Úterýýýý..... pro pracující některýýýý

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.10.2007 22:33

Dobré ráno všem pracujícím, v pátek a pondělí jsem bohužel nemohla být s vámi a nevím, jak to budu stíhat zítra, tak vám aspoň pošlu pár fotek ze série Hadřík a kyselé jablíčko....

29.10.2007 22:33

cheyenne napsal(a):
Dobré ráno všem pracujícím, v pátek a pondělí jsem bohužel nemohla být s vámi a nevím, jak to budu stíhat zítra, tak vám aspoň pošlu pár fotek ze série Hadřík a kyselé jablíčko....

spokojenost....

29.10.2007 22:34

cheyenne napsal(a):
mňam

detailík.... kvůli vám jsem se válela po zemi

29.10.2007 22:35

cheyenne napsal(a):

Evula čus, no, tož to se fajně vystřídáme...páč já sjem zítra pro změnu služebně mimo, takže se uvidíme až ve středu..Baby, tož ať vám to úteý uteče, frčím chrnět..
a tady máte jedno pražské foto:)

29.10.2007 22:35

cheyenne napsal(a):
detailík.... kvůli vám jsem se válela po zemi

tak takhle ode mě...

29.10.2007 22:36

kukinatost napsal(a):
Evula čus, no, tož to se fajně vystřídáme...páč já sjem zítra pro změnu služebně mimo, takže se uvidíme až ve středu..Baby, tož ať vám to úteý uteče, frčím chrnět..
a tady máte jedno pražské foto:)

Dobrou noč, taky valim do peřinky....

29.10.2007 22:39

cheyenne napsal(a):

Péťo, Kláro, trenér má novou sporťačku

29.10.2007 23:21

cheyenne napsal(a):
Péťo, Kláro, trenér má novou sporťačku

Sporťačku jo, jen jestli né náhodou novou holku
věděla jsem že přijde doba kdy se vykašle na hnědáky a přidá se do našeho teamu šimlů a bílejch
Vítej v teamu Lukáši, vybral sis dobře noveho šampiona!!

30.10.2007 07:02

rocky napsal(a):
Sporťačku jo, jen jestli né náhodou novou holku
věděla jsem že přijde doba kdy se vykašle na hnědáky a přidá se do našeho teamu šimlů a bílejch
Vítej v teamu Lukáši, vybral sis dobře noveho šampiona!!

Hojte no je vidět že si lukyn našel zalíbení v Grace, ta podoba!

30.10.2007 07:06

cheyenne napsal(a):

Ahoj všem,přeju prima den...
Jsem tu brzy páč mě Molča po šesté hodině zaparkovala pod oknem a v 10minutových intervalech dělala "řehtací" budíček... přitom se spát vážně nedá No a tak už zas sedím u monitoru a čučim na ifaunu... Jsem to ale závislák!!!

Evuli,super fotečky... Ta s Lukášem je bezkonkurenční

sadzi saj

30.10.2007 07:35
sadzi saj

molly napsal(a):
Ahoj všem,přeju prima den...
Jsem tu brzy páč mě Molča po šesté hodině zaparkovala pod oknem a v 10minutových intervalech dělala "řehtací" budíček... přitom se spát vážně nedá No a tak už zas sedím u monitoru a čučim na ifaunu... Jsem to ale závislák!!!

Evuli,super fotečky... Ta s Lukášem je bezkonkurenční

Ahoj holky,

zdravím při ránu. Teda Zuzi, to je dobrý budíček Dneska jsem tu v práci sama, takže se z toho asi po..., tak nevim, jak budu stíhat tu s vámi mezi těmi telefony být Včera jsem doma ulehla a večer se nadopovala práškama, tak snad se mi podaří tu chřipku zdolat

30.10.2007 07:38

cheyenne napsal(a):

Bré ranko...taky mám práce až nad hlavu...kurňa už aby byla ta dovolená

30.10.2007 07:41

klawdie napsal(a):
Hojte no je vidět že si lukyn našel zalíbení v Grace, ta podoba!

No donrýýý!!!Já nemam žádnou kozu

30.10.2007 07:45

cheyenne napsal(a):

No,Andrej,ta moje můra je schopná třeba o půlnoci,když se vracím dom,zařehtat taky...Páč slyší vrznout vrátka a řekne si,že je slušně vychována a zdraví :-))) Někde štěká pes,u mě řehtá kůň

30.10.2007 07:51

molly napsal(a):
No,Andrej,ta moje můra je schopná třeba o půlnoci,když se vracím dom,zařehtat taky...Páč slyší vrznout vrátka a řekne si,že je slušně vychována a zdraví :-))) Někde štěká pes,u mě řehtá kůň

Holky hezké ráno Sedím za PC, kávička předemnou, jogurt stačí jen otevřít, už mi na něj kape slina, ale říkám si, že musím nejdřív napsat vám Včera jsem tu seděla docela dlouho, takže Honzík byl odložen, ale dnes jsem na něj přichystaná s větším nadšením.

30.10.2007 07:54

rocky napsal(a):
No donrýýý!!!Já nemam žádnou kozu

no to bych se hádala, už jsem ji řekla tolikrát kozo pitomá že z ní za chvili koza fakt bude...v kolik má přijet zítra ten Seitl?

30.10.2007 07:57

lanika napsal(a):
Holky hezké ráno Sedím za PC, kávička předemnou, jogurt stačí jen otevřít, už mi na něj kape slina, ale říkám si, že musím nejdřív napsat vám Včera jsem tu seděla docela dlouho, takže Honzík byl odložen, ale dnes jsem na něj přichystaná s větším nadšením.

Zuzi, ale ten pocit, když řehtá po ránu na tebe, moc krásný Víš co by bylo super? Kdyby jsi měla v přízemí kuchyň, v létě otevřená okna dokořán, ty by sis spokojeně vařila a Moly na tebe čučela s hlavou vevnitř, ty bys ji sem tam poukrála mrkvičku.....jen nevím jak bys to řešila, kdyby se říjela. To by ti mohla i tu kuchyňku zbořit, jak by chtěla k tebe

30.10.2007 07:59

lanika napsal(a):

Dobré jitro ženský,
hlásím že v Turnově je zataženo a vypadá to, že bude pršet. Před obídkem odjíždím do Litoměřic a teď tu musím ještě něco dodělat, tak tu budu zase jen málo.
Andy ty si to ošéfuj ať si na mě uděláš chvilinku času...ju? Odpo ti zavolám a domluvíme se jestli jo nebo jo...

30.10.2007 08:02

lanika napsal(a):
Zuzi, ale ten pocit, když řehtá po ránu na tebe, moc krásný Víš co by bylo super? Kdyby jsi měla v přízemí kuchyň, v létě otevřená okna dokořán, ty by sis spokojeně vařila a Moly na tebe čučela s hlavou vevnitř, ty bys ji sem tam poukrála mrkvičku.....jen nevím jak bys to řešila, kdyby se říjela. To by ti mohla i tu kuchyňku zbořit, jak by chtěla k tebe

Lenico,já mám okna dole Takže když chci,zavolám,řehtací pejsek přiběhne a já krmím jen z obýváku,kuchyňka je směrem k silnici

Začíná se nám tu nad vsí klubat "puňťa na nebi"... Bájo...

sadzi saj

30.10.2007 08:04
sadzi saj

tajemma danny napsal(a):
Dobré jitro ženský,
hlásím že v Turnově je zataženo a vypadá to, že bude pršet. Před obídkem odjíždím do Litoměřic a teď tu musím ještě něco dodělat, tak tu budu zase jen málo.
Andy ty si to ošéfuj ať si na mě uděláš chvilinku času...ju? Odpo ti zavolám a domluvíme se jestli jo nebo jo...

