kukinatost
napsal(a):
No, posrat hned název, to chce fakt talenta, kterým já bezesporu jsem....:))
Ahojda babizny
Tak jsem včera z paneláku dorazila až v půl devátý...tak jen osprchnout a hurá před telku...Dneska ale bezpodmínečně nutně musím ke koním, mám abstitenční příznaky...
kukinatost
napsal(a):
No, posrat hned název, to chce fakt talenta, kterým já bezesporu jsem....:))
hezké ránko všem
Já mám dneska taky hodně práce. Zase ten posr.... INTRASTAT celníkům
A já bych si tu tak s váma ráda povídala. Včera jsem něco málo poskákala, stahuji fotky, ale jsou hrozně tmavé, jezdila jsem až kolem 19 hod večer. Dříve jsem to nestihla a bylo přitom tak krásně. Janula, co Gasi ze země?
lanika
napsal(a):
hezké ránko všem
Já mám dneska taky hodně práce. Zase ten posr.... INTRASTAT celníkům
A já bych si tu tak s váma ráda povídala. Včera jsem něco málo poskákala, stahuji fotky, ale jsou hrozně tmavé, jezdila jsem až kolem 19 hod večer. Dříve jsem to nestihla a bylo přitom tak krásně. Janula, co Gasi ze země?
Hezké ránko všem, hlásím, že už tu zase chč... a prší a prší :-( ach joooo
luciusl
napsal(a):
No, teda Lulu, to ani neříkej, že tam u vás zas chčije..
Leňula, s Gasii těžký mazec, já blbec to teď srovnávám s Kekrou...Prvních deset minut jsme si vysvětlovaly, že se nepase, když já nechci..Pokud jí chci třeba odstoupit zadkem nebo předkem musím zatím působit tlakem jak na slona..Navíc se na mě docela fixuje a furt sineuvědomuje, že mi překáží v osobním prostoru, nuže jsme se věnovaly antislonímu programu...a za odměnu sjem jí vzala popást a projít se na úžasnou louku.,...myslím, že byla spokojená...:)a našupej ještě nějaké los fotos...
sadzi saj
luciusl
napsal(a):
Ahoj holky, já dneska brzo v práci kvůli angličtině a oni nebyli schopný se domluvit, takže až od půl devátý
jsem už mohla mít po snídani, to je bordel. Jinak počasí u nás taky nic moc, vypadá to, že bude lejt
kukinatost
napsal(a):
No, teda Lulu, to ani neříkej, že tam u vás zas chčije..
Leňula, s Gasii těžký mazec, já blbec to teď srovnávám s Kekrou...Prvních deset minut jsme si vysvětlovaly, že se nepase, když já nechci..Pokud jí chci třeba odstoupit zadkem nebo předkem musím zatím působit tlakem jak na slona..Navíc se na mě docela fixuje a furt sineuvědomuje, že mi překáží v osobním prostoru, nuže jsme se věnovaly antislonímu programu...a za odměnu sjem jí vzala popást a projít se na úžasnou louku.,...myslím, že byla spokojená...:)a našupej ještě nějaké los fotos...
U nás zatím bez deště a doufám, že to ještě dneska vydrží. Leni, šup sem s fotkama...honem honem. Jinak holky, já si skočím s maminou na kávičku a za půl hoďky jsem tu...
Jani, neboj ona to pochopí...já než jsem si sjednala respekt a můj osobní prostor tak to trvalo...musela jsme tím začínat každé "blbnutí" asi 14 dní...ale povedlo se, už ke mě bez mého svolení nikdo neleze...
sadzi saj
napsal(a):
Ahoj holky, já dneska brzo v práci kvůli angličtině a oni nebyli schopný se domluvit, takže až od půl devátý
jsem už mohla mít po snídani, to je bordel. Jinak počasí u nás taky nic moc, vypadá to, že bude lejt
Krásný portrétek !!!!
Jo jo, prší tu jako z konve a nevypad, že by to chtělo přestat!!! V pátek jedeme do Lysé a v sobotu na závody - tak jsem na to zvědavá. Snad se to počasí umoudří.
Já když začala dělat ze země s Rozleťákem byla to taky dřina a stejně nejvíc práce odvedla kamarádka,k která se parelováním zabývá intenzivně. Po pár lekcích na jízdárně ten kůň dělá věci, které mě absolutně odmítal. Koukala jsem na to jako z jara
sadzi saj
napsal(a):
Andrejko, to už jsi druhý posel nepříjemných zpráv..Jo Danula, mije to ajsné, akorát když to srovnám s Keroušem, tak oni jsou absolutní protipóly..:)Chci si odpoledne ještě zajet k Dáši pro nějaké věcičky..
kukinatost
napsal(a):
Andrejko, to už jsi druhý posel nepříjemných zpráv..Jo Danula, mije to ajsné, akorát když to srovnám s Keroušem, tak oni jsou absolutní protipóly..:)Chci si odpoledne ještě zajet k Dáši pro nějaké věcičky..
Mě jenom mrzí, že nebylo to sluníčko :-( U nás je azuro a příjemně teploučko
kukinatost
napsal(a):
Přeju krásné slunečné ráno z Hradce
Dneska koníky uvidím jen na obrázku,jedeme na firemní akci do Prahy,tak musím dnes Grace ošidit a poslat ségru. A to je dnes tak kráááásně
rocky
napsal(a):
Dneska koníky uvidím jen na obrázku,jedeme na firemní akci do Prahy,tak musím dnes Grace ošidit a poslat ségru. A to je dnes tak kráááásně
No, baby já zas studuju meteopress, bo seo weekednu chystáme na toho huberta do Jančí...no, ono je to taková pohodová vyjížďka - spíše jde o to setkání s lidma...:)a pršet by mělo jenom dneska a od zítřka už zase sluníčko..Lenica, se neraduj, bo to bez tak přijde i k nám..kdyby to tak chtělo přijít v noci, že?:))bych fakt chtěla hopnout k té Dáši koňmo..
rocky
napsal(a):
Firemní akce? Tak opatrně. To bývá vždy nebezpečné, teda aspon pro mne
Tady ještě jeden roztahaný Honzula na začátku
kukinatost
napsal(a):
Teda baby, vy ještě chrníte....? Já dneska ani nesnídám s kolegama, páč tu mám kupu práce.....:(
Dobré ránko všem :) Už jsem tu taky
Nechtělo se mi z pelíšku,Molču krmil kámoš ,než jel do práce
U nás na vsi taky zatím krásné počasí...
lanika
napsal(a):
Firemní akce? Tak opatrně. To bývá vždy nebezpečné, teda aspon pro mne
Tady ještě jeden roztahaný Honzula na začátku
No já už jsem potichu.....Mlčííííím
Holky, si nedokážete představit jaký bordel mají lidé ve sklepech. Jsem včera odepisovala tu vodu a je to děs ...
molly
napsal(a):
Dobré ránko všem :) Už jsem tu taky
Nechtělo se mi z pelíšku,Molču krmil kámoš ,než jel do práce
U nás na vsi taky zatím krásné počasí...
