Rada starších zkušených kuchařek 160!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.7.2007 11:46

proxima napsal(a):

Eví to jsi Ty????????????

10.7.2007 11:46

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Pak nemá být Jurkovi zle když mu děláš takové mega porce!!!!

10.7.2007 11:47

proxima napsal(a):

Tož to jsme my!!!!!!!!!!!!!!!Machřííí!!!!!!!!!!

Holky a kolik asi stojí ta včelička???Já totiž nemám moc hlavu na prášky-zapaomínám.tož viděli jste samiNéé,to neéé.
Ale to asi bude drahé,že??A funguje to spolehlivě?

10.7.2007 11:48

Tos udělala schválně, zase budeme celou další Radu koukat na baštu a já budu chodit pořád něco užírat a kila polezou zase nahoru místo dolů. Bééééééé

maťa

10.7.2007 11:49
maťa

Pak nemá být Jurkovi zle když mu děláš takové mega porce!!!!

Vendí Vendí.....já sa řehtáááám, ani nemůžu odjet

Boží máš recht, nasednem do nich a frčíme vyjíst a sníst Evikááá a zachránit tak přejezeného Jurku

Holky, tak já se vrátila dom.....ZASE jsem si nevzala peněženku!!!!! To je strašný se mnúúúúú

Ale už fakt frčím, tak mi neutečte, já zas najuknu, jak dojedu.....nebo dojdu

10.7.2007 11:50

charliebob napsal(a):
Tos udělala schválně, zase budeme celou další Radu koukat na baštu a já budu chodit pořád něco užírat a kila polezou zase nahoru místo dolů. Bééééééé

Ale to nejwsem já!!!!!!!!!!!!!!!!Ani ty jídla předtim nejsou mojeee-bohužel!!!!!!!!To je ztažené z netu.
A Boží ty neřikej že přibydeš a jez když teď budeš čekat to mimčo,tak je to potřeba!!!

maťa

10.7.2007 11:50
maťa

proxima napsal(a):
Tož to jsme my!!!!!!!!!!!!!!!Machřííí!!!!!!!!!!

Holky a kolik asi stojí ta včelička???Já totiž nemám moc hlavu na prášky-zapaomínám.tož viděli jste samiNéé,to neéé.
Ale to asi bude drahé,že??A funguje to spolehlivě?

Evčí, myslíš včeličku proti mrněti?? Ta má stojí cca 160 Kč...na 3 měsíce, mám ji už skoro 4 roky a spolehlivá tedy asi bude

10.7.2007 11:52

maťa napsal(a):
Evčí, myslíš včeličku proti mrněti?? Ta má stojí cca 160 Kč...na 3 měsíce, mám ji už skoro 4 roky a spolehlivá tedy asi bude

Ty brďo, to je levný, že? To já za ty 3 měsíce bezpečnýho sexu vyvalím 450 Kč!!!

10.7.2007 11:53

Ty brďo, to je levný, že? To já za ty 3 měsíce bezpečnýho sexu vyvalím 450 Kč!!!

Teda když nezapomenu jako Evík

10.7.2007 11:54

maťa napsal(a):

160 na tři měsíce, to je slušná cena. Mrně já už taky nechců, na to už sem moc pohodlná. Holky už vyspávají, pomáhají a zase bych musela být celé noci vzhůru a brzo vstávat. Už nééééé, už mi dvě stačí.

10.7.2007 11:55

Tož tak se dohodněte!!!
To je docela rozdíl§!!Maťi to bych si dávala bacha-tzo máš nějakou od Ťamanů,nééé???
Mě prášky stáli taky 450na 3měsíce...

maťa

maťa

Právě Vendí, já to dřív taky vybalila, tuhle částku Jenže mně se stalo něco hnusného a furt to tam sedí, a tak hormony už nesmím, a tož mám totok a je klid

Sice musím kvůli tomu hnusu ve mně furt na nějaký vyšetření, takže vopruz a ještě nejistota, ale to se mi sem psát nechce....prostě včelička mně vyhovuje na 100% a nedám na ni dopustit....

ale třeba kámošce nedělala dobře, zadržovala vodu a furt přibírala, ovšem prý to je ojedinělé

charliebob napsal(a):
160 na tři měsíce, to je slušná cena. Mrně já už taky nechců, na to už sem moc pohodlná. Holky už vyspávají, pomáhají a zase bych musela být celé noci vzhůru a brzo vstávat. Už nééééé, už mi dvě stačí.

Teda holky, kam se nám ta debata zase zvrhla?

10.7.2007 11:56

maťa napsal(a):
Právě Vendí, já to dřív taky vybalila, tuhle částku Jenže mně se stalo něco hnusného a furt to tam sedí, a tak hormony už nesmím, a tož mám totok a je klid

Sice musím kvůli tomu hnusu ve mně furt na nějaký vyšetření, takže vopruz a ještě nejistota, ale to se mi sem psát nechce....prostě včelička mně vyhovuje na 100% a nedám na ni dopustit....

ale třeba kámošce nedělala dobře, zadržovala vodu a furt přibírala, ovšem prý to je ojedinělé

Eví já taky myslím prášky!

10.7.2007 11:57

Teda když nezapomenu jako Evík

Já nezapoˇměla-to mamká!!!!Jak jsem se přestěhovala sem,tak mě měla u mé doktorky vyzvednout prášky a pořád neměla čas

maťa

10.7.2007 11:57
maťa

charliebob napsal(a):

Holky , už sa fakt hrkám....kdybyste měly zájem, na meilíka napíšu název včelky, ju? Každá naša ženská doktorka vám o tom pak určo poví víc.....

A Fakt cca 160 Kč!!! A chodí se na všelku jednou za čtvrt roku, aspoň já teda jo

Zatím páááá

10.7.2007 11:58

proxima napsal(a):
Já nezapoˇměla-to mamká!!!!Jak jsem se přestěhovala sem,tak mě měla u mé doktorky vyzvednout prášky a pořád neměla čas

Takže mamka chtěla být babička, ju? Taky dobrá strategie!

10.7.2007 11:58

Teda Maťo, teď se tě musím ještě zeptat. Ty nesmíš hormony a včeličku můžeš, já taky nesmím hormony, ale neříkali, že bych mohla včeličku, dyť to jsou taky hormony. Kdyžtak mi potom písni na maila, ať to neřešíme na Radě, jo, díky.

10.7.2007 11:59

maťa napsal(a):
Holky , už sa fakt hrkám....kdybyste měly zájem, na meilíka napíšu název včelky, ju? Každá naša ženská doktorka vám o tom pak určo poví víc.....

A Fakt cca 160 Kč!!! A chodí se na všelku jednou za čtvrt roku, aspoň já teda jo

Zatím páááá

Já jdu taky papat! Mám hlad z těch fotek tady...

maťa

10.7.2007 12:00
maťa

charliebob napsal(a):
Teda Maťo, teď se tě musím ještě zeptat. Ty nesmíš hormony a včeličku můžeš, já taky nesmím hormony, ale neříkali, že bych mohla včeličku, dyť to jsou taky hormony. Kdyžtak mi potom písni na maila, ať to neřešíme na Radě, jo, díky.

Boží písnu, hned jak dojedu ju? Já vám to pak písnu všem ju? Tak za hoďku asi

10.7.2007 12:01

No já musím k doktorů-musím nějakého nejdřív vybrat-což je těžké-nevim proč nedávají k adresám ordinací na netu taky video s tím doktorem..Jak to má takhle člověk vybírat...
To jsou pak šoky jak člověk otevře dveře ordinace-to jsem si teď zkusila jak si mě přehazovali...
Takže zbírám info co začít brát...

10.7.2007 12:02

Takže mamka chtěla být babička, ju? Taky dobrá strategie!

Nechtěla-měla nejdřív málem infarkt ale pak jí to přešlo a začala nakupovací mánie a pak chuděra měla málem infarkt podruhé -když to nevyšlo...

10.7.2007 12:11

Já jdu taky papat! Mám hlad z těch fotek tady...

Evííí,prrrrroč mi to děláááš,já takovýhle oobrovský pánve úúplně milujůůů,a přitom nemůžu pořád takhle žrrrráááát,úúúúúú,pomóóóóc!!!!!

10.7.2007 12:48

jaruska napsal(a):
Evííí,prrrrroč mi to děláááš,já takovýhle oobrovský pánve úúplně milujůůů,a přitom nemůžu pořád takhle žrrrráááát,úúúúúú,pomóóóóc!!!!!

Tak já už jsem zase tady!!!! Na oběd byl špenát, no aspoň něco zdravýho!