Ahoj Danny,

ráno jsem přišla dřív, takže můžu ve 4 hod. nebo mírně před vypadnout. Koníci jsou z Mělníka 5 km, tak jak budeš chtít, ale jsem tu dneska sama, takže musím telefounit

30.10.2007 08:07

tajemma danny napsal(a):
Dobré jitro ženský,

Jejda, u nás je celkem polojasno, doufám, že nebude k večeru lít :-( Dneska mě čeká ještě vytvořit reklamní tabuli na žaluzie a druhou pro čalouníka.....Jsem si ušila na sebe bič, kurnik. A já se po škole zapřisáhla, že s grafikou nechci mít nic společného

30.10.2007 08:07

sadzi saj napsal(a):
Ahoj Danny,

ráno jsem přišla dřív, takže můžu ve 4 hod. nebo mírně před vypadnout. Koníci jsou z Mělníka 5 km, tak jak budeš chtít, ale jsem tu dneska sama, takže musím telefounit

Ségra pokud si to dobře pamatuju tak zítra v pět

30.10.2007 08:09

lanika napsal(a):
Jejda, u nás je celkem polojasno, doufám, že nebude k večeru lít :-( Dneska mě čeká ještě vytvořit reklamní tabuli na žaluzie a druhou pro čalouníka.....Jsem si ušila na sebe bič, kurnik. A já se po škole zapřisáhla, že s grafikou nechci mít nic společného

Tady mu to sluší

sadzi saj

sadzi saj

lanika napsal(a):

Holky, já když včera pozorovala, jak je v půl šestý tma, jak v pytli, tak nevím, kdy budu jezdit??? To prostě nemůžu stíhat

lanika napsal(a):

Hele tak takhle dopadla naše cesta z Brna

30.10.2007 08:10

rocky napsal(a):
Hele tak takhle dopadla naše cesta z Brna

30.10.2007 08:11

rocky napsal(a):

Au, to ho muselo bolet .....

30.10.2007 08:13

lanika napsal(a):
Au, to ho muselo bolet .....

Tady měl ještě ježoura

30.10.2007 08:15

sadzi saj napsal(a):
Holky, já když včera pozorovala, jak je v půl šestý tma, jak v pytli, tak nevím, kdy budu jezdit??? To prostě nemůžu stíhat

Jezdit jak jezdit, to prostě oželím a holt se bude jezdit jen o víkendu, ale nažrat těm koním někdo musí dát a u nás jsou venku a není tam světlo v ohradě. Leda že by vedle na kurtu hráli tenis.

30.10.2007 08:16

sadzi saj napsal(a):
Ahoj Danny,

Dobré ráno děvčata!
Tak jsem se právě všichni vyklubali z pelíšků, snídáme a míříme celá rodinka do HK. Bude nová fotodokumentace šedého miminka
Evi, Lukáš je fajn chlap, ví jaká barva mu sedne
Tak bojujte statečně, odpo to všechno přečtu

Pro ilustraci - i takhle hezká umí být zima

30.10.2007 08:20

lanika napsal(a):
Tady měl ještě ježoura

Adél, kde je ta zima focená? Brrrrrrrrrrrrr, tak jak nemám ráda sníh, tam bych se v ten okamžik zachycený na fotce i docela ráda podívala

Teeeeda a že vylézáš teprve s postele? To se někdo má A Roječka foť, foť, klidně i vše kolem. Víš, že tady se každý na fotky rád podívá

30.10.2007 08:24

lanika napsal(a):
Adél, kde je ta zima focená? Brrrrrrrrrrrrr, tak jak nemám ráda sníh, tam bych se v ten okamžik zachycený na fotce i docela ráda podívala

Teeeeda a že vylézáš teprve s postele? To se někdo má A Roječka foť, foť, klidně i vše kolem. Víš, že tady se každý na fotky rád podívá

Zima je u nás za barákem, z druhé strany hor. - Vám pořád naznačuju ať se druhý sraz udělá u mě
Vstáváme vyjjímečně, jedeme s Míšou k doktorovi. Mařenka tady lítá jak zběsilá, tak jsem zvědavá jak vydrží cestu do hk.
Na Roje se moc těším a fotit určo budeme.

30.10.2007 08:27

lanika napsal(a):

Honzík to je fešák je vidět jak je spokojenej!!! Zdravím Adél, pozdravuj šimlíka

30.10.2007 08:28

tecos napsal(a):
Zima je u nás za barákem, z druhé strany hor. - Vám pořád naznačuju ať se druhý sraz udělá u mě
Vstáváme vyjjímečně, jedeme s Míšou k doktorovi. Mařenka tady lítá jak zběsilá, tak jsem zvědavá jak vydrží cestu do hk.
Na Roje se moc těším a fotit určo budeme.

Uf......Buď umíš tak výborně fotit, nebo je u vás opravdu tak krásně Ty dvě osůbky v pozadí je kdo? Skoro splývají z okolím

30.10.2007 08:31

lanika napsal(a):
Uf......Buď umíš tak výborně fotit, nebo je u vás opravdu tak krásně Ty dvě osůbky v pozadí je kdo? Skoro splývají z okolím

Mám dobrý foťák a pěkné to u nás je moc, Evi určo potvrdí
Ach ta cesta dlouhá.....

30.10.2007 08:33

rocky napsal(a):
Honzík to je fešák je vidět jak je spokojenej!!! Zdravím Adél, pozdravuj šimlíka

To je focené v březnu...Holky, ale sranda. Ten den jsem šla ke kámošce do ohrady a skákali jsme ve volnosti. To jsou fotky z toh dne, bohužel nad skokem není ani jedna, vyplivly baterky.....Hlavně, že jsme fotili o život ja si tam před tím běhal

30.10.2007 08:36

lanika napsal(a):
To je focené v březnu...Holky, ale sranda. Ten den jsem šla ke kámošce do ohrady a skákali jsme ve volnosti. To jsou fotky z toh dne, bohužel nad skokem není ani jedna, vyplivly baterky.....Hlavně, že jsme fotili o život ja si tam před tím běhal

Tak startujeme! Všem krásný a pohodový den!

Ty lidi jsou kamarádi myslivci, vše je foceno loni na Štěpána při poslední vycházce...

30.10.2007 08:38

tecos napsal(a):
Tak startujeme! Všem krásný a pohodový den!