Jéééé, Žuža má vlastně odpolední
Tož co nového? žáden nový přírustek v práci? Hele, fláknu sem ještě těch pár skákajících a pak vám ukážu, jak si včera hráli moji hafani
Tady jedna z klusu...
lanika
napsal(a):
Jéééé, Žuža má vlastně odpolední
Tož co nového? žáden nový přírustek v práci? Hele, fláknu sem ještě těch pár skákajících a pak vám ukážu, jak si včera hráli moji hafani
Tady jedna z klusu...
Fakt jsou to fotky jen pro představu, jak nám to včera šlo. Jinak je to hnus a nejde nic vidět
lanika
napsal(a):
Fakt jsou to fotky jen pro představu, jak nám to včera šlo. Jinak je to hnus a nejde nic vidět
...
jak mu svítí ty oči...
lanika
napsal(a):
...
jak mu svítí ty oči...
Poslední skákající a už jdu na ty hafany...
kukinatost
napsal(a):
Teda baby, vy ještě chrníte....? Já dneska ani nesnídám s kolegama, páč tu mám kupu práce.....:(
hmmm,odpolední jsou sice kratší,ale jsem doma kolem půl desáté a než to všechno poflákám a utahám freťulu,tak je skoro půlnoc...A ránko se mě pak nechce z vyhřátého pelíšku ![]()
![]()
Přírůstky nee...Tamten "plyšák" ze včera se tam byl jen podívat...Můžu Vám vyfotit naše králíci na prodejně,je tam pár fešáků....Ale až po zavíračce,protože se na prodejně nesmí fotit a kdyby mě viděli zákazníci,chtěli by taky!
molly
napsal(a):
hmmm,odpolední jsou sice kratší,ale jsem doma kolem půl desáté a než to všechno poflákám a utahám freťulu,tak je skoro půlnoc...A ránko se mě pak nechce z vyhřátého pelíšku ![]()
![]()
Přírůstky nee...Tamten "plyšák" ze včera se tam byl jen podívat...Můžu Vám vyfotit naše králíci na prodejně,je tam pár fešáků....Ale až po zavíračce,protože se na prodejně nesmí fotit a kdyby mě viděli zákazníci,chtěli by taky!
Tak nevině to začalo....Angee zkouší, zda může na stůl ..
lanika
napsal(a):
Tak nevině to začalo....Angee zkouší, zda může na stůl ..
frajerka si to mašíruje po skle a palcuje mi ho, ale co bych pro fotku neudělala
lanika
napsal(a):
frajerka si to mašíruje po skle a palcuje mi ho, ale co bych pro fotku neudělala
Tady s Megi společně...
luciusl
napsal(a):
Leniiiiiiii, ona je nějaká veliká !!!!
Jak se budou holky tvářit když jim tam přivezu nápadníka ???
kukinatost
napsal(a):
Jani,musím...Když je od půl druhé do půl desáté zavřená(ač má klec ohromnou),tak když odemykám,už je nastartovaná a čeká jen na "otevření boxu"
Je mladá,tak je čilejší...Až bude starší,tak se trošku zklidní...
snad...
lanika
napsal(a):
...
jak mu svítí ty oči...
fotečky jsou krásný, to neva že je to tmavý,však jsme koňáci a domyslíme si to co je špatně vidět
Tohle je moje první firem.akce v tý nový práci,tak se už těšíím
molly
napsal(a):
Jani,musím...Když je od půl druhé do půl desáté zavřená(ač má klec ohromnou),tak když odemykám,už je nastartovaná a čeká jen na "otevření boxu"
snad...
No, Leni na těch fotkách vypadá mopc hezky. Zrovna včera jsme byli na pivku - po několikátém jsem s ezase opět rozmluvila a šiju do Karla, abychom Harrymu koupili fenečku. Nějak se mu ale nechce :-(
molly
napsal(a):
snad...
aha, tož to já nevím...freťuli jsme nikdy neměla..já sjem měla potkana a teď mám smrdutou oposumu - osmáka degu, naprosto dokonalý, chytrý tvoreček...a luxusně se směje, když ho škrábu pod bradou...a zbožnuje borůvky - ty velké..:)
luciusl
napsal(a):
No, Leni na těch fotkách vypadá mopc hezky. Zrovna včera jsme byli na pivku - po několikátém jsem s ezase opět rozmluvila a šiju do Karla, abychom Harrymu koupili fenečku. Nějak se mu ale nechce :-(
Tý brďo, ty máš doma takový pitbulky
Holky, tady už prší...
Béééé, já se z toho picnu, a to říkaly že to přijde až navečer...
Fakt pakárna. Kale už pěkně roste bříško, jsem zvědavá jakou barvičku bude mít šíbátko...
kukinatost
napsal(a):
aha, tož to já nevím...freťuli jsme nikdy neměla..já sjem měla potkana a teď mám smrdutou oposumu - osmáka degu, naprosto dokonalý, chytrý tvoreček...a luxusně se směje, když ho škrábu pod bradou...a zbožnuje borůvky - ty velké..:)
já jsem to taky viděla, opravdu se směje a je to rozkošné
A hlavně Janula jak mluví na své zvířectvo doma, byste ji museli slyšet
lanika
napsal(a):
já jsem to taky viděla, opravdu se směje a je to rozkošné
A hlavně Janula jak mluví na své zvířectvo doma, byste ji museli slyšet
dobré, Leňula, zas to tu moc nerozváděj, páč když si to tak vezmu, jsme musela působit jak magor, každé zvíře má 100 jmen a ještě s něma mluvím jak ....no neumím to ani popsat..:) ale jsou to drahoušové, tož to jinak nejde..:) a beztak tež tak mluvíš doma na ty vaše tygry..:)
kukinatost
napsal(a):
Bré ranko :) Nějak moc lidí dneska po ránu, jsem to ani číst nestíhala. Včera jsem se taky pokoušela o práci na ruce s Jami - no....bude to ještě zajímavé. Já nejsem v tomhle žádný přeborník :(( Ale pokrok je, že už nechňape a sem tam se i zapomene šklebit.
Nechcete sem dát někdo nějaký foto kurz svojí práce ze země?
