Ruda odrodil 3 hříbata a všechno byli hřebci. A on tak vytouženě chce pordit kobylku a nechat si ji jako nástupce Hotky. Marné. 4 baby doma, kluci ve stájí
lanika
napsal(a):
No u těch bývalých majitelů mu tak říkali a já se tomu smála. A vidíš, zůstalo to i mě. Jinak mu opravdu neřeknu. Ani Hagard, Hagís...To nejde. Je to prostě Honzík No , jeho maminka se jmenuje Hot Volé a říkali ji Hotka, další kobču Helis Silver, u nich je to Helenka pak tam mají ještě poníka Zuzku, těžší kobču Lenku
prostě babinec s lidskými jmény :-)) Jo a je to mladý manželský pár, Martina a Ruda a už mají 3 děti, holky. Navíc Ruda odrodil 3 hříbata a všechno byli hřebci. A on tak vytouženě chce pordit kobylku a nechat si ji jako nástupce Hotky. Marné. 4 baby doma, kluci ve stájí
Takto vypadali naše nohy po dnu na dostizích v Albertovci
lanika
napsal(a):
tak to je pech, taky se mi moc líbí jak mu říkáš, SAHib má taky spoustu jmen: Saba, Sabih, Sabula, Sabina,Samba...a když mě štve tak mu říkám šuline!
klawdie
napsal(a):
tak to je pech, taky se mi moc líbí jak mu říkáš, SAHib má taky spoustu jmen: Saba, Sabih, Sabula, Sabina,Samba...a když mě štve tak mu říkám šuline!
Jéé, pěkné zebrování na nohách... já mám zase opálené už asi čytři různé trička
ale fotku nemám...Já Leontýnce říkám Leo...a když mě štve tak Leoši, Leono... Tady kanape Gitka...
lanika
napsal(a):
Jinak máš pravdu leni, lešpí mlady koník tlustější, z nečeho si ty svaly musí tvořit....taky mám hroznej pupek když se pase, to je jak sousek, pak mám co shazovat...holky mám blbej rekord, tři dny neuvídím koníka, to asi nepřežiju, včera ho měla segra, dneska koník volno a bohužel nemám ani pul hodinu navíc aby za ním aspon zajela a zítra jsem pozvaná na celoddení vylet do Prahy..takže ho uvidím až v něděli, ty jo takhle dlouho jsme zatím bez sebe nebyli, třeba ale stihnu za ním vyrazit večer a pomuchlovat ho!
tajemma danny
napsal(a):
ale fotku nemám...Já Leontýnce říkám Leo...a když mě štve tak Leoši, Leono... Tady kanape Gitka...
TO je asi pěkný zlatíčko, ta Gitka když si tohle všechno od tebe nechá libit,všude kolem trávy a volné prostranství...bych vzala čáru
tajemma danny
napsal(a):
Ta fotkou nohou je z loňska Ale letos jedem zas....V tom Albertovci je to žúžo
Byly jste se tam někdu už podívat? Navíc dostihy tam bývají jen jednou za rok a mezi něma je třeba soutěž albertovských koní v parkuru, dresuře, poolu a podobně. Mají to fakt pěkně udělané, že si tam na své přijde kdokoliv. Tady je foto z dostihu ve stylu crossu, nevím jestli to pujde vidět, ale koníci jeli cvalem na takovouhle díru, kopec prudký a dlouhý asi 30 m. A ti pidimužíci v dostihových sedýlkách. Byl to maras....
klawdie
napsal(a):
Jinak máš pravdu leni, lešpí mlady koník tlustější, z nečeho si ty svaly musí tvořit....taky mám hroznej pupek když se pase, to je jak sousek, pak mám co shazovat...holky mám blbej rekord, tři dny neuvídím koníka, to asi nepřežiju, včera ho měla segra, dneska koník volno a bohužel nemám ani pul hodinu navíc aby za ním aspon zajela a zítra jsem pozvaná na celoddení vylet do Prahy..takže ho uvidím až v něděli, ty jo takhle dlouho jsme zatím bez sebe nebyli, třeba ale stihnu za ním vyrazit večer a pomuchlovat ho!
To ti věřím že se ti bude stejskat...já když u koní nejsem třeba 4 dny tak mám abstinenční příznaky. Prostě jsme všichni tady drogově závislý...
lanika
napsal(a):
Ta fotkou nohou je z loňska Ale letos jedem zas....V tom Albertovci je to žúžo
Byly jste se tam někdu už podívat? Navíc dostihy tam bývají jen jednou za rok a mezi něma je třeba soutěž albertovských koní v parkuru, dresuře, poolu a podobně. Mají to fakt pěkně udělané, že si tam na své přijde kdokoliv. Tady je foto z dostihu ve stylu crossu, nevím jestli to pujde vidět, ale koníci jeli cvalem na takovouhle díru, kopec prudký a dlouhý asi 30 m. A ti pidimužíci v dostihových sedýlkách. Byl to maras....
koníci jsou už pod kopcem. Snad ho tam vidíte
tajemma danny
napsal(a):
To ti věřím že se ti bude stejskat...já když u koní nejsem třeba 4 dny tak mám abstinenční příznaky. Prostě jsme všichni tady drogově závislý...