Ty lidi jsou kamarádi myslivci, vše je foceno loni na Štěpána při poslední vycházce...

to je nádherná zimní atmosfééra

30.10.2007 08:43

rocky napsal(a):
to je nádherná zimní atmosfééra

Mě se normálně dnes nic nechce......Tak vás tady zásobím fotkama Je to dobré jednou za čas kuknout na staré fotky. S každou z nich se mi vybaví skoro živě ten den a začnu se smát. Sára tu čučí, jak mrštně vyfouknout klacík moji Megí

30.10.2007 08:50

cheyenne napsal(a):

jdu se věnovat své rozříjené úchylné kobyle..... ahoj...zatím...

30.10.2007 08:56

molly napsal(a):
jdu se věnovat své rozříjené úchylné kobyle..... ahoj...zatím...

šoupni ji tam násadu ať se uspokojíííí

30.10.2007 08:58

rocky napsal(a):
šoupni ji tam násadu ať se uspokojíííí

VTIP DNE: Inzerát:
Prodám všeobecnou encyklopedii, 45 dílů.
Již ji nepotřebuji, před dvěma měsíci jsem se oženil.
Moje tchyně ví naprosto všechno!

30.10.2007 09:09

rocky napsal(a):
VTIP DNE: Inzerát:
Prodám všeobecnou encyklopedii, 45 dílů.
Již ji nepotřebuji, před dvěma měsíci jsem se oženil.
Moje tchyně ví naprosto všechno!

Tož to je fakt dobrýýýýýýýý Peti, co Rocky? Jak se tam má, nezlobí? Je spokojený? Jak jste vlastně na to přišli, že je marod?

Hele, tady naše začátky na jízdárně, vůbec nevěděl, co je to oblouk

30.10.2007 09:20

lanika napsal(a):
Tož to je fakt dobrýýýýýýýý Peti, co Rocky? Jak se tam má, nezlobí? Je spokojený? Jak jste vlastně na to přišli, že je marod?

Hele, tady naše začátky na jízdárně, vůbec nevěděl, co je to oblouk

zítra ti sem hodím fotky jeho artrózy..objevila se mu boule u hleznového kloubu, při jednom tréninku si toho všimnul trenér. Mno a tak jsem volala veterináře a ten mi udělal rentgeny..měl podezření na špánek, za hodinu volal že má výsledky rentgenu, že má artrózu...Ale musím říct že se má úplně parádně, lepší místo jsem pro něj nemohla najít!! Kámoška na něj nedá dopusti. Byl i na hubertu a nožka je celkem vpořádku. záleží na počasí:) Byl krásnej a talentovanej, škoda tý nohy!! Zítra si nechám udělat rentgeny na kobyle pro můj klid na duši

30.10.2007 09:21

rocky napsal(a):
zítra ti sem hodím fotky jeho artrózy..objevila se mu boule u hleznového kloubu, při jednom tréninku si toho všimnul trenér. Mno a tak jsem volala veterináře a ten mi udělal rentgeny..měl podezření na špánek, za hodinu volal že má výsledky rentgenu, že má artrózu...Ale musím říct že se má úplně parádně, lepší místo jsem pro něj nemohla najít!! Kámoška na něj nedá dopusti. Byl i na hubertu a nožka je celkem vpořádku. záleží na počasí:) Byl krásnej a talentovanej, škoda tý nohy!! Zítra si nechám udělat rentgeny na kobyle pro můj klid na duši

Honzula mi tak trochu Rockyho připomíná, hlavně ať jemu se vyhnou všechny ty nemoce!!!

30.10.2007 09:25

rocky napsal(a):

Ach jo :-( život někomu dá a někomu veme.....Ale aspon víš, že se má fajn a ty si ted užíváš s Grace. Tady na te fotce je moc krásný

30.10.2007 09:30

lanika napsal(a):
Ach jo :-( život někomu dá a někomu veme.....Ale aspon víš, že se má fajn a ty si ted užíváš s Grace. Tady na te fotce je moc krásný

Honzík je ještě mimino. Takové nohaté a břuchaté....Ale věřím, že z něho bude pořádný kus jak začnem makat. Za 2 roky bude úplně jiný......No a právě, že mám tak trochu o ty jeho klouby strach. Velký a těžký kůň dostává vždycky záhul na nožky....Ale snad bude vše O.K.

Baby, kde je kdo??????

30.10.2007 09:30

lanika napsal(a):

Jojo s tou si teda užívám cca před dvěma dny mi ve stáji říkali, že kobyla byla před na procházce. přeskočila ohradu a šla si po polní cestě až dáááleko na řepu. Tak za ni šly a ona se otočila a šla zase spátky vklidu domů,jako by se nechumelilo...ona pořád něco vymýšlí:) je taková samostatná

30.10.2007 09:33

lanika napsal(a):
Honzík je ještě mimino. Takové nohaté a břuchaté....Ale věřím, že z něho bude pořádný kus jak začnem makat. Za 2 roky bude úplně jiný......No a právě, že mám tak trochu o ty jeho klouby strach. Velký a těžký kůň dostává vždycky záhul na nožky....Ale snad bude vše O.K.

Baby, kde je kdo??????

No na to dojel právě Rocky, v pěti letech dostat artrózu??nikdo to nechápal, musela jsem jim vysvětlit že u těchlech velkej obříků se to občas stane..Rocky moc rychle vyrostl!! a zabraň tomu..měla bych už strach si koupit nějakýho takovýho obříka..ale mohla to být jen náhoda!!!
Joo Honzík až vyroste tak to bude fešáák!!!
Týýjo kde všici jsou??

30.10.2007 09:36

rocky napsal(a):
Jojo s tou si teda užívám cca před dvěma dny mi ve stáji říkali, že kobyla byla před na procházce. přeskočila ohradu a šla si po polní cestě až dáááleko na řepu. Tak za ni šly a ona se otočila a šla zase spátky vklidu domů,jako by se nechumelilo...ona pořád něco vymýšlí:) je taková samostatná

mNO TAK SE TADY Z TOHO TAKY ASI PO... Sorry za caps. Holky, já už se taááák těším na toho Kentaura, hned až ho budu zkoušet tak budu fotit jako o život aby jste z toho taky něco meli... To bude luxus...z winteku na kentaura, to bude rozdíl panečku...

30.10.2007 09:36

rocky napsal(a):

Třeba ti chtěl aulehčit práci a už se i vykrokovala a zahřála Kámoška právě ted koupila koníka, na kterém už jezdí asi půl roku no a ten taky vždycky utekl z ohrady a tradáá po náměstí Policajti byli non stop u nich, že po náměstí běhají 2 koně, at si je jdou laskavě chytit. Tož umíte si to představit? Ty staré babky, jak vylezou z večerky a tam koňská hlava

30.10.2007 09:44

lanika napsal(a):
Třeba ti chtěl aulehčit práci a už se i vykrokovala a zahřála Kámoška právě ted koupila koníka, na kterém už jezdí asi půl roku no a ten taky vždycky utekl z ohrady a tradáá po náměstí Policajti byli non stop u nich, že po náměstí běhají 2 koně, at si je jdou laskavě chytit. Tož umíte si to představit? Ty staré babky, jak vylezou z večerky a tam koňská hlava

hehe hustýý!!já jen doufám že neodejde na pořád
Danny vydrz pak uz si jen budes vozit zadek v kresilku

30.10.2007 09:47

rocky napsal(a):

zase se projevilo že jsme segry, takhle se prozradíme swico!

