Rada ranních ptáčat 154

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.7.2007 08:03

Já vám dám ospalce

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.7.2007 08:04

charliebob napsal(a):
Já vám dám ospalce

Tak já tak dlouho čekám, jestli někdo založí.... no beru tu Tvoji, já zapomněla na číslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4.7.2007 08:04

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak já tak dlouho čekám, jestli někdo založí.... no beru tu Tvoji, já zapomněla na číslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A jinak jsem všem odpověděla ještě do 153

4.7.2007 08:05

charliebob napsal(a):
Já vám dám ospalce

Vendi, tak to sečení travičky ráno a večer vám nezávidím. My to tak také dělali asi pět let, ale docela dřina. Oni toho sežerou moc a moc. To sečete ručně, nebo máte techniku? Já, když si vzpomenu, jak i v těch vedrech se chodilo brzo ráno sekat, aby měli koníci travičku a zase večer, když to polevilo, jenom v těch opravdu největších vedrech dostali seno, protože tráva stejně za chvilku uschla.

4.7.2007 08:06

charliebob napsal(a):
Vendi, tak to sečení travičky ráno a večer vám nezávidím. My to tak také dělali asi pět let, ale docela dřina. Oni toho sežerou moc a moc. To sečete ručně, nebo máte techniku? Já, když si vzpomenu, jak i v těch vedrech se chodilo brzo ráno sekat, aby měli koníci travičku a zase večer, když to polevilo, jenom v těch opravdu největších vedrech dostali seno, protože tráva stejně za chvilku uschla.

Vendi, jak mi to děláme a příště už jinou zakládat nebudu a nebudu.

4.7.2007 08:09

charliebob napsal(a):

Boži je to otrava, to máš pravdu. Ale bude to trvat jenom dvě sezonu, od roku 2009 budou na 4,5 hektarech a to jim snad bude stačit . Máme křoviňák, sekáme vždy 1 mega kolečko na krmení, a večer zase. Máš pravdu, rychle tráva uschne, snažíme se to dávat do stínu. A stejně už je tráva strašně vysoká, takže ji už ani moc nechtějí. Ale máme pořád co sekat!!! A přístup k senu mají nonstop, záleží na nich. Trávu mi seká Jirka, já kdyžtak jenom vozím. ...

A jinak jsem všem odpověděla ještě do 153

Holky,co máte v plánu ve dnech dloooouhého volna?mě strašně štve,že je taková zima a skoro pořád prší,u nás v noci zase lilo a fakt ta zima je hrozná,fučí studenej vítr.to mají bejt jako prázdniny,jo?To by mě úplně trefil šlak,když jsou děti ve škole,tak je hic jako blázen a jen začnou prázdniny,je zima.No a taky jsem si přivezla ty kuřátka,že jo,tak holt bude zima.Jednou jsem si koupila taky kuřátka a jak jsem je přivezla domů,tak pak začala bejt strašná zima a skoro všechny mi pochcípali,i když měli žárovku.Tak jsem tentokrát si je přivezla až teď v červenci a vona je zima jak v březnu,fakt nenávidím hnusný počasí o prázdninách!!!

Boži je to otrava, to máš pravdu. Ale bude to trvat jenom dvě sezonu, od roku 2009 budou na 4,5 hektarech a to jim snad bude stačit . Máme křoviňák, sekáme vždy 1 mega kolečko na krmení, a večer zase. Máš pravdu, rychle tráva uschne, snažíme se to dávat do stínu. A stejně už je tráva strašně vysoká, takže ji už ani moc nechtějí. Ale máme pořád co sekat!!! A přístup k senu mají nonstop, záleží na nich. Trávu mi seká Jirka, já kdyžtak jenom vozím. ...

Boži, musíme se vždy na konci té staré domluvit na tom, kdo založí tu novou !

4.7.2007 08:11

jaruska napsal(a):
Holky,co máte v plánu ve dnech dloooouhého volna?mě strašně štve,že je taková zima a skoro pořád prší,u nás v noci zase lilo a fakt ta zima je hrozná,fučí studenej vítr.to mají bejt jako prázdniny,jo?To by mě úplně trefil šlak,když jsou děti ve škole,tak je hic jako blázen a jen začnou prázdniny,je zima.No a taky jsem si přivezla ty kuřátka,že jo,tak holt bude zima.Jednou jsem si koupila taky kuřátka a jak jsem je přivezla domů,tak pak začala bejt strašná zima a skoro všechny mi pochcípali,i když měli žárovku.Tak jsem tentokrát si je přivezla až teď v červenci a vona je zima jak v březnu,fakt nenávidím hnusný počasí o prázdninách!!!

Jaruš mě to teda tak moc nevadí, lepší než to dusno, horko, mouchy, ale zase nic člověk neudělá....
A o dnech volna? Zítra brigáda na bobany v ohradě, v pátek přepříprava na svatbu (ne naši, ale jsme hosté), v sobotu svatba a v neděli relax

4.7.2007 08:13

Hihi,koukám,děvčátka,že se na to dlouhý volno těšíte jak divý,koukám,že Vendí u toho zapomněla i počítat,hihi!!!Tak máte někdo něco v plánu,když se tak těšíte???

4.7.2007 08:14

jaruska napsal(a):
Hihi,koukám,děvčátka,že se na to dlouhý volno těšíte jak divý,koukám,že Vendí u toho zapomněla i počítat,hihi!!!Tak máte někdo něco v plánu,když se tak těšíte???

no jsem šikovná!!!!
Jaruš o plánech jsem psala o kousek výš! A co Ty?

4.7.2007 08:15

dobré ráno všem,u nás je hnusně,prší,fujky. Na velké volno jsme měli jet s vozem a koňmi do Vojtěchova je tam indiánská hospůdka a pak asi i na Bouzov,ale v takovém počasí....... kdo ví.Jarunko,děkujeme za pozvání,ale máme to poněkud z ruky,ale třeba někdy přijedeme. Přemlouvám Janu ,aby dojela na paint show,že je škoda neukázat tak pěkný hříbata .

4.7.2007 08:15

jaruska napsal(a):

Néé,Vendííí,to já mám zase radši to teplo,takhle se nemůžem jít s Jaruškou ani plavit,to bude zas doba,než se rybníček ohřeje!!A všude je klasický bahno,bahno a nic než bahno!!!

4.7.2007 08:17

jaruska napsal(a):
Néé,Vendííí,to já mám zase radši to teplo,takhle se nemůžem jít s Jaruškou ani plavit,to bude zas doba,než se rybníček ohřeje!!A všude je klasický bahno,bahno a nic než bahno!!!