Samozřejmě aj s popiskama :o)
kovbojicek
napsal(a):
tak koukni na osmak-degu.net:-))
tybrďo, kovboji, to si děláš kozy, to jako jsou ti osmáci až tak profláklí, že mají svoje fórum a tak...mě pos....:)jakože na Harryho fakt nedám dopustit, přijde na zaťukání a zavolání, miluje škrábání, akorát on to vyloženě vyžaduje, se dívám na film, se mi nakvartýruje do klína, hodí se na záda, roztáhne nožiska a hodí pohled "škrabej":))
strelish
napsal(a):
Bré ranko :) Nějak moc lidí dneska po ránu, jsem to ani číst nestíhala. Včera jsem se taky pokoušela o práci na ruce s Jami - no....bude to ještě zajímavé. Já nejsem v tomhle žádný přeborník :(( Ale pokrok je, že už nechňape a sem tam se i zapomene šklebit.
Nechcete sem dát někdo nějaký foto kurz svojí práce ze země?
Samozřejmě aj s popiskama :o)
no, já tam teď mám nějakou slečnu a ta říkala, že mě u toho vyfotí..ale jinak myslím, že by se měla fotkama pochlubit danny,. ona má moc hezké fotky..a navíc ono dám tu fotky, ale u kerky to bude něco jiného a u Gasiny taky, u ní je to hlavně o důslednosti...
molly
napsal(a):
osmáci jsou borci...teď máme na prodejně jen 2,ale lidi u nich stojí stále
tak mě napadá Leňa, že si ještě neviděla, jak se naprosto vtipně protahuje, když ho pošrábu na určitém místě.. takový malý atlet, jak ty nohy protahuje..:))) mi se líbí, že jsou právě chytří, milí a lehce se dají vycvičit..jakože na Harryho je spoleh, ale do hospody už ho v kapuci netahám...:)mívala sjem ho přímo v pooji, akorát dělá občas v noci hrozný kravál, když se rozhodne, že je třeba provést generální úklid...:)
molly
napsal(a):
osmáci jsou borci...teď máme na prodejně jen 2,ale lidi u nich stojí stále
Ó, děkuji za pochvalu fotek Jani...
heh, práce se země...mno já jsem na začátku úplně všeho...občas s kobylisama blbnu ale fotky jsem sem dávala asi milionkrát ty samé...protože mám stejný problém jako většina tady...že mě nikdo nikdy nemá čas fotit...
tajemma danny
napsal(a):
Ó, děkuji za pochvalu fotek Jani...
heh, práce se země...mno já jsem na začátku úplně všeho...občas s kobylisama blbnu ale fotky jsem sem dávala asi milionkrát ty samé...protože mám stejný problém jako většina tady...že mě nikdo nikdy nemá čas fotit...
kobča je fjnová, půjde jí to...akorát říkám, jakmile tlačím - tak kdybyhc chtěla posunout mamuta nebyl by problém..ale asi po 5 minutách už jsme sse zjmenili...) a problém bude couvání, ..na tlak ještě, ale nějaký psychický tlak..to se musí to lano pěkně rozhoupat..ale co, však to bylo její poprvé..za to, jak je hodná a milá, nemůže za to, že jí dovolili se chová tak, jak chce, ale u mě se takhle chovat nebude..takže na tom musíme zamakat...:))ale zase je fajná Danny na bubáky, Kerka furt čumí, funí, oči mu lezou z důlků a ona to má na háku..ale kdysi jí asi lonžovali nebo něco, když jsem zvedla hůlku, po té, co sjme se s ní spřátelili...no, jsme museli začít znova, než se uklidnila a zjistila, že zamávání hůlkou nad hlavou neznamená - mazej kroužit:))
kukinatost
napsal(a):
kobča je fjnová, půjde jí to...akorát říkám, jakmile tlačím - tak kdybyhc chtěla posunout mamuta nebyl by problém..ale asi po 5 minutách už jsme sse zjmenili...) a problém bude couvání, ..na tlak ještě, ale nějaký psychický tlak..to se musí to lano pěkně rozhoupat..ale co, však to bylo její poprvé..za to, jak je hodná a milá, nemůže za to, že jí dovolili se chová tak, jak chce, ale u mě se takhle chovat nebude..takže na tom musíme zamakat...:))ale zase je fajná Danny na bubáky, Kerka furt čumí, funí, oči mu lezou z důlků a ona to má na háku..ale kdysi jí asi lonžovali nebo něco, když jsem zvedla hůlku, po té, co sjme se s ní spřátelili...no, jsme museli začít znova, než se uklidnila a zjistila, že zamávání hůlkou nad hlavou neznamená - mazej kroužit:))
Hm, tak lanem jsem houpala taky..výsledek byl akorát uši dopředu a jéé co to s tím děláš? :))
Dneska se nějak roztrh pytel s těhotenskýma testama. Za měsíc se neprodal ani jeden a dneska už tři
kukinatost
napsal(a):
už se nám to zakabonilo aji u HK
strelish
napsal(a):
Hm, tak lanem jsem houpala taky..výsledek byl akorát uši dopředu a jéé co to s tím děláš? :))
Dneska se nějak roztrh pytel s těhotenskýma testama. Za měsíc se neprodal ani jeden a dneska už tři
Káťo, také při první lekci Leoša čuměla co se děje...jako že proč pohybuju ukazováčkem a najednou vrním lanem...mno ale pak pochopila že tlak neustupuje a že musí jít pryč do tlaku...jakmile jen přemesla váhu na zadní nohy tak jsem jí dala pokoj...cca 10s. Pak jsem to skusila znova...zareagovala až na poslední fáze kdy jí lano lomcovalo celou hlavou ale udělala už i krok dozadu...moc jsem jí pochválila a začla dělat něco jiného...teď cca po třech měsících klidného zopakování mi stačí udělat ukazováčkem nenene...a ona už couvá...je to chytrolínka...
molly
napsal(a):
Zůzo, tady už taky leje....a je tma
sadzi saj
molly
napsal(a):
Baby teda vy jedete. Tady začlo brutálně lejt a vypadá to, že to jen tak nepřestane
a to jsem chtěla dneska s Elí jít ven a ještě k tomu nám nejde seznam, takže se nedostanu na mail
by se z toho jeden picnul. Jsem měla teď angličtinu
tajemma danny
napsal(a):
Káťo, také při první lekci Leoša čuměla co se děje...jako že proč pohybuju ukazováčkem a najednou vrním lanem...mno ale pak pochopila že tlak neustupuje a že musí jít pryč do tlaku...jakmile jen přemesla váhu na zadní nohy tak jsem jí dala pokoj...cca 10s. Pak jsem to skusila znova...zareagovala až na poslední fáze kdy jí lano lomcovalo celou hlavou ale udělala už i krok dozadu...moc jsem jí pochválila a začla dělat něco jiného...teď cca po třech měsících klidného zopakování mi stačí udělat ukazováčkem nenene...a ona už couvá...je to chytrolínka...
