alabama17
napsal(a):
Ahoj vzhledem k mým choulostivým a rozmazleným nožičkám bych si letos na zimu chtěla koupit termoboty aby mi nohy nemrzly
. Máte s nimi někdo zkušenost? Prosím pište co a jak. Moc díky
Tak minulou zimu jsem si pořídila termobotky, úplně obyč a jsou super! Zima v nich není, gumový spodek nepropustí vodu a bláto... takže už si je připravuju zase na nošení ..=o)
anky33
napsal(a):
Tak minulou zimu jsem si pořídila termobotky, úplně obyč a jsou super! Zima v nich není, gumový spodek nepropustí vodu a bláto... takže už si je připravuju zase na nošení ..=o)
Ahoj, můžu se zeptat jakou značku jsi pořídila a v jaký ceně? Taky o nějakých uvažuju pro ty svoje nožky hajsavý
moninka
napsal(a):
Ahoj, můžu se zeptat jakou značku jsi pořídila a v jaký ceně? Taky o nějakých uvažuju pro ty svoje nožky hajsavý
Tak já je mám z www.horse-shop.cz a stáli mě něco přes 1.tis. a cena je u tohoto typu většinou stejná i v jiných obchodech...
anky33
napsal(a):
Tak já je mám z www.horse-shop.cz a stáli mě něco přes 1.tis. a cena je u tohoto typu většinou stejná i v jiných obchodech...
Taky mam ty obyčejne-gumovy spodek.Nemůžu si je vynachválit fakt,spodek nepropusti nic,je v nich teploučko.
Taky mam z horse-shopu a zhruba stejna cena jako psali vyše nademnou.Velice doporučuji je to super investice.