Jaruš nejlepší by bylo, kdyby přes den bylo hezky a v noci zapršelo na travičku, že? U nás zemědělci na sv. Aloise pokosili louky, teda ještě den předtím a pořád jim to tam leží!!! Z toho už nebude seno ale rovnou hnůj!!!!!!!! A teď říkali v radiu že má celé volno propršet!

4.7.2007 08:18

bednarik petr napsal(a):
dobré ráno všem,u nás je hnusně,prší,fujky. Na velké volno jsme měli jet s vozem a koňmi do Vojtěchova je tam indiánská hospůdka a pak asi i na Bouzov,ale v takovém počasí....... kdo ví.Jarunko,děkujeme za pozvání,ale máme to poněkud z ruky,ale třeba někdy přijedeme. Přemlouvám Janu ,aby dojela na paint show,že je škoda neukázat tak pěkný hříbata .

Soni ahoj, kde je prosím ta pain show? A kdy? Díky!

4.7.2007 08:19

bednarik petr napsal(a):

Jéé,Soni,tak přemlouvej víc,já si myslím úplně to samý,takový krásný hříbata by rozhodně svět vidět měl,ale zase jestli Janí nechce,tak se nedá nic dělat,třeba ještě koníci na to nejsou připraveni,oni by měli umět stát v tom výstavním postoji,že jo?na druhou stranu ta přeprava je hrozný riziko,taky bych asi rozmýšlela...

4.7.2007 08:20

charliebob napsal(a):
Já vám dám ospalce

Ahojte ptáčata, tak vás po dlouhé době také zdravím, užívám si prázdnin, ale bohužel na net se teď moc nedostanu. koníci jsou ok, malý roste jako z vody

4.7.2007 08:21

bednarik petr napsal(a):

Jaruš a naše plány? Pořádně vyplejt, posekat zahradu, poskládat dříví, pořádně poklidit u stáje, v sobotu budou hosté a v neděli konečně lehárko.

Hele to zamračené počasí není až zas tak na prd. Holky zas tak moc nelítaj venku a pomáhaj mamince.

4.7.2007 08:22

Jaruš nejlepší by bylo, kdyby přes den bylo hezky a v noci zapršelo na travičku, že? U nás zemědělci na sv. Aloise pokosili louky, teda ještě den předtím a pořád jim to tam leží!!! Z toho už nebude seno ale rovnou hnůj!!!!!!!! A teď říkali v radiu že má celé volno propršet!

Noo,vendí,tak to bych taky brala,kdyby v noci vždycky hoďku sprchlo,ale přes den bylo hezky.A to mi neříkeeej,že má celý volno propršet,to je fakt děěěs,já jsem se těšila na prázdniny jako malý dítě a když to teď vidím,tak je mi z toho fakt blbě,pomóóóc,já chci theploooooo!!!!!

4.7.2007 08:23

Vendí vím že se kočkám mlíčko dávat moc nemá.Ale koťátka ho potřebujou a když maminka ho má málo nějak se to udělat musí. Já jím dle rad veta kupuji odtučněné ředím ho už 2:1 vodou a přislazuji glukopurem a nebo cukre.On jim ten glukopur moc nejede
A ty hovínky mě děsí už teď. Naštěstí pokakali slaždice (dá se to snadno uklidit) záchodovou bedýnku a jeden pelíšek. ALe neni to úplně nejhorší. Taky jsem jim včera dávala novou konzervu, tak mě napadlo, jestli to nemůže být z ní.Ale voněla normálně jako vždy.
Já s nima mám fakt trápení.
Jaru nechci ko´tátko. Sama mám strach,aby mi jeden nezůstal, protože si pro něj měly přijet až z Děčína a nějak se mi neozývají na mailíky. A nehledě na to, že Harry má to zraněné očičko. Tak jsem na to moc zvědavá

4.7.2007 08:25

pretty 1 napsal(a):
Vendí vím že se kočkám mlíčko dávat moc nemá.Ale koťátka ho potřebujou a když maminka ho má málo nějak se to udělat musí. Já jím dle rad veta kupuji odtučněné ředím ho už 2:1 vodou a přislazuji glukopurem a nebo cukre.On jim ten glukopur moc nejede
A ty hovínky mě děsí už teď. Naštěstí pokakali slaždice (dá se to snadno uklidit) záchodovou bedýnku a jeden pelíšek. ALe neni to úplně nejhorší. Taky jsem jim včera dávala novou konzervu, tak mě napadlo, jestli to nemůže být z ní.Ale voněla normálně jako vždy.
Jaru nechci ko´tátko. Sama mám strach,aby mi jeden nezůstal, protože si pro něj měly přijet až z Děčína a nějak se mi neozývají na mailíky. A nehledě na to, že Harry má to zraněné očičko. Tak jsem na to moc zvědavá

Teda Luci, děláš to vzorově a koťátka to nějak neberou na vědomí, že? Třeba jim ta nová konzerva nesedla, že? Úklid Ti teda nezávídím... nemůžeš vzít hadici a vystříkat to?

4.7.2007 08:25

janamalik napsal(a):
Ahojte ptáčata, tak vás po dlouhé době také zdravím, užívám si prázdnin, ale bohužel na net se teď moc nedostanu. koníci jsou ok, malý roste jako z vody

Jé, tahle fotečka mi připoměla Moravěnku, pole plná slunečnic.

4.7.2007 08:26

janamalik napsal(a):

Jé, ahoj Jani, to je krásná fotka!!!

4.7.2007 08:27

pretty 1 napsal(a):

Joo,Lůco,to znám,nám takhle tady zůstala ta bílá kočička Sněhulka,nějáká holka taky od koní se furt dušovala,že si pro ní přijede,tak my jsme jí tady pro ní drželi a slepice nakonec bez omluvy nedorazila,tak tady máme Sněhuli.Nevadí mi tady,ale toho kocourka se budu snažit ještě někomu udat,je moc hezkej a hodnej a rád se mazlí.

4.7.2007 08:28

Jé, ahoj Jani, to je krásná fotka!!!

Ahojte ahojte, zdravím vás, ty slunečnice vypadali dobře, tak jsem to zkusila blejsknout a vyšlo to. A jak se jinak holky máte?

4.7.2007 08:31

janamalik napsal(a):
Ahojte ahojte, zdravím vás, ty slunečnice vypadali dobře, tak jsem to zkusila blejsknout a vyšlo to. A jak se jinak holky máte?

