Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

anik

9.9.2007 11:41
anik

Ahojky!Mam 8 letou kobcu,kterou jsem si koupila asi pred rokem..moc by me zajmal jeji puwod.kdyz jsem se ptala jeji bywale majitelky,co ma w sobe za plemena,nejdriw mi rekla,ze jeji mama byla strakata arabka,podruhy arab×welsh,a dyz jsem se zeptala na tatu,pokazde mi rekla ruskej.Co soudite wy?Co si myslite,ze by mohla mit moje kobca za plemena??Jinak je pomerne dost temperamentni,rekla bych az hyperaktiwni,dyz nic dyl nedela (treba den nebo dwa) uz nici box,okusuje ho atd.,pod sedlem je dost ziwa,hrozne rada rychle cwala a tryska.jakmille widi pred sebou dlouhou,rownou plochu,je cela nazhawena wybehnout..ale nechci zase rict,ze je nezwladatelna,da se krasne zwladat i na prowazkowy ohlawce..rekla bych,ze chodi radsi na ohlawce,nez s uzdeckou..ale to zase odbocuji..prosim jen o was nazor,co byste rekli,ze by w sobe mohla mit za pleminka..??dekuji predem za wase nazory

anik

9.9.2007 11:42
anik

anik napsal(a):
Ahojky!Mam 8 letou kobcu,kterou jsem si koupila asi pred rokem..moc by me zajmal jeji puwod.kdyz jsem se ptala jeji bywale majitelky,co ma w sobe za plemena,nejdriw mi rekla,ze jeji mama byla strakata arabka,podruhy arab×welsh,a dyz jsem se zeptala na tatu,pokazde mi rekla ruskej.Co soudite wy?Co si myslite,ze by mohla mit moje kobca za plemena??Jinak je pomerne dost temperamentni,rekla bych az hyperaktiwni,dyz nic dyl nedela (treba den nebo dwa) uz nici box,okusuje ho atd.,pod sedlem je dost ziwa,hrozne rada rychle cwala a tryska.jakmille widi pred sebou dlouhou,rownou plochu,je cela nazhawena wybehnout..ale nechci zase rict,ze je nezwladatelna,da se krasne zwladat i na prowazkowy ohlawce..rekla bych,ze chodi radsi na ohlawce,nez s uzdeckou..ale to zase odbocuji..prosim jen o was nazor,co byste rekli,ze by w sobe mohla mit za pleminka..??dekuji predem za wase nazory

dalsi foto

anik

9.9.2007 11:43
anik

anik napsal(a):
dalsi foto

a dalsi..

anik

9.9.2007 11:45
anik

anik napsal(a):
..

aaa uz konecne posledni

9.9.2007 12:11

anik napsal(a):

Ahojky, já myslím, že toho araba i rusáka by v sobě mohla mít Když jsem se na ni koukla, hned jsem si řekla, že vypadá podobně jako jedna kobylka z naší stáje, pak mě trklo že ta naše kobylka je rusoarabka (matka Arab, otec rusák). Takže tohle může být taky Navíc temperament taky odpovídá, ta kobylka od nás, i její brácha (taky rusoarab), to jsou divočáci... Pod sedlem až moc živí

9.9.2007 12:22

karwen napsal(a):
Ahojky, já myslím, že toho araba i rusáka by v sobě mohla mít Když jsem se na ni koukla, hned jsem si řekla, že vypadá podobně jako jedna kobylka z naší stáje, pak mě trklo že ta naše kobylka je rusoarabka (matka Arab, otec rusák). Takže tohle může být taky Navíc temperament taky odpovídá, ta kobylka od nás, i její brácha (taky rusoarab), to jsou divočáci... Pod sedlem až moc živí

Nejvíc se právě podobají na hlavě Mno a má štičí profil, takže ten arab tam bude...

anik

9.9.2007 14:15
anik

karwen napsal(a):
Nejvíc se právě podobají na hlavě Mno a má štičí profil, takže ten arab tam bude...

dik za odpowedno won nekdo rika,ze musi mit w sobe nejakyho plnokrewnika,nekdo zase hucula,nekdo zase araba..no a fotky tech wasich koniku by nebyly??

9.9.2007 18:08

anik napsal(a):
dik za odpowedno won nekdo rika,ze musi mit w sobe nejakyho plnokrewnika,nekdo zase hucula,nekdo zase araba..no a fotky tech wasich koniku by nebyly??

Je možný, že tam bude arábek, ale není pravidlo, že když má kůň štičí hlavu, tak má v sobě araba, my máme ve stáji A1/1, kterýmu by kdejaký arab mohl hlavu závidět

9.9.2007 18:49

lesterka napsal(a):
Je možný, že tam bude arábek, ale není pravidlo, že když má kůň štičí hlavu, tak má v sobě araba, my máme ve stáji A1/1, kterýmu by kdejaký arab mohl hlavu závidět

Každopadně je kobylka pohublejsi...cim to je?

anik

9.9.2007 20:03
anik

bordeauxx napsal(a):
Každopadně je kobylka pohublejsi...cim to je?

jj jasny..taky sem uz parkrat narazila na plnaska,ktery mel nadhernou stici hlawinku jako arabek..presne takowy plnasowe sou moc hezkyno jinak na otazku,proc je kobylka pohubla:zacali jsme wice trenowati,takze se kobce wytworil wosi pas..jenze zacala spadawat na zadi,takze sme intenziwni treninky ubrali,wice krmili a pasli..kobca zase nabrala,bricho se ji wyplnilo,a ted momentalne ma ,,pekny'' brisko a kulaty zadek..uz newim co s tim..chtela bych mit konika s wykasanym brichem a oswalenou zadi..jenze jen co zacneme wic chodit wen a wychazet kopecky,kobca spadne na zadku a wtahne se ji bricho..a kdyz tedy zase trochu uberu pohyb,nabere na brise a pak i na zadi....newite naahodou co s tim?

10.9.2007 12:06

anik napsal(a):

jj, fotečky mám, teď ale nejsem na svém počítači, tak až budu doma, hodím je sem

10.9.2007 12:07

lesterka napsal(a):

Já vím že to není pravidlo Ale říkám, její bývalá majitelka říká že má v sobě araba, a kobylka má štičí hlavu, takže je pravděpodobné, že ten arab tam bude...

10.9.2007 12:30

karwen napsal(a):
jj, fotečky mám, teď ale nejsem na svém počítači, tak až budu doma, hodím je sem

Jak je vysoká?

anik

12.9.2007 15:49
anik

klawdie napsal(a):
Jak je vysoká?

no merili jsme ji paskou,a to jsme ji namerili 147cm..takze je pomerne mala..

Přidejte reakci

Přidat smajlík