Uživatel s deaktivovaným účtem
Lépe a už i s číselm
maťa
napsal(a):
Lépe a už i s číselm
Evakuační coooo???? Vendí???? ![]()
![]()
![]()
maťa
napsal(a):
Evakuační coooo???? Vendí???? ![]()
![]()
![]()
Evakuační plán, musíme to testovat za jak dlouho jsme schopni naše pracoviště přestěhovat do jiné budovy a zprovoznit se
!
Teda, Agbíšek má jazyk až na zem!!!
maťa
napsal(a):
Evakuační plán, musíme to testovat za jak dlouho jsme schopni naše pracoviště přestěhovat do jiné budovy a zprovoznit se
!
Teda, Agbíšek má jazyk až na zem!!!
ahááá, vidíš, tohle mi nikdá nedělali....to je divný čééče, si asi répnu do šéfíčka ![]()
Ba že, má jazyčisko, jak osušku, velký
maťa
maťa
napsal(a):
ahááá, vidíš, tohle mi nikdá nedělali....to je divný čééče, si asi répnu do šéfíčka ![]()
MY nikdá nedělali, néééé MI !!!! Asi už neumím základy českého jazýčka ![]()
![]()
maťa
napsal(a):
MY nikdá nedělali, néééé MI !!!! Asi už neumím základy českého jazýčka ![]()
![]()
No my musíme, protože má podnik víc budov a tak, hlavně z důvodů některých služeb musíme zajistit, aby jsme byli schopni tu práci vykonávat, tak máme i záložní centrum....
Máti a co Kiťata?? Mojemu kocourovi vypadl velký špičák! Nevím jestli jsi četla staré rady.... má tam díru jak vrata!!! Ju a do 153 jsem dala nějaké fotky
napsal(a):
No my musíme, protože má podnik víc budov a tak, hlavně z důvodů některých služeb musíme zajistit, aby jsme byli schopni tu práci vykonávat, tak máme i záložní centrum....
Máti a co Kiťata?? Mojemu kocourovi vypadl velký špičák! Nevím jestli jsi četla staré rady.... má tam díru jak vrata!!! Ju a do 153 jsem dala nějaké fotky
Hej, vy jste mě tu nechali samotnou??? Bojím bojím ![]()
![]()
napsal(a):
Hej, vy jste mě tu nechali samotnou??? Bojím bojím ![]()
![]()
Vendí nenechali neboj. Já jsem tu
maťa
napsal(a):
Máti jak si psala o tom dorůstáni té srsti jo........... mi povídej já na jaře musela Mimouškovi ostříhat chlupy na bocích (kalhotky) a do dneška mu to nedorostlo má je dlouhé jen pár cm. A vypadá to strašně.
Je to tady vidět ?
pretty 1
napsal(a):
Máti jak si psala o tom dorůstáni té srsti jo........... mi povídej já na jaře musela Mimouškovi ostříhat chlupy na bocích (kalhotky) a do dneška mu to nedorostlo má je dlouhé jen pár cm. A vypadá to strašně.
Je to tady vidět ?
Tak neni . Zkusim to zvětšit a přiblížit. Je to tam jak je ta srst tmavší a delší.
pretty 1
napsal(a):
Vendí nenechali neboj. Já jsem tu
No já už jsem se lekla
!
Luci, Tomíšek je suprovej, hrozně k umuchlování!!!!!!!!!!!!!!!!
pretty 1
napsal(a):
Je to tady vidět ?
Já tady taky jsem, ale jen občas, jsou prázdniny a musím se dělit o počítač s holkama, musím jim jít příkladem, aby se taky dělily
Jaruško, tak co budeme mít za oslátko?![]()
![]()
pretty 1
napsal(a):
Tak neni . Zkusim to zvětšit a přiblížit. Je to tam jak je ta srst tmavší a delší.
Tahle z fotky to moc nevynikne, ale vidět to tam je! To náš Muroš měl teď oholené břicho a vyholenou packu kvůli kanyle, taky to ještě dorůstá!
Jé, zkouška sirén, zkouška sirén!!!!!!!
jdu na obýdek!!
charliebob
napsal(a):
Já tady taky jsem, ale jen občas, jsou prázdniny a musím se dělit o počítač s holkama, musím jim jít příkladem, aby se taky dělily
Jaruško, tak co budeme mít za oslátko?![]()
![]()
To bude oslička
pretty 1
napsal(a):
No jelikoš se blíží Mimíkovo kastrace a už byl špinavej jako prasátko, tak jsem ho v pondělí koupala. Kdyby mě někdo poslouchal,tak si klepe na čelíčko. On totiš ve vaně hrozně naříkal. A já si sním povídala jako s dítětem. Říkala jsem mu Mimíčku,takovej velkej kluk a takle brečí.....
A on jako by mi rozuměl, tak na chvilku přestal a pak zase začal.
Tak já ho zase musela uklidňovat. No byla to sranda.Ale ta voda z něj tekla úplně černá.
Pak jsem ho pěkně vysušila a odklíštila
a chudáček se celej třepal jaká mu byla zima. Pak jsem ho pěkně vyfénovala.Už to bylo po 3,tak se bál jen když sem fén zapnula.Ale když ho to pak hřálo tak se mu to i celkem líbilo.
A nakonec jsem ho pudrovala a česala a to si užíval ze všeho nejvíc. Pořád mi nastavoval zadek a hlavinku,abych ho česala právě tam.Měla sjem strach, že mu bude ten pudr nějak vadit,ale právě naopak. Usipal se mi trochu na zem a on se v něm ještě začal válet
A pak měl povolíno vlízt si do mé postýlky a to se mu taky moc líbilo.Byl tam pak celé odpoledne
pretty 1
napsal(a):
No jelikoš se blíží Mimíkovo kastrace a už byl špinavej jako prasátko, tak jsem ho v pondělí koupala. Kdyby mě někdo poslouchal,tak si klepe na čelíčko. On totiš ve vaně hrozně naříkal. A já si sním povídala jako s dítětem. Říkala jsem mu Mimíčku,takovej velkej kluk a takle brečí.....
A on jako by mi rozuměl, tak na chvilku přestal a pak zase začal.
Tak já ho zase musela uklidňovat. No byla to sranda.Ale ta voda z něj tekla úplně černá.
Pak jsem ho pěkně vysušila a odklíštila
a chudáček se celej třepal jaká mu byla zima. Pak jsem ho pěkně vyfénovala.Už to bylo po 3,tak se bál jen když sem fén zapnula.Ale když ho to pak hřálo tak se mu to i celkem líbilo.
A nakonec jsem ho pudrovala a česala a to si užíval ze všeho nejvíc. Pořád mi nastavoval zadek a hlavinku,abych ho česala právě tam.Měla sjem strach, že mu bude ten pudr nějak vadit,ale právě naopak. Usipal se mi trochu na zem a on se v něm ještě začal válet
A pak měl povolíno vlízt si do mé postýlky a to se mu taky moc líbilo.Byl tam pak celé odpoledne
Mimíč pokaždý zavře oči.Asi má rychlejší reflex na blesk
pretty 1
napsal(a):
Mimíč pokaždý zavře oči.Asi má rychlejší reflex na blesk
Ten datum se trochu nepovedl
pretty 1
napsal(a):
Ten datum se trochu nepovedl
Tohle je pohled milospána
pretty 1
napsal(a):
Tohle je pohled milospána
A takle se pořád převaluje z boku na bok
pretty 1
napsal(a):
A takle se pořád převaluje z boku na bok
A takovejhle blaženej výraz má při drbání.A většinou u toho má vyplazenej jazýček.
pretty 1
napsal(a):
A takovejhle blaženej výraz má při drbání.A většinou u toho má vyplazenej jazýček.