10.7.2007 12:53

jaruska napsal(a):

Tedy holky já jen zírám ..... husté,ale užitečné téma

No ale Máti tu injekci jen tak každý mít nemůže. Moje mamka ji taky bere. A už 7 let. Ale má to jeden háček. Tedy alepoň tady u nás. Doktoři ji můžou předepsat jen tehdy máli žena zdravotní potíže, nebo pokud je jí víc než 30 let a už má děti. Jinak ne. A pro mladé holky to opravdu není...
Když ji mamka dostala tak jsem ji chtěla taky,ale pan doktor mi to pěkně vysvětlil. Ono u téhle injekce ani není menstruace. A pokud ano tak velmi slabá a nepravidelná.
Tak raději vysolím 300 za 3 měsíce a je to. Už to tak funguje 5 let.

maťa

10.7.2007 12:53
maťa

proxima napsal(a):

Tak sem tu, brmí nefilutovalo, ale brmalo, tak sem ho pohladila

Jinak Evčí, Vendí a Boží, mejlíky o včeličce jsem vám poslala, ju?

Ale holky, já se furt nemůžu dovolat tomu Míťovi, furt mi to nebere.....to je nějaký divný už! Začínám být zas na nervičky....mám já totok zapotřebí safra?

Bramb sem sehnala, ale nějak extra nevypadaj....no nic, když je hlad, že.... A špenát je skvělej nápad, udělám ho o víkendu!!! Mám na něj hnedle chuťku

Pošta samo nedopoštovala, takže zase nic...jak bylo to volno, tak je všechno zpožděný a pozadu, se toho asi dočkám tak na Vánočky

Hernajs, fakt by mě zajímalo, co je s tím Míťou!!!!!?????!!!!!!

10.7.2007 12:54

Tak já už jsem zase tady!!!! Na oběd byl špenát, no aspoň něco zdravýho!

Já už jsem taky po o a kupodivu nejsem ani moc zaprasená od těch špagetisek

Chcete nějaké fotečky bratří v triku????

10.7.2007 12:55

proxima napsal(a):

hlasim, ze jsem taky zde:-) Moje 3 mesice stoji cca 250:-)

maťa

10.7.2007 12:56
maťa

pretty 1 napsal(a):
Tedy holky já jen zírám ..... husté,ale užitečné téma

No ale Máti tu injekci jen tak každý mít nemůže. Moje mamka ji taky bere. A už 7 let. Ale má to jeden háček. Tedy alepoň tady u nás. Doktoři ji můžou předepsat jen tehdy máli žena zdravotní potíže, nebo pokud je jí víc než 30 let a už má děti. Jinak ne. A pro mladé holky to opravdu není...
Když ji mamka dostala tak jsem ji chtěla taky,ale pan doktor mi to pěkně vysvětlil. Ono u téhle injekce ani není menstruace. A pokud ano tak velmi slabá a nepravidelná.
Tak raději vysolím 300 za 3 měsíce a je to. Už to tak funguje 5 let.

Luci to já všechno vím, proto jsem to holkám rozepsala do mejlíka, a hlavně, nejlépe jim to vysvětlí jejich doktoři....jde o to, aby věděli, že něco takového taky existuje....já to třeba dřív vůbec netušila

10.7.2007 12:58

maťa napsal(a):

Ale holky, já se furt nemůžu dovolat tomu Míťovi, furt mi to nebere.....to je nějaký divný už! Začínám být zas na nervičky....mám já totok zapotřebí safra?

Bramb sem sehnala, ale nějak extra nevypadaj....no nic, když je hlad, že.... A špenát je skvělej nápad, udělám ho o víkendu!!! Mám na něj hnedle chuťku

Pošta samo nedopoštovala, takže zase nic...jak bylo to volno, tak je všechno zpožděný a pozadu, se toho asi dočkám tak na Vánočky

Máti já zase čekám na telefon. Má mi volat pán z Prahy kvůli střešním oknům.
Obědnávala jsem je až v Praze a on slíbil, že se mi dneska RÁNO ozve a pořád nic

maťa

10.7.2007 12:58
maťa

hanzy napsal(a):
hlasim, ze jsem taky zde:-) Moje 3 mesice stoji cca 250:-)

Hmmm.... mně dříve mé 3 měsíce stáli 535.50 Kč A jak mi to nakonec ublížilo, to bych ty peníze radši spálila, než vyhodila za tohle svinstvo

10.7.2007 12:59

maťa napsal(a):
Luci to já všechno vím, proto jsem to holkám rozepsala do mejlíka, a hlavně, nejlépe jim to vysvětlí jejich doktoři....jde o to, aby věděli, že něco takového taky existuje....já to třeba dřív vůbec netušila

No já to taky dřív nevěděla. Ale mamka je tak spokojená . A Máti jmenu je se to Depo provera nebo tak nějak? Možná že existuje víc druhů

maťa

10.7.2007 13:02
maťa

pretty 1 napsal(a):
No já to taky dřív nevěděla. Ale mamka je tak spokojená . A Máti jmenu je se to Depo provera nebo tak nějak? Možná že existuje víc druhů

Sem ti Luci napsala mejlíka ju?

maťa

10.7.2007 13:03
maťa

maťa napsal(a):
Hmmm.... mně dříve mé 3 měsíce stáli 535.50 Kč A jak mi to nakonec ublížilo, to bych ty peníze radši spálila, než vyhodila za tohle svinstvo

Luci, ty bratry v triku rozhodně chcíííííííííííííí

Teda s oknama starostí, co? Sou ty lidi ale bezohlední, místo aby byli rádi, že něco vydělaj

10.7.2007 13:07

maťa napsal(a):

Holky musím Vám popsat, co jsem včera měla za rošťáky doma.
Jelikoš pršelo, tak jsem si řekla, že si ty lumpíky vezmu do pokoje a budu si snima hrát. Tak jsem je tam vzala,ale co jsem zažila to byl horor. Napřed jen koukali a byli celí vyjevení,ale po pár minutách to začalo. Rotrhali mi časopisy, vysypali koš,vyházeli oblečení ze skříně, vytahali igelity a tašky z polic, schodili nabíječky, vytahli televizy ze zdi, rostrhli peřinu.......... No prostě spoušť ani ne za 2 hodinky.
Já myslela, že mě vodvezou. To jsou takoví neřádové že to neni ani možný

10.7.2007 13:09

maťa napsal(a):
Sem ti Luci napsala mejlíka ju?

jo jo

maťa

10.7.2007 13:09
maťa

pretty 1 napsal(a):
Jelikoš pršelo, tak jsem si řekla, že si ty lumpíky vezmu do pokoje a budu si snima hrát. Tak jsem je tam vzala,ale co jsem zažila to byl horor. Napřed jen koukali a byli celí vyjevení,ale po pár minutách to začalo. Rotrhali mi časopisy, vysypali koš,vyházeli oblečení ze skříně, vytahali igelity a tašky z polic, schodili nabíječky, vytahli televizy ze zdi, rostrhli peřinu.......... No prostě spoušť ani ne za 2 hodinky.

to jsou ale divoši divocí Aspoň je vidět, jak jsou zdravý a spokojený, když lotračej

Mám dneska zse jít cvičit s Kikou za tím pánem hodným trpělivým, ale v tom slejváku, kterej ne a ne přestat, to asi neklapne

10.7.2007 13:10

maťa napsal(a):
Luci, ty bratry v triku rozhodně chcíííííííííííííí

Teda s oknama starostí, co? Sou ty lidi ale bezohlední, místo aby byli rádi, že něco vydělaj

Tak já frčím k tomu doktůrkovi, byla jsem ukecána, ale ještě vám posílám něco voňavého, Ivetka má hotového Šalamouníka, ale papkat ho budu až přifrčím. A Lůci, rozhodně sem dej bratry v triku, ať se mám na co koukat, až přifrčím. Tak zatím ahoj všicí.

maťa

10.7.2007 13:13
maťa

charliebob napsal(a):
Tak já frčím k tomu doktůrkovi, byla jsem ukecána, ale ještě vám posílám něco voňavého, Ivetka má hotového Šalamouníka, ale papkat ho budu až přifrčím. A Lůci, rozhodně sem dej bratry v triku, ať se mám na co koukat, až přifrčím. Tak zatím ahoj všicí.

Boží to je ale mňamkavýýýýýýý......jéééjej, já byxh to zhltla celé

Tak u doktorka hodně štěstí! Pááááá

maťa

10.7.2007 13:15
maťa

maťa napsal(a):
to jsou ale divoši divocí Aspoň je vidět, jak jsou zdravý a spokojený, když lotračej

Mám dneska zse jít cvičit s Kikou za tím pánem hodným trpělivým, ale v tom slejváku, kterej ne a ne přestat, to asi neklapne

šmarjááá se omluvám za ty chyby, co tadyk sekám Se mi strašně třepou ruce, jak jsem nervní, co je s tím Míťou!!!! Tohle mu udělat já, tak mě zastřelí, ale on mě nervovat může, ještě se pak diví, co hysterčím

Ha! Tak inkasa pošťačka donesla, ty se nezpozdí, že, ale balíček jooo

10.7.2007 13:17

maťa napsal(a):

tak napřed pár fotek se soboty a pak ze včera ju. to tu trošku zakoťátkuji.

jejich maminka jim u slepic našla kosti od oběda, tak jim něco přinesla,a já jim to chtěla vzít,ale bídně jsem dopadla. Mám zdrapanou celou ruku. Se do mě ten pacholek pustil a já nemohla nic dělat, pač jsem držela v druhé ruce foťák. Pěkně to bolelo a teklo dost krve,ale už je to ok

10.7.2007 13:22

pretty 1 napsal(a):

Jé se mi ta fotka někam posunula.