Jani, díky za optání, mám se vcelku dobře, hlavně proto, že už máme také drbacího Bobíška. Jen nám sem dej více foteček, když tady teď nemůžeš moc býti s námi, tak ať si to užijeme. .......To je ale čeština

4.7.2007 08:33

janamalik napsal(a):

My se máme docela dobře, Bred roste a škádlí maminu, jinak jsme byli s oldou na závodech, šel pár parkurů a docela mu to šlo. Pak jsem taky byla na praxi v jednom hřebčinci, dodám nějaké foto, bylo to super a konečně jsem se taky naučila zapřahat

4.7.2007 08:35

janamalik napsal(a):
My se máme docela dobře, Bred roste a škádlí maminu, jinak jsme byli s oldou na závodech, šel pár parkurů a docela mu to šlo. Pak jsem taky byla na praxi v jednom hřebčinci, dodám nějaké foto, bylo to super a konečně jsem se taky naučila zapřahat

To je pravda, když už se sem dostanu jednou za uherský rok, tak přidám alespoň nějaké pořádné fotky
Takže pár slunečnicových

4.7.2007 08:35

janamalik napsal(a):

V zlatém poli slunečnic
malý Bredley krásnější je ještě vííííc!!!!!

Jůůů,Jani,to je heškýýýý,koníček už je velký a maminka je náádhernááá!!!!
Už byla svatba?????

4.7.2007 08:36

janamalik napsal(a):
To je pravda, když už se sem dostanu jednou za uherský rok, tak přidám alespoň nějaké pořádné fotky
Takže pár slunečnicových

Bony

4.7.2007 08:39

jaruska napsal(a):
V zlatém poli slunečnic
malý Bredley krásnější je ještě vííííc!!!!!

Jůůů,Jani,to je heškýýýý,koníček už je velký a maminka je náádhernááá!!!!
Už byla svatba?????

No nazdar Jaruš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zdravím tě strašně moooc!!!!!!!!!!!!!!!!
Jojo, Bred roste do krásy, včera jsme se byli podívat ještě u jednoho chovatele a když nám ukazoval jeho hříboušky, tak po srovnání je Bred dvakrát tak velký jak oni, bude to macek Jarči!A bude to asi fakt černý hnědák, jukni, že bude černý hnědák??

4.7.2007 08:42

janamalik napsal(a):
Jojo, Bred roste do krásy, včera jsme se byli podívat ještě u jednoho chovatele a když nám ukazoval jeho hříboušky, tak po srovnání je Bred dvakrát tak velký jak oni, bude to macek Jarči!A bude to asi fakt černý hnědák, jukni, že bude černý hnědák??

Bude!

4.7.2007 08:42

janamalik napsal(a):

Jarči, svatba ještě nebyla, neboj, to já bych to dala vědětAle plány jsou velké, to víš, Olda by snad už i nejraději děcka, ale na to já mám ještě časStačí mi 2 psi a 2 koně
Tady Olda parkurový šampion

4.7.2007 08:45

janamalik napsal(a):
Jarči, svatba ještě nebyla, neboj, to já bych to dala vědětAle plány jsou velké, to víš, Olda by snad už i nejraději děcka, ale na to já mám ještě časStačí mi 2 psi a 2 koně

Škoda, že tu není mátinka, dám sem i pár pejsků

4.7.2007 08:46

janamalik napsal(a):

Ahojky Janíí,taky Tě moc zdravím!!!No jasně,že je to obr,to je vidět,že je opravdu mohutnej,taky mamča není žádný tintítko,nééé????A pokud ho budeš mít na parkurky,tak tam je potřeba ten koník pevný,silný,s pořádnou prdelí k mohutnýmu odrazu,a to Bredík stopro bude!!!No a barvička se mi taky zdá,že bude černý hnědák,okolo pusinky má ten světlejší odstín nebo nee?Tady na tý fotce to není moc vidět....

4.7.2007 08:46

janamalik napsal(a):
Škoda, že tu není mátinka, dám sem i pár pejsků

4.7.2007 08:48

janamalik napsal(a):

Jůůů,Olda je nebojsa,což???A jakou mají ještě rezervu,šikulkové!!!!
Jééé,Janííí,já si Tě vezmu k sobě na prázdniny a naučíš mě taky zapřahat,viiiď????

4.7.2007 08:52

jaruska napsal(a):
Ahojky Janíí,taky Tě moc zdravím!!!No jasně,že je to obr,to je vidět,že je opravdu mohutnej,taky mamča není žádný tintítko,nééé????A pokud ho budeš mít na parkurky,tak tam je potřeba ten koník pevný,silný,s pořádnou prdelí k mohutnýmu odrazu,a to Bredík stopro bude!!!No a barvička se mi taky zdá,že bude černý hnědák,okolo pusinky má ten světlejší odstín nebo nee?Tady na tý fotce to není moc vidět....

Jo jo, okolo pusinky je světlejší, ale jinak tmavý, a černý hnědák je přece na hubě a ve slabinách světlejší, tak uvidíme. Jinak, co jsem mluvila s více lidma, tak říkali, že je dobře, že jsem vybrala toho Beethowena a Bred se taky každému líbí, už jsem na něj měla i dokonce pár zájemců, ale nedám Olda si dělá srandu, že začne šetřit na přihlášku do Cách až malý vyroste, srandista, je to ještě daleko, tak uvidíme, hlavně, aby byl zdravý a fit. Co u vás Jarči, holky mají prázdniny, co, tak drandíte??

4.7.2007 08:54

jaruska napsal(a):

Jaruško, zapřahání je sranda, když to koníci umí, Jani a Olda tam opravdu skáče vysoko, šikulka, mě skoky nikdy moc nelákaly, na mě je to všechno moc vysoké, já zvládala tak kavaletky na zemi a křížky, toť vše, ale ráda koukám na druhé, co to dovedou, tak ještě fotečky, šup sem s nima.

4.7.2007 08:54

janamalik napsal(a):
Jo jo, okolo pusinky je světlejší, ale jinak tmavý, a černý hnědák je přece na hubě a ve slabinách světlejší, tak uvidíme. Jinak, co jsem mluvila s více lidma, tak říkali, že je dobře, že jsem vybrala toho Beethowena a Bred se taky každému líbí, už jsem na něj měla i dokonce pár zájemců, ale nedám Olda si dělá srandu, že začne šetřit na přihlášku do Cách až malý vyroste, srandista, je to ještě daleko, tak uvidíme, hlavně, aby byl zdravý a fit. Co u vás Jarči, holky mají prázdniny, co, tak drandíte??