Hele podrbej mě ještě
pretty 1
napsal(a):
Hele podrbej mě ještě
Takle sem ho rozcuchala a jemu se to líbilo
pretty 1
napsal(a):
Takle sem ho rozcuchala a jemu se to líbilo
Tak ještě se umyju a půjdu spinkat
pretty 1
napsal(a):
Tak ještě se umyju a půjdu spinkat
Poslední - Dobrou noc
jaruska
napsal(a):
![]()
Jéé,Boženkoo,ten je krááásně břichaťoučkéééj,no jo,to bych tipla tak na 7 měsíc,hihi!!!!![]()
![]()
Takhle se to dneska u nás honí-chvilku je sluníčko...
jaruska
napsal(a):
![]()
Takhle se to dneska u nás honí-chvilku je sluníčko...
a..a za chvilku je zase skoro tma a u toho fouká vítr,fakt hnuuus!!
pretty 1
napsal(a):
Je to tady vidět ?
Tak jsem to tu trošíčku zamimíkovala...................... se omlouvám
maťa
napsal(a):
Lépe a už i s číselm
Tak holky, já se loučím a mizím, mám toho dneska zas moc
Jináč kiťata moje se mají čile k světu a demolování, lítají všude a furt, papají....ale jsou divočejší a divočejší
Ty fotky jsou krásné....koupací čičinta je úplně super ![]()
Moc mu to sluší
Mamce onemocněla Jú, asi se někde nachladila a furt lulá, nejí, je apatická a špatně chodí na zadní....takže frčí k vetce a já pak frčím za nima, nenechám je samotné![]()
Doufám, že se s toho Arguška dostane, ona má sníženou imunitu, a tak sebemenší nemoc je pro ni dost nebezpečená
Mějte holky krásné volno, ať vám neprší a nemrzne a já zasejc časem najuknu ![]()
Pááááá
maťa
napsal(a):
Jináč kiťata moje se mají čile k světu a demolování, lítají všude a furt, papají....ale jsou divočejší a divočejší
Moc mu to sluší
Mamce onemocněla Jú, asi se někde nachladila a furt lulá, nejí, je apatická a špatně chodí na zadní....takže frčí k vetce a já pak frčím za nima, nenechám je samotné![]()
Doufám, že se s toho Arguška dostane, ona má sníženou imunitu, a tak sebemenší nemoc je pro ni dost nebezpečená
Mějte holky krásné volno, ať vám neprší a nemrzne a já zasejc časem najuknu ![]()
Pááááá
Ahoj Máťi..
jaruska
napsal(a):
a..a za chvilku je zase skoro tma a u toho fouká vítr,fakt hnuuus!!
![]()
Jo,Vendí,taky jsem zkoušku sirén slyšela,koně na to nereagovali,je to moc daleko,ale slyšet to je.Já jsem tuhle vyzkoušela Bóbikáá,jak bude reagovat na tu motorovou kosu.Vzala jsem ho na vodítko na dvůr,kde táta s tou motorovou kosou sekal,a naštěstí to Bóbikáá vůůbec neřešil,dělal,jako že tam nikdo s ničím neseká.
maťa
napsal(a):
Moc mu to sluší
Pááááá
![]()
Já chcí taký takovýho medvědáááááááá,béééééé,bééééé!!!!!!
jaruska
napsal(a):
![]()
Já chcí taký takovýho medvědáááááááá,béééééé,bééééé!!!!!!
Lůci fotoreportáž o Mimíkovi je super!!!! Můj Denis se strašně rád rochní v rozehřáté hlíně
Jaruš a jak semá medvědice?
napsal(a):
Lůci fotoreportáž o Mimíkovi je super!!!! Můj Denis se strašně rád rochní v rozehřáté hlíně
Jaruš a jak semá medvědice?
![]()
Vendí,medvědice už je na tom dobře,skoro na tu nožku i běhá,ulevuje si na ní málokdy,ale bohužel díky tomu,jak pořád blbě žere,tak mi asi nevyroste do těch rozměrů,co jsem si myslela,je drobná,no třeba se ještě zmátoří,ale když vidíš,jak žere-normálně vyplivne maso,to je úplně k naštvání.Fous by jí to hned všechno sežral,takže jí pořád musíme hlídat a cpát jí to doslova do huby,poněvadž kdybychom to nedělali,tak jí by to vůbec nevadilo,a ona by byla jak lunt.No jsem z ní tak něják rozčarovaná,takhle blbě žeroucího psa jsem nikdy neměla,od všeho sežere kousek a nikdy se nenažere,aby byla nažraná,ááách jo.
jaruska
napsal(a):
![]()
Vendí,medvědice už je na tom dobře,skoro na tu nožku i běhá,ulevuje si na ní málokdy,ale bohužel díky tomu,jak pořád blbě žere,tak mi asi nevyroste do těch rozměrů,co jsem si myslela,je drobná,no třeba se ještě zmátoří,ale když vidíš,jak žere-normálně vyplivne maso,to je úplně k naštvání.Fous by jí to hned všechno sežral,takže jí pořád musíme hlídat a cpát jí to doslova do huby,poněvadž kdybychom to nedělali,tak jí by to vůbec nevadilo,a ona by byla jak lunt.No jsem z ní tak něják rozčarovaná,takhle blbě žeroucího psa jsem nikdy neměla,od všeho sežere kousek a nikdy se nenažere,aby byla nažraná,ááách jo.
Teda, neměla se jmenovat Twigy??? Nebo jak se to píše
!
A můžeš mi medvěci přiležitostně vyfotit ? Kůjíííí!
maťa
napsal(a):
Lépe a už i s číselm
Tak, mám uklizeno a ještě, než odjedu, musím semka ![]()
![]()
Jarčííí....Agbar, nenažranec prvního stupně, v těch hicech jedl minimálně!!! To byl šok, sem si říkala, jestli není nemocný! A pak tři dny nejedl vůbec! Kvůli hárací BAtulce!!!
On hodně dělá ten kožich, má ho fakt bételnej
Jinak je lehunký a štíhlý!!! Jeho bráška je o 10 kg těžší!!!
Takže se toho neboj, ona medvědice ví, co dělá, a mohutnět ti nezačne dřív, jak kolem druhého roku, do té doby má právo býti bidlem nohatým.....nebo bydlem? Néééé BIDLEM!!! ![]()
Brita byla do dvou a půl roku jako malé štěně, štíhlá, vytáhlá a nikde nic, pak se najednou začala hezky osvalovat a nasvalovat a mohutnět jí i hlava a krk!!! Vypadala jak pes, né jak fenka
Neboj, budeš mít jednou obří, mohutnou medvědici.....dej na má slova ![]()
maťa
napsal(a):
Lépe a už i s číselm
Ibišek zezadu ![]()
maťa
napsal(a):
Lépe a už i s číselm
Když měl Agbar 56 kilo, jeho bráška měl 67 kilo....ale Agbíš má opravdu hodně huňatou srst, a i když línal a líná, není to poznat, nevylíná dohola, někteří pejsci jo, on ne
Proto vypadá veliký a mohutný, neříkám, že je šprček hubeňoučkej, ale rozhodně oproti svým vrstevníkům bych řekla, že je hubenější - což musí, kvůli nohám - a možná i menší...to nevím, naživo srovnání nemám
Ale mně přijde maličkej furt, ač má hlavu u mého žaludku....na výšce nesejde, a co se váhy týče, je lepší pes štíhlý, než tlustý ![]()
Hlavně štěnda do těch dvou let....protože svalů moc nemají, a tak ty kosti nemá co držet
maťa
napsal(a):
Lépe a už i s číselm
A taky bych chtěla aspoň deset fotek Medvědice ze všech stran a stojící a tááák.....su na ni moooc zvědavá, na krasotinku ![]()
![]()
![]()
maťa
napsal(a):
Lépe a už i s číselm
A já už mažu, ale večer snad najuknu!!!