30.10.2007 09:52

klawdie napsal(a):

Zdravím všechny, tak jsem dorazila za vámi....
Péťo, Lukáš vzkazuje, ať zítra nezapomeneš na Seitla v 17h.

30.10.2007 09:56

cheyenne napsal(a):

Čauvec Evčo, jasan mám to zapsané a počítám s tím:) Jo a ví Seitl kde máme koně?? Co ta appassoniata, nepojedete??

30.10.2007 09:56

rocky napsal(a):

Peti, čučím jak buk, ten koňouch je jak zmenšenina Rockyho....Tož to není možné.... Dany, sedlo padne, neboj...Holky, včera jsem se bavila s kámoškou, byla se podívat na jednom hubertu u Zlína, tož mluvila, že maras. Koně nejdřív odskákali parkur, pak bylo minimaxi, pak se jelo na 4 hodinovou vyjíždku kde byli 120 cm vysoké skoky z kopce, třeba i 2 za sebou. Říkala, že maras.....

30.10.2007 09:57

klawdie napsal(a):

ajóóó mě to prostě nedalo, tyhle stupidní lidi mě pijou krev!!!

30.10.2007 09:59

rocky napsal(a):
Čauvec Evčo, jasan mám to zapsané a počítám s tím:) Jo a ví Seitl kde máme koně?? Co ta appassoniata, nepojedete??

Seitl ví, říkali jsme, že tam, jak se střílelo a hned věděl.... už tam byl.
Na tu apassionatu nepojedem, já jsem byla dvakrát, už loni jsem říkala, že nepojedu, pak jsem dostala lístek, tak jsem jela, jedině, že by mě zas někdo obdaroval.... Lukáš loni taky byl a shodli jsme se, že stojí za to vidět, ale jednou stačí . Ale koukala jsem, že jsou letos levnější lístky, tak vyražte....

30.10.2007 09:59

lanika napsal(a):
Peti, čučím jak buk, ten koňouch je jak zmenšenina Rockyho....Tož to není možné.... Dany, sedlo padne, neboj...Holky, včera jsem se bavila s kámoškou, byla se podívat na jednom hubertu u Zlína, tož mluvila, že maras. Koně nejdřív odskákali parkur, pak bylo minimaxi, pak se jelo na 4 hodinovou vyjíždku kde byli 120 cm vysoké skoky z kopce, třeba i 2 za sebou. Říkala, že maras.....

To je kobylka od nas ze staje:)
Ten hubert musel bejt mazec!!!ale verim tomu ze nejaky apačové jsou schopni neco takoveho postavit!!

30.10.2007 10:00

cheyenne napsal(a):

Holky haloooooo, jsem tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

30.10.2007 10:02

lanika napsal(a):

TAk to je husté leni, to by jsme nepřežili.

Jinak dík Evi za info o hubertu,mámě už to říkala Pejřilka, že se vlastně ani Hubert nepořádá, že se jede jen taková vyjíždka, ale alespon si s Vámi uděláme vyjíždku!:)))Si pujč nějakýho uně né?at mužem jet všici, nebo už máš Saxu obsedlího???Ti to hrozně trvá!!velkej už je dost tak už jsi mohla dávno rajtovat s náma

30.10.2007 10:03

rocky napsal(a):
To je kobylka od nas ze staje:)
Ten hubert musel bejt mazec!!!ale verim tomu ze nejaky apačové jsou schopni neco takoveho postavit!!

No a právě, že tam bylo i pár westerňáku a tož mi povězte, jak ty skoky 120 skákali s tou hruškou....Jde to vůbec? Au au

Jeden šéfik marod, druhý odjel na jednání a kancelářské myši mají préééééééé.....No nic, jdu udělat ty reklamní tabule, ale mrknu na vás.

30.10.2007 10:04

klawdie napsal(a):
TAk to je husté leni, to by jsme nepřežili.

Jinak dík Evi za info o hubertu,mámě už to říkala Pejřilka, že se vlastně ani Hubert nepořádá, že se jede jen taková vyjíždka, ale alespon si s Vámi uděláme vyjíždku!:)))Si pujč nějakýho uně né?at mužem jet všici, nebo už máš Saxu obsedlího???Ti to hrozně trvá!!velkej už je dost tak už jsi mohla dávno rajtovat s náma

co nějaké info které nevíím??takže hubert není??jen vyjížďka??hehe ahaa!od kolika to jest

30.10.2007 10:05

klawdie napsal(a):

Když jsem se starala o jednu chuděru mladičkou huculku tak jsem s ní chodila na procházky na ruce...a vždycky jsem se stavovala u benzínky, tak jsem jí uvázala a šla koupit nějakou dobrotu...kupovala jsem si tatranku a jí jsem vždycky kousek dala...heh, pražáci čuměli že sedím u benzínky a kůň si pochutnává na tatrance...
Měla jsem tu kobušku moc ráda, byla to chuděr koník. Dostala se do rukou 14ti leté slečny, která jí dostala dárek od svého nevlastního tatínka...upozorňuji, že té klisničce v době koupě bylo cca rok a půl. A ta holčina se o ní po 14ti dnech přestala starat...já jsem se o ní dozvěděla a začala jsem s ní chodit ven. Po půl roce jsem kobylu měla na volno a ona za mnou kráčela jako starej městskej pejsek... Mno ale když jsem klisničku vracela tak jsem jí tam zaboha nemohla dostat...pak mě odchytla paní, která bydlela vedle ať klisničku koupím když si tak rozumíme...mě byla 14 let, měla jsem jít na intr a neměla jsem peníze...paní prý kolik stojí...já řekla že 15 tis...a ta paní že mi na ní přidá když jí seženu nový domov. Mno tak jsem žhavila dráty a vzpomněla si na kamaráda, který měl doma již jednu huculku a druhou sháněl. Volala jsem mu jestli nechce huculku, mladou vranou zdravou za 5 tis...ještě ten den jsme si pro ní jeli a klisnička je od té doby u mého dobrého kamaráda, holky jsou sice trošku na sebe fixované ale šťastné jedna za druhou...
Takže mě hřeje u srdíčka jako tebe Péťo, že jsme koníkům zajistili skvělý nový domov s novými majiteli, kteří mají své koníky rádi. Paní, která přidala peníze se na kobylku jezdí každý rok dívat a pokaždé mi třepe s rukou ta to, že to takhle dopadlo...
Jinak mám v peněžence jednu fotku kobylek...za má zachráněná je ta vlevo...

30.10.2007 10:07

rocky napsal(a):
co nějaké info které nevíím??takže hubert není??jen vyjížďka??hehe ahaa!od kolika to jest

Posílala jsem Kláře na mail přefocenou pozvánku na hradeckýho huberta.... Hadřík nakonec nejede, páč se nebude skákat a v lese by se mohly dít věci..... mě to už nějak neláká.... s hradečákama vůbec.... nebo že bych si půjčila toho rezatýho, co stojí naproti Hardyho?

30.10.2007 10:08

cheyenne napsal(a):
Posílala jsem Kláře na mail přefocenou pozvánku na hradeckýho huberta.... Hadřík nakonec nejede, páč se nebude skákat a v lese by se mohly dít věci..... mě to už nějak neláká.... s hradečákama vůbec.... nebo že bych si půjčila toho rezatýho, co stojí naproti Hardyho?