Hele, mě stačí jen celý jeden den. Ale většinou se vrátím večer, tak za ním ještě po tmě cupítám do stáje. Nebo v nejhoršímbrzo ráno Ale to je pak pusinek a když ho pouštím do ohrady, kolikrát jen v noční košilce
tak si sednu na trávu a pak ho dlouho pozoruji jak se pěkně pase. Gaugań můj malý, no vlastně velký
klawdie
napsal(a):
TO je asi pěkný zlatíčko, ta Gitka když si tohle všechno od tebe nechá libit,všude kolem trávy a volné prostranství...bych vzala čáru
U ní si jsem 99 % jistá že by nezdrhla...včera jsem zkoušela i odložení...prostě jsem ní postavila, hodila před ni lano...a odešla jsem, cílem je to, že když koník šlápne někde do vodítka nezmí panikařeit ale vzorně stát a čekat na pápíčka... Gitak stála jak přilepená a ani si nekousla...nechala jsem jí tam asi dvě minuty, pak jsem přišla a chválila jí, poplácávala, prbala na stehně zevnitř a ona mi ukázala mravenečníka, má to strašně ráda...
a takhle jí protahuji krček...
lanika
napsal(a):
Hele, mě stačí jen celý jeden den. Ale většinou se vrátím večer, tak za ním ještě po tmě cupítám do stáje. Nebo v nejhoršímbrzo ráno Ale to je pak pusinek a když ho pouštím do ohrady, kolikrát jen v noční košilce
tak si sednu na trávu a pak ho dlouho pozoruji jak se pěkně pase. Gaugań můj malý, no vlastně velký
Všichni jsou asi na obídku... Halóóó
klawdie
napsal(a):
právě obědvám....
Zdarec holky, vy obědváte a já jsem se právě vrítila od zubaře...teď budu mít aspoň týdne klid, než to vypukne...jsem jí přinesla ten rentgen a když sjem doma ty zuby počítala, tak dole furt jenom 7...no, není se čemu divit, mám je oba skoro celé v kosti, takže mi to musí vysekat, už teď jsem z toho nadšená...
Jinak posílám Kerouše s jeho novým westernovým sedlem..:)a snad o weekendu už někoho dokopu k tomu focení...páč kůń se tu prezentuje, ale já na něm minimálně:)
klawdie
napsal(a):
a ještě nějaká.....:)
klawdie
napsal(a):
právě obědvám....
Já jsem ještě nejedla... Byl tady šéf a zaměstnal mě, že se ze mě pomalu kouřilo... ale za chvíli odjíždím a zase přijedu... heh, tady klus bez sedla...
kukinatost
napsal(a):
a ještě nějaká.....:)
nějak to sedelko není vidět...:)Tak tuhle...
klawdie
napsal(a):
Teda toomu to ale sluší....fakt parádní!
děkujem, ono slušet jak slušet, i když je fakt božské, na míru a i s brašnama..:) ale hlavně keorušovi sedí...i když přiznám se, mojí v současnosti nejžádanější investicí je bezkostrové sedlo od barefootu...
A takhle vypadá sedelko...:)
klawdie
napsal(a):
A Klári speciálně pro tebe slibovaný přístřešek..:)
kukinatost
napsal(a):
A Klári speciálně pro tebe slibovaný přístřešek..:)
a tady pohled z boku, zrovna mi tam blbě svítilo slunko, tak jsem furt nevěděla, jak to yvfotit zepředu...tož aspoň zboku...
kukinatost
napsal(a):
a tady pohled z boku, zrovna mi tam blbě svítilo slunko, tak jsem furt nevěděla, jak to yvfotit zepředu...tož aspoň zboku...
a tady jenda se mnou, to jsem odlapila segru, než někam odjela...tož mám aspoń jednu:)
tajemma danny
napsal(a):
Týjo, ten přístřešek je bezvadnej...a je v něm, nebo je spíše venku? Já jsem teď přijela z oběda...pochutnala jsem si...
Ahoj holky já vás vůbec nestíhám mám tenhle týden moc práce,tak aspoň na chvilku než mi utečete domů.
Hurá příští týden mám dovolenou,tak musíme navozit seno audělat nějakou práci na kterou jinak není čas.Jo a včera jsem byla u jedné paní kouknout na kobylu že jí zlobí a vyhazuje.Na kobylu jsem sedla a bylo ródeo.v kroku a klusu to šlo.Je učená supr na ohlávce a umí spiny a couvání no prostě super,ale při nacválání zastaví a začne šíleně kozlovat.Fakt síla a ta paní začíná jezdit,takže děs,ale prodat jí nechce že se do nní zbláznila...Já už fakt nevím co bych jí poradila,nevíte nějaký způdob aby nekozlovala??Vůbec jsem nezjistila proč to dělá,vypadá to že se jí buď nechce dělat a chce se zbavit jezdce,nebo jí bolí záda.Dneska mě pěkně bolý nohy jak jsem se držela.Už jsem zmlsaná z našich hodných koní,tak jsem si zase zadováděla.No pak už se mi to moc nelíbylo