No a takové to "následování" na vodítku? V kroku jakž takž jde, ale v klusu se vleče a navíc se tváří jak kdyby chtěla skočit na záda. Kruhovku bohužel nemáme :(
sadzi saj
napsal(a):
Baby teda vy jedete. Tady začlo brutálně lejt a vypadá to, že to jen tak nepřestane
a to jsem chtěla dneska s Elí jít ven a ještě k tomu nám nejde seznam, takže se nedostanu na mail
Tak si tam to hnusné počasí hezky nechte, tady zatím pořád ještě svítí sluníčko a je teploučko. Bych se nejradši sbalila a jela se projet...jenže to nejde :(
molly
napsal(a):
ZDAREC ŽENSKÝ, tak konečně jsem za Vámi také dorazila, ted jsem to celé pocctivě přečetla....TAk JAni aspon máš ted u koní veseleji né! kerka je pohodář a holt je to ženská, bude to jiný....
už je lepší když odejdeš s kerkou pryč?!!!! JInak leni fotos super příště koukej vyrazit dřív,at máme pořádný pokoukání!
ale Honzík do toho jde a nebojí se i takhle za šera tak to je super...nebyl žádný let?!
klawdie
napsal(a):
ZDAREC ŽENSKÝ, tak konečně jsem za Vámi také dorazila, ted jsem to celé pocctivě přečetla....TAk JAni aspon máš ted u koní veseleji né! kerka je pohodář a holt je to ženská, bude to jiný....
už je lepší když odejdeš s kerkou pryč?!!!! JInak leni fotos super příště koukej vyrazit dřív,at máme pořádný pokoukání!
ale Honzík do toho jde a nebojí se i takhle za šera tak to je super...nebyl žádný let?!
no u nás je taky hnusně a to jsem ještě před pul hodinou byla venku a svítilo sluničko! SEGRA když bude pršet, tak máš holt smulu a kobyla pod sedlo nepujde...
sadzi saj
napsal(a):
My také kruhovku nemáme, je dobrá ale není až tak potřeba. Nevím, mě Leuša následuje celkem v pohodě, nesleduju jí, neotáčím se...zkouším jí tím, že třeba klušeme a já prudce zastavím...a ona musí také, musí ctím můj prostor a nesmí mi vstoupit do prostoru...tím jí dobře udržuji na mě napojenou ...
molly
napsal(a):
Zuza, sjem říkala, že neříkat, že už leje i u vás...:)
Jinak Kači, lanem nehoupeš, ale vlníš..a to způsobem, že čím dál víc..pak to třeba až vypadá tak, že koně může i ta kaabina praštit, v podstatě tím stupňuješ tlak..ale napoprvé stačí třeba i jenom menší zhoupnutí dozadui a okamžitě lano uklidníš..a nebo, dojde to každému, někomu dřív, někomu později..:)
klawdie
napsal(a):
no u nás je taky hnusně a to jsem ještě před pul hodinou byla venku a svítilo sluničko! SEGRA když bude pršet, tak máš holt smulu a kobyla pod sedlo nepujde...
Jé ahojá Kláry, zrovna jsem si říkala kde jsi...
Hele holky, moc se mi páčí toto sedlo...od paní čekám odpověď na pár otázek...vůbec nevím co se sedlo žac...ale je moc pěkné a hlavně je to 18 posedlí...konečně se do něj bez nervů vejdu...mám radši víc prostoru v sedle...
koukněte na něj a řekněte mi Váš názor na něj...
kukinatost
napsal(a):
Zuza, sjem říkala, že neříkat, že už leje i u vás...:)
Jinak Kači, lanem nehoupeš, ale vlníš..a to způsobem, že čím dál víc..pak to třeba až vypadá tak, že koně může i ta kaabina praštit, v podstatě tím stupňuješ tlak..ale napoprvé stačí třeba i jenom menší zhoupnutí dozadui a okamžitě lano uklidníš..a nebo, dojde to každému, někomu dřív, někomu později..:)
Jo, sjem to dopsala až teď, byla tu aminka na konzultai...jak psala Danny, jenom sebemenší náznak toho, že koník udělal co chceš a hned mu dát pokoj...a postupem času trvat třeba na zacouvání kroku, několika kroků a dostat se k co nejmenižší fázi..kerka už občas zacouvá i jenom na pohled na plece..:)
Jinak Klári, teď to bylo tak, že jezdili společně, ale už minule mi přišlo, že třískala míň do boxu...)
klawdie
napsal(a):
Hej ségra nedělej,však ono třeba vysvitne:)
To jsem ráda že má Achilek nový domov,chtěla bych sehnat tu holku co má.abych sní mohla být semtam v kontaktu:)Jéé mě se po něm bude stýskat
Ale hlavně aby se měl fajn,nevíš kam ho odvezli??
kukinatost
napsal(a):
Jo, sjem to dopsala až teď, byla tu aminka na konzultai...jak psala Danny, jenom sebemenší náznak toho, že koník udělal co chceš a hned mu dát pokoj...a postupem času trvat třeba na zacouvání kroku, několika kroků a dostat se k co nejmenižší fázi..kerka už občas zacouvá i jenom na pohled na plece..:)
Jinak Klári, teď to bylo tak, že jezdili společně, ale už minule mi přišlo, že třískala míň do boxu...)
sakriš, tam měla být nejmenší fáze tlaku...což je to podívání na plece..
kukinatost
napsal(a):
Hoj Peti,takže ten koník - autobus už má někoho nového...?:)
Jina Danule, aji jo,nevypadá špatně, ale chtělo by to ještě nějaké detailnější fotky, nevíš, co je to za výrobce?
Právě že o sedle nic nevím, psala jsem té paní mailika a ptala se jí na milión otázek...takže čekám na odpověď a také jsem jí poprosila o detailní fotky...ani nevím jaká je komora, jak se sedlo staré nic...takže se nechám překvapit a dám vám vědět...
tajemma danny
napsal(a):
Právě že o sedle nic nevím, psala jsem té paní mailika a ptala se jí na milión otázek...takže čekám na odpověď a také jsem jí poprosila o detailní fotky...ani nevím jaká je komora, jak se sedlo staré nic...takže se nechám překvapit a dám vám vědět...
Jasnačka, tak pak hned vysypej informace..:)
tajemma danny
napsal(a):
Hele holky, moc se mi páčí toto sedlo...od paní čekám odpověď na pár otázek...vůbec nevím co se sedlo žac...ale je moc pěkné a hlavně je to 18 posedlí...konečně se do něj bez nervů vejdu...mám radši víc prostoru v sedle...
