nikanie
napsal(a):
Ahojte, byli jste tam dneska někdo?Jak jste dopadli ?posílejte fotky
, já sama žádnou nemám, točili jsme video,ale kámoška mi ho fak talent přehrála
No já si říkala, kde je jaká akce,protože odpo.jezdily samé přepravky a koňobusy.Nějakou fotku bych taky ráda viděla jestli je k mání- já byla totiž v práci.
nikanie
napsal(a):
Ahojte, byli jste tam dneska někdo?Jak jste dopadli ?posílejte fotky
, já sama žádnou nemám, točili jsme video,ale kámoška mi ho fak talent přehrála
Zdárek, my tam taky byli, ale bohužel fotky nehodím, kamarádka nemá digitál takže to bude viset na vyvolání a případně následném scanování. A protože naše fotografka je vycepovaná zejména na parkurech, tak ty drezurní fotky nebudou žádná sláva. (To by jeden nevěřil jak je těžký zpizdit dobrou fotku když to není nad skokem![]()
)
janda
napsal(a):
Zdárek, my tam taky byli, ale bohužel fotky nehodím, kamarádka nemá digitál takže to bude viset na vyvolání a případně následném scanování. A protože naše fotografka je vycepovaná zejména na parkurech, tak ty drezurní fotky nebudou žádná sláva. (To by jeden nevěřil jak je těžký zpizdit dobrou fotku když to není nad skokem![]()
)
A jak jste dopadli? A co jsi jela?
nikanie
napsal(a):
A jak jste dopadli? A co jsi jela?
No já naštěstí nejela nic, drezura jaksi není má krevní skupina. Jela kamarádka s našimi dvěma koňmi, takže já spíš dozor. S valachem byla v Z pro ostatní 3. a s kobylou 6. V LO ta nervóza s valachem urobila omyl což jí dost ubralo ve výsledném hodnocení a s kobylou to na tu bídu bylo daleko víc procent než jsme se vůbec odvážili očekávat, takže spokojenost u nás byla veliká
. Pak jsme ještě dělali fanclub kamarádovi v těch dvou L drezurách, ale tam už ta spokojenost klesla na bod mrazu. Za jeho naprosto úchvatný výkon ho rozhodčí dost hodně podrazili, čímž mě silně namíchli![]()
![]()
. To budu ještě delší dobu rozdýchávat
.
A jak vy?
janda
napsal(a):
No já naštěstí nejela nic, drezura jaksi není má krevní skupina. Jela kamarádka s našimi dvěma koňmi, takže já spíš dozor. S valachem byla v Z pro ostatní 3. a s kobylou 6. V LO ta nervóza s valachem urobila omyl což jí dost ubralo ve výsledném hodnocení a s kobylou to na tu bídu bylo daleko víc procent než jsme se vůbec odvážili očekávat, takže spokojenost u nás byla veliká
. Pak jsme ještě dělali fanclub kamarádovi v těch dvou L drezurách, ale tam už ta spokojenost klesla na bod mrazu. Za jeho naprosto úchvatný výkon ho rozhodčí dost hodně podrazili, čímž mě silně namíchli![]()
![]()
. To budu ještě delší dobu rozdýchávat
.
A jak vy?
Z jsme vyhráli, DJ 4.
(moje první drez.závody) jinak já byla týdne předtím u paní Vítkové (jedné z rozhodčích) na soustřeďku a můžu říct, že ačkoliv je to přísná paní, děsně moc mi to dalo, proto ji velice respektuji, sama jsem na vlastní kůži zjistila že tomu rozumí. A neříkám to z důvodu, že jsme vyhráli, protože moji radost z prvního místa při dekorování okamžitě zchladila tuctem připomínek co všechno bylo blbě