Ahoooj
maťa
napsal(a):
A já už mažu, ale večer snad najuknu!!!
Ahoooj
Máťo ahoj!!!!!!!!!!!!!!
markemic
napsal(a):
Jaru a jak by to bylo s časem?Mohly bysme vyjíždět později než jsi zvyklá?
Všichni Raďárci, loučím se s Vámi, ale ne až do pondělí, já určitě mrknu z mobilu!! Tak ahoj, přeju aspoň trošku lepší počasí a pohodové 4 dny volna!!!!!!!!!!!!!!!!!!
markemic
napsal(a):
Jéé Ty jsi na mě teď nějaká moc hodná![]()
![]()
Všechno je na mě
Ještě sem si nevybrala,ale už se na tom pracuje
![]()
Noo,přece Ti nebudu diktovat,kam pojedeme,když vím,že to tady všude znáš a máš to proběhanýýý!!!![]()
Joo,jestli budeš zlobit,vezmu tě k Hobšováku,ona tam s Tebou Kačenka vleze ať chceš nebo nééé!!A ta voda je fakt péééérfektně sutenáááááá!!!!![]()
![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Noo,přece Ti nebudu diktovat,kam pojedeme,když vím,že to tady všude znáš a máš to proběhanýýý!!!![]()
Joo,jestli budeš zlobit,vezmu tě k Hobšováku,ona tam s Tebou Kačenka vleze ať chceš nebo nééé!!A ta voda je fakt péééérfektně sutenáááááá!!!!![]()
![]()
![]()
Holky ahoj. Také přeji krásné dny vplníčka a pěkně si je užijte. Já už jdu taky domůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů. Pá pá pá
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
![]()
To Kačenka neví že já klidně vystoupím za jízdy když se mi na ní nebude líbit![]()
Do tý studený vody fakt nééé
copak já bych i věděla různý místečka ale jak to spojit do nějakého okruhu že
markemic
napsal(a):
To Kačenka neví že já klidně vystoupím za jízdy když se mi na ní nebude líbit![]()
Do tý studený vody fakt nééé
copak já bych i věděla různý místečka ale jak to spojit do nějakého okruhu že
![]()
Noo,tak klidně vystup za jíízdýýý,týý jo,,přece jen bude flaška,huráááá
!!!Piju medovinku,pokud možno ořechovou,nebo přírodnííí!!!!!!![]()
Noo,tak přemejšlej o cestičce,máš času dost,hihi!!!![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
![]()
Hele,holky,co se mi povedlo vyfotit!!!Už mám u každého našeho koně minimálně jednu perfektní zívací-řvoucí fotku a dám si je udělat na trička!!!![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
A neporadí mi a neporadí,zákeřnice jedna zákeřná![]()
![]()
Tak já si budu lámat hlavu dál no
To víš já tak budu u Tebe podporovat alkoholismus![]()
markemic
napsal(a):
![]()
Hezký večer přeji!!! Tak já dneska ráno osedlala, začlo lejt, tak jsem zas odsedlala a šla chrupkat do maringotky, hihi! Tam se to spíííííí ![]()
![]()
![]()
Až do oběda jsem chrupkala... Burák se pásl ve výběhu před maringotkou, no to abych ho měla při ruce, až přestane pršet, hihi... no a já vstala a on to zalomil... dal mi jasně najevo, že TEĎ se nikam nejede ![]()
![]()
![]()
Tak jsem ho nechala spát, udělala si oběd a vyrazili jsme si až později. Bylo krásně, foukal větřík, svítilo slunko, občas kráplo, na ježdění ideální počasí ... pro děcka na prázdninách asi nic moc... viď Jarú?
Poznáváte toto zvíře????
markemic
napsal(a):
![]()
Nééé, to nebyl tuleň!!!!
Tady už je vidět i kousek hlavy... tak copak to je?
markemic
napsal(a):
![]()
Jo a dneska Brebča dostala novou, menší masku proti mouchám, tak doufám, že zánět spojivek už bude jen a jen minulostí. Teda masku jí dám na celý den až bude hodně slunečno, dneska je víc zamračeno než sluníčkově. Ale vůůůbec se jí to nelíbilo, chtěla mi utýct, nakonec jsem ji ukecala, nechala sito na hlavu připnout, ale hned ode mne odešla... očividně jsem ji tou maskou naštvala ![]()
. No bude si muset zvyknout... to natrénujeme, jako všechno ![]()
![]()
jackie
napsal(a):
Jo a dneska Brebča dostala novou, menší masku proti mouchám, tak doufám, že zánět spojivek už bude jen a jen minulostí. Teda masku jí dám na celý den až bude hodně slunečno, dneska je víc zamračeno než sluníčkově. Ale vůůůbec se jí to nelíbilo, chtěla mi utýct, nakonec jsem ji ukecala, nechala sito na hlavu připnout, ale hned ode mne odešla... očividně jsem ji tou maskou naštvala ![]()
. No bude si muset zvyknout... to natrénujeme, jako všechno ![]()
![]()
Ahojkyyy vsichni
Jani, tys musela mit priiima den. Pospat si v maringotce a pak se probudit rovnou u koniku na pastvinach - to je balada.
A zalomenej Bourak je skvelej!!! Do tulene to ma fakt blizko! Haha.
Dekuji moc za pochvaly. Ony to nebyly ofic zavody, ale zahralo to u srdicka moooc. A pozdravy Misce vyrizuju, nebojte. Ona ale porad nic nestiha, je toho na ni moc a jeste vic.
Mati, ja chci taky samolepky!!!
Jsou moc krasny, ujety jsme vsechny, bud v klidu.
Ja bych si taky polepila auto. Kocickou, psiskem, konikem, vsim...![]()
![]()
Luci, s mlickem pro kocky fakt opatrne, pak je z toho presne takove nadeleni. Ony kocky neumi travit laktozu, takze mleko jen neslazenou redenou Tatru a nebo jogurty (proste zakysane veci).
Tak, at ti jde uklid od ruky.
peggiska
napsal(a):
Ahojkyyy vsichni
Jani, tys musela mit priiima den. Pospat si v maringotce a pak se probudit rovnou u koniku na pastvinach - to je balada.
A zalomenej Bourak je skvelej!!! Do tulene to ma fakt blizko! Haha.
Dekuji moc za pochvaly. Ony to nebyly ofic zavody, ale zahralo to u srdicka moooc. A pozdravy Misce vyrizuju, nebojte. Ona ale porad nic nestiha, je toho na ni moc a jeste vic.
Mati, ja chci taky samolepky!!!
Jsou moc krasny, ujety jsme vsechny, bud v klidu.
Ja bych si taky polepila auto. Kocickou, psiskem, konikem, vsim...![]()
![]()
Luci, s mlickem pro kocky fakt opatrne, pak je z toho presne takove nadeleni. Ony kocky neumi travit laktozu, takze mleko jen neslazenou redenou Tatru a nebo jogurty (proste zakysane veci).
Tak, at ti jde uklid od ruky.