Danny, tak ti napišu co si o sedle myslím já....tipuji to drezurní univerzál...podle ošoupaných bočnic nebude drahé!Hezká barva,ale sedlo je spíš na střední až nizký kohoutek, z tohoto uhlu to tak vypada, možná se pletu.Chtělo by to fotku na koni z profilu,aby bylo vidět kde ´má nejhlubší místo...Nevypadá špatně zaleží co za to sedlo chtějí! Já už mám doma Hauzra akorat jsem zjistila že je jiný než co má segra, tak se jdu mrknout na stranky co to mám za typ, ale je super, měkké na hauzra celkem pohodlně, mám v něm super oporu, jen mi k tomu dala třmeny s šikmýma gumama a na to nejsem zvyklá, dám si tam raději svoje normální!
tajemma danny
napsal(a):
Danny přijde mi to jako indie za ty 4 tis., i to posedlí by odpovídalo, mám doma něco podobného, jen v černé a taky je to 18"
kukinatost
napsal(a):
Hoj Peti,takže ten koník - autobus už má někoho nového...?:)
Jina Danule, aji jo,nevypadá špatně, ale chtělo by to ještě nějaké detailnější fotky, nevíš, co je to za výrobce?
Ahoj Jani,jojo před chvilkou mi psala ségra,že ho má holka jak já a bude ho mít na rekreaci. Ale divim se že si nenechala udělat rentgeny,i když on to je takovej brouček že ji asi očima přemluvil ať si ho veme
Tak snad se bude mít fajn
rocky
napsal(a):
Ahoj Jani,jojo před chvilkou mi psala ségra,že ho má holka jak já a bude ho mít na rekreaci. Ale divim se že si nenechala udělat rentgeny,i když on to je takovej brouček že ji asi očima přemluvil ať si ho veme
Tak snad se bude mít fajn
Ze spodu to sedlo vypadá vážne hodně dobře!!
Ségra už jsi koukala na ten hauzer??najdi fotku,zajímá mě jak vypadá ten tvůj
tajemma danny
napsal(a):
My také kruhovku nemáme, je dobrá ale není až tak potřeba. Nevím, mě Leuša následuje celkem v pohodě, nesleduju jí, neotáčím se...zkouším jí tím, že třeba klušeme a já prudce zastavím...a ona musí také, musí ctím můj prostor a nesmí mi vstoupit do prostoru...tím jí dobře udržuji na mě napojenou ...
S poňouchem to mám taky tak, ten i háže sliding stop ve cvalu v zimě na zasněžené a ujeté hladké cestě když najednou zastavím :o)
Kobucha mi přijde částečně nedotčená, spoustu věcí nezná a částečně zkažená - otupělá (třeba když dostane klackem po zadku aby se hnula, tak to naprosto ignoruje a ani se nehne).
rocky
napsal(a):
Ze spodu to sedlo vypadá vážne hodně dobře!!
Ségra už jsi koukala na ten hauzer??najdi fotku,zajímá mě jak vypadá ten tvůj
Ten valášek vypádá krásně, má dlouhej hřbet jak kamión...koukala jsem na něj v inzerci...zírala jsem na něj dlouho...
je moc pěknej. Info hned jak dorazí mail pošlu, jsem na to moc zvědavá... tady ještě jedna fotečka posedlí
strelish
napsal(a):
Danny přijde mi to jako indie za ty 4 tis., i to posedlí by odpovídalo, mám doma něco podobného, jen v černé a taky je to 18"
Celkově i ten tvar je hodně podobný, akorát já mám na něm teda semišové opěrky. A nemám ho tolik jeté, neboť je jenom záložní kdyby bylo potřeba, na kladrubu máme winteca :)
tajemma danny
napsal(a):
Ten valášek vypádá krásně, má dlouhej hřbet jak kamión...koukala jsem na něj v inzerci...zírala jsem na něj dlouho...
je moc pěknej. Info hned jak dorazí mail pošlu, jsem na to moc zvědavá... tady ještě jedna fotečka posedlí
Pokus mi nezodpoví značku tak na to kašlu, nechci indii ani náhodou. To raději ještě pošetřím a koupím nějakou kvalitní ojetinu...nejsem blázen. Jak se to říká, nejsme tak bohatí abychom si kupovali levné nekvalitní věci...
Ty třmenové řemeny už jsou také asi opravované...zdá se mi
tajemma danny
napsal(a):
Klári, souhlasím, dvojka komora, max. střední kohoutek..A zespodu vypadá jak kdyby to někdo udělal nové...Danny, zase drezurní? Ty už se toho nepustíš? Myslela jsem, že chceš skočku, páč tohle bude fakt drezurní univerzál, ale když si vezmu Senecu - taky drezurní univerzál a jak se v tom skákalo..:)
kukinatost
napsal(a):
Klári, souhlasím, dvojka komora, max. střední kohoutek..A zespodu vypadá jak kdyby to někdo udělal nové...Danny, zase drezurní? Ty už se toho nepustíš? Myslela jsem, že chceš skočku, páč tohle bude fakt drezurní univerzál, ale když si vezmu Senecu - taky drezurní univerzál a jak se v tom skákalo..:)
Teda chtěla jsme říct dotahovací řemeny...
sadzi saj
tajemma danny
napsal(a):
No taky bych řekla komora 2
Vypadá zespodu dobře, z vrchu už hůř, ale záleží na značce, ale indii bych taky nebrala
No myslím, že pro základní výcvik je nejlepší univerzál a jestli drez. či skok. si myslím, že je vcelku jedno, ale jezdit respektive se učit rovnou ve skočce bych nechtěla já
tajemma danny
napsal(a):
No DAnny nevím co za něj bude chtít ale na indii fakt kašli v tom už jsem se poučila bez problému seženeš starší kvalitní sedlo, takovej 15 letej stubben 6-8 tis. a super stav a hlavne v tyhle barve se ty stubbeny celkem dost dělali kamaradka podobný sedlo má jako nám ted ukazuješ v hnědy stubben! takže sice nevím jakou cenou relaci si představuješ ale když budeš chtít klidně se ti pokusím něco sehnat...jooo a taky mám obavu u tohoto sedla z toho kohoutku, řekla bych leoša má spíš střední až vyšší, vid! Ale je hezký a je pravdě že ty laciný sedla dělají vetšinou jen v 18"....jo a tady je moje nové sedelko! Psali mi Hauzr Nova,ale tady na porovnání....tohle je moje!
klawdie
napsal(a):
No DAnny nevím co za něj bude chtít ale na indii fakt kašli v tom už jsem se poučila bez problému seženeš starší kvalitní sedlo, takovej 15 letej stubben 6-8 tis. a super stav a hlavne v tyhle barve se ty stubbeny celkem dost dělali kamaradka podobný sedlo má jako nám ted ukazuješ v hnědy stubben! takže sice nevím jakou cenou relaci si představuješ ale když budeš chtít klidně se ti pokusím něco sehnat...jooo a taky mám obavu u tohoto sedla z toho kohoutku, řekla bych leoša má spíš střední až vyšší, vid! Ale je hezký a je pravdě že ty laciný sedla dělají vetšinou jen v 18"....jo a tady je moje nové sedelko! Psali mi Hauzr Nova,ale tady na porovnání....tohle je moje!
