Nabízím jezdění-jižní Morava

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.7.2007 22:01

Ahoj, nabízím jezdění.Koníky máme ustájené v okrese Břeclav, v Brumovicích.
Kvůli naší situaci =moc koní, málo lidí a málo času, hledáme někoho, kdo by nám s jezděním a staráním se o koně vypomáhal. Nejlépe někdo kdo by měl čas také přes týden, né jen o víkendu.
Měl by to být spíš více, než méně zkušený jezdec, protože koníci určitě nejsou pro začátečníky.A hlavně někdo, kdo má ke koním vztah, a nebere to jen jako chvilkové pobavení.
Jezdíme anglii i western a sem tam si i něco skočíme, prostě taková všehochuť.
Tak piště, pokud tady někdo takový je

26.7.2007 22:10

krai napsal(a):
Kvůli naší situaci =moc koní, málo lidí a málo času, hledáme někoho, kdo by nám s jezděním a staráním se o koně vypomáhal. Nejlépe někdo kdo by měl čas také přes týden, né jen o víkendu.
Měl by to být spíš více, než méně zkušený jezdec, protože koníci určitě nejsou pro začátečníky.A hlavně někdo, kdo má ke koním vztah, a nebere to jen jako chvilkové pobavení.

naše stádečko, teda jenom část

26.7.2007 22:14

krai napsal(a):
naše stádečko, teda jenom část

26.7.2007 22:19

krai napsal(a):

A poslední, něco westernovějšího

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.7.2007 06:48

krai napsal(a):
A poslední, něco westernovějšího

Ahoj Jani!!!!!!!! I když se to sem moc nehodí, ale zdraví Vendula a Emišek

27.7.2007 07:46

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ahoj Jani!!!!!!!! I když se to sem moc nehodí, ale zdraví Vendula a Emišek

Jéé nazdáár jak je ? Dlouho jste se neozvali ....

27.7.2007 07:52

krai napsal(a):
Jéé nazdáár jak je ? Dlouho jste se neozvali ....

Ahoj, já jsem psala mailíka!!!! Naposledy nevím kdy! S Em je to dobré, je hodňoučký, už možná vyroste z puberty , ve středu si tak krásně dovoloval na veta, že mi byla až hamba . On je takový hračička. Ale miloučký, jsem moc ráda že ho mám!!!!! Jinak jezdíme, hlavně ven, pohodička, v klídečku. Nemám tu zrovna žádnou fotku... . Jen s tou mojí kobylkou mám problém, jsme nemocní....
A co Vy, jak se vede?

27.7.2007 08:46

Ahoj, já jsem psala mailíka!!!! Naposledy nevím kdy! S Em je to dobré, je hodňoučký, už možná vyroste z puberty , ve středu si tak krásně dovoloval na veta, že mi byla až hamba . On je takový hračička. Ale miloučký, jsem moc ráda že ho mám!!!!! Jinak jezdíme, hlavně ven, pohodička, v klídečku. Nemám tu zrovna žádnou fotku... . Jen s tou mojí kobylkou mám problém, jsme nemocní....
A co Vy, jak se vede?

No to mi teda asi nedoslo. Tak to jsem rada, ze jsi porad spokojena.. A s tou nohou teda problemy nema ? A co je te tvoji kobci ?
No my se mame dobre , letos máme zase jeden prirustek(hřebečka) a je to pekny lumpik, ale zaroven zalticko.
Jinak segra se stehuje do sveho baraku a bere si tam Vesmíra, tak mi tu zustane na jezdeni jen ta moje kobca appaloosí, tak konečne snad budu trochu stihat, kdyz mam ted jen jednoho kone na jezdeni.A jeste tam mám teda toho prcka, ale toho nepocitam, i kdyz venku otravuje za 3 kone velke

27.7.2007 08:49

krai napsal(a):
No to mi teda asi nedoslo. Tak to jsem rada, ze jsi porad spokojena.. A s tou nohou teda problemy nema ? A co je te tvoji kobci ?
No my se mame dobre , letos máme zase jeden prirustek(hřebečka) a je to pekny lumpik, ale zaroven zalticko.
Jinak segra se stehuje do sveho baraku a bere si tam Vesmíra, tak mi tu zustane na jezdeni jen ta moje kobca appaloosí, tak konečne snad budu trochu stihat, kdyz mam ted jen jednoho kone na jezdeni.A jeste tam mám teda toho prcka, ale toho nepocitam, i kdyz venku otravuje za 3 kone velke

Noha občas zlobí, má tam asi poškozené nějaké vazy, ale já ho nepřetěžuju, takže je to v pohodě. Kobču zlobí lymfangitida, má hrozně oteklou zadní nohu, má to chronické, takže občas jí to oteče a bojujem.....
Prcek je super, moc krásný! Už má jméno?

