Rada starších detektivů 158 !

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.7.2007 10:51

9.7.2007 10:51

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Uf, tak jsem to stihla!!!!
Ale ještě jsem Máťo psala do staré!!!

9.7.2007 10:52

Hm, tak jsem byla o pár sekund rychlejší než Lenka.... co teď?

9.7.2007 10:53

tak jsme to stihli na stejno tak já to tady trošku zaplácám s fotečkama

odpočinej je velice duležitý

9.7.2007 10:53

dolinka napsal(a):
tak jsme to stihli na stejno tak já to tady trošku zaplácám s fotečkama

odpočinej je velice duležitý

maťa

9.7.2007 10:54
maťa

Jo jo Vendí, ve staré Radě jsem si to přečetla

9.7.2007 10:55

dolinka napsal(a):
Jediná Jesika dělala hlídku

Lucinka s paničkou

9.7.2007 10:56

dolinka napsal(a):
Lucinka s paničkou

Bilda zmoženej z věčného připouštění od Endíka

maťa

9.7.2007 10:56
maťa

dolinka napsal(a):
Jediná Jesika dělala hlídku

Jejda Leni, to je super poloha....alá beránek, nebo kočička

maťa

9.7.2007 10:57
maťa

maťa napsal(a):
Jejda Leni, to je super poloha....alá beránek, nebo kočička

To mělo být u fotky hlídkující Jesiky

9.7.2007 10:57

dolinka napsal(a):
Bilda zmoženej z věčného připouštění od Endíka

Dolinka s paničkou a všiměte si jaké jsem si koupila fešné gumačky

9.7.2007 10:59

maťa napsal(a):
To mělo být u fotky hlídkující Jesiky

Máti to nějak nechápu, já mam vždy v pondělí nějak pomalé vedení

9.7.2007 11:00

maťa napsal(a):
Jo jo Vendí, ve staré Radě jsem si to přečetla

No Máti,to mi povídej o tom močáku,já ho nastydlej měla kvůli tý medvědici a je to něco strašnýýýýhóó,ale ve Vašem případě-HURÁÁÁ,BYL TO JEN MOČÁÁÁÁÁÁK,to zase bude dobrýýýýýý!!!ÚÚÚÚÚÚF,to se mi ulevilo,že čubička ještě nehodlá odejít z tohoto světa,je tu přece krááásně,že joo?
Leni,Ty jsi ale nezbednice,takovou dobu o Tobě nevíme!!No ale je skvělý,že se máš dobře a koníci jsou v pohodě!A Endík a si někdo koupil,joo?No já myslím,že nebude litovat,bude to moc hezkej koníček akurátní velikosti.Třeba ho uvidíme v jeho třech letech,že joo?

9.7.2007 11:00

dolinka napsal(a):
Dolinka s paničkou a všiměte si jaké jsem si koupila fešné gumačky

pozorování cizích koníku

9.7.2007 11:03

jaruska napsal(a):
No Máti,to mi povídej o tom močáku,já ho nastydlej měla kvůli tý medvědici a je to něco strašnýýýýhóó,ale ve Vašem případě-HURÁÁÁ,BYL TO JEN MOČÁÁÁÁÁÁK,to zase bude dobrýýýýýý!!!ÚÚÚÚÚÚF,to se mi ulevilo,že čubička ještě nehodlá odejít z tohoto světa,je tu přece krááásně,že joo?
Leni,Ty jsi ale nezbednice,takovou dobu o Tobě nevíme!!No ale je skvělý,že se máš dobře a koníci jsou v pohodě!A Endík a si někdo koupil,joo?No já myslím,že nebude litovat,bude to moc hezkej koníček akurátní velikosti.Třeba ho uvidíme v jeho třech letech,že joo?

Máťo co jsi to sem dala za odkaz!!!!!! Tolik pejsků..... no ještě že ty stránky jsou ve výstavbě, asi bych si přečetla ty příběhy a řvala ještě půl dne

9.7.2007 11:04

jaruska napsal(a):

Leni, koníci jsou pohodáři, viď, to je vidět z foteček a Endíkovi přeji, aby se měl v novém domově stejně dobře, jako u vás.

Tak a teď sem musím pustit Aničku a pak už frčíme do Budějk, tak se tady zatím mějte. Ahoj.

maťa

9.7.2007 11:07
maťa

Máťo co jsi to sem dala za odkaz!!!!!! Tolik pejsků..... no ještě že ty stránky jsou ve výstavbě, asi bych si přečetla ty příběhy a řvala ještě půl dne

Vendí, je tam i pejsek, kterého jsme našli my....jmenuje se ANT!!! Je moc krásnej, a bylo mi líto, že si ho nemůžeme nechat, ale Batulka mi tenkrát jasně dala najevo, že tenhle pes u nás nebude....a on mi pak vyjel po Gerrym, a to byla málem moje smrt, tak jsme ho odvezli tam a on tam chudinka je už tak dlouho! Přitom je hodný a milý

Leni, ta poloha ležícího koníčka mi připomíná polohu malých beránků, nebo kočiček, taky takto lehávají, víš

Jarčíííí děkujúúúú, máme taky radoooost

9.7.2007 11:07

dolinka napsal(a):
pozorování cizích koníku

a Jesinka, z té jsem měla největší strach při seznamování a ono nic a k tomu se Jesika Goldinka bojí a to je co říct

9.7.2007 11:08

dolinka napsal(a):
a Jesinka, z té jsem měla největší strach při seznamování a ono nic a k tomu se Jesika Goldinka bojí a to je co říct

Dolinka odhání Jesiku od Goldinky

9.7.2007 11:09

dolinka napsal(a):
Dolinka odhání Jesiku od Goldinky

Jesinka v pohybu

9.7.2007 11:10

maťa napsal(a):
Vendí, je tam i pejsek, kterého jsme našli my....jmenuje se ANT!!! Je moc krásnej, a bylo mi líto, že si ho nemůžeme nechat, ale Batulka mi tenkrát jasně dala najevo, že tenhle pes u nás nebude....a on mi pak vyjel po Gerrym, a to byla málem moje smrt, tak jsme ho odvezli tam a on tam chudinka je už tak dlouho! Přitom je hodný a milý

Leni, ta poloha ležícího koníčka mi připomíná polohu malých beránků, nebo kočiček, taky takto lehávají, víš

Jarčíííí děkujúúúú, máme taky radoooost

Ju, ten se mi líbil, vybrala bych si asi hnedka.... ale zatím není ta vhodná doma. A je fakt, že se staršího psa už mám trošku obavu...

