sabora

woldemortik
napsal(a):
Dobrý den chtěla jsem se zeptat jaká cena se pohybuje za hříbě dvouletka nebo tříletka tohoto plemene.jestly je stejná cena u klisny,valacha nebo hřebce
čau, tak já ti skusím zlehka odpovědět, taky jsme nad tinkrem uvažovala, tady je dováží pan Picek, -Jizerky, ceny ikdyž mi říkal že sežene i za 60tis byly nakonec 90 a výše. nevím, ale i co jsme se tak nějak za tu dobu tj cca 2-3roky o tinkrech dopídila, není to povahově až zas tak ustálený jak se často píše. Jsou sice krásný, ale dát otolik peněz navíc ,jen proto že je to tady ještě neokoukaný plemeno se mi nechtělo.
tj můj názor
sabora

sabora
napsal(a):
čau, tak já ti skusím zlehka odpovědět, taky jsme nad tinkrem uvažovala, tady je dováží pan Picek, -Jizerky, ceny ikdyž mi říkal že sežene i za 60tis byly nakonec 90 a výše. nevím, ale i co jsme se tak nějak za tu dobu tj cca 2-3roky o tinkrech dopídila, není to povahově až zas tak ustálený jak se často píše. Jsou sice krásný, ale dát otolik peněz navíc ,jen proto že je to tady ještě neokoukaný plemeno se mi nechtělo.
tj můj názor
jo a letos v zimě se prodávaly dvě kobyly tuším po 100 a 140tis?
anderlikova
napsal(a):
vím o paní která irské tinkeri prodává a chová je kousek od Horažďovic cena za dvouletou kobylku je u ní zhruba 80 000 a mladší asi okolo 70 možná mi i starší koníky na prodej vím že i připouští hřebcem
Ahoj vidím,že víte o tomto plemeni,chtěla jsem se Vás tedy zeptat myslíte si ,že to nejsou povahově tak klidní koně jako třeba qh ,ph ?
bednarik petr
napsal(a):
Ahoj vidím,že víte o tomto plemeni,chtěla jsem se Vás tedy zeptat myslíte si ,že to nejsou povahově tak klidní koně jako třeba qh ,ph ?
jsou opravdu flegouši, ale myslím, že qh a ph jsou dělaní na to být klidní přátelští a ještě sportovně nadaní, to se bohužel o tinkerech říci nedá