Tss..nějaký kohoutek...koho to zajímá
Anglii narveš na všecko, co na tom, že to nebude sedět
škoda že tu nemám lepší fotky, ukázala bych vám, na jaké koně lze napasovat jedno sedlo...i když otázka je, za jakou cenu...
strelish
napsal(a):
škoda že tu nemám lepší fotky, ukázala bych vám, na jaké koně lze napasovat jedno sedlo...i když otázka je, za jakou cenu...
Jj Kláry, na jednoho stubbena jsem koukala u mé známé, nakonec jsem ho nevzala. Je to sedlo staré cca 10 let, ale jejich hřebec se při lonžování s tímto sedlem překlopil a má prasklou komoru...oprava by stále spoustu peněz, tak ho mají doma jako dekoraci... ještě se pozeptám jedné holčiny, prodávala koníka a jedno sedlo jí zůstalo doma, jenže ona má asi 40 kilo i s postelí takže ji nedělám naděje, že i kdyby Leoše pasovalo, že by se do něj má maxi prdel vešla...ach jo, mno kouknu se v Lysé...třebas jen na typy a značky a zašnu šetřit...
Káťo, to co tu píšeš je hrozivé
strelish
napsal(a):
No samozřejmě, ale jak říkáš za jakou cenu, sedlo by němělo ležet na kohoutku, už jsem viděla odřený kohoutelk není to nic hezkého, tkaže k čemu sedlo co nesedne.
klawdie
napsal(a):
No samozřejmě, ale jak říkáš za jakou cenu, sedlo by němělo ležet na kohoutku, už jsem viděla odřený kohoutelk není to nic hezkého, tkaže k čemu sedlo co nesedne.
http://strelish.wz.cz/index.php?o=kat-fotky Tam to není moc vidět na těch fotkách, ale sedlo od té ryzky na toho velkého bělouše. To prostě nemůže sedět.
tajemma danny
napsal(a):
Jj Kláry, na jednoho stubbena jsem koukala u mé známé, nakonec jsem ho nevzala. Je to sedlo staré cca 10 let, ale jejich hřebec se při lonžování s tímto sedlem překlopil a má prasklou komoru...oprava by stále spoustu peněz, tak ho mají doma jako dekoraci... ještě se pozeptám jedné holčiny, prodávala koníka a jedno sedlo jí zůstalo doma, jenže ona má asi 40 kilo i s postelí takže ji nedělám naděje, že i kdyby Leoše pasovalo, že by se do něj má maxi prdel vešla...ach jo, mno kouknu se v Lysé...třebas jen na typy a značky a zašnu šetřit...
Káťo, to co tu píšeš je hrozivé
DAnny tak to pak proberem v Lyse, i ten kentaur či hauzr sem tam seženeš za 7-8 tis. ale to už je o štestí, zaleží na tom co chceš! PAk se bude lépe shánět...jinak starší ale prověřená a dobrá sedla nabízí Andrea HAvránková, není problém se s ní domluvit, věřím že by ti dovezla sedlo na přání, vždy se mi s ní velice dobře bavilo. www.jezdeckasedla.cz
Já ted prodávám sedlo asi za 2000,- ale je to starý sedlo ruční vyroby, kvalita dobrá pohodlí nic moc, je skočka.Je to fakt takovej ten retro typ..
kukinatost
napsal(a):
Dany,Vachuťák vozí jetý sedla z němec v prima stavu...Myslím,že nějakou komis budem mít s sebou i letos! Tak mrknem,třeba se Ti něco zalíbí...
Trošku se učím,čeká mě velké školení ČT-PÁ jsme v Lomnici nad Popelkou....Chudák freťula...Čt-Pá jsem pryč,kámoš celý den v práci a So-Ne jsem v Lysé a pokud bude pěkně,kámoš taky v práci(dělá v družstvu a seje...)... Molča má zaradu,ale freťula jen tu velkou klec...
strelish
napsal(a):
http://strelish.wz.cz/index.php?o=kat-fotky Tam to není moc vidět na těch fotkách, ale sedlo od té ryzky na toho velkého bělouše. To prostě nemůže sedět.
Klárula, mám pocit, že máme to sedlo skoro stejné...zkusím tu hodit to moje hnědé, ju?
JInak Danny, právě co ěm zaráží, tak ono 18 se dělá většinou u těh levných a u značkových většinou an konkrétní zakázku, 2 metrový kamarád tak má dělaného Jupitera..
Kláruša, zkus se mi poptat na nějakého slušného Stubbena - skokový univerzál..
a Andrejko, já myslím skokový univerzál, rozhodně ne speciál, nic moc pohodlí do terénu a je třeba mít opravdu dobře vybalancovaný sed, většinou jsou max. polohluboká a tak...já jsem rozhodně pro skokový univerzál.:)))
strelish
napsal(a):
JJ Kláry. P. Havránková je velise solidní a moc hodná paní, známá má od ní sedlo...super jednání a to co slíbila i dodržela. Mno pokecáme o tom v Lysé, já bych si prozatím přála nějaký universál a později přebas nějakou skočku...Leoša má teď tohle universální, které sice sedí jí ale já si v tom připadám jak v sodihovém sedle...
molly
napsal(a):
Dany,Vachuťák vozí jetý sedla z němec v prima stavu...Myslím,že nějakou komis budem mít s sebou i letos! Tak mrknem,třeba se Ti něco zalíbí...
Trošku se učím,čeká mě velké školení ČT-PÁ jsme v Lomnici nad Popelkou....Chudák freťula...Čt-Pá jsem pryč,kámoš celý den v práci a So-Ne jsem v Lysé a pokud bude pěkně,kámoš taky v práci(dělá v družstvu a seje...)... Molča má zaradu,ale freťula jen tu velkou klec...
Jé Zůzo, tak to bdueš kousek odemě...Lomnice je od nás cca 25 km...
Mno uvidíme, nejsem takovej zběhlik v sedlech, okoukneme to a uvidíme, ju?
tajemma danny
napsal(a):
JJ Kláry. P. Havránková je velise solidní a moc hodná paní, známá má od ní sedlo...super jednání a to co slíbila i dodržela. Mno pokecáme o tom v Lysé, já bych si prozatím přála nějaký universál a později přebas nějakou skočku...Leoša má teď tohle universální, které sice sedí jí ale já si v tom připadám jak v sodihovém sedle...