Vendi, s tim sekanim jsi mi pripomela, jak jsme to delali pred 4 lety. To jsme nasemu konikovi sekat taky travu a svazet z louky, protoze ta potvurka tam nechtela sama byt. Takze i kdyz mela pro sebe 2 ha, tak jsme se nasekali azaz. A vite co je zajimave, ze ona nechce byt ted ve vybehu ani s konem. Je to ale sibla kobyla, chce byt porad ve staji. ![]()
![]()
peggiska
napsal(a):
Vendi, s tim sekanim jsi mi pripomela, jak jsme to delali pred 4 lety. To jsme nasemu konikovi sekat taky travu a svazet z louky, protoze ta potvurka tam nechtela sama byt. Takze i kdyz mela pro sebe 2 ha, tak jsme se nasekali azaz. A vite co je zajimave, ze ona nechce byt ted ve vybehu ani s konem. Je to ale sibla kobyla, chce byt porad ve staji. ![]()
![]()
![]()
Jéé,povaleč Burák,to je fakt dobrýýý!!![]()
Před ježděním je,koukám,schopen udělat i plazivce obecného,hihi,jen abys mu náhodou neubrala nějákého špííčku,hihi!!!!![]()
![]()
![]()
Ukááž Berušku v mascééé!!!Máš???![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Jéé,povaleč Burák,to je fakt dobrýýý!!![]()
Před ježděním je,koukám,schopen udělat i plazivce obecného,hihi,jen abys mu náhodou neubrala nějákého špííčku,hihi!!!!![]()
![]()
![]()
Ukááž Berušku v mascééé!!!Máš???![]()
![]()
Ja chci taky videt Brebcu v masceee.
Jaru, budes fotit vas "vandr" s Marketkou? Hlavne, at vam vyjde to zatracene pocasi. Nejak je to letos pomotane - zacina podzim???
peggiska
napsal(a):
Ja chci taky videt Brebcu v masceee.
Jaru, budes fotit vas "vandr" s Marketkou? Hlavne, at vam vyjde to zatracene pocasi. Nejak je to letos pomotane - zacina podzim???
Holky, nemám Brebču v masce, až zííítra! Já tu teď nebyla, připadám si jak děsnej puberťák, esemeskovala jsem si s býv. kolegou, nachechtala jsem se u toho, až zírám, co všechno mě dokáže pobavit ![]()
Pavlí, joooo, měla jsem krásnej den, je to úžasný, když se v maríně vzbudíš, koukneš z okna a vidíš, jak se tam ti chlupáči spokojeně popásají (nebo rozvalují
). A Jaruško, máš pravdu, Burák nedá ani gram sádla zadarmo ![]()
![]()
![]()
. Do kopečků ho prosím o každý krok... ale i tak ho nedááááám!!!!! ![]()
![]()
No jo, prý má být příští týden aprílové počasí.... tak že by jaro? Ale taky to spíš vidím na podzim...
napsal(a):
Lépe a už i s číselm
Přeji všem krásné sváteční dobré ráno ![]()
![]()
U nás stále ještě prší, takže nám koníci a sobotní hosté asi odplavou. No snad se to počasíčko drobet umoudří, ať můžeme všicí jezdit na těch našich koňach a nemusíme mít pršipláště.![]()
![]()
Jaruško, ať se vám ten páteční vandr vydaří a určitě foť, prosím. My chceme fotečky.
Šmudlinka mi naprosto jasně dává najevo, že dneska se čůrat nejde, dneska se spí a ven do toho deště se nepoleze.![]()
![]()
charliebob
napsal(a):
Přeji všem krásné sváteční dobré ráno ![]()
![]()
U nás stále ještě prší, takže nám koníci a sobotní hosté asi odplavou. No snad se to počasíčko drobet umoudří, ať můžeme všicí jezdit na těch našich koňach a nemusíme mít pršipláště.![]()
![]()
Jaruško, ať se vám ten páteční vandr vydaří a určitě foť, prosím. My chceme fotečky.
Šmudlinka mi naprosto jasně dává najevo, že dneska se čůrat nejde, dneska se spí a ven do toho deště se nepoleze.![]()
![]()
charliebob
napsal(a):
Ani nevím, jestli tady dneska někdo budete, tak si jen tak hraji, zatím.
charliebob
napsal(a):
Ani nevím, jestli tady dneska někdo budete, tak si jen tak hraji, zatím.
Vždycky chudáčkovi useknu nožičky.
charliebob
napsal(a):
Vždycky chudáčkovi useknu nožičky.
Tak to je bezva, Jaruš, už se těším na fotečky![]()
![]()
Vydržím
charliebob
napsal(a):
Tak to je bezva, Jaruš, už se těším na fotečky![]()
![]()
Vydržím
![]()
Boženko,hele,nemá náááhodou Šmudlinka stejný povlečení na postýlce,jako má Jaruška,hihi????![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Boženko,hele,nemá náááhodou Šmudlinka stejný povlečení na postýlce,jako má Jaruška,hihi????![]()
![]()
![]()
A tady je paintík Vilík,kterého přivezla Janina Jarušce,nutno dodat,že se o něj s Jaruškou hádáme a musíme se o něj střídat,prostě si ho půjčujeme!!!!![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Tý brďo, Jaruško, jóooo, to je přesně ono. Taky se Jarušce pod tímto povlečením pěkně spinká viď, jako naší Šmudlince.
Jaruško, ještě jsem se chtěla zeptat, máš na tom počítači zvuk? Jinak by ti ta včerejší kočička, co jsem posílala, byla na prd.
charliebob
napsal(a):
Tý brďo, Jaruško, jóooo, to je přesně ono. Taky se Jarušce pod tímto povlečením pěkně spinká viď, jako naší Šmudlince.
Jaruško, ještě jsem se chtěla zeptat, máš na tom počítači zvuk? Jinak by ti ta včerejší kočička, co jsem posílala, byla na prd.
![]()
Boženko,můj kompjutr to bohužel zakázal otevřít,prý by to mohlo být nebezpečné,takže jsem niiic neviděla,bohužel!!!!
Ale i tak Ti moc a moc děkuju,že na mě myslíš a posíláš zajímavé fotešky !!!![]()
![]()
![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Boženko,můj kompjutr to bohužel zakázal otevřít,prý by to mohlo být nebezpečné,takže jsem niiic neviděla,bohužel!!!!
Ale i tak Ti moc a moc děkuju,že na mě myslíš a posíláš zajímavé fotešky !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Škoda, hrála tam totiž kočička krásně na klavír. Máš vysoké zabezpečení. Já taky, ale moje zvědavost vždycky zvítězí, takže pokud je to od lidiček, které znám, tak zabezpečení přepnu na nižší a juknu.![]()
Tady posílám naše stádečko, ale nemůžu najít Matýska, ten chybí.![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
A Bobíšek Tvůj je moooc krásnej,prdelku má teda úúplně náádherně kulatou,hlavička je taky moc kráásná,celej je nááádhernej!!!![]()
Díky, díky, díky a jaké vyvádí lotroviny, jen mě moc mrzí, že to prostě nestíhám vyfotit, na mě je přiliš rychlej.![]()
![]()
charliebob
napsal(a):
Díky, díky, díky a jaké vyvádí lotroviny, jen mě moc mrzí, že to prostě nestíhám vyfotit, na mě je přiliš rychlej.![]()
![]()
Jaruško, ten Šmudlinky pelíšek, tak to je naše kanapíčko a ta deka je moje, jen jí Šmudlince půjčuji, tou se přikrývám, když je mi teď večer u telky zima.
charliebob
napsal(a):
Škoda, hrála tam totiž kočička krásně na klavír. Máš vysoké zabezpečení. Já taky, ale moje zvědavost vždycky zvítězí, takže pokud je to od lidiček, které znám, tak zabezpečení přepnu na nižší a juknu.![]()
Tady posílám naše stádečko, ale nemůžu najít Matýska, ten chybí.![]()
![]()
![]()
Boženko,já musím mít to vysoký zabezpečení,poněvadž tady mám uložené veškeré podklady ohledně stezek a jakýsi virus by mi PC zpomaloval nebo dokonce úplně zrušil,a to já nemůžu dopustit,ohrozilo by to celé Středočeské stezky!!!!![]()
Jo,a Matýska nehledej,Matýsek je tadýýý!!!!![]()
![]()
![]()
charliebob
napsal(a):
Jaruško, ten Šmudlinky pelíšek, tak to je naše kanapíčko a ta deka je moje, jen jí Šmudlince půjčuji, tou se přikrývám, když je mi teď večer u telky zima.