U téhle se nelekněte toho očička..... Ale už je to mnohem lepší než to měl. A prý na něj 100% vidí.Ale pro jistotu ho ještě k vetovi vezmu,abych něco nezanedbala

maťa

10.7.2007 13:28
maťa

pretty 1 napsal(a):

U téhle se nelekněte toho očička..... Ale už je to mnohem lepší než to měl. A prý na něj 100% vidí.Ale pro jistotu ho ještě k vetovi vezmu,abych něco nezanedbala

Tak hlavně, že se uzdravuje a vidí na něj Však u tebe se má príma, bát se nemusí, muchlíček tomilej, páč sa o něj staráš báječně

Tak Míťa kooonečně volal....kdesi stěhuje tadyk našeho souseda, teda spíš jeho hoknu, a prostě je to děs běs prej A vezou to někam do háječku, takže přijede až někdy v noci, jen se tu staví najíst....takže jak sem čekala, teďka honem honem uvařit
Hlavně, že je v pořádku, ostatní už mu vysvětlím ručně

10.7.2007 13:29

pretty 1 napsal(a):

10.7.2007 13:31

pretty 1 napsal(a):

Tady vysypal pudřík na Mimouškovo kožíšek a asi se chtěl i učesat jeho hřebínkem

maťa

10.7.2007 13:32
maťa

pretty 1 napsal(a):
Tady vysypal pudřík na Mimouškovo kožíšek a asi se chtěl i učesat jeho hřebínkem

to je ale šídlo a ještě fintivý

10.7.2007 13:35

pretty 1 napsal(a):

Tady jsou vidět jen 3 pidelky.Byli jak rakety

10.7.2007 13:38

pretty 1 napsal(a):
Tady jsou vidět jen 3 pidelky.Byli jak rakety

Taky jeden našel gumičku od nabíječky a dokud ji nerozcupoval nedal pokoj.

Klucí pojďte se taky napudrovat

10.7.2007 13:40

pretty 1 napsal(a):

Hele a co se ještě trošku přičísnout ???

10.7.2007 13:41

pretty 1 napsal(a):

krasnej koberec!:-))

maťa

10.7.2007 13:43
maťa

proxima napsal(a):

Lucíííí, já se tu chechtám, jak malá To jsou fakt čísla, a ještě fintilky a filutky k tomu

Fakt úžasný

Bych asi pomalu měla jít dělat to jídlo.....ach joooooo

10.7.2007 13:44

pretty 1 napsal(a):
Hele a co se ještě trošku přičísnout ???

no nic moc vidět není co :-(

Pojď sem, ať tě chytím

10.7.2007 13:45

pretty 1 napsal(a):
no nic moc vidět není co :-(

Pojď sem, ať tě chytím

Hele pojď se podívat nějakej tunel

10.7.2007 13:47

pretty 1 napsal(a):
Hele pojď se podívat nějakej tunel

Jdu na kafe

10.7.2007 13:48

pretty 1 napsal(a):
Jdu na kafe

Já taky jdu počkej na mě

10.7.2007 13:49

maťa napsal(a):
Lucíííí, já se tu chechtám, jak malá To jsou fakt čísla, a ještě fintilky a filutky k tomu

Fakt úžasný

Luci, miminka kočičí jsou super! Ale ten bordýlek co nadělaj! I když, za ten zážitek! Určitě lepší než celá televize! Mamka se stará o jednu bezdomovskou kočku, teda ona jich má víc, ale tudle nejraději, říká je Šišinko sestřičko a to je takový mazel uhraný, nejraději má tkaničky od bot! Ale v bytě by asi už nevydržela. A jak 3 dny nepříjde na krmiště, tak je mamka na infarkt a už ji vidí mrtvou....
Máti je fajn že se Míťa našel!!!!!!!!!!!!!!

10.7.2007 13:49

pretty 1 napsal(a):
Já taky jdu počkej na mě

Hele a takle se šplhápo peřině víš

maťa

10.7.2007 13:50
maťa

Luci, miminka kočičí jsou super! Ale ten bordýlek co nadělaj! I když, za ten zážitek! Určitě lepší než celá televize! Mamka se stará o jednu bezdomovskou kočku, teda ona jich má víc, ale tudle nejraději, říká je Šišinko sestřičko a to je takový mazel uhraný, nejraději má tkaničky od bot! Ale v bytě by asi už nevydržela. A jak 3 dny nepříjde na krmiště, tak je mamka na infarkt a už ji vidí mrtvou....
Máti je fajn že se Míťa našel!!!!!!!!!!!!!!

Vendí díky, ale si tak říkám, že to nemusel brát tak hopem a jet se domů ještě najíst Mohl přijet až v tu noc, že....

No jooo, tak abych šla vařit, búúúúúúúúúúú

10.7.2007 13:50

pretty 1 napsal(a):
Hele a takle se šplhápo peřině víš

Klucí něco sem našel

maťa

10.7.2007 13:51
maťa

maťa napsal(a):
Vendí díky, ale si tak říkám, že to nemusel brát tak hopem a jet se domů ještě najíst Mohl přijet až v tu noc, že....

No jooo, tak abych šla vařit, búúúúúúúúúúú

Kristova noho, su já to ale strašná ženská Já bych se teda rozhodně nechtěla za partnerku, to vám řeknu....chudáček Míťa

10.7.2007 13:52

pretty 1 napsal(a):
Klucí něco sem našel

Neni to vidět ale to právě vythl kabel od té televize

A tady Tomíček zkoumá potepení

10.7.2007 13:55

maťa napsal(a):

Fakt úžasný

Máti,já jsem Oldovi,když byli u těch příbuznejch,když dojel dom,taky pěkně vynadala!!!Víš,co mi udělal?Já mu kladla na srdce,ať až dorazej,mě jen prozvoněj,že dobře dojeli a jsou v cajku.Ono půl dne fuč a on furt nevolal!!Já už byla na mrtvici a korunu tomu ještě dodal Olda,že mi nebral mobil!To už jsem ho viděla někde ve škarpě a bez známek života!!!Naštěstí jen na mě zapomněli,a pak si Olda nechal mobil v autě,ale dostal vynadáno,že si to za klobouček nedal,tohle mi dělat nebudou,nebo už nikam Jarušku s ním pouštět nebudu!!!Ale já ji chci pouštět,nechci jí strachy věznit doma,je to nesmysl,byla by nešťastná,ale prostě si musejí zafixovat,že mám o ně hrozný strach a když mi zavolají,že jsou v cajku,tak já jsem s nervíkama v pohodě!!To si nikdo nedovede představit,jakej to je strach o ty lidišky,jak je člověk za těch 5 hodin,než pak zavolal,vynervovanej,co se stalo...fůůůj,je to hnus,a Olda slíbil,že už se to nestane!!!!Taky to příště dostane na starost Jaruška,prostě mu musí ten mobil sebrat a zavolat mi sama,ono mu to hned vypadlo z hlavy,jak tam dojel a zakecali se,ale já tady byla mrtvá strachy!!!!!

10.7.2007 13:56

pretty 1 napsal(a):
Neni to vidět ale to právě vythl kabel od té televize

A tady Tomíček zkoumá potepení

chudák časopis

10.7.2007 13:58

jaruska napsal(a):

Máti,já jsem Oldovi,když byli u těch příbuznejch,když dojel dom,taky pěkně vynadala!!!Víš,co mi udělal?Já mu kladla na srdce,ať až dorazej,mě jen prozvoněj,že dobře dojeli a jsou v cajku.Ono půl dne fuč a on furt nevolal!!Já už byla na mrtvici a korunu tomu ještě dodal Olda,že mi nebral mobil!To už jsem ho viděla někde ve škarpě a bez známek života!!!Naštěstí jen na mě zapomněli,a pak si Olda nechal mobil v autě,ale dostal vynadáno,že si to za klobouček nedal,tohle mi dělat nebudou,nebo už nikam Jarušku s ním pouštět nebudu!!!Ale já ji chci pouštět,nechci jí strachy věznit doma,je to nesmysl,byla by nešťastná,ale prostě si musejí zafixovat,že mám o ně hrozný strach a když mi zavolají,že jsou v cajku,tak já jsem s nervíkama v pohodě!!To si nikdo nedovede představit,jakej to je strach o ty lidišky,jak je člověk za těch 5 hodin,než pak zavolal,vynervovanej,co se stalo...fůůůj,je to hnus,a Olda slíbil,že už se to nestane!!!!Taky to příště dostane na starost Jaruška,prostě mu musí ten mobil sebrat a zavolat mi sama,ono mu to hned vypadlo z hlavy,jak tam dojel a zakecali se,ale já tady byla mrtvá strachy!!!!!