No, vidiš, úplně bych zapomněla, ty fotky ze zápřahůůůů!Dodávám, nic na tom není Jarči, jedině to, že ten chomout byl pomalu větší než já

4.7.2007 08:59

janamalik napsal(a):

Joo,Janíí,bude to určo černý hnědák,ale bude asi dělat s těma barvama to,co Bonča-mění arvy podle období.Ale to navadí,na tý první šprušli v těch Cáchách může stát kůň jakékoliv barvy,žee?Jééé,moc bych vám takový úspěch přála,to by byl chovatelskej bonbónek,coo?No jo,ale je pravda,že je to ještě sice daleko,ale ty léta hrozně letěj a když se bude malej Bredlík snažit,bude sbírat zkušenosti po celý republice,tak ho třeba jednou uvidím i jááá!!!
Néé,janííí,zrovna před chvílí jsem tady nadávala na počasí,v tomhle se nedá nikam daleko ject,já chtěla,že bychom s Jaruškou jely na 3 dny někam,jen tak samy po stezce,ale někde se spí ve spacáku venku a to teď prostě nejde,já takový vybavení jako Boženka nemám,a to bych jarušce někde uhnala zápal plic,tak nerajzujeme,navíc teď pořád musíme bejt doma,protože si lidi jezděj pro cedule na stezky,takže žádný výlety.

4.7.2007 09:00

charliebob napsal(a):
Jaruško, zapřahání je sranda, když to koníci umí, Jani a Olda tam opravdu skáče vysoko, šikulka, mě skoky nikdy moc nelákaly, na mě je to všechno moc vysoké, já zvládala tak kavaletky na zemi a křížky, toť vše, ale ráda koukám na druhé, co to dovedou, tak ještě fotečky, šup sem s nima.

Já vždycky taky ráda koukala, jenže Olda pak začal, že to nic není, že mě to taky naučí,vždycky jsem skákala tak do 60 cm, víc ne. A on mi hned na první hodině dal 110, když jsem na to najížděla, měla jsem smrt v očích, ale přežila jsem to, postupem času už si člověk zvykne a pak už mu to vůbec nepřijde. Dneska, když mi na trénink postaví metr, tak to najedu bez vyvalených očí a nic si z toho nedělám, ale hvězda ze mě holky stejně nikdy nebudeOlda je lepší a vždycky bude, taky ho trénovali ti nejlepší trenéři a jezdil i soukromé koně bohatým lidem, no, na mě moc nezbohatně
Hele holky, to malý tam vzadu na kozliku jsem jááááS těmahle plemeníkama jsem jezdila, apk i s těma ČMBVšechno to jsou jen hřebci, ale říkala jsem, kolikrát jsou hodnější, něž kdejaká kobyla.

4.7.2007 09:03

janamalik napsal(a):
Já vždycky taky ráda koukala, jenže Olda pak začal, že to nic není, že mě to taky naučí,vždycky jsem skákala tak do 60 cm, víc ne. A on mi hned na první hodině dal 110, když jsem na to najížděla, měla jsem smrt v očích, ale přežila jsem to, postupem času už si člověk zvykne a pak už mu to vůbec nepřijde. Dneska, když mi na trénink postaví metr, tak to najedu bez vyvalených očí a nic si z toho nedělám, ale hvězda ze mě holky stejně nikdy nebudeOlda je lepší a vždycky bude, taky ho trénovali ti nejlepší trenéři a jezdil i soukromé koně bohatým lidem, no, na mě moc nezbohatně
Hele holky, to malý tam vzadu na kozliku jsem jááááS těmahle plemeníkama jsem jezdila, apk i s těma ČMBVšechno to jsou jen hřebci, ale říkala jsem, kolikrát jsou hodnější, něž kdejaká kobyla.

tady z pohledu vozatajce

4.7.2007 09:03

charliebob napsal(a):

Noo,Boží,vona je to sranda,když to umíš,ale kdybys k tomu postavila mě,která nikdy nic nezapřahala,tak bys viděla,jak bych do toho ty koně dokázala zamotat,že už by je nikdo nerozmotal a museli by tahat chudáci celej život!!!!!Já bych zvládla jen poníčka do jednoduchého poprsáku,ale chomouty ani za nic,to je všeho moc a pak to člověk montuje jedno přes druhý!!!

4.7.2007 09:05

janamalik napsal(a):
tady z pohledu vozatajce

No jo Jarči, počasí je počasí, ale zase je lepší, neýž když jsou ty dusna a verda, ty já nemusím
No určitě až budeme jezdit po celé republice, tak nás někde uvidíš
Drbací hřebec Korál

4.7.2007 09:07

jaruska napsal(a):
Noo,Boží,vona je to sranda,když to umíš,ale kdybys k tomu postavila mě,která nikdy nic nezapřahala,tak bys viděla,jak bych do toho ty koně dokázala zamotat,že už by je nikdo nerozmotal a museli by tahat chudáci celej život!!!!!Já bych zvládla jen poníčka do jednoduchého poprsáku,ale chomouty ani za nic,to je všeho moc a pak to člověk montuje jedno přes druhý!!!

Vendi paint show jw v Horce nad Moravou je to u Olomouce. Myslím,že letos na posled pak si to zase bude Klára pořádat u sebae v Kozlovicích . Což je o 150km dále.

4.7.2007 09:07

jaruska napsal(a):

Taky by jsi se to naučila jarči, neboj. Poníček plemeníček, ale hodnej.

4.7.2007 09:08

janamalik napsal(a):

Noo,Janii,tak jestli se chceš zasmát,teda jako myslím hooodně zasmát,tak se přijeď podívat někdy na mě,když náhodou musím skočit položenej malej stromeček v takový rokličce-no to na mě musí bejt dost dobrej pohled,poněvadž já osobně si jsem jistá,že to je úplně poslední skok v mým životě a podle toho hážu ty grimasy.Tam je štěstí,že tam nikdo nemůže stát a fotit,poněvadž je tam málo místa,ale ty fotky by stoprocentně stály za to!!!A určitě se tam tak šíleně netvářím jen já,na Huberu tam bude takových zoufalců víííc!!!!

4.7.2007 09:09

janamalik napsal(a):

prdelky

4.7.2007 09:10

janamalik napsal(a):
prdelky

Elza a Jenny

4.7.2007 09:11

janamalik napsal(a):

Joo,a Janíí,na tom kozlíku Ti to moooc sluší,vypadá to,jako kdybyses tam rovnou narodila!!!To jsi ty hřebce kočírovala úplně sama???Ale voni jsou hodný a rozumný,viď?A skládala jsi jako z toho zapřahání zkoušky,jo?

4.7.2007 09:11

bednarik petr napsal(a):
Vendi paint show jw v Horce nad Moravou je to u Olomouce. Myslím,že letos na posled pak si to zase bude Klára pořádat u sebae v Kozlovicích . Což je o 150km dále.