Jaruško, to máš jasný, já přinejhorším přijdu o Emilovo účetnictví a to mám zálohovaný a je toho málo, dalo by se i ručně udělat znovu. Tak a ten Váš Matýsek je bombastickej.![]()
![]()
charliebob
napsal(a):
![]()
![]()
Já si dovedu,Boží,živě představit,co vyvádí Bobíšek,taky jsem měla hříbátka,hihi,
to bylo vždycky daleko lepší než televize,když začali s těma svejma tanečníma kreacema,to jsme se kolikrát nasmáli!!!!![]()
![]()
![]()
No jo,ono to není jednoduchý to vyfotit,to je hroznej fofr,to by vyfotila jedině Janina nebo Ivča(Bubo),ty mají ty Fotyho přístroje,který fotěj jako když střílí-jeden snímek za druhým,to pak krásně nafotíš i jak třeba Bobíšek vyhazuje!!!![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Já si dovedu,Boží,živě představit,co vyvádí Bobíšek,taky jsem měla hříbátka,hihi,
to bylo vždycky daleko lepší než televize,když začali s těma svejma tanečníma kreacema,to jsme se kolikrát nasmáli!!!!![]()
![]()
![]()
No jo,ono to není jednoduchý to vyfotit,to je hroznej fofr,to by vyfotila jedině Janina nebo Ivča(Bubo),ty mají ty Fotyho přístroje,který fotěj jako když střílí-jeden snímek za druhým,to pak krásně nafotíš i jak třeba Bobíšek vyhazuje!!!![]()
Tak takové Fotyho přístroje já asi nikdá mít nebudu, ale jsem ráda i za tenhle. Kolik já těch fotek nafotím, to by bylo vypatlaných filmů, to bych se nedoplatila a pořád to nosit někam, aby mi fotky udělali. Takhle je to paráda. Nafotím fotek kolik chci, hned je šupnu do počítače a mám je. Jen ještě asi budeme chtít od Ježiška tiskárnu, abychom si je mohli sami vytisknout a nemusela jsem to vozit k bráchovi. Ale uvidíme, co nám na to poví Ježíšek.
charliebob
napsal(a):
Tak takové Fotyho přístroje já asi nikdá mít nebudu, ale jsem ráda i za tenhle. Kolik já těch fotek nafotím, to by bylo vypatlaných filmů, to bych se nedoplatila a pořád to nosit někam, aby mi fotky udělali. Takhle je to paráda. Nafotím fotek kolik chci, hned je šupnu do počítače a mám je. Jen ještě asi budeme chtít od Ježiška tiskárnu, abychom si je mohli sami vytisknout a nemusela jsem to vozit k bráchovi. Ale uvidíme, co nám na to poví Ježíšek.
![]()
To mi povídej!Já už bych normální Fotyho přístroj taky nechtěla z téhož důvodu,tam člověk furt lítal a platila jsem i ty nepovedené fotky,kde nebylo třeba kus ucha nebo koně!!!![]()
![]()
Tyhle digoše jsou perfektní,že jooo??![]()
![]()
Tady zase do rána pršelo,zima je zase jak v morně,to je fakt děsný léto,já bych úplně brečela,jak jsem naštvaná na to belbý počasí,sakrmenthimlhergotkrucinálfagot!!!
napsal(a):
Lépe a už i s číselm
Ještě vám povím, co se nám stalo včera. Potřebovala jsem nanosit vodu a samozřejmě se mi jako vždy pletl pod nohama César. On sice vždycky ustoupí, ale jak projdu, tak mi zase stoupne do cesty a překáží a chce drbat. Takže jsem ho musela opravdu vyhodit, aby upaloval za Lindou na pastvu a nepřekážel. Z toho měl největší radost Bobíšek, protože strejdu Césara miluje a běžel mu naproti a pořád na něho radostě řehtal, že je dobře, že se jde s nimi pást. No a samozřejmě nám u přístřešku zůstal ještě "otrava" Standa. Nakonec se Eliška naštvala a vypakovala ho za koňma a já zrovna neměla foťák, ale měli jste ho vidět chudinku malého, jak byl nešťastný, že tam nemůže být s námi a motat se nám pod nohama a musí jít za koňma na pastvu. To se potom vždycky s Eliškou smějeme, jak jsou různé články či v různých diskusích, že koník nikdy nedá přednost společnosti lidí před stádem. Asi máme divný koně, ale u těch našich to neplatí. ![]()
charliebob
napsal(a):
Ještě vám povím, co se nám stalo včera. Potřebovala jsem nanosit vodu a samozřejmě se mi jako vždy pletl pod nohama César. On sice vždycky ustoupí, ale jak projdu, tak mi zase stoupne do cesty a překáží a chce drbat. Takže jsem ho musela opravdu vyhodit, aby upaloval za Lindou na pastvu a nepřekážel. Z toho měl největší radost Bobíšek, protože strejdu Césara miluje a běžel mu naproti a pořád na něho radostě řehtal, že je dobře, že se jde s nimi pást. No a samozřejmě nám u přístřešku zůstal ještě "otrava" Standa. Nakonec se Eliška naštvala a vypakovala ho za koňma a já zrovna neměla foťák, ale měli jste ho vidět chudinku malého, jak byl nešťastný, že tam nemůže být s námi a motat se nám pod nohama a musí jít za koňma na pastvu. To se potom vždycky s Eliškou smějeme, jak jsou různé články či v různých diskusích, že koník nikdy nedá přednost společnosti lidí před stádem. Asi máme divný koně, ale u těch našich to neplatí. ![]()
Jaruško, nebreč, v červenci vždycky prší a je zima, zase bude hezky a uvidíš, že budeme i nadávat, jaké jsou vedra.
U nás už přestalo pršet a vykouklo sluníčko, tak uvidíme, jak dlouho mu to vydrží.
charliebob
napsal(a):
Jaruško, nebreč, v červenci vždycky prší a je zima, zase bude hezky a uvidíš, že budeme i nadávat, jaké jsou vedra.
U nás už přestalo pršet a vykouklo sluníčko, tak uvidíme, jak dlouho mu to vydrží.