Jsem ti to přeposlala

30.10.2007 10:10

cheyenne napsal(a):

Andrej, držím palce, ať vám to soustředko vyjde ke spokojenosti všech, nechci ti kazit téma s pozvánkou.... takže organizace se zatím daří? Doufám, že pak bude nějakej článeček.... za pár let se Saxulí přijedu, jestli to zopáknete

30.10.2007 10:11

cheyenne napsal(a):

Dany, to je mazec.....Jsem měla až husí kůži....moc hezký příběh a dokonce jde vidět, že i dobro v lidech nevymřelo, co se třeba te paní týče...

30.10.2007 10:13

cheyenne napsal(a):
Jsem ti to přeposlala

prej možná budou nějaký skoky na kolbišti, prostě jak minule,akorat nevím jak se vlezem do toho cyklobaru s konma, když se tma máme sejít na čajíček????No a škoda že nejedete, mohli jsme si udělat fajn vyjíždku, vždyt o nic nejde, loni to byla pohoda...

30.10.2007 10:14

tajemma danny napsal(a):
Když jsem se starala o jednu chuděru mladičkou huculku tak jsem s ní chodila na procházky na ruce...a vždycky jsem se stavovala u benzínky, tak jsem jí uvázala a šla koupit nějakou dobrotu...kupovala jsem si tatranku a jí jsem vždycky kousek dala...heh, pražáci čuměli že sedím u benzínky a kůň si pochutnává na tatrance...
Měla jsem tu kobušku moc ráda, byla to chuděr koník. Dostala se do rukou 14ti leté slečny, která jí dostala dárek od svého nevlastního tatínka...upozorňuji, že té klisničce v době koupě bylo cca rok a půl. A ta holčina se o ní po 14ti dnech přestala starat...já jsem se o ní dozvěděla a začala jsem s ní chodit ven. Po půl roce jsem kobylu měla na volno a ona za mnou kráčela jako starej městskej pejsek... Mno ale když jsem klisničku vracela tak jsem jí tam zaboha nemohla dostat...pak mě odchytla paní, která bydlela vedle ať klisničku koupím když si tak rozumíme...mě byla 14 let, měla jsem jít na intr a neměla jsem peníze...paní prý kolik stojí...já řekla že 15 tis...a ta paní že mi na ní přidá když jí seženu nový domov. Mno tak jsem žhavila dráty a vzpomněla si na kamaráda, který měl doma již jednu huculku a druhou sháněl. Volala jsem mu jestli nechce huculku, mladou vranou zdravou za 5 tis...ještě ten den jsme si pro ní jeli a klisnička je od té doby u mého dobrého kamaráda, holky jsou sice trošku na sebe fixované ale šťastné jedna za druhou...
Takže mě hřeje u srdíčka jako tebe Péťo, že jsme koníkům zajistili skvělý nový domov s novými majiteli, kteří mají své koníky rádi. Paní, která přidala peníze se na kobylku jezdí každý rok dívat a pokaždé mi třepe s rukou ta to, že to takhle dopadlo...
Jinak mám v peněžence jednu fotku kobylek...za má zachráněná je ta vlevo...

DAnny tobě skládám velkou poklonu za to že jsi kobylce pomohla, takový lidi by měli dostat metal a paní za její nemalý příspěvek taky, a těm lidem byl ruce usekala!

30.10.2007 10:17

cheyenne napsal(a):
Andrej, držím palce, ať vám to soustředko vyjde ke spokojenosti všech, nechci ti kazit téma s pozvánkou.... takže organizace se zatím daří? Doufám, že pak bude nějakej článeček.... za pár let se Saxulí přijedu, jestli to zopáknete

Tak v pátek jsem si přivezla to malý černý zlato :-)
dnes jsem ho pustila na chvilku pod dozorem k velkému čenému obluďákovi

30.10.2007 10:17

luciusl napsal(a):
Tak v pátek jsem si přivezla to malý černý zlato :-)
dnes jsem ho pustila na chvilku pod dozorem k velkému čenému obluďákovi

byl jako malej ocásek :-) nejdřív velkej

30.10.2007 10:18

luciusl napsal(a):
byl jako malej ocásek :-) nejdřív velkej

potom malej

30.10.2007 10:18

luciusl napsal(a):
potom malej

Rozlet samo jako prase obalený v bahně ...

30.10.2007 10:19

luciusl napsal(a):
Rozlet samo jako prase obalený v bahně ...

malej se soustředěně blíží ...

cheyenne napsal(a):

děkuji evčo.
hezkej příběh danny, to je dobře že to takhle dopadlo, nic nehřeje víc u srdíčka než to že víš že ses o ni postarala dala ji tam kde se má nádherně a kde ji mají lidi rádi!!
proto hledám tohotot koníka abych věděla kde je...prošel si moc špatnejma podmínkama..handlíři, prý i cirkusem ..chci ho najít a případně mu nějak pomoct..ale zatím žádná aktualní zprava:(

luciusl napsal(a):
malej se soustředěně blíží ...

a papá

30.10.2007 10:21

cheyenne napsal(a):

To nestojí za řeč, už mockrát mi slzy stékaly po tváří když jsem jí nemohla dostat zpět do boxu, kde byla "ustájená". A mnohokrát jsem přemýšlela jak bych to udělala abych jí vysvobodila od té rodiny. Ta holčina za to ani tak nemohla ale spíš její otčím, který si jí tímto dárkem chtěl koupit. Ještě že na ní v tom roce a půl nejezdili, jediný štěstí že to nikoho z nich nenapadlo. Jednou mi utekla...měla říji a já si toho samozřejmě nevšimla...šla jsem s ní tak jako vždycky na volno okruh asi šest kilásků...najednou se otočím a kobyla nikde...utekla za koňmi. Našla jsem jí u koní o dvě vesnice dál...prostě jí bylo teskno od koní...ještě že se nic nestalo.

30.10.2007 10:22

luciusl napsal(a):
a oba odchází ...

Prcek je úžasně vychovanej. Vůbec se nebojí. Chodí mi krásně na ruce s koňmi ven. No, od pátku jsem neudělal nic ani v práci ani doma. Nejraději bych u koní i spala

30.10.2007 10:23

luciusl napsal(a):
a papá

Nádhernej hříboš, asi bych se taky uměla zamilovat.... já se nesmim koukat na koně, co jsou na prodej, za chvíli bych měla obr stádo, který bych neuživila
Danny, super, že se má kobylka dobře, ještě, že tě potkala

30.10.2007 10:24

tajemma danny napsal(a):
To nestojí za řeč, už mockrát mi slzy stékaly po tváří když jsem jí nemohla dostat zpět do boxu, kde byla "ustájená". A mnohokrát jsem přemýšlela jak bych to udělala abych jí vysvobodila od té rodiny. Ta holčina za to ani tak nemohla ale spíš její otčím, který si jí tímto dárkem chtěl koupit. Ještě že na ní v tom roce a půl nejezdili, jediný štěstí že to nikoho z nich nenapadlo. Jednou mi utekla...měla říji a já si toho samozřejmě nevšimla...šla jsem s ní tak jako vždycky na volno okruh asi šest kilásků...najednou se otočím a kobyla nikde...utekla za koňmi. Našla jsem jí u koní o dvě vesnice dál...prostě jí bylo teskno od koní...ještě že se nic nestalo.