27.7.2007 08:53

Noha občas zlobí, má tam asi poškozené nějaké vazy, ale já ho nepřetěžuju, takže je to v pohodě. Kobču zlobí lymfangitida, má hrozně oteklou zadní nohu, má to chronické, takže občas jí to oteče a bojujem.....
Prcek je super, moc krásný! Už má jméno?

Aha, a on kulha nebo jak ?
To má tu sloní nohu, nebo co ?
Jo má sice jeste ne oficiální, potvrzene z ameriky, ale jmenuje se Monty. A asi se k tomu pridá jeste Doc Bar po tatkovi

27.7.2007 08:56

krai napsal(a):
Aha, a on kulha nebo jak ?
To má tu sloní nohu, nebo co ?
Jo má sice jeste ne oficiální, potvrzene z ameriky, ale jmenuje se Monty. A asi se k tomu pridá jeste Doc Bar po tatkovi

Ne, jen mu v té noze semtam lupne, hlavně když jdeme z kopce, on nerad z kopce chodí. Ale jinak nic....
JJ, zase ta sloní noha... začarovaný kruh.
Pěkné jméno! Já Emiškova potomka prodala kamarádce, ale mám ho u sebe na ustájení.

27.7.2007 09:10

Ne, jen mu v té noze semtam lupne, hlavně když jdeme z kopce, on nerad z kopce chodí. Ale jinak nic....
JJ, zase ta sloní noha... začarovaný kruh.
Pěkné jméno! Já Emiškova potomka prodala kamarádce, ale mám ho u sebe na ustájení.

njn, je to smutne, kdyz je konik nemocny.
Je tak to mas dobre, ze ho mas u sebe, aspon vidis jak roste.
To my mame ty nase dva lonske hrebecky ustajene tak 25km od baraku, tak je moc casto nevidim. Ale ted jsme se tam na ne byli podivat a rostou z nich moc pekni konici

27.7.2007 09:12

krai napsal(a):
njn, je to smutne, kdyz je konik nemocny.
Je tak to mas dobre, ze ho mas u sebe, aspon vidis jak roste.
To my mame ty nase dva lonske hrebecky ustajene tak 25km od baraku, tak je moc casto nevidim. Ale ted jsme se tam na ne byli podivat a rostou z nich moc pekni konici

Ju, jsou, viděla jsem je v inzerci, mají moc pěkné deky!!

27.7.2007 09:22

Ju, jsou, viděla jsem je v inzerci, mají moc pěkné deky!!

Akorat, jsou to ted takove ty klasicke hribata, velke bricho, zádne svaly a kde nic tu nic.
To kdyz byli u nas a chodili s nama ven, tak vypadali jak kulturisti (teda aspon na to, ze to byli ani ne pulrocni hribata)
Důkaz Honey

27.7.2007 09:23

krai napsal(a):
Akorat, jsou to ted takove ty klasicke hribata, velke bricho, zádne svaly a kde nic tu nic.
To kdyz byli u nas a chodili s nama ven, tak vypadali jak kulturisti (teda aspon na to, ze to byli ani ne pulrocni hribata)
Důkaz Honey

a Cheeky

27.7.2007 09:24

krai napsal(a):
Důkaz Honey

JJ, velké břicho, to má Zahirek taky. Ale už se hodně spravuje. Aspoň ať jsou lehčí, netrpí tím tak rostoucí kosti. Jdu už Jani domů, tak já se zase někdy ozvu na mailíka a pošlu Ti nějakého Emulku...Pa

27.7.2007 09:24

JJ, velké břicho, to má Zahirek taky. Ale už se hodně spravuje. Aspoň ať jsou lehčí, netrpí tím tak rostoucí kosti. Jdu už Jani domů, tak já se zase někdy ozvu na mailíka a pošlu Ti nějakého Emulku...Pa

Prcci jsou suprový, opravdu!!!!!!!!

27.7.2007 09:28

Prcci jsou suprový, opravdu!!!!!!!!

jj tak ahoj a posli i nejake fotky Zahirka

27.7.2007 09:35

krai napsal(a):
jj tak ahoj a posli i nejake fotky Zahirka

ahoj..můžete mi něco napsat o této stáji?? kdyžtak na mail, děkuju

29.7.2007 12:24

krai napsal(a):
a Cheeky

Kind Doc Bar - taťka našich hříbátek

30.7.2007 19:49

barbucha61 napsal(a):
ahoj..můžete mi něco napsat o této stáji?? kdyžtak na mail, děkuju

Ahoj, využiju tohohle tématu. Chci se zeptat kdy je u vás vyjížďka, slyšela jsem že někdy teď v srpnu. Jsme jen přes kopec od vás tak bysme chtěli dojet.

A King Doc Bar je mooooc pěknej koník... škoda že už je valášek :(... Jinak jsem ho u vás nikdy neviděla a až když ho má teď kamoška tak jsem zjistila že byl u vás .