Pomoooooc, holky vstávají, to budu nenápadně pomalounku, polehounku vystrnaděna od počítače![]()
![]()
charliebob
napsal(a):
Pomoooooc, holky vstávají, to budu nenápadně pomalounku, polehounku vystrnaděna od počítače![]()
![]()
![]()
No jo,Boženko,někteří koně nejsou zas až tak vázaný na stádo,jen přiměřeně,ale milujou lidi a jsou s nima rádi!!!A to je dobřéééé!!!!!![]()
![]()
No jo,Boženko,to zas já Ti řeknu,že miluju to teplo,mě to horko vůůbec nevadí.Tady zase prší a vlastně nemůžeme ani nikam ject,protože i když dám Jarušce nepromokavou bundu,tak kalhoty nepromokavý nemám a jak by pršelo,tak by jí za chvíli studil zadek a dala by se do ní zima,to už jsem jednou zažila,takže to prostě jsou fakt prázdniny na -nechci bejt sprostá,fůůj!!!![]()
napsal(a):
Lépe a už i s číselm
Raďáci, netušíte, nedá se někde koupit pětilitrovej či nejvíce desetilitrovej soudek limonády? Můj malý synoveček má narozeniny nastejno s Emilem a Emil mu slíbil, že až to budou oslavovat, tak Emil bude mít soudek píva a malej Martínek soudek limonády a teď nemůžeme žádný sehnat. Asi budeme muset nakonec koupit malý soudek piva, vypít a šupnout mu tam limonádu. Tak kdybyste měl někdo tušení kde se dá sehnat, prosím, prosím, poraďte. Děkuji.
napsal(a):
Lépe a už i s číselm
Ahoj ženský, já už jsem tu takýýý! A hádejte, kdo dneska přijede na návštěvu??? Jooo! Ivča od Nery. Už se na ni i její Denisku moc těším, jestli se počasí aspoň trošičku umoudří, tak pojedeme s koníkama ven. Burák je pobere obě, haha, a já si sednu na Brebču. IVča si chce vyzkoušet sedlo, tak takhle bude mít jedinečnou příležitost ![]()
![]()
. V poledne je musím vyzvednout na nádraží, proto jsem dopoledne doma a ne u koníků... no ale ti asi budou vypadat... celou noc pršelo, i teď je to takový oooošklivýýýý!!!
Boží, to máme ty naše koně domácí podobný, hihi, jak můžou, tak někde překážejí. Hlavně kluci, kobyly ani ne, ale Burák a CHarlie... i Angie, co můžou, to rozeberou, kdyby Burák mohl, tak bydlí v maringotce
.Tuhle mi užzačal lézt nahoru po schůdkách, až je zbořil, trubka! ![]()
Boží, Bobíšek je fakt krásnej, tak až budu mítcestu do JČ, určitě se ozvu, třeba bych se stavila, kdyby vám to nevadilo
charliebob
napsal(a):
Raďáci, netušíte, nedá se někde koupit pětilitrovej či nejvíce desetilitrovej soudek limonády? Můj malý synoveček má narozeniny nastejno s Emilem a Emil mu slíbil, že až to budou oslavovat, tak Emil bude mít soudek píva a malej Martínek soudek limonády a teď nemůžeme žádný sehnat. Asi budeme muset nakonec koupit malý soudek piva, vypít a šupnout mu tam limonádu. Tak kdybyste měl někdo tušení kde se dá sehnat, prosím, prosím, poraďte. Děkuji.
Tak ty jsi takový teplomil, to já jsem raději, když si můžu zatopit, či něco na sebe obléknout, než když se nemůžu vedrem pomalu hýbat, pořád se potím a už nemám co svlékat, to ne, to jsem radši, když prší, ale to víš, nesmí to trvat moc dlouho.
jackie
napsal(a):
Ahoj ženský, já už jsem tu takýýý! A hádejte, kdo dneska přijede na návštěvu??? Jooo! Ivča od Nery. Už se na ni i její Denisku moc těším, jestli se počasí aspoň trošičku umoudří, tak pojedeme s koníkama ven. Burák je pobere obě, haha, a já si sednu na Brebču. IVča si chce vyzkoušet sedlo, tak takhle bude mít jedinečnou příležitost ![]()
![]()
. V poledne je musím vyzvednout na nádraží, proto jsem dopoledne doma a ne u koníků... no ale ti asi budou vypadat... celou noc pršelo, i teď je to takový oooošklivýýýý!!!
Boží, to máme ty naše koně domácí podobný, hihi, jak můžou, tak někde překážejí. Hlavně kluci, kobyly ani ne, ale Burák a CHarlie... i Angie, co můžou, to rozeberou, kdyby Burák mohl, tak bydlí v maringotce
Boží, Bobíšek je fakt krásnej, tak až budu mítcestu do JČ, určitě se ozvu, třeba bych se stavila, kdyby vám to nevadilo
Haha, Jarú, vy se o paintíka Vilíka s Jaruškou střídáte, jooo? No tak to abych ti příště taky jednoho přivezla ![]()
![]()
jackie
napsal(a):
![]()
Jani, určitě by nám to nevadilo, u nás je každý vítán a Raďáci dvojnásob.![]()
![]()
Tak a jsem moc ráda, že máme vlastně úplně normální koně, jo a Matýsek, když jsme ho měli jednou u baráku vypást travičku a nechala jsem otevřené dveře do chodby, tak se nám tam zaparkoval a to tam máme tři schody a když za ním šel parkovat César, tak jsem je musela vyrazit oba.![]()
Hlavně ať se vám umoudří počasí a užijete si vyjížďku a mohly by být i fotečky, viď.
charliebob
napsal(a):
Tak ty jsi takový teplomil, to já jsem raději, když si můžu zatopit, či něco na sebe obléknout, než když se nemůžu vedrem pomalu hýbat, pořád se potím a už nemám co svlékat, to ne, to jsem radši, když prší, ale to víš, nesmí to trvat moc dlouho.
Boží, já taky vedra nemusím... tohle počasí mi vyhovuje úplně skvěle, ale chápu Jarušku, děti se chtějí koupat, lítat venku polonahatý, a to bohužel tento červenec nějak nezvládl...
Ale Jaruško neboj, však ono se pěkně udělá, teď se dá třeba chodit na houby, u nás rostouuuuu!!!! ALe vy to zas máte do lesa moc daleko, viď?
charliebob
napsal(a):
Jani, určitě by nám to nevadilo, u nás je každý vítán a Raďáci dvojnásob.![]()
![]()
Tak a jsem moc ráda, že máme vlastně úplně normální koně, jo a Matýsek, když jsme ho měli jednou u baráku vypást travičku a nechala jsem otevřené dveře do chodby, tak se nám tam zaparkoval a to tam máme tři schody a když za ním šel parkovat César, tak jsem je musela vyrazit oba.![]()
Hlavně ať se vám umoudří počasí a užijete si vyjížďku a mohly by být i fotečky, viď.
No jak říkám, máme koně domácí, hahaha!!! Ale je to super, že?
Však taky Burák je z Jižních Čech, ony se ty jejich jižní povahy nezapřou, hahaha! ![]()
![]()
Tak super, kdybych někam k vám jela, dám vědět a moc ráda zajedu okouknout vaše koňata ![]()
![]()
Jé, nevím, zda budou fotečky, já mám jen velký foťák a ten na koně s sebou neberu, abych ho nerozmlátila, kdybych náhodou lítala vzduchem
Možná Ivča bude mít, něco nafotíme kdyžtak aspoň před vyjížďkou
jackie
napsal(a):
Však taky Burák je z Jižních Čech, ony se ty jejich jižní povahy nezapřou, hahaha! ![]()
![]()
Tak super, kdybych někam k vám jela, dám vědět a moc ráda zajedu okouknout vaše koňata ![]()
![]()
Jé, nevím, zda budou fotečky, já mám jen velký foťák a ten na koně s sebou neberu, abych ho nerozmlátila, kdybych náhodou lítala vzduchem
![]()
No Janíí,tak Ivču s Deniskou moooc pozdravuj a koukej je provézt na dvousedadlovém Buráčkovi,hihi!!!
To budou mít holky bezva zážitééék,a schválně,která spadne jako prvníííí!!!!![]()
Nééé,já jim to nepřeju,to nééé!!!![]()
Tak hlavně ať máte hezčí počasí,
než je tady,to je fakt děěěs běěěs!!!!
jackie
napsal(a):
![]()
![]()
Kdyžtak si zapište můj telefon 774950933 a pokud budete cestovat v našich krajinách, určitě se ozvěte.