No malej je kouzelnej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
už se těším až mi Grace dá taky nějakýho fešáčka, ale na to máme ještě čááás!

30.10.2007 10:24

luciusl napsal(a):
Prcek je úžasně vychovanej. Vůbec se nebojí. Chodí mi krásně na ruce s koňmi ven. No, od pátku jsem neudělal nic ani v práci ani doma. Nejraději bych u koní i spala

Luci, je krásnej...jako malý dvojče Rozletka. A co seznamovačka, jak to proběhlo?

30.10.2007 10:26

rocky napsal(a):

No já už Lucikovi taky hodila poklonu na Skypu a taktež jsem komentovala, malý Rozleťák

30.10.2007 10:28

lanika napsal(a):
No já už Lucikovi taky hodila poklonu na Skypu a taktež jsem komentovala, malý Rozleťák

hele a je ta vyjížďka i pro nemístní??

30.10.2007 10:28

cheyenne napsal(a):
Nádhernej hříboš, asi bych se taky uměla zamilovat.... já se nesmim koukat na koně, co jsou na prodej, za chvíli bych měla obr stádo, který bych neuživila
Danny, super, že se má kobylka dobře, ještě, že tě potkala

Malej se vůbec nebojí, ani nedělal to hříbátkovská ňaňaňa - až dnes - po 3 dnech. Rozleťák dostal záhul na jízdárně - pak na prdel, protože dělal debila a že nepůjde domů... tak jsem ho trochu zterorizovala parelováním a až když byl Ok šel do výběhu k malému. Úspěšně ho hodinu ignoroval ... ale úplně. Pak už mu prcel začal lét na nervy, tak klopil uši a pak jsem malého raději zavřela. Aby mi ho nesežral. Půjde odpoledne na procházku a pak do večera s ním zase do výběhu, ale pod dozorem!!!! Když si představím, že by mi ho zrasoval tak jako v létě toho velkého valacha :-( to by malej asi neustál.

30.10.2007 10:30

rocky napsal(a):

Se těšim, až budem pro Grace vybírat manžela
Jestli chceš, tak Saxík je zatím hřebec bysme rozšířili řady šimlů
Toho Huberta jsme vzdali, protože když se nebude skákat, tak přijede mraky koní jak já říkám "vytaženejch ze stodoly", nechceme riskovat úraz, Hadřík se v davu chová luxusně, koně neřeší, nechá je i odcválat, ale bojíme se šílenýho davu neovladatelných koní....

sadzi saj

30.10.2007 10:30
sadzi saj

tajemma danny napsal(a):

Lulu ty jo, takže si ho fakt koupila, tak to je super, tak ať ti dělá jenom radost

Evi zatím organizuju, chybí nám ještě 4 lidi, takže záleží, jestli se naplní počet, tak uvidíme. Hodila jsem to na eqch do kalendáře akcí, ale nevim nevim, jestli tam někdo chodí, snad se najdou lidi, byla by to škoda to aspoň nezkusit.

30.10.2007 10:31

rocky napsal(a):
hele a je ta vyjížďka i pro nemístní??

Pro všechny, je to oficiální Hubert, jen se nebude skákat v lese....

30.10.2007 10:31

lanika napsal(a):

Jsem zvědavá, co z něj vyroste. Zatím vypadá dost neohroženě :-) Na toho našeho malého vyhazoval. Když jsem s ním byla na procházce tak vyhazoval i po koních, co se mu moc přiblížili k zadku. První den bez mámy, v cizím prostředí a šel se mnou první, nebál se. Prostě šel jako kdyby tam byl od jakživa :-)

30.10.2007 10:32

sadzi saj napsal(a):
Lulu ty jo, takže si ho fakt koupila, tak to je super, tak ať ti dělá jenom radost

Evi zatím organizuju, chybí nám ještě 4 lidi, takže záleží, jestli se naplní počet, tak uvidíme. Hodila jsem to na eqch do kalendáře akcí, ale nevim nevim, jestli tam někdo chodí, snad se najdou lidi, byla by to škoda to aspoň nezkusit.

Tak to určitě.... kolik lidí dohromady tam chcete mít? A ty do toho jdeš s Elí taky?
Jestli máš nějakej letáček nebo něco podobnýho, můžu to hodit u nás na nástěnku, není to zas tak daleko, třeba by se někdo rozhoupal....

30.10.2007 10:34

sadzi saj napsal(a):

Nakonec mě Karel ukecal - tak dlouho do mě šil, až jsem ho vzala. Dal mi peníze a hned jsme pro něj jeli. Takže je teď hrdým majitelem hříbátka :-) Na oslavě narozenin se každému chlubil a připíjel si na našeho krásného koníčka. na to, že nikdy žádné zvíře neměl a nechtěl ...

30.10.2007 10:35

luciusl napsal(a):
Nakonec mě Karel ukecal - tak dlouho do mě šil, až jsem ho vzala. Dal mi peníze a hned jsme pro něj jeli. Takže je teď hrdým majitelem hříbátka :-) Na oslavě narozenin se každému chlubil a připíjel si na našeho krásného koníčka. na to, že nikdy žádné zvíře neměl a nechtěl ...

Ještě jednou gratulace, mě se malej moc líbí.... jakej že má původ? Lukáš kouká na fotečky, smál se, že sis vybrala malou kopii velkýho a ptal se na rodinu

30.10.2007 10:37

sadzi saj napsal(a):

Andy taky ti držím palec aby to klaplo, bohužel vás nepodpořím i když bych ráda, ale jaksi finance jsou na houby obzvlášt před vánocema!A ted mě zlobí autí tak nevím nevím, jestli zas k vánocům nedostanu nějakou součástku do auta....

no a malej bobek jak se jmenuje? je to fakt Rozleták 2 to je jasný!

30.10.2007 10:39

cheyenne napsal(a):
Se těšim, až budem pro Grace vybírat manžela
Jestli chceš, tak Saxík je zatím hřebec bysme rozšířili řady šimlů
Toho Huberta jsme vzdali, protože když se nebude skákat, tak přijede mraky koní jak já říkám "vytaženejch ze stodoly", nechceme riskovat úraz, Hadřík se v davu chová luxusně, koně neřeší, nechá je i odcválat, ale bojíme se šílenýho davu neovladatelných koní....

Aha no mě se moc nechce ale pojedu s holkama abych netrhala partu, aby se Sahibek okoukal a Klarce jsem to s Jerrykem slibila. Hlavně aby přálo počasí:)
Taky se těším až budem vybírat kobyle ženicha!!!Hehe Saxíka bych brala, ale až ji budu připouštět tak to bude Saxík pěkný hovado narostlý a ještě by mi tu moji kozu strhnul Mě stačí když budou jen kámoši-hehe
Jo a ¨jinak kdyby jsi měla třeba někdy absťak v ježdění a Lukáš tě nechtěl pustit na Hadříka tak pátky a neděle si dělám Jerryka a dva koníky nestíhám občas jezdit. Tak si můžeš klidně kdykoliv přijít zadrandit na tryskáči

30.10.2007 10:40

klawdie napsal(a):
Andy taky ti držím palec aby to klaplo, bohužel vás nepodpořím i když bych ráda, ale jaksi finance jsou na houby obzvlášt před vánocema!A ted mě zlobí autí tak nevím nevím, jestli zas k vánocům nedostanu nějakou součástku do auta....

no a malej bobek jak se jmenuje? je to fakt Rozleták 2 to je jasný!