Jarů,ten postoj by umět měli ,ale u těch ročních ,nebo odstávčat se na to moc nekouká,to u Mauríny už jo,takže to trénujem,je to docela sranda,neboť srovnám jednu nohu a ona povolí druhou a tak pořád do kola.Ale hlavně ,že máme halltrovku!

4.7.2007 09:12

janamalik napsal(a):
Elza a Jenny

a ještě asi poslední B + B

4.7.2007 09:15

jaruska napsal(a):
Joo,a Janíí,na tom kozlíku Ti to moooc sluší,vypadá to,jako kdybyses tam rovnou narodila!!!To jsi ty hřebce kočírovala úplně sama???Ale voni jsou hodný a rozumný,viď?A skládala jsi jako z toho zapřahání zkoušky,jo?

Ne, zkoušky jsem nedělala, jen mě zasvětili chlapi z hřebčince, kteří to dělají deno denně a to jsou nejlepší učitelé, ty haflingy jsem pak řídila sama, ale chláďáky ne, jelikož ten světlejší Bingo se bojí aut a pak bych měla co dělat. No ale jinak díky jarči, páč Olda říkal, že tam vypadám jak vosa na bomboně, ha

4.7.2007 09:17

bednarik petr napsal(a):
Jarů,ten postoj by umět měli ,ale u těch ročních ,nebo odstávčat se na to moc nekouká,to u Mauríny už jo,takže to trénujem,je to docela sranda,neboť srovnám jednu nohu a ona povolí druhou a tak pořád do kola.Ale hlavně ,že máme halltrovku!

No jo,Soní,haltrovka je základ,hihi!!!Já vím,že to není žádná sranda to koníka naučit,aby stál ve výstavním postoji-kdybych měla nedejbože nědy vystavovat Moruši,tak to si jdu rovnou hodit tu haltrovku s tím vodítkem do stodoly přes trám,poněvadž to bys teprve viděla,jak je těžký vysvětlit kobyle,že má mít všechny nohy při sedlání u sebe a nestát rozcapená na půli dvora!!!!

4.7.2007 09:25

janamalik napsal(a):
Ne, zkoušky jsem nedělala, jen mě zasvětili chlapi z hřebčince, kteří to dělají deno denně a to jsou nejlepší učitelé, ty haflingy jsem pak řídila sama, ale chláďáky ne, jelikož ten světlejší Bingo se bojí aut a pak bych měla co dělat. No ale jinak díky jarči, páč Olda říkal, že tam vypadám jak vosa na bomboně, ha

Jaruško, neboj nezamotala , ti begánci jsou nádherní, holt moje krevní skupina, já už jiná nebudu a neskáču ani padlé stromečky, my je s Césarem raději přelezeme.

Soni, Maurínce to moc sluší, nevím nevím, jak bych třebas našeho Standu učila správně stát, on by mi pořád kradl vodítko, že se raději bude vodit sám a tak podobně, to by porota koukala

4.7.2007 09:27

charliebob napsal(a):
Jaruško, neboj nezamotala , ti begánci jsou nádherní, holt moje krevní skupina, já už jiná nebudu a neskáču ani padlé stromečky, my je s Césarem raději přelezeme.

Soni, Maurínce to moc sluší, nevím nevím, jak bych třebas našeho Standu učila správně stát, on by mi pořád kradl vodítko, že se raději bude vodit sám a tak podobně, to by porota koukala

tak boží tady ještě něco pro tvojí dušičku a očičko

4.7.2007 09:28

janamalik napsal(a):
tak boží tady ještě něco pro tvojí dušičku a očičko

Neugot

4.7.2007 09:36

janamalik napsal(a):
Neugot

Ty jsou....

4.7.2007 09:38

charliebob napsal(a):
Já vám dám ospalce

Takže to Jaru necháme na pátku?Samozřejmě orientačně,páč člověk ani neví jaký bude počasí že...Hele Ty víš že na bolení zadku stačí jezdit i pět minuta taky mě i kdyby ta pr.... měla upadnout tak neslezu dřív než je nutnoTak kampak bysme jeli?

4.7.2007 09:40

markemic napsal(a):
Takže to Jaru necháme na pátku?Samozřejmě orientačně,páč člověk ani neví jaký bude počasí že...Hele Ty víš že na bolení zadku stačí jezdit i pět minuta taky mě i kdyby ta pr.... měla upadnout tak neslezu dřív než je nutnoTak kampak bysme jeli?

Markét,ty jsi nezmar,hihi!!!!
Kam chceš Ty?Máš nějáký konkrétní cíl?

4.7.2007 09:41

charliebob napsal(a):
Ty jsou....

Já pořád říkám, že Césarek je prcek.

Lůci a copak dělá domeček, už máte tesaře?

Tady Standa přemýšlí: Mám tam vlézt, nebo nemám?

4.7.2007 09:44

charliebob napsal(a):
Já pořád říkám, že Césarek je prcek.

Lůci a copak dělá domeček, už máte tesaře?

Tady Standa přemýšlí: Mám tam vlézt, nebo nemám?

Jůůů,boženkoo,Standa je krááásnej,krááásně se leskne,to já úplně miluju na koních,když se lesknou,je vidět,že mu ničehož nic nechybí-jen to rozhodnutí jaksi hledá..a šel tam nakonec nebo nééé?Tipla bych,že si to nakonec rozmysle a nešel tam.....

4.7.2007 09:44

charliebob napsal(a):
Já vám dám ospalce

Tak já tam vlezu, ale co když mě tam něco kousne, když tam nesmím

4.7.2007 09:47

charliebob napsal(a):
Tak já tam vlezu, ale co když mě tam něco kousne, když tam nesmím

Jaruško, nešel, protože tam na něj bafla Eliška a ti naši koňoušové, ti se ani ošidit nenechají, to voni by byli protivní a to neceméééé

Tady už na něj bafla a jak koukal, že on tam přece vůbec nechtěl vlézt

markemic napsal(a):

Joo,a s tou upadnutou zadnicí to bude průůšvih,poněvadž kdybych měla brašničky,tak bych Ti jí sebrala a nacpala do brašniček,teda každou půlku bych dala do jedný brašničky,oni zas tak velký nejsou(ty brašničky),ale jelikož brašničky čekají na spravení,tak je sebou mít nebudu,takže si vezmi vteřinový lepidlo a v případě náhlého upadnutí řiti ho urychleně použijeme!!!!!

jaruska napsal(a):
Markét,ty jsi nezmar,hihi!!!!
Kam chceš Ty?Máš nějáký konkrétní cíl?