Holky to znám taky jak se nehlásí.... jsou hrozní, že?
Tak já se s Váma všema zase loučím!!!!! Zítra jsem tu jako na koníííí! Jdu si dát spršku, protože nemám deštěník a než doletím do města a domů! Blé, budu skrz naskrz!
Tak zítra ahoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10.7.2007 13:59

pretty 1 napsal(a):
chudák časopis

Pár cviků

maťa

10.7.2007 14:01
maťa

jaruska napsal(a):

Přesně Jarčí, mluvíš mi z duše

Přitom když někam jedu já, musím se Míťovi furt pravidelně hlásit, páč trne hrůzou....ale on na to u mně zapomíná, a nejen v autě, kde je přeci jen bezpečněji, ale i na motorce, a to prostě člověk fakt zbytečně huntuje svoje tělo, páč ty nervy nejsou zdravý

Jednou sem už dostala úplně hysterickej záchvat, a tak jsem ho seřvala, a u toho brečo křičela, že se úplně lekl, a alespoň na té mašině tolik nezapomíná a pravidelně prozvání, ale taky....někam dojede, zakecá se a je to A to člověk fakt má infarkt na cestě

Alespoň, že ta Jaruška tě chápe....však ona jednou na tom bude stejně, s tím strachem

maťa

10.7.2007 14:01
maťa

Holky to znám taky jak se nehlásí.... jsou hrozní, že?
Tak já se s Váma všema zase loučím!!!!! Zítra jsem tu jako na koníííí! Jdu si dát spršku, protože nemám deštěník a než doletím do města a domů! Blé, budu skrz naskrz!
Tak zítra ahoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vendííí páááá a krásnej dníček

10.7.2007 14:02

pretty 1 napsal(a):
Pár cviků

Nejlepší hračka igelit

10.7.2007 14:03

pretty 1 napsal(a):
Nejlepší hračka igelit

Holky mám těch fotek tunu,ale vás už raději zatěžovat nebudu. Tak posledních pár a končím ju. Nebojte

maťa

10.7.2007 14:04
maťa

pretty 1 napsal(a):
Nejlepší hračka igelit

Luci, ty kiťata jsou na mou duši báječný Telka hadra.....

10.7.2007 14:05

pretty 1 napsal(a):
Holky mám těch fotek tunu,ale vás už raději zatěžovat nebudu. Tak posledních pár a končím ju. Nebojte

Myšičkovej tomíček

10.7.2007 14:08

pretty 1 napsal(a):
Myšičkovej tomíček

Poslední malej elektrikář

maťa

10.7.2007 14:08
maťa

proxima napsal(a):

Tak, změna plánu, udělám jen naprudko osmahnutý mletý maso na cibulce s provensálským kořením a s bramb a zeleninkou, a řízky až zítra....se tadyk fakt nestrhám, a pak povalím s tou Kikou zas troška nás potrápit a vemu Batulku, ať se pobaví holčička

Kucííí zůstanou doma, hlídat

Juknu zas později ju? Mějte krásný den a zatím páááá

10.7.2007 14:11

maťa napsal(a):
Tak, změna plánu, udělám jen naprudko osmahnutý mletý maso na cibulce s provensálským kořením a s bramb a zeleninkou, a řízky až zítra....se tadyk fakt nestrhám, a pak povalím s tou Kikou zas troška nás potrápit a vemu Batulku, ať se pobaví holčička

Kucííí zůstanou doma, hlídat

Juknu zas později ju? Mějte krásný den a zatím páááá

Holky tak ahoj.
Jsem to tu zaplácala koťátkama. ale doufám, že to moc nevadí. Jsou to moji miláčci.
Jo a děkuji za jejich chválení a za pochvalu koberce

10.7.2007 14:11

maťa napsal(a):
Přesně Jarčí, mluvíš mi z duše

Přitom když někam jedu já, musím se Míťovi furt pravidelně hlásit, páč trne hrůzou....ale on na to u mně zapomíná, a nejen v autě, kde je přeci jen bezpečněji, ale i na motorce, a to prostě člověk fakt zbytečně huntuje svoje tělo, páč ty nervy nejsou zdravý

Jednou sem už dostala úplně hysterickej záchvat, a tak jsem ho seřvala, a u toho brečo křičela, že se úplně lekl, a alespoň na té mašině tolik nezapomíná a pravidelně prozvání, ale taky....někam dojede, zakecá se a je to A to člověk fakt má infarkt na cestě

Alespoň, že ta Jaruška tě chápe....však ona jednou na tom bude stejně, s tím strachem

Tak to já musím Juru pochválit že je vzorný a hlásí se mě a když nee,tak já si ho najdu
Teď se zrovna hlásil že přijede později...A to ještě neví co jsem me teď ukuchtila!!!!!!!!
Maťi to bys mohla Míťiovi taky uvařit!!!!!!Nazvala jsem to Evina česnečka a je v tom ouplně všechno možný a k tomu osmahnutej chlebíček!!
A dezert Růžovej puding s čerstvíma malinama!!!
Ňam Ňam umyju nádobí a jdu si dát do nosu
Jo a už zase jde černoooo-bude pršákovat

10.7.2007 16:29

proxima napsal(a):

teeeeda, takovej naval tady rano a ted uz tak dlouho nikdo!:-) to jste vsichni venku na desti?

maťa

10.7.2007 18:09
maťa

proxima napsal(a):

Tak dětíííí, sem túúúú

Vesele jsem navařila, Míťa to zhltnul a mlaskal, že se mi to povedlo - ho podezřívám, že to říká jen proto, abych mu vůbec ještě někdy uvařila - a odjel. A my jsme s Kikou a Batulkou odjely taky, začaly troška něco cvičit, ale pak se strašně rozpršelo, takže jsem jen kecala s panem cvičitelem, probrali jsme, co a jak ještě vylepšit a zkusit a tak.....říkala jsem mu taky o Agbarovi, a tak se smál, a vesele mi řekl, že si nemám dělat iluze, že by to nezkusil znovu, být nahoře ale že jsem postupovala vcelku rozumně, takže jsem byla červená studem

No a teď jsem dojela domů, jsem zmrzlá a promočená, ale napřed jsem vysušila a nakrmila psiska, pohrála si s Agbíškem a Gerčou, že tu hezky hlídali , a jdu si navařit pětilitrovou - kecááám, má jen dva litry necelý - konev čaje, neb jsem fikaně zakoupila čaj Roobies a Cejlon, takže teďka mám doma pět druhů mých nejmilejších čajíčků A huráááá do vaničtýýýý vřeléééééé

Joj a ještě sem i stihla pár foťulí.....hele

maťa

10.7.2007 18:11

maťa

10.7.2007 18:11
maťa

proxima napsal(a):

Prostě 10-ti měsíční mimintóóóó

maťa

10.7.2007 18:12
maťa

proxima napsal(a):

Pan důležitý

maťa

10.7.2007 18:12
maťa

proxima napsal(a):

A ještě důležitější

maťa

10.7.2007 18:13
maťa

proxima napsal(a):

Poslední a páááá páááá

maťa

10.7.2007 18:16
maťa

proxima napsal(a):

Ešče si neodpustím Černou Můru Moc uondaně nevypadá, co? Zato já vypadám, jak zmoklá slépka

10.7.2007 19:28

proxima napsal(a):

Lucinko prosím, prosím pošli mi taky to o těch vírech! Moc děkuji!

Všechny zdravím a mám fotečku na Bubíkovi sice z mobilu, ale aspoň něco

10.7.2007 19:30

bubo napsal(a):

10.7.2007 19:31

bubo napsal(a):

10.7.2007 20:25

bubo napsal(a):

Jůůů,Ivčoo,téééda,oběma Vám to mooooooooc slušííí!!!!Bubo je krááásnej,já myslela,že je Martinovo!Ale je,že jo,jen ty na něm jezdíš,poněvadž Martin je těžkej,že joo?Jůůů,já už se taky těším na Bóbikáá,až na něm začnu pomaloučku,ale to bude ještě dobááááá!!!!!