Jinak Evi zadní řady to jistí jako u Majtana, jsme trenovali ruskou trojku, takže budem sehraný!

30.10.2007 10:41

cheyenne napsal(a):
Ještě jednou gratulace, mě se malej moc líbí.... jakej že má původ? Lukáš kouká na fotečky, smál se, že sis vybrala malou kopii velkýho a ptal se na rodinu

Tak malej ČT : Tatínek je Beethowen a maminky Bony. Vyskákané ZL.
Velkej A1/1 : tatínek Lincoln, maminka Riposta
Pak mám ještě srnčího pinče bez původu - taky černej :-)
A pak ještě Káju :-)
Takže samí chlapi kolem a já jsem jejich jako maminka :-) a partnerka :-)

Prostě naprosto ideální rodinka !!!!!

sadzi saj

30.10.2007 10:41
sadzi saj

cheyenne napsal(a):
Tak to určitě.... kolik lidí dohromady tam chcete mít? A ty do toho jdeš s Elí taky?
Jestli máš nějakej letáček nebo něco podobnýho, můžu to hodit u nás na nástěnku, není to zas tak daleko, třeba by se někdo rozhoupal....

Michaela říkala, že max. počet je 8 lidí, že víc toho za den nestihne, pokud se chce každému opravdu individuálně věnovat. Tři lidi jsou jistý, další řekla, že se zúčastní, ale zatím neposlala přihlášku, takže mi chybí půlka lidí ještě. Jsem to dávala na eqch do inzerce, nevím, nevidím na tom nic špatného, samo mi to smazali, přijde mi to stejný jako nabízet výcvik, taky hledám zbytek lidí, jsem se Heleně ještě omluvila, že jsem se to tam teda snažila dát a ona mi řekne, ať si nechám ty osobní poznámky, tak příště se nebudu jako slušný člověk ptát a omlouvat se, jak debil, fakt neskutečný tam

Jaký máš mail?? Pošlu ti to. Jasně s Elí jedeme, kvůli tomu jsem se dala do pořádání. Protože na to jet až do Klatov s dopravcem nemám peníze.

30.10.2007 10:42

klawdie napsal(a):
Jinak Evi zadní řady to jistí jako u Majtana, jsme trenovali ruskou trojku, takže budem sehraný!

No jo vlastně - malej se jmenuje Bredley. Já mu říkám Bubáček ( tak mu říkala bývalá majitelka když byl malý)
No, asi proto jsem do něj šla - hned mě zaujal ... hrůza co? Kupovat koně proto že je černej

30.10.2007 10:43

rocky napsal(a):
Aha no mě se moc nechce ale pojedu s holkama abych netrhala partu, aby se Sahibek okoukal a Klarce jsem to s Jerrykem slibila. Hlavně aby přálo počasí:)
Taky se těším až budem vybírat kobyle ženicha!!!Hehe Saxíka bych brala, ale až ji budu připouštět tak to bude Saxík pěkný hovado narostlý a ještě by mi tu moji kozu strhnul Mě stačí když budou jen kámoši-hehe
Jo a ¨jinak kdyby jsi měla třeba někdy absťak v ježdění a Lukáš tě nechtěl pustit na Hadříka tak pátky a neděle si dělám Jerryka a dva koníky nestíhám občas jezdit. Tak si můžeš klidně kdykoliv přijít zadrandit na tryskáči

Děkuji za nabídku, snad mi to nějak vyjde, abych se za váma přišla kouknout a zavzpomínala na podzim v Roudničce

30.10.2007 10:45

sadzi saj napsal(a):
Michaela říkala, že max. počet je 8 lidí, že víc toho za den nestihne, pokud se chce každému opravdu individuálně věnovat. Tři lidi jsou jistý, další řekla, že se zúčastní, ale zatím neposlala přihlášku, takže mi chybí půlka lidí ještě. Jsem to dávala na eqch do inzerce, nevím, nevidím na tom nic špatného, samo mi to smazali, přijde mi to stejný jako nabízet výcvik, taky hledám zbytek lidí, jsem se Heleně ještě omluvila, že jsem se to tam teda snažila dát a ona mi řekne, ať si nechám ty osobní poznámky, tak příště se nebudu jako slušný člověk ptát a omlouvat se, jak debil, fakt neskutečný tam

Jaký máš mail?? Pošlu ti to. Jasně s Elí jedeme, kvůli tomu jsem se dala do pořádání. Protože na to jet až do Klatov s dopravcem nemám peníze.

eva.pazlerova@seznam.cz

30.10.2007 10:54

klawdie napsal(a):

No jasan pojeď pokecáme, vzdau je to vpohodě:)

30.10.2007 10:55

rocky napsal(a):
No jasan pojeď pokecáme, vzdau je to vpohodě:)

Tak mě napadá, zda Pavlína nepojede i s Triginou, když ji teď tak hodně trénuje:)

sadzi saj

30.10.2007 10:57
sadzi saj

luciusl napsal(a):
No jo vlastně - malej se jmenuje Bredley. Já mu říkám Bubáček ( tak mu říkala bývalá majitelka když byl malý)
No, asi proto jsem do něj šla - hned mě zaujal ... hrůza co? Kupovat koně proto že je černej

Evi, posílám ti to na mail

Klári díky, snad to vyjde. Ještě ale sehnat ty lidi. No já si na to vemu peníze z karty a potom to tam zase vrátím, až budu mít, jinak bych na to taky neměla takhle před vánocema, takže to proto

30.10.2007 11:00

rocky napsal(a):
Tak mě napadá, zda Pavlína nepojede i s Triginou, když ji teď tak hodně trénuje:)

No tak holky, já za chvíli pofrčím. Opatrutně se mi tady a zase zítra.
Andy, tobě brnknu a uvidíš, každopádně bych tě mohla vyzvednout v práci, nebo mě nasměruješ do stáje po telefonu... Tak papa Danny

30.10.2007 11:04

rocky napsal(a):

Mě tam nedostanete, fakt mě to neláká .
Luci, koukali jsme na původ Bredíka, Lukáš schválil, z máminý strany prej průměr, ale tatík super, uvidíme za pár let, jak se předvede potomstvo, shodou okolností Beethowena v roce 2005 po KMK chtěl kupovat jeden pán od nás ze stáje, ale prej za něj chtěli hroznej masakr. Ale je to hodně dobrá krev. Prej jen nenechat hřebcem, jestli se projeví německej původ po taťkovi, bude pro ženskou možná hůř jezditelnej. Ale já si stojím za názorem, že jaký si to uděláš, takový to máš....