30.7.2007 19:52

kapusta napsal(a):
Ahoj, využiju tohohle tématu. Chci se zeptat kdy je u vás vyjížďka, slyšela jsem že někdy teď v srpnu. Jsme jen přes kopec od vás tak bysme chtěli dojet.

A King Doc Bar je mooooc pěknej koník... škoda že už je valášek :(... Jinak jsem ho u vás nikdy neviděla a až když ho má teď kamoška tak jsem zjistila že byl u vás .

Jejda tak to netusim, ja na ni nejdu, takze se o to nezajimam, ale muzu ti to zjistit.
Nj byl to segrin kun ,ale meli jsme ho ustajeneho v Terezine, v Brumovicich byl jen kratce.

30.7.2007 20:03

krai napsal(a):
Jejda tak to netusim, ja na ni nejdu, takze se o to nezajimam, ale muzu ti to zjistit.
Nj byl to segrin kun ,ale meli jsme ho ustajeneho v Terezine, v Brumovicich byl jen kratce.

jj, to bys byla hodna kdybys to zjistila stejne jsem ho nevidela ani tam :) i kdyz tama jezdime casto. Asi jsem mela smulu no :) videt tak nadhernyho kone. A vy jste ho meli uz od mala?

31.7.2007 09:50

kapusta napsal(a):
jj, to bys byla hodna kdybys to zjistila stejne jsem ho nevidela ani tam :) i kdyz tama jezdime casto. Asi jsem mela smulu no :) videt tak nadhernyho kone. A vy jste ho meli uz od mala?

No oni jsou tam vybehy, hlavne na druhe strane, vepredu jsou jen dva a on chodil do tech zadnich.
No a segra ho mela od zhruba od roku, ale nemela na nej cas.

15.8.2007 13:53

krai napsal(a):
No oni jsou tam vybehy, hlavne na druhe strane, vepredu jsou jen dva a on chodil do tech zadnich.
No a segra ho mela od zhruba od roku, ale nemela na nej cas.

Letošní hříbě, na procházce

15.8.2007 14:53

krai napsal(a):
Letošní hříbě, na procházce

Jééééé, ještě jsem vyhrabala fota vašeho bývaláka:)

15.8.2007 14:54

termit napsal(a):

15.8.2007 14:56

termit napsal(a):

jeje čičinka, teda ale ze by tady vypadalmoc odbre se rict neda

17.8.2007 16:58

krai napsal(a):
jeje čičinka, teda ale ze by tady vypadalmoc odbre se rict neda

17.8.2007 21:37

termit napsal(a):

to je ten,co si s nim uzila Ann Lobell?

17.8.2007 21:47

to je ten,co si s nim uzila Ann Lobell?

Nee to vůbec, tenhle je z naší appa . Lobelce se narodila kobylka, ale je to už ročka a navíc úplně vybělala

30.8.2007 20:05

krai napsal(a):
Nee to vůbec, tenhle je z naší appa . Lobelce se narodila kobylka, ale je to už ročka a navíc úplně vybělala

31.8.2007 16:26

krai napsal(a):

ahojky já bych do toho šla ale teď budu na Břeclavsku jen o víkendech...pokud by to nevadilo pomohla bych aspoň při nich,jezdím od 11 let a jsem už čtvrt roku plnoletá.Měla jsem ale delší pauzu a nejezdila moc,proto nemůžu zaručit jaká budu,rozhodně se nebudu vychvalovat aby pak nedošlo k trapasu...takže raději počítat s tím že dva dny třeba první co bych u vás byla třeba IGEN ale pokud máte hodný koně tak je to v poho...no každopádně se vyjádři.Díky:-)

31.8.2007 17:31

nelina napsal(a):
ahojky já bych do toho šla ale teď budu na Břeclavsku jen o víkendech...pokud by to nevadilo pomohla bych aspoň při nich,jezdím od 11 let a jsem už čtvrt roku plnoletá.Měla jsem ale delší pauzu a nejezdila moc,proto nemůžu zaručit jaká budu,rozhodně se nebudu vychvalovat aby pak nedošlo k trapasu...takže raději počítat s tím že dva dny třeba první co bych u vás byla třeba IGEN ale pokud máte hodný koně tak je to v poho...no každopádně se vyjádři.Díky:-)

No záleží na tom, jak to dopadne s ostatními zájemci, kteří jsou schopní chodit i přes týden, ti by měli samozřejmě přednost, ale koně jsou tam na ježdění dva, takže by to možná šlo, ale o víkendech někdy jezdí majitelé, takže né vždy jsou kobylky volné i když ta jedna skoro vždy... Jinak ony sice hodné jsou, ale jen pokud chodí pravidelně ven, takže teď ze začátku to bude asi trochu rodeo, ale pokud jezdit umíš, neměl by být problém, zas tak hrozné nejsou...
Jinak tady foto jedné z nich

9.12.2009 17:10
maikush

XXX.XXX.1.45

krai napsal(a):

Není to Vesa?

Přidejte reakci

Přidat smajlík