10.7.2007 20:27

proxima napsal(a):
Tak to já musím Juru pochválit že je vzorný a hlásí se mě a když nee,tak já si ho najdu
Teď se zrovna hlásil že přijede později...A to ještě neví co jsem me teď ukuchtila!!!!!!!!
Maťi to bys mohla Míťiovi taky uvařit!!!!!!Nazvala jsem to Evina česnečka a je v tom ouplně všechno možný a k tomu osmahnutej chlebíček!!
A dezert Růžovej puding s čerstvíma malinama!!!
Ňam Ňam umyju nádobí a jdu si dát do nosu
Jo a už zase jde černoooo-bude pršákovat

Evičkooo,jak se vaří Evina česnečkááá?Já jí ještě neumííím,pomóóc!!!!

10.7.2007 20:38

jaruska napsal(a):
Jůůů,Ivčoo,téééda,oběma Vám to mooooooooc slušííí!!!!Bubo je krááásnej,já myslela,že je Martinovo!Ale je,že jo,jen ty na něm jezdíš,poněvadž Martin je těžkej,že joo?Jůůů,já už se taky těším na Bóbikáá,až na něm začnu pomaloučku,ale to bude ještě dobááááá!!!!!

Jarčo díky!!!!!!!! Jj bude pro Martina já mu ho jen obsedám a trochu zajíždím, ale chvílema mu vyhrožuju, že si ho nechám pro sebe, protože je fakt úžasnej! Jen mě nepřipadá zas tak mohutný, ale když ho pak vidím na fotkách pode mnou, tak mi přijde mohutný dost

10.7.2007 20:42

jaruska napsal(a):

Tak u nás zase lilo,já fakt nevím,jestli to vezme nějákýho konce...My jsme pro jistotu udělali generálku ohradníku,néé,jenom jsme kolíky zatloukli trochu hloubš,poněvadž jak je ta půda rozmáčená,tak oni rádi padaj,tak jim Olda domluvil palicí!!!!Všude je jen bahno a nic než bahno.

10.7.2007 20:49

bubo napsal(a):
Jarčo díky!!!!!!!! Jj bude pro Martina já mu ho jen obsedám a trochu zajíždím, ale chvílema mu vyhrožuju, že si ho nechám pro sebe, protože je fakt úžasnej! Jen mě nepřipadá zas tak mohutný, ale když ho pak vidím na fotkách pode mnou, tak mi přijde mohutný dost

Jojo,Ivčo,je ho kusanec!!!Ale krááásnej!No ale Martinovi bude slušééét,koukej ho pak vyblejsknout,joo,ať vidíme,jak si pásnou!!!!
Jezdíš ho,Ivčo,na ohlávce,joo?

10.7.2007 21:20

jaruska napsal(a):
Tak u nás zase lilo,já fakt nevím,jestli to vezme nějákýho konce...My jsme pro jistotu udělali generálku ohradníku,néé,jenom jsme kolíky zatloukli trochu hloubš,poněvadž jak je ta půda rozmáčená,tak oni rádi padaj,tak jim Olda domluvil palicí!!!!Všude je jen bahno a nic než bahno.

Ne jezdím normálně na uzdečce To byl tady uvázaný.
No u nás taky prší už od včera od večera, ale dneska odpoledne teda přestalo jenže to tu všude tak strašně klouže

Páníčku pomoooc ona si zase na mě chce sednout!

10.7.2007 21:31

bubo napsal(a):
Ne jezdím normálně na uzdečce To byl tady uvázaný.
No u nás taky prší už od včera od večera, ale dneska odpoledne teda přestalo jenže to tu všude tak strašně klouže

Páníčku pomoooc ona si zase na mě chce sednout!

Ivčo,a jezdíš s ním sama nebo Martin jede s kobylou s Tebou?

10.7.2007 21:34

jaruska napsal(a):
Ivčo,a jezdíš s ním sama nebo Martin jede s kobylou s Tebou?

Jezdím sama on Martin Lenku nemá moc rád Ona ho má jako hračku a zkouší ho, ale asi 3x na ní jel A Buba se chová stejně ať jde sám nebo s Lenkou

10.7.2007 21:38

bubo napsal(a):
Jezdím sama on Martin Lenku nemá moc rád Ona ho má jako hračku a zkouší ho, ale asi 3x na ní jel A Buba se chová stejně ať jde sám nebo s Lenkou

Tak to je moooc hodnej koník,viď?Já ty strašný závisláky moc nemusím,i když se to dá výcvikem trochu eliminovat,ale stejně jsou tydle splachovací koně nejlepší!!!
Hihi,Olda se mě teď ptá,jestli budeme někdy řešit to,proč z koní vypadávají ty kobližky kulatý a ne zrovna hranatý,tak dámy,proč????

10.7.2007 21:43

jaruska napsal(a):
Tak to je moooc hodnej koník,viď?Já ty strašný závisláky moc nemusím,i když se to dá výcvikem trochu eliminovat,ale stejně jsou tydle splachovací koně nejlepší!!!
Hihi,Olda se mě teď ptá,jestli budeme někdy řešit to,proč z koní vypadávají ty kobližky kulatý a ne zrovna hranatý,tak dámy,proč????

Asi proto že mají tu dírku kolatou a ne hranatou

10.7.2007 21:48

bubo napsal(a):
Asi proto že mají tu dírku kolatou a ne hranatou

Joooo,Ivčooo,je to tak!!!Hihi,co ty mužský napadne,že joo??Prej máme jít radši vařit,říkal Olda.Nikam nejdu,před chvílí snědl kopu hranolek a 2 smažený sejry a zase už by něco zobnul,prdlajs!!!!

10.7.2007 21:52

jaruska napsal(a):
Joooo,Ivčooo,je to tak!!!Hihi,co ty mužský napadne,že joo??Prej máme jít radši vařit,říkal Olda.Nikam nejdu,před chvílí snědl kopu hranolek a 2 smažený sejry a zase už by něco zobnul,prdlajs!!!!

To víš že jo dej mu dietku ať ho Pier unese, ať se koukne na Martina co se stane, když se bude večer cpát, hi,hi,hi No já mám co říkat, kdyby jste mě teď viděli, tak asi nebudete věřit vlastním očím. Dneska jsem si koupila kilo gumových medvítků a teď se tu s nima cpu

10.7.2007 21:56

bubo napsal(a):
To víš že jo dej mu dietku ať ho Pier unese, ať se koukne na Martina co se stane, když se bude večer cpát, hi,hi,hi No já mám co říkat, kdyby jste mě teď viděli, tak asi nebudete věřit vlastním očím. Dneska jsem si koupila kilo gumových medvítků a teď se tu s nima cpu

Ivčooo,kilo říkáš?Celý kilo???No nazdááár,téééda,a nebudou Tě pak bolet žubýýý????Fůůj,já těch medvídků sním tak 6 a už je nemůžu,ale zase miluju Maršmeláky!!!!

10.7.2007 22:03

jaruska napsal(a):
Ivčooo,kilo říkáš?Celý kilo???No nazdááár,téééda,a nebudou Tě pak bolet žubýýý????Fůůj,já těch medvídků sním tak 6 a už je nemůžu,ale zase miluju Maršmeláky!!!!

No celý kilo byli jsme v Makru a já neodolala.Zuby mám v pohodě i když křivý
Jo bylo to oko Bronca odepisuju sem

11.7.2007 06:26

proxima napsal(a):

Dobré ránko všem No neříkejte mi, že jsem dneska první. Téda, to se už dlouho nestalo a asi zase nestane. Ale Šmudlinka má nějakej břichabol a vytáhla mě ven ve dvě ráno a zase v pět a už nějak nemůžu usnout.

Bubo, ten váš koník, to je opravdu kus koňa.

Lůci a koťátka krásný, včera jsem je ještě zkoukla, ale už jsem nepsala, moc hezoučký, správní raubíři, ale to koťátka musí být. A ten váš koberec se mi také moc líbí.

11.7.2007 06:41

charliebob napsal(a):
Dobré ránko všem No neříkejte mi, že jsem dneska první. Téda, to se už dlouho nestalo a asi zase nestane. Ale Šmudlinka má nějakej břichabol a vytáhla mě ven ve dvě ráno a zase v pět a už nějak nemůžu usnout.

Bubo, ten váš koník, to je opravdu kus koňa.

Lůci a koťátka krásný, včera jsem je ještě zkoukla, ale už jsem nepsala, moc hezoučký, správní raubíři, ale to koťátka musí být. A ten váš koberec se mi také moc líbí.

Ahoj!!!!!!!!!!!!! Taky všechny zdravím!!!!
Ju Boži, jsi první! Já už mám všechno přečtené, ale šla jsem si do obchůdku pro salátek na snídani, tak jsem zatím nepsala...
Včera jsme koníkům přivezli seno, sice takové hrubší se šťovíkama, ale pustili se do něho jako kdyby týden nežrali! A to bahno všude! Už mě to taky štve! Pršet přestalo až v 8 večer. Musela jsem si natáhnout gumáky, děravé, protože tolik bahna a vody. Koníci vypadají jako prasátka .... Už se na to teplíčko trošku těším, aby zase všechno vyschlo!
Lůci koťátka jsou opravdu super, vydržela bych se na ně dívat místo na telku! I se mi o nich dneska v noci zdálo!
A taky jsme včera topili! Taková nám byla zima!!!