Právě jsem takticky vykazována od počítače, tak sem musím holky pustit, ale budu na vás jukat, to zase jo, to já je zase vypakuju.
charliebob
napsal(a):
Kdyžtak si zapište můj telefon 774950933 a pokud budete cestovat v našich krajinách, určitě se ozvěte.
Právě jsem takticky vykazována od počítače, tak sem musím holky pustit, ale budu na vás jukat, to zase jo, to já je zase vypakuju.
![]()
Boženko,už si Tě ukládám do svého Mobiliho fónu,děkuju!!!![]()
jackie
napsal(a):
Boží, já taky vedra nemusím... tohle počasí mi vyhovuje úplně skvěle, ale chápu Jarušku, děti se chtějí koupat, lítat venku polonahatý, a to bohužel tento červenec nějak nezvládl...
Ale Jaruško neboj, však ono se pěkně udělá, teď se dá třeba chodit na houby, u nás rostouuuuu!!!! ALe vy to zas máte do lesa moc daleko, viď?
![]()
Noo,Janíí,já jedu do lesa hodinu a půl a dovedeš si představit,co bych přivezla z těch hub za hodinu a půl cesty dooom??Jéé,to by byla fašírka!!Taky jsem ale jednou jela s hřibem celou cestu krokem a jednou rukou jsem držela otěže a jednou rukou hřiba!!!![]()
![]()
Ale musela jsem ho podarovat jedněm pěšákům,to se prostě nedalo!![]()
charliebob
napsal(a):
![]()
Boženko,už jsem se Ti ptala ve Vesetě,to je výrobna limonád v Kyšicích,nedaleko odsud,ale tam bohužel soudky limonád nedělají,ale ještě jsem dostala telefonní číslo na výrobnu limonád Kalábrii,ale tam dnes nejsou,tam se musí zavolat až v pondělí.Takže Ti tam pak brnknu a pak Ti napíšu.Tam prý určitě velký sudy limonád dělají,ale jestli pětilitrový,to kamarádka neví.![]()
charliebob
napsal(a):
Díky Boží, též jsem si uložila ![]()
Jé a Bobíšek fakt bude plaváček, žejo? Mamka je taky? S úhořím pruhem a zebrováním na nohách?
jackie
napsal(a):
Díky Boží, též jsem si uložila ![]()
Jé a Bobíšek fakt bude plaváček, žejo? Mamka je taky? S úhořím pruhem a zebrováním na nohách?
Ahojky holky raďačky!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Tak tady je taky pod mrakem a docela zima brr,ale Jaru taky se přidávám do řad většiny že se mě to tak líbí víc,než když je vedro že ze mě lije pot a koně jsou samá moucha..![]()
ale teplíčko-normální mám taky ráda..
Jinak dnes máme pracovní den-Jura jel pro pilu a bude řezat dřevo a já budu odvážet a ještě musíme vyklidit stáj,neboť jí zase přeďěláváme.Zrušíme poslední dva boxi co tam jsou a koníci tam zase budou na volno ale do půlky ještě dáme seno..
Takže budeme stěhovat krmeníčko a cajky a sedla jinam.![]()
proxima
napsal(a):
Ahojky holky raďačky!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Tak tady je taky pod mrakem a docela zima brr,ale Jaru taky se přidávám do řad většiny že se mě to tak líbí víc,než když je vedro že ze mě lije pot a koně jsou samá moucha..![]()
ale teplíčko-normální mám taky ráda..
Jinak dnes máme pracovní den-Jura jel pro pilu a bude řezat dřevo a já budu odvážet a ještě musíme vyklidit stáj,neboť jí zase přeďěláváme.Zrušíme poslední dva boxi co tam jsou a koníci tam zase budou na volno ale do půlky ještě dáme seno..
Takže budeme stěhovat krmeníčko a cajky a sedla jinam.![]()
No a ještě vám musím říc,že jsme včera přišli o Vanesku!!!!!!!
Né,nebojte,nic se nestalo,jen jsme byli včera s ní a Penny na návštěvě u Bujnochu co bydlí přes kopec-oni mají taky koníky a jsou zvířátkový a jejich syn Jonáš jezdí hodně dobře reining.Chtěli jsme ať jí vezme na jízdárnu a něco s ní zkusí podělat-on si připravuje koníky sám-i obsedá a takovými nenásilnými metodami-jen na ohlávce a tak,tak se nám to líbí..![]()
Tak s Vaneskou pocvičil a nabídl nám ať mu jí tam necháme do neděle a že s ní popracuje..![]()
![]()
![]()
Tak jsme samo souhlasili a už se těšíme co se tam naučí![]()
proxima
napsal(a):
No a ještě vám musím říc,že jsme včera přišli o Vanesku!!!!!!!
Né,nebojte,nic se nestalo,jen jsme byli včera s ní a Penny na návštěvě u Bujnochu co bydlí přes kopec-oni mají taky koníky a jsou zvířátkový a jejich syn Jonáš jezdí hodně dobře reining.Chtěli jsme ať jí vezme na jízdárnu a něco s ní zkusí podělat-on si připravuje koníky sám-i obsedá a takovými nenásilnými metodami-jen na ohlávce a tak,tak se nám to líbí..![]()
Tak s Vaneskou pocvičil a nabídl nám ať mu jí tam necháme do neděle a že s ní popracuje..![]()
![]()
![]()
Tak jsme samo souhlasili a už se těšíme co se tam naučí![]()
Jejky, Vaneska šla do školičky, jo??? To je dobře, já mám taky ráda lidičky, kteří se s koníky domluví po dobrém, něco je naučí a je to všechno bez stresu.
Kobylce to určitě prospěje, hihi, bude mít dlouho o čem přemýšlet ![]()
Téda, tady je zas úplně černo... no nevím dneska s tou vyjížďkou... ach jo...
jackie
napsal(a):
Jejky, Vaneska šla do školičky, jo??? To je dobře, já mám taky ráda lidičky, kteří se s koníky domluví po dobrém, něco je naučí a je to všechno bez stresu.
Kobylce to určitě prospěje, hihi, bude mít dlouho o čem přemýšlet ![]()
Téda, tady je zas úplně černo... no nevím dneska s tou vyjížďkou... ach jo...
![]()
No joo,Evíí,to je supééér,Vaneska je šikovná holka,a určitě jí tento způsob bude vyhovovat!!!Tak přeju,ať to dobře dopadne a nebudeš se tam stavovat,že bys nám něco z toho fotla,Evííí?![]()
![]()
napsal(a):
Lépe a už i s číselm
Joj, byla jsem sem puštěna. Vanesce taky mocinky přeji, aby se jí ve školičce líbilo
Bobíšek asi nebude plaváček, spíše bude tmavý hnědák, bodle toho jak má tmavou srst, jak mu ta hříběcí vypadává, no uvidíme, necháme se překvapit. Linduška má úhoří pruh i to žebrování na nohou. Úhoří pruh má i Bobíš, ale jestli bude i to žebrování na nožkách, to nevíme.
U nás zatím stále svítí sluníčko, sice fouká vítr, ale jinak docela dobrý, tak snad to přijde i k vám, abyste mohli vyrazit na cesty.
charliebob
napsal(a):
Joj, byla jsem sem puštěna. Vanesce taky mocinky přeji, aby se jí ve školičce líbilo
Bobíšek asi nebude plaváček, spíše bude tmavý hnědák, bodle toho jak má tmavou srst, jak mu ta hříběcí vypadává, no uvidíme, necháme se překvapit. Linduška má úhoří pruh i to žebrování na nohou. Úhoří pruh má i Bobíš, ale jestli bude i to žebrování na nožkách, to nevíme.