Chtěla jsem říct dostihovém...
molly
napsal(a):
Kláruša, to je to moje hnědé..:)
klawdie
napsal(a):
TAdy Hauzr Nova Clasic
kukinatost
napsal(a):
Kláruša, to je to moje hnědé..:)
hm koukám že ty máš to samé co já! tady jeste jednou na porovnání at je to nad sebou...tohle je moje!
klawdie
napsal(a):
hm koukám že ty máš to samé co já! tady jeste jednou na porovnání at je to nad sebou...tohle je moje!
A tady nova jak má vypadat!
sadzi saj
molly
napsal(a):
Jé Zuzi taky má freťule v kleci takový vak z hadru a rád v tom chrní
Jani, já se právě ptala, pač se tu mluvilo o skočce, tak jsem nechápala, jestli jako o speciálu nebo o univerzálu, já mám Jupiter a jsem spokojená, akorát by mě hrozně zajímalo, jak se sedí v Senece a kámoška bude mít teď Apollona i s kobylou, tak snad mě nechá si do něj sednout, na to jsem taky moc zvědavá.
Tady pořád leje
kukinatost
napsal(a):
tam leje
molly
napsal(a):
tam leje
Andrejko, já sjem jezdila i v Senece, kámoška je z ní unešena, teď se jí snaží senat, páč svoji s jedničkovou komorou musela kvůli koně prodat..ale osobně mě teda spíše vyhovuje ten Ramiro - což je v podstatě Jupiter, ono si ho zatím všichni chválí, co vím...a navíc se mi v něm i s krátkýma nohama sedí supe...ta seneca byla horší..
sadzi saj
napsal(a):
Jé Zuzi taky má freťule v kleci takový vak z hadru a rád v tom chrní
Jani, já se právě ptala, pač se tu mluvilo o skočce, tak jsem nechápala, jestli jako o speciálu nebo o univerzálu, já mám Jupiter a jsem spokojená, akorát by mě hrozně zajímalo, jak se sedí v Senece a kámoška bude mít teď Apollona i s kobylou, tak snad mě nechá si do něj sednout, na to jsem taky moc zvědavá.
Tady pořád leje
Andrej tak to ti klidně mohu popsat, Apollon je o něco měkkčí než jupiter a řekla bych že má lepší stehení opěru,určitě mnohem mnohem pohodlnější, ale jinak velice podobný,co se týče senecy má dlouhé bočnice a pro mě to byl šok najednou jsem neměla kontakt nohama s koněm, bylo to nepříjemné než jsem si zvykla.A jedtli to říkám dobře tak sedla se dělí co se týče skokového a drezurního sportu, turistaky a jiná řešit nebudu na skokové speciály(skočky), skokové univerzáli, drezurní univerzal a normální drezurní sedlo...nevím jak to či existuje pouze univerzál a kolikrát jsem to viděla tak je to možné, co říkáš Molly?....Hele chci si koupit u Vachutáka ten gelovej podbřišník s dotah.gumou...u něj byl za 500 možná 560,potřebuji 130cm, schováš mi ho tam prosím kdyžtak?!!!?
kukinatost
napsal(a):
JJ, máme to stejné...upřímně, lépe se mi sedí teda v tom míém skvostném Ramiru:)...z toho jsem ještě vcelku rozpolcená, tož uvidím...už jsi v něm jela? Jak jsi spokojená? Nevíš, co je to konkrétně za typ?
Ano jela včera , jsem spokojená velice, přijemně to drží sed, což už jsem dlouho hledala a je měkkčí než má segra, takž super, jen musím vyhodit ty šikmý gumy, jsou děsný...no co je to za typ bádám, asi napíššu Hauzrovi a optám se pač mě to moc zajímá!
kukinatost
napsal(a):
Andrejko, já sjem jezdila i v Senece, kámoška je z ní unešena, teď se jí snaží senat, páč svoji s jedničkovou komorou musela kvůli koně prodat..ale osobně mě teda spíše vyhovuje ten Ramiro - což je v podstatě Jupiter, ono si ho zatím všichni chválí, co vím...a navíc se mi v něm i s krátkýma nohama sedí supe...ta seneca byla horší..
Klárula, klidně napiš, že se ptám i já...:) jakože vypadá jak starší nova classic...jinak mi teda sedí lépe ten Jupiter, i Leňa z něho nebyla euforická, ale má lehoučkého Nortona..jinak já si myslím, že zvyknout si nebude problém, akorát teda bude potřebovat to moje zřejmě docpat...
sadzi saj
kukinatost
napsal(a):
No já seděla jenom v indiích, nějaký to western a jinak KT Jupiter a Medea drezurka, taky mám krátký nožky, s mýma sotva 160 cm, aby ne
Holky chystáte se na nějaký přednášky v té Lysé??
kukinatost
napsal(a):
No pro krátkonohý to musí bejt vubec děs ta seneca,ale jak říkám každému vyhovuje něco jiného...já jsem se snad už konečně našla, závěry až za tyden až si v něm chvili pojezdím.Holky až mi segra dá foty, tak Vám tady udělám takovej kvíz. známa prohrabal sklep a dala mi nějaký věci na prodej, vypadá to jak kožená ohlavka druhá jak předvaděčka na chladase,ale nevím nevím, no nějak to neumím přiřadit, třeba budem dohromady chytřejší!
kukinatost
napsal(a):
Nějak nestíhám Vaši diskuzi o sedlech,páč takhle detailně jsme to ve škole neprobírali
a v té době asi ještě nebylo ani takových možností...Ježíš,už je to 10let,co jsem vylezla z učňáku!!!! Strašné....
Klári,pošli mě to hnedle po ránu v Sobotu smskou,takhle mi to v palici asi nezůstane,bo se soustředím na to školení!
sadzi saj
napsal(a):
No já seděla jenom v indiích, nějaký to western a jinak KT Jupiter a Medea drezurka, taky mám krátký nožky, s mýma sotva 160 cm, aby ne
Holky chystáte se na nějaký přednášky v té Lysé??
Andrej už jsem koukala na témata, není tam přímo co by mě zajímalo,ale možná na nějakou bych ráda jukla, informace nejsou nikdy k zahození, zatím váhám na co, ale hodlám si to pořádně užit a nasbírat informace!
molly
napsal(a):
Nějak nestíhám Vaši diskuzi o sedlech,páč takhle detailně jsme to ve škole neprobírali
a v té době asi ještě nebylo ani takových možností...Ježíš,už je to 10let,co jsem vylezla z učňáku!!!! Strašné....