11.7.2007 06:56

Ahoj!!!!!!!!!!!!! Taky všechny zdravím!!!!
Ju Boži, jsi první! Já už mám všechno přečtené, ale šla jsem si do obchůdku pro salátek na snídani, tak jsem zatím nepsala...
Včera jsme koníkům přivezli seno, sice takové hrubší se šťovíkama, ale pustili se do něho jako kdyby týden nežrali! A to bahno všude! Už mě to taky štve! Pršet přestalo až v 8 večer. Musela jsem si natáhnout gumáky, děravé, protože tolik bahna a vody. Koníci vypadají jako prasátka .... Už se na to teplíčko trošku těším, aby zase všechno vyschlo!
Lůci koťátka jsou opravdu super, vydržela bych se na ně dívat místo na telku! I se mi o nich dneska v noci zdálo!
A taky jsme včera topili! Taková nám byla zima!!!

Ahoj, Vendi, hlavně, že seníčko koníkům chutnalo Pravda je, že my už na kousku taky dost plaveme, vyschnout by to mohlo, ale zase by nemusely být až zas tak velká vedra, co mají přijít. Mě stačí do třiceti, spíše osmadvaceti, nad už je to moc. Ti naši naštěstí prasátka nejsou, to oni by si do něčeho mokrého, šinavého nelehli, občas César, když přijede z lesa má potřebu se vyválet a to je mu potom jedno, kde a v čem se vyválí.

11.7.2007 06:59

charliebob napsal(a):
Ahoj, Vendi, hlavně, že seníčko koníkům chutnalo Pravda je, že my už na kousku taky dost plaveme, vyschnout by to mohlo, ale zase by nemusely být až zas tak velká vedra, co mají přijít. Mě stačí do třiceti, spíše osmadvaceti, nad už je to moc. Ti naši naštěstí prasátka nejsou, to oni by si do něčeho mokrého, šinavého nelehli, občas César, když přijede z lesa má potřebu se vyválet a to je mu potom jedno, kde a v čem se vyválí.

Ahoj lidi, tak už jsem zas na chviličku mezi vámi... no jo, chodím do práce, tak na net moc nemůžu...
Včera jsme strouhali Vilíka, měli jsme štěstí, zrovna v tu chvíli přestalo konečně pršet. Ale aspoň je zalito . Boží, já ty vedra taky nesnáším, stačilo by mi tak kolem 25 st. a byla bych spokojená.Jak je víc, tak hledám stín a nemůžu nic moc dělat... a hlavně koníky lituju, nemám je kam vzít ochladit...
Vendí, takže seno jste dovezli v pohodě? To je prííííma! Kolik balíků naložíte najednou? Dva? Nebo máte nějaký náklaďák?

11.7.2007 07:08

jackie napsal(a):
Ahoj lidi, tak už jsem zas na chviličku mezi vámi... no jo, chodím do práce, tak na net moc nemůžu...
Včera jsme strouhali Vilíka, měli jsme štěstí, zrovna v tu chvíli přestalo konečně pršet. Ale aspoň je zalito . Boží, já ty vedra taky nesnáším, stačilo by mi tak kolem 25 st. a byla bych spokojená.Jak je víc, tak hledám stín a nemůžu nic moc dělat... a hlavně koníky lituju, nemám je kam vzít ochladit...
Vendí, takže seno jste dovezli v pohodě? To je prííííma! Kolik balíků naložíte najednou? Dva? Nebo máte nějaký náklaďák?

Ahoj Jani, vezmem na vozík za auto jenom jeden, ale to stačí, raději ať je to u něho v hangáru, v suchu. Máme to jenom 10 km, takže není problém. Koníkům jsme to dali podle Tvé rady, na bok, síťku nechali a ti trdla ji hned začali okusovat a trhat a nejlépe sežrat provázek, že? Tak jsem jim to z boku kus oddělala, aby to mohli tahat. Ráno krásně všichni papkali, ten bordel kolem neřeším , to se pak zhrabe.... Jen jsem se smála, jak mají všichni na kštici kusy sena a hlavně těch šťovíků !

11.7.2007 07:10

charliebob napsal(a):

Jo, mě by stačilo 23-25, a pršet nejlépe v noci! Já už chci jít jezdit!!!! Kámoš s přítelkyní vyrazili na vandr, počasí jim moc nepřeje....
No a na válení je nejlepší pořádná hromada hlíny co mám ve výběhu .

11.7.2007 07:22

Jo, mě by stačilo 23-25, a pršet nejlépe v noci! Já už chci jít jezdit!!!! Kámoš s přítelkyní vyrazili na vandr, počasí jim moc nepřeje....

Jani, tak to my máme, kde se schladit, ale ta cesta k vodě na tom vedru. Vyrážíme třebas až v sedm či osm hodin večer, jinak se nedá. Vilík je šikulka, když si nechá hezky ostrouhat kopýtka, ale větší šikulka jsi ty, když si ho to pěkně naučila. Kdy jste mu je dělali poprvé? To sonduji, jestli už bychom se neměli vrhnout na Bobše, ale zatím je má docela v pohodě, už si nechá i nožku na chvíli zvednout, tak snad to časem také půjde.

Vendi, těm tvým kamarádům teda není co závidět. V tomhle počasí bych se na vandr asi raději vykašlala.

11.7.2007 07:24

Ahoj holky taky už jsem tu. mám pořád co dělat

Moc děkuji za pochvalu kočičáků. Jsem jim to včera vyřídila. A tvářili se jako by tomu rozuměli. Jo jsou to mí rošťáci. Včera si venku moc neužili protože pořád pršelo,ale dneska už snad bude bez deště, tak se pořádně vylítají.

Jo a koberec máme už 3 roky. Taky se nám moc líbil, tak jsme si ho pořídili, když jsme spolu začínali bydlet a zrenovoali jsem si ten pokoj. On to předtím byl je ntakový ten parádní babiččin s jednou skříní a postelema.Vybílenej válečkem a 23 let neobydlený.
Ale teď je narvanej k prasknutí a pěkně zabordelenej. Jo bydlíme jenom tam.Tak tam máme vše. Ložnici,obývák,kancelář a občas zvěřinec
A vůbec nemám čas to tam pořádně vygruntovat.

11.7.2007 07:29

pretty 1 napsal(a):

Moc děkuji za pochvalu kočičáků. Jsem jim to včera vyřídila. A tvářili se jako by tomu rozuměli. Jo jsou to mí rošťáci. Včera si venku moc neužili protože pořád pršelo,ale dneska už snad bude bez deště, tak se pořádně vylítají.

Jo a koberec máme už 3 roky. Taky se nám moc líbil, tak jsme si ho pořídili, když jsme spolu začínali bydlet a zrenovoali jsem si ten pokoj. On to předtím byl je ntakový ten parádní babiččin s jednou skříní a postelema.Vybílenej válečkem a 23 let neobydlený.
Ale teď je narvanej k prasknutí a pěkně zabordelenej. Jo bydlíme jenom tam.Tak tam máme vše. Ložnici,obývák,kancelář a občas zvěřinec

Ahoj Luci! Gruntovat? Co to je????

11.7.2007 07:29

pretty 1 napsal(a):

Lůci, když tam máte úplně všechno, tak ani gruntovat nemůžeš, protože se vám tam už žádnej binec nevejde.
Tak a už tři roky takhle bydlíte, my bydleli s Emilem v jedné místnosti asi jeden rok a bohatě mi to stačilo. Ale domeček vám zdárně roste, tak už se dočkáte.