U nás zatím stále svítí sluníčko, sice fouká vítr, ale jinak docela dobrý, tak snad to přijde i k vám, abyste mohli vyrazit na cesty.
Jaruško, děkuji za optání se na soudečky.![]()
![]()
charliebob
napsal(a):
Já myslím holky že se jí to takhle bude líbit,ona je taková citlivá a jemná a je fakt že my nemáme takovou praxi jako on a tak by jsme třeba něco pokazili.
Takže takhle to bude lepčí.Určitě by jsme se Jaru chtěli tam jet podívat až s ní bude cvičit,tak něco nafotim.
Boži bobek je moc pěkný
Taky mě připadá že bude hodně tmavý-to bude pěkné-čokoláda
proxima
napsal(a):
Já myslím holky že se jí to takhle bude líbit,ona je taková citlivá a jemná a je fakt že my nemáme takovou praxi jako on a tak by jsme třeba něco pokazili.
Takže takhle to bude lepčí.Určitě by jsme se Jaru chtěli tam jet podívat až s ní bude cvičit,tak něco nafotim.
Boži bobek je moc pěkný
Taky mě připadá že bude hodně tmavý-to bude pěkné-čokoláda
Jaruš, zas tak velkou hlavu si z toho nedělej, soudečků piva je všude dost, ale stejně děkuju
a na fotečky Vanesky se už moc těším.
Opět jsem vyhoštěna, tak zatím, ahoj.
charliebob
napsal(a):
Jaruš, zas tak velkou hlavu si z toho nedělej, soudečků piva je všude dost, ale stejně děkuju
a na fotečky Vanesky se už moc těším.
Opět jsem vyhoštěna, tak zatím, ahoj.
![]()
Tak jsem zase chvilku dneska zlobila chvilku Bóbikáá,ale i Moruši.Vzala jsem si jí na lonž a jelikož vím,že ona se bojí tý sousedovic zdi,tak jsem jí tam pomalu poslala,aby tam chviličku vydržela stát
.No vydržela tam stát,ale je s ní práce a taky potvora nedá člověku nic zadarmo.
Pořád zkouší,jestli to jako myslím doopravdy nebo nééé!!
Ale v momentě,kdy zjistí,že to oopravdu myslím vážně,tak jí dostanu úúplně všude,a lehce.![]()
![]()
maťa
napsal(a):
Lépe a už i s číselm
Ahojenky všem,
já vím, že to ode mne bude sobecké a hnusné, takto vám tady kazit tak krásný den,¨ale já mám tak strašnou bolest v srdci, že aspoň trošku potřebuju něco dostat ven někomu, kdo mě pochopí, a to vy jste
Takže s mamčinou Arguškou je to špatné, byli půl dne na Veterině, udělali jí všechna možná i nemožná vyšetření a Arguška je na konci své cesty...
Má obrovský nádorek v dutině břišní, tlačí ji na dělohu, močový měchýř i plíce, je prorstlý vším....nedala nikdy nic najevo, až teď během týdne přestávala jíst, začala víc čůrat....nádor roste neskutečnou rychlostí, operace by neměla smysl, a nejspíš by ji Arga ani nepřežila
Dostala prášky na bolesti a zatím aspoň pije....ale myslím, že dlouho to trvat nebude.
Arguška je mojí součástí, není jen mamčin pes, však pokud jste na mých stránkách četly její příběh, tak víte.
Vzala to hopem, holčička malá....vždy jsme si s Mú říkaly, že Brituška stárne a schází pomalunku a jednou taky pomalunku odejde, zatímco Arga je pořád fit, a taková zběsilá, a že nejspíš jednou vezme zběsile i ten odchod....a ono se to potvrdilo.
Tak brečím a brečím....a dlouho budu....jedu zase za mamkou a za ní....jsou u mamčinýho přítele, a tak nejsou samy, ale já chci stejně být s nima.
Je mi hrozně...je to velká rána, a bolest. Nevím, jak odlehčit mamce.....tak jsem aspoň s ní. Víc asi udělat nemůžu.
Myslete na ně prosím, ať ten konec, co přijít musí, zvládnou. Děkuju
maťa
napsal(a):
Ahojenky všem,
já vím, že to ode mne bude sobecké a hnusné, takto vám tady kazit tak krásný den,¨ale já mám tak strašnou bolest v srdci, že aspoň trošku potřebuju něco dostat ven někomu, kdo mě pochopí, a to vy jste
Takže s mamčinou Arguškou je to špatné, byli půl dne na Veterině, udělali jí všechna možná i nemožná vyšetření a Arguška je na konci své cesty...
Má obrovský nádorek v dutině břišní, tlačí ji na dělohu, močový měchýř i plíce, je prorstlý vším....nedala nikdy nic najevo, až teď během týdne přestávala jíst, začala víc čůrat....nádor roste neskutečnou rychlostí, operace by neměla smysl, a nejspíš by ji Arga ani nepřežila
Dostala prášky na bolesti a zatím aspoň pije....ale myslím, že dlouho to trvat nebude.
Arguška je mojí součástí, není jen mamčin pes, však pokud jste na mých stránkách četly její příběh, tak víte.
Vzala to hopem, holčička malá....vždy jsme si s Mú říkaly, že Brituška stárne a schází pomalunku a jednou taky pomalunku odejde, zatímco Arga je pořád fit, a taková zběsilá, a že nejspíš jednou vezme zběsile i ten odchod....a ono se to potvrdilo.
Tak brečím a brečím....a dlouho budu....jedu zase za mamkou a za ní....jsou u mamčinýho přítele, a tak nejsou samy, ale já chci stejně být s nima.
Je mi hrozně...je to velká rána, a bolest. Nevím, jak odlehčit mamce.....tak jsem aspoň s ní. Víc asi udělat nemůžu.
Myslete na ně prosím, ať ten konec, co přijít musí, zvládnou. Děkuju
Ahoj Maťi,
je to hrůza když se nedá nijak pomoct pejskovi a člověk by chtěl...Nebudu řikat že se to spraví,ale přeju pejskovi aby ho to moc nebolelo a aby v klidu odešla do toho psího nebíčka ve vaší náručí..Určitě s váma prožila krásný život..![]()
a když se dívám jak pro pejsany uděláte všechno co jim na očích vidíte,tak víc šťastný život jistě mít nemohla..
Držim palce ať to mamka zvládne co nejlíp..![]()
Jinak dnes jsme vzala ven foťák a nastavila si ho na černobíle....takže pár zamračených foteček co šlo vyfotit kolem domu a ve stáji...
Máme teď pauzu-jinak Jura řeže dřevo a já vozím na hromadu pod barák...Je to nekonečné...viz.foto...
proxima
napsal(a):
Ahoj Maťi,
je to hrůza když se nedá nijak pomoct pejskovi a člověk by chtěl...Nebudu řikat že se to spraví,ale přeju pejskovi aby ho to moc nebolelo a aby v klidu odešla do toho psího nebíčka ve vaší náručí..Určitě s váma prožila krásný život..![]()
a když se dívám jak pro pejsany uděláte všechno co jim na očích vidíte,tak víc šťastný život jistě mít nemohla..
Držim palce ať to mamka zvládne co nejlíp..![]()
Jinak dnes jsme vzala ven foťák a nastavila si ho na černobíle....takže pár zamračených foteček co šlo vyfotit kolem domu a ve stáji...
Máme teď pauzu-jinak Jura řeže dřevo a já vozím na hromadu pod barák...Je to nekonečné...viz.foto...