Jak ta Tvoje dceruška,přesně taková co se týče ježděníJéžiš tahle otázka kam je nejhorší....je tolik míst kde si říkám jak by bylo krásný jet na koni a teď si nevzpomenu ani na "ň".............

4.7.2007 09:49

jaruska napsal(a):
Joo,a s tou upadnutou zadnicí to bude průůšvih,poněvadž kdybych měla brašničky,tak bych Ti jí sebrala a nacpala do brašniček,teda každou půlku bych dala do jedný brašničky,oni zas tak velký nejsou(ty brašničky),ale jelikož brašničky čekají na spravení,tak je sebou mít nebudu,takže si vezmi vteřinový lepidlo a v případě náhlého upadnutí řiti ho urychleně použijeme!!!!!

Neboj ty půlky by taky tak velký nebyly

4.7.2007 09:51

markemic napsal(a):
Jak ta Tvoje dceruška,přesně taková co se týče ježděníJéžiš tahle otázka kam je nejhorší....je tolik míst kde si říkám jak by bylo krásný jet na koni a teď si nevzpomenu ani na "ň".............

Markét,výběr trasy nechám opravdu na Tobě,já vím,že to máš všechno prochozený s Žurdou,takže víš,kde jak je krásně,tak opravdu přemýšlej,kam byses na koni ráda podívala,joo?

4.7.2007 09:57

charliebob napsal(a):
Jaruško, nešel, protože tam na něj bafla Eliška a ti naši koňoušové, ti se ani ošidit nenechají, to voni by byli protivní a to neceméééé

Tady už na něj bafla a jak koukal, že on tam přece vůbec nechtěl vlézt

A kdyby na něj nebafla Eliška, tak bych houkla já, jinak by tam vlezl, protože ví, že jsou tam dobrůtky. A tady pořád prší a chvilku neprší a zase prší a pořád dokola, tak to bude muset zahrádka počkat a půjdu žehlit, ach jo, proč ta Máťa nebydlí blíž.

4.7.2007 09:59

charliebob napsal(a):
A kdyby na něj nebafla Eliška, tak bych houkla já, jinak by tam vlezl, protože ví, že jsou tam dobrůtky. A tady pořád prší a chvilku neprší a zase prší a pořád dokola, tak to bude muset zahrádka počkat a půjdu žehlit, ach jo, proč ta Máťa nebydlí blíž.

Jééé,oni jsou skoro stejný ti huculíčci,to je krááásný,jak stejně koukaj,teda,já bych si je snad i platla,hihi!!!

maťa

4.7.2007 10:00
maťa

charliebob napsal(a):
Já vám dám ospalce

Ahoooooooooooooooj

4.7.2007 10:02

maťa napsal(a):
Ahoooooooooooooooj

Nazdáááááář,žehličkooo,Boženka má pro Tebe prácííí,prý jí máš máálooo!!!!

4.7.2007 10:02

maťa napsal(a):
Ahoooooooooooooooj

No ahooooooooooooooooj!!!!
Budou fotečky ????????????????????????????????

maťa

4.7.2007 10:04
maťa

charliebob napsal(a):
Já vám dám ospalce

To je tu kráááásných foteček koníčtů Bredley je už velkýýý chlap a Jennynce to taky moc sluší, i Elzince samo, ale ty slunečnice nemají chybičtů

Chudinky koťátka pokakaný....to je furt nějaký trápení s těma zvířátkáma Hlavně, aby je to už přešlo

Agbar měl vyrážku, absolutko nevím od čeho, zespodu na krku....to byl ale boj, bolelo ho to, rozškrábal si to a nechtěla nechat si na to šáhnout a ještě se mu do toho lepila srst a hnisalo to!
Tak jsem se naštvala, maličkého pejska zpacifikovala, oholila mu tu srst, dostala se k vyrážce, namazala mu to Aloe Vera Gelem, a za dva dny byla vyrážka pryč

Teď už to má skoro zahojené, ale srst bude dorůstat pomaleji

Chcete ty fotečky kiťat, psů a cedulek a tááák????

4.7.2007 10:05

No ahooooooooooooooooj!!!!
Budou fotečky ????????????????????????????????

Určitě budou, to žehlení ještě počká, už se těším. Jaruško a nepletla by sis je, oni jsou každej úplně jinej.

4.7.2007 10:06

maťa napsal(a):
To je tu kráááásných foteček koníčtů Bredley je už velkýýý chlap a Jennynce to taky moc sluší, i Elzince samo, ale ty slunečnice nemají chybičtů

Chudinky koťátka pokakaný....to je furt nějaký trápení s těma zvířátkáma Hlavně, aby je to už přešlo

Agbar měl vyrážku, absolutko nevím od čeho, zespodu na krku....to byl ale boj, bolelo ho to, rozškrábal si to a nechtěla nechat si na to šáhnout a ještě se mu do toho lepila srst a hnisalo to!
Tak jsem se naštvala, maličkého pejska zpacifikovala, oholila mu tu srst, dostala se k vyrážce, namazala mu to Aloe Vera Gelem, a za dva dny byla vyrážka pryč

Chcemééééé

maťa

maťa

charliebob napsal(a):
Já vám dám ospalce

Jééé já bych žehlilááááá Mám tu dneska jenom tři pračky, a to je mááááloooo

maťa napsal(a):

jooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maťa

maťa

maťa napsal(a):

Tak jedem, kiťata

maťa napsal(a):

Máťo nechápu, Ty jsi fakt žehloúchyl...

4.7.2007 10:07

charliebob napsal(a):

Holkýý,mě je líto,že tady není ještě žádnej Bóbikáá,tak sem jednoho dám,joo?

4.7.2007 10:08

jaruska napsal(a):
Jůůů,boženkoo,Standa je krááásnej,krááásně se leskne,to já úplně miluju na koních,když se lesknou,je vidět,že mu ničehož nic nechybí-jen to rozhodnutí jaksi hledá..a šel tam nakonec nebo nééé?Tipla bych,že si to nakonec rozmysle a nešel tam.....

Boží domeček pořád stejně. Tesaří vždycky řeknou přijedeme ten a ten den. (zrovna dneska a zítra) ale ono zrovna prší a nebo fouká vítr, tak se to musí odložit. A tak jsem zvědavá, jestli se to už konečeně dneska povede nebo ne. Oni to totiš zvedají jeřábem a ten se za větru nesmí používat.A ty trámy se prý zase nemají montovat za deště kvůli kroucení. No nerozumím tomu,ale asi to tak bude. Se to teď nějak zaseklo. Už tomu moc nevěřím, že na ty vánoce budem bydlet. Ono i na blbé okna musíme čekat 3 měsíce. Není totiš materiál na výrobu. Všichni letos staví nebo rekonstruují a tak není skoro nic. Už ani cihly.Ty se musí dovážet a v Německu už taky nemají
Jo děkuji za optání.

maťa

4.7.2007 10:08
maťa

charliebob napsal(a):
Já vám dám ospalce

Je to stará matrace, kterou jsem vyhodila ven na ty dřeva, kde ty kiťata jsou, aby se pak fikla do popelnice, ještě jsem na to pak fikla ten kýbl s roštím....nooo a kiťata si tu matraci oblíbila, takže ji vyhodit nemůžu, jen ten kýbl jsem už oddělala

maťa

4.7.2007 10:09
maťa

charliebob napsal(a):
Já vám dám ospalce

Oklepávající se Griška Miška

jaruska napsal(a):
Holkýý,mě je líto,že tady není ještě žádnej Bóbikáá,tak sem jednoho dám,joo?

Etě jeden Bóbikáá a už končím,joo??

Máťo nechápu, Ty jsi fakt žehloúchyl...

maťa

4.7.2007 10:10
maťa

charliebob napsal(a):
Já vám dám ospalce

Ibuška

pretty 1 napsal(a):
Boží domeček pořád stejně. Tesaří vždycky řeknou přijedeme ten a ten den. (zrovna dneska a zítra) ale ono zrovna prší a nebo fouká vítr, tak se to musí odložit. A tak jsem zvědavá, jestli se to už konečeně dneska povede nebo ne. Oni to totiš zvedají jeřábem a ten se za větru nesmí používat.A ty trámy se prý zase nemají montovat za deště kvůli kroucení. No nerozumím tomu,ale asi to tak bude. Se to teď nějak zaseklo. Už tomu moc nevěřím, že na ty vánoce budem bydlet. Ono i na blbé okna musíme čekat 3 měsíce. Není totiš materiál na výrobu. Všichni letos staví nebo rekonstruují a tak není skoro nic. Už ani cihly.Ty se musí dovážet a v Německu už taky nemají
Jo děkuji za optání.

Teda Luci, to jsou starosti, že??? No neboj, to stihnete!!!! Vánoce už budou v novém! Moc držím pěstičky, kopýtka a můj bezzubej Denis drápky!!!

maťa

maťa

charliebob napsal(a):
Já vám dám ospalce

Míša

maťa

4.7.2007 10:11
maťa

charliebob napsal(a):
Já vám dám ospalce

Létající medvídek

maťa

4.7.2007 10:11
maťa

charliebob napsal(a):
Já vám dám ospalce

4.7.2007 10:12

jaruska napsal(a):
Markét,výběr trasy nechám opravdu na Tobě,já vím,že to máš všechno prochozený s Žurdou,takže víš,kde jak je krásně,tak opravdu přemýšlej,kam byses na koni ráda podívala,joo?

Tak jo děkuju Ti moc za čas který mi dávášTo já potřebuju,páč mě to trvá trošku dýlTak já si to promyslím a dám vědětA mohly by jsme vyjíždět třeba až tak kolem jedenácté hodiny?

maťa

4.7.2007 10:12
maťa

charliebob napsal(a):
Já vám dám ospalce

Batulka

maťa

4.7.2007 10:13
maťa

charliebob napsal(a):
Já vám dám ospalce

CEDULKY!!!

maťa

maťa

charliebob napsal(a):
Já vám dám ospalce

maťa

maťa

charliebob napsal(a):
Já vám dám ospalce

maťa

4.7.2007 10:14
maťa

charliebob napsal(a):
Já vám dám ospalce

maťa

4.7.2007 10:14
maťa

charliebob napsal(a):
Já vám dám ospalce

Záložky

maťa

4.7.2007 10:15
maťa

charliebob napsal(a):
Já vám dám ospalce

Klíčenky

maťa napsal(a):

Jééé,to je krááásný,Máti,tam jšou všichni Tvoji psovééé!!!!

Boženko,a nejsou to náhodou bratři,nejsou,že néé?Ale jsou si hooodně podobní.

maťa

maťa

charliebob napsal(a):
Já vám dám ospalce

maťa

4.7.2007 10:16
maťa

charliebob napsal(a):
Já vám dám ospalce

A oboustranné samolepky na auzo

maťa

4.7.2007 10:16
maťa

charliebob napsal(a):
Já vám dám ospalce

maťa

4.7.2007 10:17
maťa

charliebob napsal(a):
Já vám dám ospalce

maťa

4.7.2007 10:17
maťa

charliebob napsal(a):
Já vám dám ospalce

maťa

4.7.2007 10:18
maťa

charliebob napsal(a):
Já vám dám ospalce

a konečnáááá

4.7.2007 10:20

maťa napsal(a):
a konečnáááá

Máťo to je super!!!!!!!!!!!!!!! Jsem z toho naprosto unešená!!! A to jsi posílala asi jenom fotky a paní to ořezala, že? Jé, to je fakt tak krásné!!!

maťa

4.7.2007 10:21
maťa

charliebob napsal(a):
Já vám dám ospalce

Tak co na to říkáte??? Nejsem moc normální, že??? Tolik ceduleček a klíčeneček a všeho

4.7.2007 10:23

maťa napsal(a):

Mati, Míša je tam snad nejkrásnější mě strašně připomíná tu naší Šmudlinku.

Jaruško, jakýpak bratři, je to Standa s Lindou a vůbec nejsou příbuzní

Linduška je úplně jinak hnědá a má úplně jiné tělo a úplně jinou hlavu. Ale nic si z toho nedělej, já jsem si je pletla strašně dlouho a i teď, když jsou daleko a já špatně vidím, tak nevím, kterej je kterej.

maťa

4.7.2007 10:23
maťa

maťa napsal(a):
Tak co na to říkáte??? Nejsem moc normální, že??? Tolik ceduleček a klíčeneček a všeho

JO jo Vendí, jen fotky, ale v čím větší jsou kvalitě, tím lepší věci ona s tím dokáže Dokonce ty samolepky na auto mi nabídla udělat velikostí na houpnu...tedy přední kapotu

A stálo to málo, a ještě mi udělala těch samolepek víc, než jsem chtěla a zadarmo

4.7.2007 10:25

maťa napsal(a):
JO jo Vendí, jen fotky, ale v čím větší jsou kvalitě, tím lepší věci ona s tím dokáže Dokonce ty samolepky na auto mi nabídla udělat velikostí na houpnu...tedy přední kapotu

A stálo to málo, a ještě mi udělala těch samolepek víc, než jsem chtěla a zadarmo

Máti to je nádhera. Já mít kam je nalepit, tak si je taky nechám udělat

maťa

4.7.2007 10:25
maťa

charliebob napsal(a):
Já vám dám ospalce

Hlídací, maskovací Ibišek

4.7.2007 10:26

Teda Luci, to jsou starosti, že??? No neboj, to stihnete!!!! Vánoce už budou v novém! Moc držím pěstičky, kopýtka a můj bezzubej Denis drápky!!!