9.7.2007 11:11

Ju, ten se mi líbil, vybrala bych si asi hnedka.... ale zatím není ta vhodná doma. A je fakt, že se staršího psa už mám trošku obavu...

doba že jo... ne doma...

maťa

9.7.2007 11:14
maťa

No jo Vendí, taky bych brala všechny
On starší pejsek je někdá lepší, než štěndo....pokud je naučený nekňučet a vydržet sám, tak príma věc pro pracujícího člověka do bytu, se štěndem by byla spousta práce a loužičky....vše má své pro a proti

Tady Arguška línající, v květnu

maťa

9.7.2007 11:14
maťa

ještě

maťa

9.7.2007 11:15
maťa

A poslední Arguška, Baruška, Juřička, Jú a Barborka

9.7.2007 11:17

charliebob napsal(a):
Leni, koníci jsou pohodáři, viď, to je vidět z foteček a Endíkovi přeji, aby se měl v novém domově stejně dobře, jako u vás.

Tak a teď sem musím pustit Aničku a pak už frčíme do Budějk, tak se tady zatím mějte. Ahoj.

Boží díky za přání, taky doufám že to vše bude v pohodě a i dobře nastoupí do valníku.

Jo Máti tak ted už to chápu

tak a poslední fotečky, Jesiky a Sheird mamča s jejich sestřičkou

maťa

9.7.2007 11:18
maťa

Nooo a mám i nové fotky štěňat a taky již jsme pověsili cedulku na branku a samolepky na auto, vše jsem vyfotila

A čičiny se přestěhovali do bývalého psího výběhu Takže ve psím výběhu s psím domečkem mám kočičky

maťa

9.7.2007 11:20
maťa

Tak, tady cedulka na brance

maťa

9.7.2007 11:20
maťa

A z blízka

9.7.2007 11:21

dolinka napsal(a):
Boží díky za přání, taky doufám že to vše bude v pohodě a i dobře nastoupí do valníku.

Jo Máti tak ted už to chápu

tak a poslední fotečky, Jesiky a Sheird mamča s jejich sestřičkou

a poslední

maťa

maťa

Tady auto, boční okno v levo

maťa napsal(a):
Tak, tady cedulka na brance

Tak šup Máťo, těším se na fotky!!!!
Já půjdu odpoledne kouknout co to tam pořád mňouká, ale je to kus od nás.... jenže bojím bojím co tam najdu!!!!

maťa

9.7.2007 11:22
maťa

A boční okno v pravo

maťa

9.7.2007 11:23
maťa

Zadní okno levá strana

maťa

9.7.2007 11:23
maťa

Zadní okno pravá strana

maťa

9.7.2007 11:24
maťa

A ještě pravé zadní dveře, miniokénko

maťa

9.7.2007 11:28
maťa

A staré samolepky, né našich psů, jsme nevyhodili, ale šupli na popelnicu

maťa

9.7.2007 11:29
maťa

Spinkající Batulka

9.7.2007 11:29

maťa napsal(a):
A staré samolepky, né našich psů, jsme nevyhodili, ale šupli na popelnicu

Má´to krásný!!! A kiti?

maťa

9.7.2007 11:30
maťa

Jooo a holky, jukněte na můj web, do rubriky Agbíšek mé třetí já, a na nejnovější povídku, Agbar a puberta.....dočtete se, co se tenkrát stalo a jak, a ještě něco navíc, jak Agbíšek bojoval s Medvědicí

A tady ještě Batulka

maťa

9.7.2007 11:31
maťa

Batulka a Kika v naší postýlce

maťa

9.7.2007 11:32
maťa

Ibišek s pánečkem

maťa

9.7.2007 11:33
maťa

vyvrácený a zlomený Ibišek, jen aby mu něco neuteklo, že

maťa

9.7.2007 11:33
maťa

Detail

maťa

9.7.2007 11:34
maťa

Zmoklé Ibidýýýýýý

maťa

9.7.2007 11:35
maťa

Kikuša, čili Džipka, s pánečkem

maťa

9.7.2007 11:37
maťa

Vendí, jsem nahoře psala, že Kiťata okupují psí výběh Maj tam klid a můžou řádit Jsou už nepolapitelná, divoká a rostou hrozně rychle, ale mamina ještě chodí se napapat, ovšem kiťata už s ní nejdou, chodí sama

Tady Batulka

maťa

9.7.2007 11:38
maťa

maťa

9.7.2007 11:39
maťa

A dva loudící čumáčky

maťa napsal(a):
Kikuša, čili Džipka, s pánečkem

Máti krásně jsem si početla a naprosto živě vidím jak Ibu klátíš k zemi ! No ještě že mám doma koně valachy, ty bych asi dle Tvého návodu nezkolila

maťa

maťa

9.7.2007 11:40

maťa napsal(a):
A dva loudící čumáčky

A foto z novýho výběhu neni??? Jsem hrozná, že ?

maťa

9.7.2007 11:41
maťa

A zde je vidět můj zelený koutek, ač je tráva již místama vyschlá Foceno z okna, koutek je za tím dřevníkem a vzádu je vidět onen psí výběh se psím domečkem, kde jsou nyní kiťata

maťa

9.7.2007 11:42
maťa

Ještě můj koutek.....foceno přes síť v okně, je tam totiž napevno

maťa

9.7.2007 11:43
maťa

A konec....na chvilku odběhnu a zasejc su za chvilku tadýýýýk

maťa

9.7.2007 12:08
maťa

Máti krásně jsem si početla a naprosto živě vidím jak Ibu klátíš k zemi ! No ještě že mám doma koně valachy, ty bych asi dle Tvého návodu nezkolila

Jééé Vendí....valachy bych taky neskolila Jenže koníci asi přeci jen zase mají jiné chování, než psi Nevím nevím, jak bych řešila tohleto u koníka

Koně tohle ale nedělají, nebo joooo????

maťa

9.7.2007 12:10
maťa

A foto z novýho výběhu neni??? Jsem hrozná, že ?

Vendí, nejsou z výběhu fotky, páč ty číčy jsou fakt divočejší....a taky nebylo kdy fotit, byla jsem furt u Mú s Jú Ale něco zkusím ulovit, i když teda dneska nevím, bo tadyk prší

maťa

9.7.2007 12:15
maťa

Tak, jsem tu, ale tuť stejnak nikdo néééjníííí, tož já iďem prát a žehlit....na žehlení sem si hezky nakřeččila osm praček!!!! Hurááááááááá!!!!