sadzi saj

30.10.2007 11:04
sadzi saj

tajemma danny napsal(a):
Andy, tobě brnknu a uvidíš, každopádně bych tě mohla vyzvednout v práci, nebo mě nasměruješ do stáje po telefonu... Tak papa Danny

Danny, jestli ještě si tu, jezdím do práce autem, takže bych spíš jela před tebou a navedla tě. Tak pak cinkni

30.10.2007 11:05

tajemma danny napsal(a):

pááá a máš velikej bojovej úkol - fotit jak o život

30.10.2007 11:06

cheyenne napsal(a):
Mě tam nedostanete, fakt mě to neláká .
Luci, koukali jsme na původ Bredíka, Lukáš schválil, z máminý strany prej průměr, ale tatík super, uvidíme za pár let, jak se předvede potomstvo, shodou okolností Beethowena v roce 2005 po KMK chtěl kupovat jeden pán od nás ze stáje, ale prej za něj chtěli hroznej masakr. Ale je to hodně dobrá krev. Prej jen nenechat hřebcem, jestli se projeví německej původ po taťkovi, bude pro ženskou možná hůř jezditelnej. Ale já si stojím za názorem, že jaký si to uděláš, takový to máš....

Taky vás tu všecky zdravím

30.10.2007 11:11

dakotka napsal(a):

tak mi tebe taky...

30.10.2007 11:12

cheyenne napsal(a):

Čaute baby,Molly vyvenčena! Lulu,gratuluju!!! Paráda!!! Je krásnej...
Jinak,začínám se bát,že se neuvidíme Chcíplo nám autí,co mělo jet a nebude...A já horko těžko sháním Jsem z toho na prášky,toliko se těším...
Tu mojí potvoru jsem dneska upravila,aby mi nedělala ostudu Možná zítra něco vyfotím...
Andrej,mně by se soustředko líbilo,ale nebudou finance...Jestli vyjde hubert-Most,tak se docela vydám A Molly je pěkně protivná,když po ní chci delší jízdárenskou práci jen na přiježďování... Asi by zlobila:(

30.10.2007 11:14

dakotka napsal(a):

Zdravíme a zahájíme standartní výslech o tobě a koníkovi.... povídej, přeháněj

30.10.2007 11:14

dakotka napsal(a):

Nechám ho hřebcem dokud to bude únosné, jak bude zle - o koule přijde hned. S Rozletem jsem si užila své a opakovat bych to nechtěla
Jééééé, už se na něj zase těším. Jdu dovařit a pádím :-) Mějte se tu zatím moc pěkne. L

30.10.2007 11:15

molly napsal(a):
Čaute baby,Molly vyvenčena! Lulu,gratuluju!!! Paráda!!! Je krásnej...
Jinak,začínám se bát,že se neuvidíme Chcíplo nám autí,co mělo jet a nebude...A já horko těžko sháním Jsem z toho na prášky,toliko se těším...
Tu mojí potvoru jsem dneska upravila,aby mi nedělala ostudu Možná zítra něco vyfotím...
Andrej,mně by se soustředko líbilo,ale nebudou finance...Jestli vyjde hubert-Most,tak se docela vydám A Molly je pěkně protivná,když po ní chci delší jízdárenskou práci jen na přiježďování... Asi by zlobila:(

Čau Zuzi, přes noc mě nic nenapadlo
Co Molča? Neznásilnila tě?

30.10.2007 11:22

cheyenne napsal(a):

Holkýýýýýýýý, mluvila jsem s Luckou Rozleťákovou 1 a 2 Tak to vypadá, že na 90 % přijede ke mě v tom období, kdy máme srazík. Takže je to víc než jasné, že tam budem komplet jinak ve čtvrtek jedu za Janikem, musím ji promluvit do duše Jsme přišly na to, že mám epodobné, ba stejné osudy co se chlapů týče a teď znovu zažíváme ouplně to samé....Tak si dáme kázání jedna druhé, že chlapi jsou a vždy budou primitivové

30.10.2007 11:24

cheyenne napsal(a):
Zdravíme a zahájíme standartní výslech o tobě a koníkovi.... povídej, přeháněj

jo to jako já)))..No je to moje desetiletá kobylka arab-klusák, snažíme se o western už několik let..má pod sebou osmiměsíční kobylku po PH,a potom mám hřebečka rok a pul PH-ST....a jsem od frýdku...---na foto je celá moje parta..akorát někdy v létě...

30.10.2007 11:25

dakotka napsal(a):
jo to jako já)))..No je to moje desetiletá kobylka arab-klusák, snažíme se o western už několik let..má pod sebou osmiměsíční kobylku po PH,a potom mám hřebečka rok a pul PH-ST....a jsem od frýdku...---na foto je celá moje parta..akorát někdy v létě...

no toto tudle foto dem nechtělaale už to nešlo smazat...tak tady je parta beskydských mustangů

30.10.2007 11:27

cheyenne napsal(a):

Neznásilnila Ale zkoušela to... jenže já ji mám za těch 6společných let skoro přečtenou
Asi se z toho auta fakt zblázním...

30.10.2007 11:55

cheyenne napsal(a):

všechny obědváte?Copa máte dobrého?

30.10.2007 11:59

molly napsal(a):

tak já měla dnes sýrový špíz. Dobrůtka, mňamiky mňam.....Se musím smát, já dnes v práci nic neudělala

30.10.2007 12:21

lanika napsal(a):
tak já měla dnes sýrový špíz. Dobrůtka, mňamiky mňam.....Se musím smát, já dnes v práci nic neudělala

Mě právě přešel hlad, právě jsem byla na jednání s řiditelem a "konkurenční" pracovní skupinou a právě se jedná o tom, co se bude dít dál.... mám z toho nějak špatnej pocit, přijde mi, že nový kolega na mě šije boudu, držte palce....
Na oběd ani nepůjdu, kuřecí instantní polívka to jistí

sadzi saj

30.10.2007 12:30
sadzi saj

cheyenne napsal(a):
Mě právě přešel hlad, právě jsem byla na jednání s řiditelem a "konkurenční" pracovní skupinou a právě se jedná o tom, co se bude dít dál.... mám z toho nějak špatnej pocit, přijde mi, že nový kolega na mě šije boudu, držte palce....
Na oběd ani nepůjdu, kuřecí instantní polívka to jistí

Tak já tady mám kuřecí toustíky a jdu si dát čajík

30.10.2007 12:31

molly napsal(a):

Samá dobrota...Já se zas odbyla krupic.kaší Čajík bude až v práci...

30.10.2007 12:57

molly napsal(a):
Samá dobrota...Já se zas odbyla krupic.kaší Čajík bude až v práci...

přidávám se k evče taky byla jen instantní polívka!!

30.10.2007 13:21

cheyenne napsal(a):

Loučím se...Chystám se pracovat... tak se mějte a zas "naviděnou"...

30.10.2007 13:22

molly napsal(a):
Loučím se...Chystám se pracovat... tak se mějte a zas "naviděnou"...

pozdravuj morčátka, králíčky,potkánky, křečky, atd:) papa

30.10.2007 13:22

rocky napsal(a):
pozdravuj morčátka, králíčky,potkánky, křečky, atd:) papa

Pa Zuzi .......

Přidejte reakci

Přidat smajlík