To je krásný.Tak moc děkujem

4.7.2007 10:27

maťa napsal(a):

Já jsem to samý,Máti,nebooj,kdybych si něco nechávala dělat,tak v co největším množství!!Ale taky nemám,bohužel,to kam nalepit!!!!

maťa

4.7.2007 10:28
maťa

maťa napsal(a):

To jsem ráda, že se vám to líbí Já si asi polepím částečně auto....asi určitě, ale zas to nebudu hrotit, abych taky něco viděla, přes ty skla

A pak asi okna, co vedou na ulici, a asi i ledničku....a tak....a něco si nechám do zásoby, když ty staré pak vyblednou

Schováme se před sluníčkem, aneb není nad přírodní slunečník

maťa

4.7.2007 10:31
maťa

maťa napsal(a):
To jsem ráda, že se vám to líbí Já si asi polepím částečně auto....asi určitě, ale zas to nebudu hrotit, abych taky něco viděla, přes ty skla

A pak asi okna, co vedou na ulici, a asi i ledničku....a tak....a něco si nechám do zásoby, když ty staré pak vyblednou

Jooo a rozhodně si některé ty maličké nalepím na zrcadla Tam mám už toho vlka, tak přidám svá vlčata

Jinak dneska navečer by na mém webu měl být už ten článek, jak mě Agbar pěkně hnul žlučí, jak s ním hezky zacloumala puberta, co vlastně dělal, a jak jsme to nakonec zvládli Tak jestli budete chtít, můžete tam pak navečer juknout

4.7.2007 10:32

maťa napsal(a):

Jé, já bych chtěla koníky!!!!!!! Ale to by mi je někdo musel napřed vyfotit!!!!!!!!!!!!!!!!

maťa

4.7.2007 10:35
maťa

charliebob napsal(a):
Já vám dám ospalce

Vendí, tak řekni Jaňulce, ona je šiko fotografka a určo by ti je hezky nafotila A ještě se u toho pěkně projede

4.7.2007 10:38

maťa napsal(a):
Vendí, tak řekni Jaňulce, ona je šiko fotografka a určo by ti je hezky nafotila A ještě se u toho pěkně projede

ahoj Máťo, tak jsem se konečně dočkala, ty cedulky jsou fakt pěkné, to vyrábíš ty??????? Pesové vypadají moc spokojeně, aby ne, u tebe se mají!!!Agbar už je macek pořádnej!

maťa

4.7.2007 10:38
maťa

charliebob napsal(a):
Já vám dám ospalce

A znáte ten Aloe Vera Gel??? Je to nejlepší věc, co znám!!! Stojí obr flaška cca 140 Kč v lékárně, je to na spáleniny všeho druhu, na ekzémy, prostě kožní problémy

Ale Mú s tím natírá Jú ty ateromy, a hezky se jí po tom zatáhnou a zahojí Já ho používám na obličej, protože mám dost citlivou pleť na ksichtě, a je báječný

A namazala jsem si ho, když jsem prstíkama uchopila vřelou pánvičku , na ty popálené prstíky, a bolest do půl hodiny nulová, a za dva dny prstíky o.k. bez puchýřů apod.

Fakt jen doporučuji

4.7.2007 10:39

janamalik napsal(a):
ahoj Máťo, tak jsem se konečně dočkala, ty cedulky jsou fakt pěkné, to vyrábíš ty??????? Pesové vypadají moc spokojeně, aby ne, u tebe se mají!!!Agbar už je macek pořádnej!

maťa

4.7.2007 10:41
maťa

janamalik napsal(a):

Nevyrábím Jani To bys mě moc přechválila

Tady jukni :

http://www.arbeus.info/

maťa

4.7.2007 10:43
maťa

maťa napsal(a):
A znáte ten Aloe Vera Gel??? Je to nejlepší věc, co znám!!! Stojí obr flaška cca 140 Kč v lékárně, je to na spáleniny všeho druhu, na ekzémy, prostě kožní problémy

Ale Mú s tím natírá Jú ty ateromy, a hezky se jí po tom zatáhnou a zahojí Já ho používám na obličej, protože mám dost citlivou pleť na ksichtě, a je báječný

A namazala jsem si ho, když jsem prstíkama uchopila vřelou pánvičku , na ty popálené prstíky, a bolest do půl hodiny nulová, a za dva dny prstíky o.k. bez puchýřů apod.

Fakt jen doporučuji

No jooo Janíííí, Ibišek troška vyrostl, pravda

Ale není to tak hrozný, na můj vkus by mohl být ještě tak o metr větší

4.7.2007 10:47

maťa napsal(a):
No jooo Janíííí, Ibišek troška vyrostl, pravda

Ale není to tak hrozný, na můj vkus by mohl být ještě tak o metr větší

No jo, to já myslela, že jsi tak šikovná. Ale jdi, ještě metr navíc a měla by jsi rovnou koněMáš krásné portrétky Mati, fakt, povedly se!!!

maťa

4.7.2007 10:57
maťa

janamalik napsal(a):
No jo, to já myslela, že jsi tak šikovná. Ale jdi, ještě metr navíc a měla by jsi rovnou koněMáš krásné portrétky Mati, fakt, povedly se!!!

Však o toho koně mi jde

Jééé děkuji....se snažím, seč můžu, on ten foťák dokáže zázraky, ale jaksi zatím né v mých ručkách....se mám ještě hoooodně dlouho co učit

4.7.2007 11:05

maťa napsal(a):
Však o toho koně mi jde

Jééé děkuji....se snažím, seč můžu, on ten foťák dokáže zázraky, ale jaksi zatím né v mých ručkách....se mám ještě hoooodně dlouho co učit

Jo jo krásné fotečky opravdu.
Jak Boženky,Janiny, Jarušky, tak Máti a prostě všech.

Tak a kdopak založí novou radu nyní?

4.7.2007 11:06

maťa napsal(a):
Však o toho koně mi jde

Už jsem zase tady!!!!!! Plánuju evakuační testování, to vám je sranda!

4.7.2007 11:06

pretty 1 napsal(a):
Jo jo krásné fotečky opravdu.
Jak Boženky,Janiny, Jarušky, tak Máti a prostě všech.

Tak a kdopak založí novou radu nyní?

Tak já tu moji???

Přidejte reakci

Přidat smajlík