9.7.2007 12:34

maťa napsal(a):
Tak, jsem tu, ale tuť stejnak nikdo néééjníííí, tož já iďem prát a žehlit....na žehlení sem si hezky nakřeččila osm praček!!!! Hurááááááááá!!!!

Už jsem tu!!!!
Tak já se budu na kitiťaťa těšit, až se Ti je podaří ulovit objektivem
Nestraště mě s deštěm, k nám mají příjít nějaké silné bouřky!!! Bojím bojím!
Ju Máti, někteří hřebci myslím zkoušejí svou dominanci na lidech a to dost... musíš mu taky ukázat respekt. Ale že by se věšeli kolem pasu .. nevím.. nezažila jsem to.

maťa

9.7.2007 12:41
maťa

Už jsem tu!!!!
Tak já se budu na kitiťaťa těšit, až se Ti je podaří ulovit objektivem
Nestraště mě s deštěm, k nám mají příjít nějaké silné bouřky!!! Bojím bojím!
Ju Máti, někteří hřebci myslím zkoušejí svou dominanci na lidech a to dost... musíš mu taky ukázat respekt. Ale že by se věšeli kolem pasu .. nevím.. nezažila jsem to.

No tadyk leje, ale v téhle zimě nevím, kde by se tu jako měli vzít bouřky?! To zas ti chytráci natočili ten satelit někam nad Texas

No jooo Vendí, ale já psy nebiju, tak jak se to řeší u hřebců??? Psa položíš a tu svou nadřezenost mu ukážeš vlastně nenásilnou a pro něj přirozenou a známou metodou, ale co s hřebcem?

maťa

9.7.2007 12:42
maťa

Placička

maťa napsal(a):
No tadyk leje, ale v téhle zimě nevím, kde by se tu jako měli vzít bouřky?! To zas ti chytráci natočili ten satelit někam nad Texas

No jooo Vendí, ale já psy nebiju, tak jak se to řeší u hřebců??? Psa položíš a tu svou nadřezenost mu ukážeš vlastně nenásilnou a pro něj přirozenou a známou metodou, ale co s hřebcem?

zdravim vsechny:-) Ctu vas uz od rana ale nejak nemam co napsat. Ale mozna... MOZNA .. uz brzy budu mit novinku.. tuk tuk tuk.. tak snad to vyjde drzte mi palecky...

maťa

maťa

A ešče jedna

maťa

9.7.2007 12:43
maťa

maťa napsal(a):
A ešče jedna

Jééé Hanzy a jakou novinku???? Honéééém, su zvědavááááá a držím všeckóóóó

9.7.2007 12:44

maťa napsal(a):
Jééé Hanzy a jakou novinku???? Honéééém, su zvědavááááá a držím všeckóóóó

ne-e.. zatim to nechci zakriknout, az dopadne vse jak ma, dozvite se to:-)

9.7.2007 12:47

hanzy napsal(a):
zdravim vsechny:-) Ctu vas uz od rana ale nejak nemam co napsat. Ale mozna... MOZNA .. uz brzy budu mit novinku.. tuk tuk tuk.. tak snad to vyjde drzte mi palecky...

Máti taky bys ho neměla bít, ale myslím že důsledností a trpělivostí... jinak fakt nevím, naštěstí jsem se s žádným až tak dominantním koněm nesetkala. Třeba Emišek taky zkouší co vydržím, chytá mě za svetr a drží, nekousne, prostě mě chce držet. Naučila jsem ho rázné NE a když neposlechne ani na druhé ne, tak dostane prstem přes čumák....

maťa

maťa

hanzy napsal(a):

Tak ju, tak mi budem držet a pnout se

hanzy napsal(a):

Hanzy ahoj, já jsem taky zvědaváááá!!!!!!!!! Držím všechno!

maťa

9.7.2007 12:49
maťa

Máti taky bys ho neměla bít, ale myslím že důsledností a trpělivostí... jinak fakt nevím, naštěstí jsem se s žádným až tak dominantním koněm nesetkala. Třeba Emišek taky zkouší co vydržím, chytá mě za svetr a drží, nekousne, prostě mě chce držet. Naučila jsem ho rázné NE a když neposlechne ani na druhé ne, tak dostane prstem přes čumák....

Aha, no tož stejnak asi hřebca nikdá mít nebudu, že....pochybuju, že bych chovala Ačkoliv jeden nikdá neví

To jo, to klepnutí přes čumák na psy obvykle platí taky, důslednost a tak....páč puboška obvykle chodí pomalu a v náznacích, ale asi to Britino hárání způsobilo, že to Agbar vzal doslova hopem....žádné náznaky, nic. Nooo snad už si dá pokoj, zatím je ještě milejší a hodnější, než před tím, tak sa uvidí

9.7.2007 12:50

Hanzy ahoj, já jsem taky zvědaváááá!!!!!!!!! Držím všechno!

Ježkovy voči,Hanzy,neštvi měěě,sakra,kdo to má vydržeeet?No toto,teď nebudu ani spááát!!
Máti,krááásnej Ibišééék,fšichni hafani!!

maťa

9.7.2007 12:51
maťa

Jarčííí kujúúúú, Ibiškovi vyřídím

A co Medvědice, kdy nám ji vyfotíš, krasavici jednu???

9.7.2007 12:53

maťa napsal(a):
Aha, no tož stejnak asi hřebca nikdá mít nebudu, že....pochybuju, že bych chovala Ačkoliv jeden nikdá neví

To jo, to klepnutí přes čumák na psy obvykle platí taky, důslednost a tak....páč puboška obvykle chodí pomalu a v náznacích, ale asi to Britino hárání způsobilo, že to Agbar vzal doslova hopem....žádné náznaky, nic. Nooo snad už si dá pokoj, zatím je ještě milejší a hodnější, než před tím, tak sa uvidí

Ju, tak ať mu to dlouho vydrží!!!! Emiškovi to většinou vydrží 1 den a stejně to zase musí zkusit , rošťák jeden pubertální!

9.7.2007 12:55

maťa napsal(a):

Máti,fyfotím,neboj,ale napíšu Ti mejlíka,joo?

maťa

9.7.2007 12:57
maťa

jaruska napsal(a):
Máti,fyfotím,neboj,ale napíšu Ti mejlíka,joo?

Jooo těším se na něj, piš piš

9.7.2007 13:01

maťa napsal(a):

Já, jsem tady zase, Aničku jsem vyslala na nákup a do Budějk pojedeme asi až navečír, protože ti naši pésani potřebují přeočkovat na vzteklinu a vet je tam až odpoledne a večer, což mi připomělo, že se ho musím zeptat na ty klusáky tady v okolí.

Téda Hanzy, takhle nás napínat, já jsem taky strašně zvědavá.

Heleď a jak si získat respekt u mladého hřebečka, to je asi na dlouhé vyprávění, ale asi stejně jako u jiných koní. Víš, nám všichni říkali, že osel až bude starší, tak bude zlej a že ho musíme vykastrovat, protože s ním jinak nevydržíme a vida, je to pořád naše zlatíčko, bude mu v září pět a pořád velkej pohodář.

No a Bobíšek, to jsem se musela smát, jak zkoušel jestli mě může také hryzat, jako koně. Přišel k nám César, Bobíšek si do něho hryznul a nic, tak si hryznul do mě ,tak jsem na něj houkla, že né a ještě jsem ho malinko pleskla, ale jen tak, aby se nebál a on znova, hryzl do Césara a nic, a pak domě, když to zkusil po třetí, bylo vidět, že už dlouho přemýšlí, jestli to má do mě ještě zkusit a po čtvrté to již neudělal a od té doby také už ani jednou. Tak uvidíme, je vidět, že jsou to chytrá zvířátka a hodně přemýšlí.

9.7.2007 13:04

maťa napsal(a):

Holky zase jen tiše závidím takové hezké fotečky zvířátek

Leni jsi tu ještě???? Jak jste přežili pouť?

9.7.2007 13:06

jaruska napsal(a):
Ježkovy voči,Hanzy,neštvi měěě,sakra,kdo to má vydržeeet?No toto,teď nebudu ani spááát!!
Máti,krááásnej Ibišééék,fšichni hafani!!

tak v tom budes se mnou Jarusko, taky ted po nocich nespim:-)))

maťa

9.7.2007 13:07
maťa

charliebob napsal(a):
Já, jsem tady zase, Aničku jsem vyslala na nákup a do Budějk pojedeme asi až navečír, protože ti naši pésani potřebují přeočkovat na vzteklinu a vet je tam až odpoledne a večer, což mi připomělo, že se ho musím zeptat na ty klusáky tady v okolí.

Téda Hanzy, takhle nás napínat, já jsem taky strašně zvědavá.

Heleď a jak si získat respekt u mladého hřebečka, to je asi na dlouhé vyprávění, ale asi stejně jako u jiných koní. Víš, nám všichni říkali, že osel až bude starší, tak bude zlej a že ho musíme vykastrovat, protože s ním jinak nevydržíme a vida, je to pořád naše zlatíčko, bude mu v září pět a pořád velkej pohodář.

No a Bobíšek, to jsem se musela smát, jak zkoušel jestli mě může také hryzat, jako koně. Přišel k nám César, Bobíšek si do něho hryznul a nic, tak si hryznul do mě ,tak jsem na něj houkla, že né a ještě jsem ho malinko pleskla, ale jen tak, aby se nebál a on znova, hryzl do Césara a nic, a pak domě, když to zkusil po třetí, bylo vidět, že už dlouho přemýšlí, jestli to má do mě ještě zkusit a po čtvrté to již neudělal a od té doby také už ani jednou. Tak uvidíme, je vidět, že jsou to chytrá zvířátka a hodně přemýšlí.

Ono možné je, že jsou koníci celkově víc rozumní v tom, že si uvědomují tu velkou převahu nad člověkem, a tak do toho asi nejdou natvrdo, co? Tohle já fakt neznám, nikde sem o tom ani nečetla....každopádně jednou bude asi nejlepší, k pár lidem s tou zkušeností zajít a nechat si to vysvětlit.....a kdyžtak pak případně pomoci přímo u toho

9.7.2007 13:17

maťa napsal(a):
Ono možné je, že jsou koníci celkově víc rozumní v tom, že si uvědomují tu velkou převahu nad člověkem, a tak do toho asi nejdou natvrdo, co? Tohle já fakt neznám, nikde sem o tom ani nečetla....každopádně jednou bude asi nejlepší, k pár lidem s tou zkušeností zajít a nechat si to vysvětlit.....a kdyžtak pak případně pomoci přímo u toho

Nééé,Máti,koně si,zaplaťpánbůh,neuvědomujou,jakou sílu mají,tedy pokud si patnáctiletá kačena nepořídí dvouletýho hřebce,to jo,ta ho to naučí hned,že on má navrch,ale to je v pořádku.Při správném vedení je potřeba,aby se koni vysvětlilo,že tu obrovskou sílu,kterou má,používal jen a pouze při práci.

9.7.2007 13:19

hanzy napsal(a):
tak v tom budes se mnou Jarusko, taky ted po nocich nespim:-)))

Hanzy,to bude nějáký superpřekvápko,což???No ale já taky nerada říkám něco dopředu,ono to pak nevyjde a člověk je za blbce,že joo?Tak ať to dobře dopadne!!!!!!

9.7.2007 13:20

pretty 1 napsal(a):
Holky zase jen tiše závidím takové hezké fotečky zvířátek

Leni jsi tu ještě???? Jak jste přežili pouť?

Luci, jsem a čekala jsem že se aspon na nás přijedeš podívat. Já pout přežila vubec jsem tam nebyla jelikož se sklízelo seno, tak snad příští rok

A jak se má ten muj prcek

maťa

9.7.2007 13:20
maťa

jaruska napsal(a):
Nééé,Máti,koně si,zaplaťpánbůh,neuvědomujou,jakou sílu mají,tedy pokud si patnáctiletá kačena nepořídí dvouletýho hřebce,to jo,ta ho to naučí hned,že on má navrch,ale to je v pořádku.Při správném vedení je potřeba,aby se koni vysvětlilo,že tu obrovskou sílu,kterou má,používal jen a pouze při práci.

Aha Jarčí, děkuju za vysvětlení Takže se ta výchova vlastně nenásilně nasměruje tak, aby koník tu sílu používal jinde a u člověka ji ani neznal, aby získal pocit, že člobrda sic malý tělem, leč s obří silou....nebo tak nějak, jo?

9.7.2007 13:36

maťa napsal(a):
Aha Jarčí, děkuju za vysvětlení Takže se ta výchova vlastně nenásilně nasměruje tak, aby koník tu sílu používal jinde a u člověka ji ani neznal, aby získal pocit, že člobrda sic malý tělem, leč s obří silou....nebo tak nějak, jo?

Tááák táááák,Máti,je potřeba koníka vychovávat ke spolupráci,a hlavně nenásilný spolupráci,aby koník sám chtěl.S takovými koňmi je opravdu radost něco dělat.

9.7.2007 13:41

dolinka napsal(a):
Luci, jsem a čekala jsem že se aspon na nás přijedeš podívat. Já pout přežila vubec jsem tam nebyla jelikož se sklízelo seno, tak snad příští rok

A jak se má ten muj prcek

Leni já bych přijela,ale bohužel nezbyl čas. Už nám konečně udělali ten krov.Tak jsem kolem nich lítala a v sobotu jsme byly na svatbě a v neděli na pouti, takže hońky. A teď musím dělat po....é DPH za II. čtvrtletí. a v práci taky statistiky za I. pololetí.

Mám toho až nad hlavu.

No co prcek???? Já myslím, že už ti ho klidně můžu dát. Sice bratříčkové tu budou až do 25.7 ale to po tobě nemůžu chtít, takže už jsem se smířila s tím, že si ho vezmeš dřív :,-( Ale u tebe se bude mít určitě moc dobře. Jen budeš muset dávat pozor,aby nevlezl ke kravičkám, nebo koníčkům..... Je to takovej šmejdíček.
Včera semnou zase ležel v postýlce a hrozně se šmudlal a pak mi začal žužlat ucho. To byla sranda.

maťa

9.7.2007 13:44
maťa

jaruska napsal(a):
Tááák táááák,Máti,je potřeba koníka vychovávat ke spolupráci,a hlavně nenásilný spolupráci,aby koník sám chtěl.S takovými koňmi je opravdu radost něco dělat.

Uf, tak su ráda Jarčí, že jsem aspoň něco pochopila To se mi líbí, že to jde i takto....já bych nedokázala zvířátka mlátit, nebo tak....a zase je lámat, přes jejich přirozenost, se mi taky nelíbí Takovej lev v manéži je krásnej, ale já bych mu to udělat nemohla, radši bych trčela v džípu a sledovala ho v buši a na planinách, tam, kde je doma a svůj

A mejlík sem přečetla a odepsala ti

maťa

9.7.2007 13:46
maťa

Potřebovala bych Agbara vyfotit v postoji, ale ten blbeček, jakmile vezmu do packy foťák, klesá k zemi a hlavu zaboří kamsi pod sebe To je hroznej protiva protivnej

9.7.2007 13:48

maťa napsal(a):
Potřebovala bych Agbara vyfotit v postoji, ale ten blbeček, jakmile vezmu do packy foťák, klesá k zemi a hlavu zaboří kamsi pod sebe To je hroznej protiva protivnej

Holky,tady teď leje,že je to úplně hroznýýý,fakt průůtrž mračen!!!!

maťa

9.7.2007 13:51
maťa

jaruska napsal(a):
Holky,tady teď leje,že je to úplně hroznýýý,fakt průůtrž mračen!!!!

Tady taky Jarčí Co já bych dala za vedro, slunéčko.....ach joooo

Sice ta závlaha třeba je, a zvířátkům tohle taky víc vyhovuje, ale už té zimy a vlhka mám fakt dost....ci tepličtóóóóó a sluníčtóóóó

9.7.2007 13:51

jaruska napsal(a):
Hanzy,to bude nějáký superpřekvápko,což???No ale já taky nerada říkám něco dopředu,ono to pak nevyjde a člověk je za blbce,že joo?Tak ať to dobře dopadne!!!!!!

Diky, doufam v to:-) Pak to tu budete mit z prvni ruky:-))

9.7.2007 13:54

pretty 1 napsal(a):
Leni já bych přijela,ale bohužel nezbyl čas. Už nám konečně udělali ten krov.Tak jsem kolem nich lítala a v sobotu jsme byly na svatbě a v neděli na pouti, takže hońky. A teď musím dělat po....é DPH za II. čtvrtletí. a v práci taky statistiky za I. pololetí.

Mám toho až nad hlavu.

No co prcek???? Já myslím, že už ti ho klidně můžu dát. Sice bratříčkové tu budou až do 25.7 ale to po tobě nemůžu chtít, takže už jsem se smířila s tím, že si ho vezmeš dřív :,-( Ale u tebe se bude mít určitě moc dobře. Jen budeš muset dávat pozor,aby nevlezl ke kravičkám, nebo koníčkům..... Je to takovej šmejdíček.
Včera semnou zase ležel v postýlce a hrozně se šmudlal a pak mi začal žužlat ucho. To byla sranda.

Zatím pěkné foto nemám,ale jen co přestane pršet a trošku zasvítí sluníčko tak vám to vyfotím. Je to moc hezky udělané u vchodu,ale fotečka zatím chybí. Polepším se...

9.7.2007 13:57

maťa napsal(a):
Tady taky Jarčí Co já bych dala za vedro, slunéčko.....ach joooo

Sice ta závlaha třeba je, a zvířátkům tohle taky víc vyhovuje, ale už té zimy a vlhka mám fakt dost....ci tepličtóóóóó a sluníčtóóóó

U nás už taky prší... teď jsem tu nebyla a už nebudu, idu dom§ůůů! Teda na poštu atd... Tak zatím ahoj zase zítra!!!!!!!!!!!!!!!

maťa

9.7.2007 14:08
maťa

Vendí ahooooj

Já furt žehlím, to je bááájo A teď musím pověsit prádlo a šupnout tam další pračku

9.7.2007 14:18

maťa napsal(a):
Vendí ahooooj

Já furt žehlím, to je bááájo A teď musím pověsit prádlo a šupnout tam další pračku

Luci neboj budu ho hlídat a koně mu nic neudělají, do konce Tomík si vždy ustlal na Sheidr a spokojeně tam spinkal a nebo chodil k Dolče do sena.

Tak jestli to pujde tak asi budu mít přiští týden dovču, tak o víkendu bych si ho mohla vzít a celej týden se mu budu věnovat

9.7.2007 14:24

dolinka napsal(a):
Luci neboj budu ho hlídat a koně mu nic neudělají, do konce Tomík si vždy ustlal na Sheidr a spokojeně tam spinkal a nebo chodil k Dolče do sena.

Tak jestli to pujde tak asi budu mít přiští týden dovču, tak o víkendu bych si ho mohla vzít a celej týden se mu budu věnovat

Holky, ted koukám jako blázen ale dostal se mi novej ceník autobaterií od výrobce AKUMA, to je síla, já jsem zvědvá co budem prodávat, baterie do nákladáku stojí přes 9 tis a třeba baterie do š120 1900,- to je síla. Tak to asi za chvilku se vrátí na divokej západ, všichni si pořídí koníky a povozy

9.7.2007 14:30

dolinka napsal(a):
Holky, ted koukám jako blázen ale dostal se mi novej ceník autobaterií od výrobce AKUMA, to je síla, já jsem zvědvá co budem prodávat, baterie do nákladáku stojí přes 9 tis a třeba baterie do š120 1900,- to je síla. Tak to asi za chvilku se vrátí na divokej západ, všichni si pořídí koníky a povozy

Tyjo Leni fakt jsou takle drahý jo. Tak to Míru odvezou potřebuje do náklaďáku na zimu novou,ale to akuma asi nebude. A co Baner ten je levnější ne?

Tak jo Tomíčka si vemzmi kdy budeš chtít ty.A bude lepší, že budeš mít volno.Alespoň si na tebe pořádně zvykne a budete si spolu hrát a mazlíkovat a on to bude brát mnohem lépe

Ta já mažu domu. Ahoj

9.7.2007 14:33

dolinka napsal(a):

Jéé,lenííí,to já bych brala,to by bylo úúúžo!!!Žádný auta,jen tisícihlavý stáda koní,to je parádní pomyšlení!!!!!I Moruše by byla spokojenááá!!!!!

9.7.2007 14:35

jaruska napsal(a):
Jéé,lenííí,to já bych brala,to by bylo úúúžo!!!Žádný auta,jen tisícihlavý stáda koní,to je parádní pomyšlení!!!!!I Moruše by byla spokojenááá!!!!!

Tak hele,jak nám krááásně sprchlo!!!!

9.7.2007 14:37

jaruska napsal(a):

Ahojky děcka!!!!!!!!!!!
Teď nás Jura s Aronkem vyhodil doma-jezdili jsme s ním po práci a jel to odevzdat do laborky.
Ráno bylo obrovské dusno a teď začalo tak náááádherně pršet a bouřit-huuurááááááááááááBude voda a koníky nebudou žrát mouchy
Včera bylo ovádů-hnus!!!
Maťo to je super že to tak dopadlo s hafikem
A já jdu péct perník!!Poprvé!!Hergot nějak mě to chytlo-ještě ze mě bude kuchařka!!!
Jedeteš někdo na appa show???Pojeďtééééé!!!!

9.7.2007 14:40

proxima napsal(a):
Ahojky děcka!!!!!!!!!!!
Teď nás Jura s Aronkem vyhodil doma-jezdili jsme s ním po práci a jel to odevzdat do laborky.
Ráno bylo obrovské dusno a teď začalo tak náááádherně pršet a bouřit-huuurááááááááááááBude voda a koníky nebudou žrát mouchy
Včera bylo ovádů-hnus!!!
Maťo to je super že to tak dopadlo s hafikem
A já jdu péct perník!!Poprvé!!Hergot nějak mě to chytlo-ještě ze mě bude kuchařka!!!
Jedeteš někdo na appa show???Pojeďtééééé!!!!

Jééé a pro podporu mateřství na radě sem ještě dám toto..
Včera se mé dobré kémošce narodil kluk jako buk Dominiček.
Měl 4,10kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a 53cm.
Líbí??Mě jo!!

maťa

9.7.2007 14:44
maťa

No jéééjej Jarčí....a hnedle máte rybník a nemusíte chodit k vodě

Evíííkůůů, mimčo nevypadá špatně, vypadá jako všechna mimča, ale strašně se mi líbí to povlečení a ta deka.....chci taky takovýýýýýýý

Sa nedožehlím snad, dneska....a jak mi je krááásně teplo najednou

Teda tak ještě vařit kuchařit začneš Evčí? Boha jeho....naštěstí můj mozek takovéto aktivity poctivě odmítá Ale Míťa by z tebe měl radost

9.7.2007 14:50

maťa napsal(a):
No jéééjej Jarčí....a hnedle máte rybník a nemusíte chodit k vodě

Evíííkůůů, mimčo nevypadá špatně, vypadá jako všechna mimča, ale strašně se mi líbí to povlečení a ta deka.....chci taky takovýýýýýýý

Sa nedožehlím snad, dneska....a jak mi je krááásně teplo najednou

Teda tak ještě vařit kuchařit začneš Evčí? Boha jeho....naštěstí můj mozek takovéto aktivity poctivě odmítá Ale Míťa by z tebe měl radost

Teda Mati tak koukám že povlečení se ti líbí víc než mimino!!!To bude těžké s vámi
No Maťi mě chytlo kuchtění,to jo,ale výsledek ???No nevim nevim-jsem antitalent...Pak vám to vyfotim...
Takže myslím že Míťa by třeba radost vůbec neměl
Jarů jééé,ty máš krásné koupalíštééé

9.7.2007 14:53

proxima napsal(a):
Teda Mati tak koukám že povlečení se ti líbí víc než mimino!!!To bude těžké s vámi
No Maťi mě chytlo kuchtění,to jo,ale výsledek ???No nevim nevim-jsem antitalent...Pak vám to vyfotim...
Takže myslím že Míťa by třeba radost vůbec neměl
Jarů jééé,ty máš krásné koupalíštééé

Jééé holky podívejte jak u ná krásně lijéééé-jémankote začala i buřislava

9.7.2007 14:54

proxima napsal(a):
Jééé holky podívejte jak u ná krásně lijéééé-jémankote začala i buřislava

9.7.2007 14:55

proxima napsal(a):

.....a Aronek je dnes celý den nějaký divný...asi jsme včera přehnali vychajdu---tak jen spí....

9.7.2007 14:56

pretty 1 napsal(a):
Tyjo Leni fakt jsou takle drahý jo. Tak to Míru odvezou potřebuje do náklaďáku na zimu novou,ale to akuma asi nebude. A co Baner ten je levnější ne?

Tak jo Tomíčka si vemzmi kdy budeš chtít ty.A bude lepší, že budeš mít volno.Alespoň si na tebe pořádně zvykne a budete si spolu hrát a mazlíkovat a on to bude brát mnohem lépe

Ta já mažu domu. Ahoj

Luci, tak to tě zklamu, všichni zdražujou a drží stejné a nebo hodně podobné ceny. Ale až jí budete potřebovat tak řekni, ono se to nějak udělá

maťa

9.7.2007 15:00
maťa

proxima napsal(a):
.....a Aronek je dnes celý den nějaký divný...asi jsme včera přehnali vychajdu---tak jen spí....

Jejda to je slejváček Evčí No aspoň bude hezky zalito, že? A pročistí se vzdoušek....ve všem hlavně vidět ta pozitiva

Tak tak, s náma to bude těžké, teda spíše se mnou Míťa by se stal tatínkem nejspíš rád

Aronek je chytrunkej, ví, že když prší, tak se nejlíp chrupká Doufám teda, aby mu něco nebylo! Ale Agbar byl po té honičce u Míťových rodičů taky vyfluslej....celej den spal, ani moc nechtěl jíst, než zase nabral dost sil....jsou to štěnda no

maťa

9.7.2007 15:03
maťa

maťa napsal(a):
Jejda to je slejváček Evčí No aspoň bude hezky zalito, že? A pročistí se vzdoušek....ve všem hlavně vidět ta pozitiva

Tak tak, s náma to bude těžké, teda spíše se mnou Míťa by se stal tatínkem nejspíš rád

Aronek je chytrunkej, ví, že když prší, tak se nejlíp chrupká Doufám teda, aby mu něco nebylo! Ale Agbar byl po té honičce u Míťových rodičů taky vyfluslej....celej den spal, ani moc nechtěl jíst, než zase nabral dost sil....jsou to štěnda no

To papů rozhodně vyfotit, antitalent nejsi, ta bublanina tenkrát vypadala mooooc hezky a chutně....mňamky mňam

To já sice vařím poživatelně - alespoň do dneška nikdo neumřel - ale strašně to nenávidím, úplně hrozně moc
A Míťa ma kachní žaludek, ten přežil všechno....i to, co jiné dostalo do nemocnice To má asi po taťkovi....a nebo je to obrana jeho těla přede mnou, za ty roky, co mu vařím....si vybudoval takovou Bubinko-imunitu

9.7.2007 15:03

maťa napsal(a):

Nás to těší,my máme ve studni málo vody!!!

Aron bude asi jen utahaný,ale měli jsme strach,protože on ještě není očkovaný proti vzteklině a běhá se ppsi a v lese....Ale snad to nic není..
Tak já jdu na ten perníček

9.7.2007 15:05

maťa napsal(a):
To papů rozhodně vyfotit, antitalent nejsi, ta bublanina tenkrát vypadala mooooc hezky a chutně....mňamky mňam

To já sice vařím poživatelně - alespoň do dneška nikdo neumřel - ale strašně to nenávidím, úplně hrozně moc
A Míťa ma kachní žaludek, ten přežil všechno....i to, co jiné dostalo do nemocnice To má asi po taťkovi....a nebo je to obrana jeho těla přede mnou, za ty roky, co mu vařím....si vybudoval takovou Bubinko-imunitu

Srranda!!!!To jsme na tom stejně..
A Míťa s Jurou taky ...Včera si dělal např Jura salát...mrkev,okurku,kečup,tatarku, olej a houby v kyselém nálevu......to už by bylo po mě...
Jooo a Mati já sem dávala fotku bublaniny jen pecky na talíři...

maťa

9.7.2007 15:10
maťa

proxima napsal(a):
Nás to těší,my máme ve studni málo vody!!!

Aron bude asi jen utahaný,ale měli jsme strach,protože on ještě není očkovaný proti vzteklině a běhá se ppsi a v lese....Ale snad to nic není..
Tak já jdu na ten perníček

No Evčí, pokud Aronkovi chutná jeho nejoblíbenější mlska a neuhýbá před světlem a neteče mu z očí, tak by to vzteklouš být neměl
Může být nachlazený....nebo fakt hodně utahaný, včera byl dost hic a dneska leje, takže to počasí taky dělá své

Taky se nám snad naplní studna, už to nebylo nic moc

Tož perníčkuj....už mi tečou slinečky Já dneska nevařím, až zítra řízky a bramb Dneska je Míťa o chlebu a paštikách, a smažených jajcách

Evčí, kolik toho dřeva jste zpracovali? My loni toho měli taky strašně moc a já nemohla chodit a ohýbat se.... po tom měsíci zpracovávání, vožení z lesa, tahání klád a tahání to dom po schodech a řezání a skládání do dřevníku, jsem myslela, že umřu!

maťa

9.7.2007 15:12
maťa

proxima napsal(a):
Srranda!!!!To jsme na tom stejně..
A Míťa s Jurou taky ...Včera si dělal např Jura salát...mrkev,okurku,kečup,tatarku, olej a houby v kyselém nálevu......to už by bylo po mě...
Jooo a Mati já sem dávala fotku bublaniny jen pecky na talíři...

Aha, ale chtěla jsi dát celou bublaninu, nééé? A Jurka ji myslím snědl s chutí, takže budeš šikulkáááááá

maťa

9.7.2007 15:14
maťa

maťa napsal(a):
Aha, ale chtěla jsi dát celou bublaninu, nééé? A Jurka ji myslím snědl s chutí, takže budeš šikulkáááááá

Jooo tu bublaninu dávala myslím Boženka....třešňovou, nebo jahodovou? Už nevím....

Teda to má Jurka ale chutě.....ten by si s Míťou fakt rozuměl

9.7.2007 15:52

maťa napsal(a):
No Evčí, pokud Aronkovi chutná jeho nejoblíbenější mlska a neuhýbá před světlem a neteče mu z očí, tak by to vzteklouš být neměl
Může být nachlazený....nebo fakt hodně utahaný, včera byl dost hic a dneska leje, takže to počasí taky dělá své

Taky se nám snad naplní studna, už to nebylo nic moc

Tož perníčkuj....už mi tečou slinečky Já dneska nevařím, až zítra řízky a bramb Dneska je Míťa o chlebu a paštikách, a smažených jajcách

Evčí, kolik toho dřeva jste zpracovali? My loni toho měli taky strašně moc a já nemohla chodit a ohýbat se.... po tom měsíci zpracovávání, vožení z lesa, tahání klád a tahání to dom po schodech a řezání a skládání do dřevníku, jsem myslela, že umřu!

Já nevím,že ty koně se pořřřřád přebarvujou na strakoše!!!Tož jsem si měla koupit strakoše,že jo,Janí,ten už by se nepřebarvoval!!!!

9.7.2007 15:54

jaruska napsal(a):
Já nevím,že ty koně se pořřřřád přebarvujou na strakoše!!!Tož jsem si měla koupit strakoše,že jo,Janí,ten už by se nepřebarvoval!!!!

Stráááášnýýý pašééééé,fůůůj!!!!!!!

9.7.2007 15:57

jaruska napsal(a):
Stráááášnýýý pašééééé,fůůůj!!!!!!!

Bóbikáá se zatím neumazal!!!!

Zatím.....

9.7.2007 16:03

jaruska napsal(a):
Bóbikáá se zatím neumazal!!!!

Zatím.....

Jaruško, to bude tím že má tak krásnou žlutou barvu, po každé když přijdu ke koním tak ty žlutí včetně malé Sheiličky jsou krásně flekatí. Jaruško t eje dobré ž ejsou od bahna, to ty moje potvurky to nejradši mají v kravských lejnech a to pak stojí za to

9.7.2007 16:04

dolinka napsal(a):
Jaruško, to bude tím že má tak krásnou žlutou barvu, po každé když přijdu ke koním tak ty žlutí včetně malé Sheiličky jsou krásně flekatí. Jaruško t eje dobré ž ejsou od bahna, to ty moje potvurky to nejradši mají v kravských lejnech a to pak stojí za to

Že jo,Leni,ona se jim ta žlutá určitě nelíbí a chtějí z nich být painti!!!

9.7.2007 16:09

jaruska napsal(a):

to určitě a vlastně se nám snaží i ušetřit ty penízky které bychom za toho paintika dali, jsou to šikovní koníci

9.7.2007 16:09

jaruska napsal(a):

Maťi dřevo už Jura pořezal a chodil taky hrbatý...Ale teď to ještě dovozit a narovnat pod barák...Pujčí Jura asi zítra káru za auto a půjde to rychleji než na kolečkách-to jde děsně pomalu a bolí záda..
Jéééé to voní...jen aby byl pak dobrý....
Jaru vy jste si pořídili strakatý prasátka???

9.7.2007 16:14

proxima napsal(a):
Maťi dřevo už Jura pořezal a chodil taky hrbatý...Ale teď to ještě dovozit a narovnat pod barák...Pujčí Jura asi zítra káru za auto a půjde to rychleji než na kolečkách-to jde děsně pomalu a bolí záda..
Jéééé to voní...jen aby byl pak dobrý....
Jaru vy jste si pořídili strakatý prasátka???

Já chci taky ochutnááát,Evííí,jééjda,to vóóní až sééém!!!!!
Počkej,jak prasátka?Jenom jedno prasátko,a to už vyrostlo,takže je to strakatý prasééé!!!!Ale on se omele,ono to uschne,on si lehne a částečně to z něj opadne,takže Oldovi chudákovi neupadnou ruce,až pojede ven!!!!

maťa

9.7.2007 17:49
maťa

Téééda, Jarčí, takový kááášnýýý pašááátkooo máš??? Ti ouplně závidím

Evikúúú, děláš nám tadyk chutě....já cu taky perníčét búúúúú búúúúú
No joj, s tím dřevem je práce strašná!! A to letos nebyla žádná zima, a tak jsme ho ani nepoužili, ale jestli teďka nějaká bude, tak pak zas budem tahat dřevo novýýýýý Mě s toho asi picne úplně....Míťa totiž, jakmile se dostane do lesa, tak je k nezastavení Pravda je, že se to pak krásně vyčistí a lesíček je fit, ale nějak nemáme nafukovací dřevník a já nésu Arnýýýý

No já dožehlila a usnula....vzbudil mě až vzteklej Míťa, kterej mlátil dveřma, páč to auto né a né opravit! Vyměnil už snad všechno a ono to furt nejede Je mi ho moc líto, ale vařit kvůli němu stejnak nebudu

maťa

9.7.2007 17:52
maťa

maťa napsal(a):
Téééda, Jarčí, takový kááášnýýý pašááátkooo máš??? Ti ouplně závidím

Evikúúú, děláš nám tadyk chutě....já cu taky perníčét búúúúú búúúúú
No joj, s tím dřevem je práce strašná!! A to letos nebyla žádná zima, a tak jsme ho ani nepoužili, ale jestli teďka nějaká bude, tak pak zas budem tahat dřevo novýýýýý Mě s toho asi picne úplně....Míťa totiž, jakmile se dostane do lesa, tak je k nezastavení Pravda je, že se to pak krásně vyčistí a lesíček je fit, ale nějak nemáme nafukovací dřevník a já nésu Arnýýýý

No já dožehlila a usnula....vzbudil mě až vzteklej Míťa, kterej mlátil dveřma, páč to auto né a né opravit! Vyměnil už snad všechno a ono to furt nejede Je mi ho moc líto, ale vařit kvůli němu stejnak nebudu

Mimochodem, Agbar mě opět chce zcela znemožnit, a nebo četl, co jsem o něm psala, páč a protože je teďka venku a kouká na Míťu, jak opravuje ten křáp pitomej, a furt vrčí a štěká, na všechny lidi, co jdou kolem

Asi fakt ta puboška, nebo už nevím....a nebo je to tím, že je tam sám....ostatní štěnda jsou doma, páč v deštíčku je nenechám

9.7.2007 17:56

maťa napsal(a):
Mimochodem, Agbar mě opět chce zcela znemožnit, a nebo četl, co jsem o něm psala, páč a protože je teďka venku a kouká na Míťu, jak opravuje ten křáp pitomej, a furt vrčí a štěká, na všechny lidi, co jdou kolem

Asi fakt ta puboška, nebo už nevím....a nebo je to tím, že je tam sám....ostatní štěnda jsou doma, páč v deštíčku je nenechám

Ahoj, lidi, u nás už taky prší, takže seno se hned tak svážet nebude, budeme muset počkat, až zase trochu oschne.

Já bych si také dala perníčky a čajíček si už uvařím sama, asi pošlu Ivetku, aby nám něco upekla, to mám ale dobrej nápad

Hele Eví, jak vypadala v neděli Šmudlinka, když nemohla spát na svém kanapíčku a spala na tvrdé zemi a potom u Emila na spacáku.

9.7.2007 17:57

charliebob napsal(a):
Ahoj, lidi, u nás už taky prší, takže seno se hned tak svážet nebude, budeme muset počkat, až zase trochu oschne.

Já bych si také dala perníčky a čajíček si už uvařím sama, asi pošlu Ivetku, aby nám něco upekla, to mám ale dobrej nápad

Hele Eví, jak vypadala v neděli Šmudlinka, když nemohla spát na svém kanapíčku a spala na tvrdé zemi a potom u Emila na spacáku.

a takhle

9.7.2007 18:00

charliebob napsal(a):
a pořád spinkala

a pořád a dneska, protože prší, tak vypadá úplně stejně

9.7.2007 18:01

charliebob napsal(a):
a pořád a dneska, protože prší, tak vypadá úplně stejně

A novou Radu nezakládám, protože neumím vymyslet tak báječné názvy, co vymýšlíte vy.

Přidejte reakci

Přidat smajlík