11.7.2007 07:32

pretty 1 napsal(a):

Mušela jsem do kantýny pro něco na zub, ale už jsem tuuuu!!!!
Boží, já Vildu zvedání nožiček učila už ve dvou týdnech (nebo dřív?) ... a nejdřív jen přední - jen tak zvednout, vteřinu podržet a s pochvalou položit. Se zadníma měl velký problém, vůbec mi je nechtěl dávat (tak ještě dva tři týdny po narození po nás kopal, tak jsem se zadníma nespěchala), hřebci se prý o nohy hodně bojí, ale už jsme to vypilovali, sám mi je podává!!!! Uměl dřív dávat nohy než chodit na vodítku, hihi! Kovář si ho moc chválí, jak je Vilda hodnej, ale zrovna včera - musejí mu patky brát až skoro do živýho - neměl moc náladu. No a všem koníkům vč. Vildy a Tulíka můžu kdykoli čistit kopýtka na volno na pastvině, což je pro mne základ, když musím denně takhle pečovat o 5 kousků . Prvně jsme Vildu strouhali, byly mu necelé dva měsíce, začala mu strmět kopýtka, protože ujídal mámě jádro. Od té doby musíme každé dva tři týdny, takže už si zvykl... já mu rašpluju patky co 4-5 dní...
Vendí, Brebera taky ráda vyhlodá v balíku ze strany pořádnou jámu, pak tam strká celou hlavu a má na sobě pořádné ozdoby, haha! Celá ověšená senem, ale prostě vprostřed balíku je seno nejlepší

11.7.2007 07:38

jackie napsal(a):
Boží, já Vildu zvedání nožiček učila už ve dvou týdnech (nebo dřív?) ... a nejdřív jen přední - jen tak zvednout, vteřinu podržet a s pochvalou položit. Se zadníma měl velký problém, vůbec mi je nechtěl dávat (tak ještě dva tři týdny po narození po nás kopal, tak jsem se zadníma nespěchala), hřebci se prý o nohy hodně bojí, ale už jsme to vypilovali, sám mi je podává!!!! Uměl dřív dávat nohy než chodit na vodítku, hihi! Kovář si ho moc chválí, jak je Vilda hodnej, ale zrovna včera - musejí mu patky brát až skoro do živýho - neměl moc náladu. No a všem koníkům vč. Vildy a Tulíka můžu kdykoli čistit kopýtka na volno na pastvině, což je pro mne základ, když musím denně takhle pečovat o 5 kousků . Prvně jsme Vildu strouhali, byly mu necelé dva měsíce, začala mu strmět kopýtka, protože ujídal mámě jádro. Od té doby musíme každé dva tři týdny, takže už si zvykl... já mu rašpluju patky co 4-5 dní...
Vendí, Brebera taky ráda vyhlodá v balíku ze strany pořádnou jámu, pak tam strká celou hlavu a má na sobě pořádné ozdoby, haha! Celá ověšená senem, ale prostě vprostřed balíku je seno nejlepší

Jani, my jsme dříve nemohli, když si ho Linda tak moc hlídala. Teď jsme strašně moc rádi, že si sám našel cestu k nám a má k nám důvěru. S ostatníma koníkama nemáme také žádný problém, klidně si nechají vyčistit i ostrouhat kopýtka na volno ve výběhu, to je pohoda, tak to určitě zvládne časem i Bobíšek. Kupodivu si nechá na chviličku zvednout i zadní nožky, ale je strašně krásné ho při tom pozoravat, jak mě sleduje a stříhá ouškama a přemýšlí, mám zdrhnout nebo nemám zdrhnout. Ale já mu je zvednu vždycky jen na malou chviličku, takže nezdrhne. Jo a na vykusování balíků je u nás největší odborník César a hned po něm Standa. Nádhera, jak jsou si ti koníci všichni podobní.

11.7.2007 07:38

jackie napsal(a):

Já Zahirka poprvé strouhala asi ve 4 měsících? Nebo ve 3? Viděl ho kovář, poprvé řekl že ještě dobrý, že ještě není co strouhat a další návštěvu jsme ho už přibrali. Lumpík jeden, přední v pohodě, ale se zadníma byl taky trošku problém.

No já jsem zvědavá co z balíku bude za pár dní . Okolo budou šťovíky a uprostřed díra . jen ať si dají, od toho k němu mají volný přístup. Ale ty hnědé velké klacky mezi ušima jim moc sluší!

11.7.2007 07:42

Já Zahirka poprvé strouhala asi ve 4 měsících? Nebo ve 3? Viděl ho kovář, poprvé řekl že ještě dobrý, že ještě není co strouhat a další návštěvu jsme ho už přibrali. Lumpík jeden, přední v pohodě, ale se zadníma byl taky trošku problém.

No já jsem zvědavá co z balíku bude za pár dní . Okolo budou šťovíky a uprostřed díra . jen ať si dají, od toho k němu mají volný přístup. Ale ty hnědé velké klacky mezi ušima jim moc sluší!

Vendi, jeden balík, to máte tak na týden? Myslím, že na šťovíky budou mít opravdu jen na parádu, alespoň ti naši je nebaštěj, ty jim zbydou. Koukej nám je vyfotit, jak jsou hezky naparáděný!

11.7.2007 07:46

charliebob napsal(a):
Vendi, jeden balík, to máte tak na týden? Myslím, že na šťovíky budou mít opravdu jen na parádu, alespoň ti naši je nebaštěj, ty jim zbydou. Koukej nám je vyfotit, jak jsou hezky naparáděný!

Boži, mám koně doma od 1.5. ve dvojku, od 18.5. ve trojku a včera jsme dovezli teprve 3 kus balíku. To jde, ne? Mají tu nasečenou trávu, tak asi moc potřebu sena nemají, jen se jím docpávají....
Vyfotím, i včera jsem je fotila, ale v tom dešti jsou ty fotky strašně tmavé.....

11.7.2007 07:50

charliebob napsal(a):

Boží, já taky neříkám, že musíte začít tak brzy s nožkama! Někdo začíná klidně zvedat až v několika měsících, jen já už jsem tak zpitomělá, že si myslím, že to musí hříbek umět hned Je fakt, že se nám to teď hodí, ale není tonutné! Pokud má normální kopýtka, tak strouhat se může klidně až mu odroste kroužek. Na Angieho kopýtka sáhli prvně snad až ve dvou třech měsících, když se mu začala trochu třepit, jinak si ho nikdo nevšímal. On byl odmala takový gumídek, mohlo se s ním dělat cokoli, to Vilda je jiný, má vlastní názory, haha!
Naši koně žerou snad i ty šťovíky! Teda v seně nevím, neštuduju to, ale za "syrova" určitě . A co jim chutná nejvíc? Když jdem na prochajdu a potkáme bodláky, to se ládujou! Nejvíc jim chutnají teď před květem ...Asi proto, že doma žádný nemají, haha!

11.7.2007 07:51

charliebob napsal(a):
Lůci, když tam máte úplně všechno, tak ani gruntovat nemůžeš, protože se vám tam už žádnej binec nevejde.
Tak a už tři roky takhle bydlíte, my bydleli s Emilem v jedné místnosti asi jeden rok a bohatě mi to stačilo. Ale domeček vám zdárně roste, tak už se dočkáte.

Jo jo Boží už přez 3 roky takle bydlíme. No neni to nejhorší. On je ten pokoj celkem velkej. Má asi 3x4 m což se dá (akorát vše dělám na posteli, pač stůl a židle už se nám tam nevejdou )
Ale na baráček už se moc tšěšíme oba dva. Každej večer si o tom povídáme a pžemýšlíme co tam bude. Sice se nemůžem dohodnout už teď a to jsme jen u povídání, tak jsem zvědavá na to až dojde na věc Třeba už zase řešíme ty podlahy. Lino se mu nezamlouvá.Ale to proto,že to nikdy neviděl. A tak možná dáme plvoučku,ale to jen na začátek (pár let) a pak by jsme OBA chtěli ty podlahy dřevěný.Ale neni to levné,tak až zase něco našetříme

No a taky jsme si říkali, že se v tom baráčku pak stratíme.Protože jsme zvyklí bydlet v jednom pokoji a najednou budeme mít tolik prostoru

11.7.2007 07:54

jackie napsal(a):
Boží, já taky neříkám, že musíte začít tak brzy s nožkama! Někdo začíná klidně zvedat až v několika měsících, jen já už jsem tak zpitomělá, že si myslím, že to musí hříbek umět hned Je fakt, že se nám to teď hodí, ale není tonutné! Pokud má normální kopýtka, tak strouhat se může klidně až mu odroste kroužek. Na Angieho kopýtka sáhli prvně snad až ve dvou třech měsících, když se mu začala trochu třepit, jinak si ho nikdo nevšímal. On byl odmala takový gumídek, mohlo se s ním dělat cokoli, to Vilda je jiný, má vlastní názory, haha!
Naši koně žerou snad i ty šťovíky! Teda v seně nevím, neštuduju to, ale za "syrova" určitě . A co jim chutná nejvíc? Když jdem na prochajdu a potkáme bodláky, to se ládujou! Nejvíc jim chutnají teď před květem ...Asi proto, že doma žádný nemají, haha!

Ne, bodláky ne, ale ty smradlavé kvítka, vysoké, žluté, fakt smrdí, ty jsou nejlepší!