Klári,pošli mě to hnedle po ránu v Sobotu smskou,takhle mi to v palici asi nezůstane,bo se soustředím na to školení!
jééé super fotka...jo zkusím ti to připomenout ale vypadá to že se sešli dva sklerotici....to jen kdyby sis vzpoměla...
klawdie
napsal(a):
jééé super fotka...jo zkusím ti to připomenout ale vypadá to že se sešli dva sklerotici....to jen kdyby sis vzpoměla...
No, jsem říkala, že kámoška byla z Sennecy prudce euforická, aby ne, když má metr 80...jakože já nic moc, no...a štve, že nám to letos nevyjde ani do Pardubek, a ani do té Lysé nějak hromadně..:(
sadzi saj
klawdie
napsal(a):
No my by jsme s kámoškou chtěli něco shlédnout, možná to o těch kopytech, ale jinak mi taky nepřijdou nic moc zajímavý zase až tak ty témata
Ty jo, tady pořád leje a já budu muset do banky
sadzi saj
napsal(a):
No my by jsme s kámoškou chtěli něco shlédnout, možná to o těch kopytech, ale jinak mi taky nepřijdou nic moc zajímavý zase až tak ty témata
Ty jo, tady pořád leje a já budu muset do banky
JJ, na to bych také šla a možná i od dvou odpo. Bylinná terapie v léčbě koní, ale uvidíme... jináč bych si ráda v klídku proště stánky a pak se v klidu podívala na pár sedlových ukázek...minulej rok jsem skoro celej prokecala se známejma...
sadzi saj
tajemma danny
napsal(a):
JJ, na to bych také šla a možná i od dvou odpo. Bylinná terapie v léčbě koní, ale uvidíme... jináč bych si ráda v klídku proště stánky a pak se v klidu podívala na pár sedlových ukázek...minulej rok jsem skoro celej prokecala se známejma...
JJ, přesně ještě ty bylinky mě zaujali kromě těch kopyt, ale to je asi tak všechno. No uvidíme, snad se udělá i lepší počasí, taky pořád leje, tak já letim do banky a pak si udělat oběd
strelish
napsal(a):
Super fotka !
Dnešní pohled z kanclu
U nás je celkem krásně
sadzi saj
molly
napsal(a):
baby,tady stále prší
Pošlete semka trochu toho lepšího nebe ,jasné?
Jdu ulovit něco k jídlu,mám hlad jako vlk...Vůbec se mi nechce na odpolko ...
Tak tady zdárně přestalo a vypadá to, že to bude ok. Tak snad.
Já se tu teď cpu chlebem se sýrem a máslem a rajčátkama a včera jsem si doma udělala brambůrky a květák
Ještě mi zbyla jedna porce.
Jo fotečka kámoška je profík
sadzi saj
napsal(a):
Tak tady zdárně přestalo a vypadá to, že to bude ok. Tak snad.
Já se tu teď cpu chlebem se sýrem a máslem a rajčátkama a včera jsem si doma udělala brambůrky a květák
Ještě mi zbyla jedna porce.
Jo fotečka kámoška je profík
Já jsem si nechala přivést obídek, vietnamské riziko s jedním závitkem...víborná věc...
Venku leje jako z konve...šílený. Jestli bude extra hnusně tak zkusím jín an houby. Dnešní noc jsem se poprvé po týdnu suprově vyspala...asi jsem se vám nesvěřila. Ale u nás ve vesnici se hárá jedna vlčačka, do které je náš Arnošt totál zabouchnutej...a pět dní v kuse celou noc brečel, fňukal a snačil se dokonce překousat plot...
Myslela jsem, že mě klepne...fenka se včera asi přestala hárat a nebo už to Árný vzdal, ale byl klid...tišo...
tajemma danny
napsal(a):
Já jsem si nechala přivést obídek, vietnamské riziko s jedním závitkem...víborná věc...
Venku leje jako z konve...šílený. Jestli bude extra hnusně tak zkusím jín an houby. Dnešní noc jsem se poprvé po týdnu suprově vyspala...asi jsem se vám nesvěřila. Ale u nás ve vesnici se hárá jedna vlčačka, do které je náš Arnošt totál zabouchnutej...a pět dní v kuse celou noc brečel, fňukal a snačil se dokonce překousat plot...
Myslela jsem, že mě klepne...fenka se včera asi přestala hárat a nebo už to Árný vzdal, ale byl klid...tišo...
Teda Danny, takové rozptylování v pracovní době. Tě lištím
sadzi saj
strelish
napsal(a):
Jo jo, už jsem se taky koukala
Btw už tu máme též černo :((
Holky, funguje Vám seznam?? Mě jde net, ale seznam ne
se ani nedostanu na mail
kukinatost
napsal(a):
Zdarec děvčata, Praha mi odpadla, zůstala jsem v Hradci, stejně bych se tam neměla jak dostat, včera jsme z Prahy posledních 30km jeli na laně.... auto vyhlásilo stávku
. Takže jsem týden nemobilní, chtěla jsem zajet za saxíkem, budu muset prudit mámu, ať mi půjčí vozítko.... to je vopruz....
kukinatost
napsal(a):
Musím do práce.... Tak se mějte a těm co chcou jít jezdit přeju,aby hódně brzy přestalo pršet!Ať máte prima zbytek dne...
Tak čaute holky...
cheyenne
napsal(a):
Zdarec děvčata, Praha mi odpadla, zůstala jsem v Hradci, stejně bych se tam neměla jak dostat, včera jsme z Prahy posledních 30km jeli na laně.... auto vyhlásilo stávku
. Takže jsem týden nemobilní, chtěla jsem zajet za saxíkem, budu muset prudit mámu, ať mi půjčí vozítko.... to je vopruz....
Čusík Evčo,týýjo tak to je teda pěknej podraz od peugeotka!!!
Přeju hodně štěstí ať se brzy opraví a ať je to co nejlevnější:)
molly
napsal(a):
Musím do práce.... Tak se mějte a těm co chcou jít jezdit přeju,aby hódně brzy přestalo pršet!Ať máte prima zbytek dne...
Tak čaute holky...
No to jo to bylo opravdu těsnýýý
Večer mi ještě volal Tonda zda mě něco nebolí atd a bavily jsme se o kobyle a ještě jsem mu musela převysvětlit jak to s tou kobylou Lukáš myslí! Myslel si že ji nevezmem na závody dokud nebude přiježděna tak ják má být. A taky říkal že by se chtěl přijet někdy podívat na naše domácí trénování,což si myslím že by mohlo být fejn a Lukáš by mu mohl vklidu vysvětlit jak by ta kobyla měla chodit a rovnou mu ukážem jak to má vypadat atd..souhlasíš??