11.7.2007 07:58

pretty 1 napsal(a):
Jo jo Boží už přez 3 roky takle bydlíme. No neni to nejhorší. On je ten pokoj celkem velkej. Má asi 3x4 m což se dá (akorát vše dělám na posteli, pač stůl a židle už se nám tam nevejdou )
Ale na baráček už se moc tšěšíme oba dva. Každej večer si o tom povídáme a pžemýšlíme co tam bude. Sice se nemůžem dohodnout už teď a to jsme jen u povídání, tak jsem zvědavá na to až dojde na věc Třeba už zase řešíme ty podlahy. Lino se mu nezamlouvá.Ale to proto,že to nikdy neviděl. A tak možná dáme plvoučku,ale to jen na začátek (pár let) a pak by jsme OBA chtěli ty podlahy dřevěný.Ale neni to levné,tak až zase něco našetříme

No a taky jsme si říkali, že se v tom baráčku pak stratíme.Protože jsme zvyklí bydlet v jednom pokoji a najednou budeme mít tolik prostoru

Jo a víte kdo se do nového těší nejvíce..... No přeci Mimoušek
Chodí tam s námi pracovat a pořád to tam prolízá a hlídá (ale i značkuje kanec jeden)
A když jdem do patra po žebříku, tak nesmí chybět.Vždycky na mě volá ze spoda a když mu řeknu pojď tak hned vyskáče nahoru a tváří se moc spokojeně. Včera dokonce lezl až po krovu. Asi se chtěl rozhlédnout po krajině.
A pak si ustele v budoucím obýváku před francouzkým onem na zemi a vyhřívá se na sluníčku
Jo je to muj miláček

11.7.2007 08:02

Ne, bodláky ne, ale ty smradlavé kvítka, vysoké, žluté, fakt smrdí, ty jsou nejlepší!

Vendi, to máte spotřebu sena suprovou

Jo a bodláky nejraději okusuje César, ale až když kvetou, tak právě ty květy. Nejlepší je, jak se nás všichni ptají, co Matýsek. Že osli žerou rádi bodláky. Tak mi jim vždycky povíme, že kdyby neměl nic jiného, tak by ten bodlák asi sežral, ale jinak ne, ten bodláky nemusí.

11.7.2007 08:02

pretty 1 napsal(a):
Jo a víte kdo se do nového těší nejvíce..... No přeci Mimoušek
Chodí tam s námi pracovat a pořád to tam prolízá a hlídá (ale i značkuje kanec jeden)
A když jdem do patra po žebříku, tak nesmí chybět.Vždycky na mě volá ze spoda a když mu řeknu pojď tak hned vyskáče nahoru a tváří se moc spokojeně. Včera dokonce lezl až po krovu. Asi se chtěl rozhlédnout po krajině.
A pak si ustele v budoucím obýváku před francouzkým onem na zemi a vyhřívá se na sluníčku
Jo je to muj miláček

Lůci je moc hezký!!! Mimoušek jeden!

11.7.2007 08:04

charliebob napsal(a):
Vendi, to máte spotřebu sena suprovou

Jo a bodláky nejraději okusuje César, ale až když kvetou, tak právě ty květy. Nejlepší je, jak se nás všichni ptají, co Matýsek. Že osli žerou rádi bodláky. Tak mi jim vždycky povíme, že kdyby neměl nic jiného, tak by ten bodlák asi sežral, ale jinak ne, ten bodláky nemusí.

Ju, zatím, v zimě to bude horší, ale můžu si nechat dovést třeba pak i víc balíků traktorem najednou. Jenže proč by to moklo zbytečně když to může být pod střechou, že? Pan zásobovatel je moc hodný!!!! Mám s ním domluvenou i zásobu na zimu, jenže letos s tím sušením... No doufám že tu za pár měsíců nebudu vyšilovat že koně nemají co žrát!

11.7.2007 08:05

proxima napsal(a):

Jani, vůbec nejsi zpitoměla, já kdybych k němu mohla od narození, tak bych mu určitě zvedala ty nožky mnohem dříve, stejně jako ty. Teď máme trošku konflikt s Emilem, protože já chci prcka učit zvedat nožky a ráda bych ho učitla i chodit na vodítku, ale Emil nechce. Chce abychom ho nechali jen tak, a že určitě až bude potřeba, tak se nechá odvést. Že prý, když nám dal důvěru a věří nám, tak nebude proti. Nevím, nevím, moc tomu nevěřím, tak ho ty nožky stejně učím zvedat.

11.7.2007 08:08

charliebob napsal(a):
Jani, vůbec nejsi zpitoměla, já kdybych k němu mohla od narození, tak bych mu určitě zvedala ty nožky mnohem dříve, stejně jako ty. Teď máme trošku konflikt s Emilem, protože já chci prcka učit zvedat nožky a ráda bych ho učitla i chodit na vodítku, ale Emil nechce. Chce abychom ho nechali jen tak, a že určitě až bude potřeba, tak se nechá odvést. Že prý, když nám dal důvěru a věří nám, tak nebude proti. Nevím, nevím, moc tomu nevěřím, tak ho ty nožky stejně učím zvedat.

Vendi, my se snažíme mít v záloze vždy ještě balíky sena u jiného kamaráda, kdyby náhodou došlo a ten první už by neměl, tak to raději takhle pojistíme a zatím nám to vychází.

11.7.2007 08:10

charliebob napsal(a):

Jo, Boží, určitě ho to uč! Proutek se má ohýbat, dokud je mladý! Vodění jsem začala trošku nacvičovat tak ve třech týdnech. Ale jen třeba krok, začínali jsme do strany, kdy ten protitlak Vilda nevyvíjel tak silný. Chtít po něm jít kupředu, to bylo nemožný. Teď už funguje naprosto v pohodě, pokud ho vedu ze země. Když ho chci vést s koně, tak to se mu vůbec nelíbí... asi to chce čas . A Vilda mi taky věří, jenže když neznal tlak ohlávky, tak se odvést nechtěl nechat... Zkus to, až tam Emil nebude a uvidíš, jak to jde nebo nejde

11.7.2007 08:11

charliebob napsal(a):
Vendi, my se snažíme mít v záloze vždy ještě balíky sena u jiného kamaráda, kdyby náhodou došlo a ten první už by neměl, tak to raději takhle pojistíme a zatím nám to vychází.

No taky je taky víc statků kde se dá seno koupit, ale už ne taková kvalita za rozumnou cenu. Záleží jak se nasuší, kolik toho stihne, zatím, jak prší, tak nic valného. Ale říkal že budou, jen ta kvalita bude asi horší... A třeba ty býv. JZD mi to tam nenechají "předplacené" na uskladnění, já to fakt nemám kam dát a budu to muset do budoucna řešit nějakou střechou... ale to až budu mít celý pozemek vrácený, teď nevím kam bych to postavila.... Už loňské zásoby mi schnily a teď nevím kam to odvést aby to od domku zmizelo

11.7.2007 08:12

jackie napsal(a):
Jo, Boží, určitě ho to uč! Proutek se má ohýbat, dokud je mladý! Vodění jsem začala trošku nacvičovat tak ve třech týdnech. Ale jen třeba krok, začínali jsme do strany, kdy ten protitlak Vilda nevyvíjel tak silný. Chtít po něm jít kupředu, to bylo nemožný. Teď už funguje naprosto v pohodě, pokud ho vedu ze země. Když ho chci vést s koně, tak to se mu vůbec nelíbí... asi to chce čas . A Vilda mi taky věří, jenže když neznal tlak ohlávky, tak se odvést nechtěl nechat... Zkus to, až tam Emil nebude a uvidíš, jak to jde nebo nejde

Ju, taky bych učila. Je to základ. Zahir se možná učil později, děs, je to rok a já si toho moc nepamatuju...

11.7.2007 08:13

jackie napsal(a):

To si piš, že to zkusím.

11.7.2007 08:29

proxima napsal(a):

Ahoj děvčátka,no Božíí,z Tebe se stává ranní ptááče!!To je dobře,já teda dneska trochu vyspávala,ale zítra už budu vzhůru dřív.
Janíííí,tak jsi přece jen šla do práce?Když jsi se ptala,jestli si máš ještě vzít dovolenou,tak jsem Ti nechtěla do toho kecat,poněvadž já bych Ti třeba řekla-joo,vem si ještě dovču a podívej se na to počasí,to bys mě asi proklínala!!Možná,že bych dostala i jednu do žubů u Koťátka za to,hihi!!!Ale to já jsem si netroufla,na tohle odhad opravdu nemám.
Boženko,přesně jak píše Janina s těma nožičkama-nic Bobíškovi neuteče,když je nebudeš hnedle zvedat,pokud mu extrémně nerostou,můžeš ho však po nich třeba hladit,aby si zvykl,že se mu tam člověk motá.To víš,že bude někdy i kopat,až mu jí pak dýl přidržíš,ale je to jen o zvyku,jakmile zjistí,že se nic neděje,bude v pohodě.Mě z těch tří hříbátek nejvíc zlobil malý Kentík,ale ten se dal krásně udržet,takže za párkrát taky pochopil,že mu nožičku nechci utrhnout a dával je pak i sám.
Jo,a naše Moruše taky sežere všechno,co nesežerou ostatní koně,oni jsou mlsný,kdežto Moruše je taková úsporná,ta zbaští fffšechno!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík